Prva Knjiga Ozdravljenja

Stranica 6 / 11. Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on sri pro 10, 2014 11:34 pm

Saso Leblanc - Proslo je puno vremena kada si mi rekao da se trebam vratiti u proslost, tamo gde sam stao i nastaviti dalje ...normalno je Brate, normalno je da tu ustanemo , tu gde smo pali i nastavimo dalje , ali , jebiga , zaboravio, tacno je da znam dosta stvari , od tebe sam naucio , od tebe i svog truda i rada, ali eto desilo se da podzaboravim, jer tacno je da me problemi sputavaju sa svih strana, od neslaganja sa dogagjajima iz bliske proslosti, pritiska i previse nepotrebnih obaveza na poslu,porodica...i sto jos ne , i najverovatno bi me sve to pregazilo kao parni valjak da nije tebe brate,da nije sinovaca, dade, i sve ostale divne osobe sa kojima se druzimo ovde. Ja jesam prilicno siguran u sebe , ali i znam da je svakome dopusteno da pogresi ili podzaboravi , ali se odmah mora popraviti, odmah cim se shvati da nesto nije u redu, ispao sam i ja kao sinovac mada kod mene indirektno natrupali negativnost, rade i tamni , i to je normalno, moraju nas napraviti jacim, a postajemo jaci , ne odustajuci i popravljajuci svoje greske, nastavljajuci tamo gde smo stali....hvala tebi Brate,hvala Braci i Ivici,hvala svima, mnogo ljubavi i svetlosti , na vasem putu, oko vas i vasih bliznjih , i u vama....

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on sri pro 10, 2014 11:34 pm

Istina-Pero Hunjet .

“Ako dozvolite svom umu da leže, poput kokoške nad jajima, nad zemaljskim željama, tad će um biti njima očaran, al ako se duhovno uzdignemo iznad sveta zemaljskih želja i osećanja, tad će svet svetlosti pleniti našu volju, zemaljski svet će izgubiti moć privlačenja naše svesti, a mi ćemo moći ući u Božije božansko stanje."

"Carstvo materije i tame je carstvo bola, razdora i patnje, a carstvo Duha je kraljevstvo svetlosti, radosti, mira i sreće. Ne postoji ljudsko biće koje bi poželelo da bude uronjeno u materijalna zadovoljstva, ako bi bilo sposobno da shvati i ostvari radost duhovnog stanja. Ali ako vatra čovekove duše nije obasjana božanskom svetlošću, tada volja njegove duše neće biti sposobna da uđe u carstvo Duha, već će ostati u mraku."

"Površnim razmišljanjem čovek može doći do zaključka da ne postoji drugačiji vid do viđenja spoljašnjim očima, i da ako izgubi tu vrstu vida, to će za njega biti kraj viđenja. Velika je nesreća za čoveka ukoliko može gledati očima samo kroz spoljašnje ogledalo. Šta će se desiti takvoj duši, ako ovo ogledalo bude slomljeno? Ona će ostati u mraku, i moći će sagledavati samo zlokobne rasplamsale munje svog bola i očaja."

"Dokle god je duša povezana s telom, ona može gledati božansku svetlost u njenim modifikacijama posredno manifestovanu kroz aktivnost zemaljskog Sunca, a Sunce je izvor sve zemaljske radosti. Tako je njen Bog na žalost postao zemaljsko Sunce, jer je duša zamenila efekat za uzrok, bivajući odvučena daleko od pravog izvora večne svetlosti utonula je u mrak. Al ako duša primi večnu božansku svetlost, ona će joj dati nežnu vatru koja će prosvetliti čitavu njenu supstancu, tako da će ona vremenom postati osvetljena, i postati poput ogledala ili oka, u kome se reflektuje svetlost Božija."

"Neka, dakle, svaki čovek ispita sebe, i neka vidi, od tri sveta, ko je njegov gospodar: svet svetlosti, svet iluzije ili svet tame. Neka dakle, svaki čovek ispita sebe, koja od četiri zla elementa ima u sebi: ambiciju, bes, zavist ili pohlepu – koji upravljaju njime, ili kod njega preovlađuju: univerzalno milosrđe, dobročinstvo, krotkost i dobrota. Nek svaki čovek jača u svojoj borbi protiv nižih elemenata, da bi u njemu mogao pobediti Duh Božiji. Onaj koji bude u sebi svesno nosio božansku sliku Boga, kad njegovo fizičko telo umre on neće umreti, niti će izgubiti bilo koju osobinu koja je njegova duša stekla tokom njenog boravka u telu."

"Svet dobra i svet zla su sadržani unutar sveta čoveka. Što god da pravimo od sebe, to moramo biti u budućnosti, što god probudimo unutar sebe, to će živeti u nama, u kom pravcu idu naše borbe, tamo će nas primiti naš vodič.” - Jakob Beme
— med Hram Ezoterije.

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on sri pro 10, 2014 11:34 pm

Zlatni Ključ - Draga Dado što drugo nadodati na ovo nego reći da se u potpunosti slažem sa tobom jer sam slično proživljavala. Godinama sam išla kod Brace,uzimala dio njegove energije,u početku misleći da mi je to dovoljno jer našla sam put koji sam oduvijek tražila,ali nakon nekog vremena počela sam osjećati da ima još nešto puno više od ovog što vidimo materijalnim očima,tražila sam odgovor ali nisam ga nalazila sve dok jednog dana nisam upoznala Peru koji me je svojim velikim i proživljenim znanjem uputio u nove spoznaje i dao odgovore na mnoga pitanja koja su me tad mučila.Shvatila sam uz njegovu pomoć da samo radom na sebi i kroz sebe možemo postići ono čemu svi težimo,a kroz rad sam to i spoznala.I zato Hvala Ti dragi Pero kako tebi tako i Braci i Ivici koji je započeo ovaj put!!! HVALA

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on sri pro 10, 2014 11:34 pm

Zlatni Ključ - Pročitala sam sve i lijepo si napisao,jednostavno svakom shvatljivo tko hoće ili moze da shvati i dok sam čitala ono da ne smimo imati nikakve misli bezvezne u glavi sjetila sam se jutros kad sam završila xxxx nakon toga osjetila sam olakšanje u vidu toga da mi je kroz tijelo od nogu,pa sve do glave prošla milina,došlo mi je u glavu da se vratim malo unatrag,kako sam sve ovo doživila i sjetila sam se ranog djetinjstva i shvatila zašto sam imala sve one osjećaje davno prije, Ciste Djetinjaste, njezne i ciste - ali shvatila srcem i tad kako sam razmišljala o svemu tome osjetila sam kako mi ide iz srca velika energija u glavu i pritiska vrh tjemena,valjda baš zbog tih misli,to sam prvi put tako osjetila jutros.

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on sri pro 10, 2014 11:35 pm

Istina-Pero Hunjet - Dragi Zlatni Kljucu… tebi i svima ovdje koji nesebicno dijelite svoja iskustva – zahvaljujem mnogo. Jer Vi ste ti koji volite sebe i spoznajete a takode volite i sve druge i dijelite sebe kako bi i drugi vidjeli i spoznali kako ste ili kako spoznajete sebe. Ovdje ces dobiti mnoge odgovore koji su te mucili. Ovdje ces dobiti i odgovore na pitanja sto si postavila u slici Sv. Ar. Rafaela… Ali, sada se vrati gore na tvoj tekst iznad ovoga i pazljivo ga citaj… paznju obrati na dijete i dijetinjstvo i lijepotu koju si imala i toga momenta prozivila ponovo. Hajde uradi to … i onda nastavi ovdje da citas.. Jesi li…?... Shvacas li sada Isusovu poruku da samo kada ponovo postanete bezbrizni kao dijeca samo tada kroz mene mozete ocu nasem da se vratite…Pisao am vec o tome – ali cu ovdje opet. Do cetvrte godine maksimalno… dakle tri godine maksimalno poslije rodenja mi kao dijeca zivimo jos uvijek u duhovnom svijetu… Tada se prebacujemo u potpunosti u ovaj svijet – te spoznajemo i ucimo ovaj svijet. Kroz potpunu spoznaju svega ZNANJA… jer iz raja smo izasli da bi *ucili*- kako bi i mi jednom postali kao bogovi u znanju…GRADIMO LICNOST… Ta licnost na kraju ucenja MORA postati ponovo Bezbrizno Dijete tokom Ovozemaljskoga zivota. Ti licno si pokazala ovdje sa svojim primjeroma kako ti je sve prostrujalo milinom na sjecanje u djetinjstvu.
Kada sam ti govorio da radis to i to i tako i tako ti si napominjala da se ne moze jer: onaj mi nece dozvoliti – oni ce misliti ovako – oni onako i slicno. Zar ne. Ja sam ti rekao da nije tako… Iiiii ne pitaj ti njih NEGO RADI… sasvimnormalno i tiho za sebe…jer ako ih pitas … oni nece znati sta da kazu jer nisu u budenju.. NEZNAJU… pa stoga mogu samo da ti potvrde onu goru ili negativnu stranu… U TEBI… i to da potvrde… a tada ti gubis jer stajes … jer eto i oni misle da ne radim kako treba.
Kada si probala, nakon par dana si bila toliko zadovoljna i presretna da si mi napisala.

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on sri pro 10, 2014 11:36 pm

Zlatni Kljuc:
Pero dragi … stvarno si u pravu … pa sve te prepreke su SAMO U NASIM GLAVAMA… pa mi stvarno sa nasim mislima gradimo druge i onakve kakvi nisu i sebi tako zivot stvaramo..

Pero Hunjet - Ja ne razmisljam mnogo – nego zelim da gledam – da vidim Zlatni Kljucu… i evo sta bas sada vidim…

Zlatni kljuc = prepreke su u nasim glavama… hahaaa ….

Ovdje mozes da uvrstis pricu o izgubljenoj ovci… coban otisao da vrati ovcu koja je izasla iz stada i tora … Da ju zvjerad ne rastrga – neka trazi Istinu u sebi u svome stadu, kojem ce od pomoci biti.

Vidis da vidim tebe kakva i jesi.. znaci (odnosi se na sve Vas) znaci da te vilim… volim dadu,Mariju Sasu i sve Sinovce NASE… i opet sve ljude na svijetu… Mi volimo Ivicu i Bracu … A oni Volke Kristovu Snagu … svi jedni drugima Sluzimo i tako se i prozimamo i DOKAZUJEMO SVE NASE ISTINE… Postajemo postepeno jedno.
Muci te sto ti je receno da ces se Vjencati sa Zlatnim Covjekom… Sve su to veliki kljucevi bez kojih ne mozes dalje dok ih ne spoznas… a ne kak neki misle gluposti i zablude… Nije li IVICA Zlatni Covjek… nije li i prorocanstvo bilo o zlatnom covjeku.
Nije li On napisao 13 knjiga … sve u Duginim Bojama…. Nisam li vam pisao o DUGI… Nije li to 13 znanja ili en. centara… ili Cakri… Ca kje u prvim knjigama napisao da ce napisati samo 13…. Nijeli i najavio i Svoj Kraj tada…
Ti se dakle moras popeti u tim znanjima Zlatnim i ZLATO U SEBI OTOPITI I STVORITI … KAKO BI SE VJENCALA SA DUHOM SVOJIM…VJENCALA SAMA SA SOBOM …Zlatnim znanjem od Zlatnog Covjeka… Kako bi ponovo DIJETE postala … to jeste duhovna osoba… U tome ti i je TAJNA Isusovog raspeca… broj 33 je dva puta dijete u jednom zivotu – jednako duhovno bice … kroz 3 + 3 = 6 = ljubav. Kroz 13 znanja Boga Sunca … i Majke zemlje..
Ja sam nedavno nabavio knjigu od Osoa i svima sam ju vam preporucio… samo da neki razbiju neke zablude u sebi i da SHAVTE BITNE ZIVOTNE STVARI… da neki shvate sta vec imaju… i da se ucvrste. A kada dodes Kljucu do dijela gdje On objasnjava da ako ces birati izmedu Gurdijeva i Bude … odaberi Budu… A ako ces birati izmedu Bude i Osoa – izaberi Osoa….!
A JA Vam kazem … ako ce te birati izmedu <osoa i Brace … IZABERITE BRACU…ZASTO…????
Zato sto … Gurdjijeve je tezak i opsan Kao… Buda je tezak … Oso je jos laksi a BRCO je najlaksi… I NAJBLIZI ISUSU…A a SVI ONI OBOZAVAJU ISUSA…ili Kristovu snagu i znanje… Ali ove sve prosle citajte i UCITE OBAVEZNO… Kako bi spoznavali SVE BAS KAKO I TREBA… zasto sve to tako… Pa zato sto kod BRACE dobijate direktno…. PA ONDA MORATE TO IDA SHVATITE … Jer ce te opet krivo otici ili zastati … ako ne shvatite pravilno po BOZANSKIM STVARIMA…
A i o tome sam vam pisao da postoje dve vrste dobivanja znanja … i da ni jedno NIJE DOBRO AKO SE NE SPOZNA ISUSOVA SREDINA … ili ne pokleknuti krivo u ona dva…. Nego zlatnu sredinu ili Krista….
Pozdrav

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on sri pro 10, 2014 11:37 pm

T. B. - Da baš sve je tako ovo, i sve to se meni događa, a da nisam ni znao, dogodili se znači Braco , pa Ivica, pa Isus kroz moje krštenje prije dvije godine...A na jednom zidu imam Bracu, Ivicu, i Isusa..A molitva preko njihove iste duhovne stepenice preko mene, do ljudi kad jih radim...A to dječje , ionako obožavam , a i djeca su mojoj blizini uvjek osjetila to nešto , pa su voljeli i od prijatelja, i rodbine uvjek doči k meni, i poigrati se...Voollii vaass Tooomaa..

Dada Svjetlost - ISUS - „Zaista, kažem vam, nikada nitko neće ući u kraljevstvo nebesko na moju zapovijed, nego ako ste sami ispunjeni.“

Ante M.-  impresivno zaista vaše priče vaša iskustava. ptrebalo mi je dugo vremena da shvatim da je moj hendikep zapravo dar i dokaz Božije ljubavi prema meni...možda vam sve to izgleda malo smješno ali je tako,,ljudi mi ne vjeruju kad to na glas kažem, misle da sam lud ili nešto gore,,,služim se tehnologijom ali me ne usrećuje usrečuje me bliski kontakti upoznavanje u živo,,,ne opterečujem se nebitnim stvarima jer me ne zanimaju,,, ja samo živim sa svojim hendikepom i zahvaljujem Bogu na njemu jer mi taj hendikep ispunjava i daje mi da vidim unutrašnjost ljudskog bića....mislim da bi svi trebali to radit,,,i p.s nadam se da vam nisam bio dosadan

Istina-Pero Hunjet - Kako TI kazes Ante ...
Tvoje politicko uvjerenje:
Ante:
Politika; sta je to?
Pero:
Hedikep - Sta je to...?

Moje postovanje i zgrljaj OKO :::NEBAAAA ANTEeEeEeEeE... ...!!!

Ante M. - hvala ti

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on sri pro 10, 2014 11:43 pm

M. B.
http://meditacijayoga.wordpress.com/2012/12/11/prorocanstvo-beinse-douna/
Predviđanje bugarskog duhovnog majstora iz reda Velikog bijelog bratstva izrečeno 1944. godine zapanjujuće se podudara s bujicom današnjih objava iz raznih izvora o nadolazećem Uzašašću i prelasku Zemlje u 5. dimenziju

Istina-Pero Hunjet Tako je M. B...


Istina-Pero Hunjet - Sada su slavenski narod na redu... i kod nas je kako sam i pisao... mnogo toga a i sam pocetak zlatnog doba .. pa i onaj koji Sunce predstavlja itd...

J. A. -  tako je MB! to je to idemo napred bravos!

Istina-Pero Hunjet Samo bi OVDJE TARABICA VEOMA DODATI TREBALO... jer je veca istina kod nas nego u bugarskoj... a tice se Bugarske istine ovdje... ...!

M. B. - jeste Pero..puno toga ima i kod Tarabića
Pa i ja mislima da su slovensko narodi na neki način predodređeni....već imamo dokaza.... pa ko je bioo Tesla......eto samo od njega da pođemo....pa nadalaje,,, "U razgovoru s Bojanom Boevim u Minhenu 1910. Rudolf Steiner, osnivač antropozofije, izjavio je: „Slavenski narodi predodređeni su za velike misije."

J. A. - bravo MB, plemenita mudra svetiteljice nasa
svi smo mi plemeniti slovenini! nego pero interesuje me sta je sa onim antickim narodima na ovim prostorima?

Istina-Pero Hunjet - Ta da vidis... NASTAVI da spajas... i dodi do kraja,,, jer njih vise nema... a sve se vec dogada odavno.... Ajmo od tesle... a ko je prorekao i o televizoru i telefonu i gdje ce da bude... bas mijesto pokazao na metar precizno... e taj je prorekao i mijesta pocetka zlatnoga doba ... sve je kod nas...

Istina-Pero Hunjet - Na sve staro zaboraviti treba,,, kao na djelovanje nekada... ali od staroga treba uzimati upustva za ovo vreme... staro se Ikanira i to sprovodi u ovome vremenu.... tako da se na konto starijega TREBA PRONACI U SADASNJOSTI...

Istina-Pero Hunjet - Ako vam je jasno da je bitno.. OVDJE I SADA... onda se valda tako i ponasa i trazi... TRAZI SE SADA I OVDJE ... a ne u proslosti i na drugim terenima...

M. B.- jeste Pero..puno toga ima i kod Tarabića

Pero:
Jeste M. B. ... sve je kod njega za dalje... ali normalno ako se shvati po njemu a ne po svome nahodenju... a po njemu znaci... po njegovim rijecima i pravoj Krscanskoj VIJERI... tada je sve mnogo jasnije... ili JASNO...


Zadnja promjena: Pula; sri pro 10, 2014 11:45 pm; ukupno mijenjano 1 put.

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on sri pro 10, 2014 11:45 pm

Istina-Pero Hunjet - Braaaaavoooooo... JACK M..... osobito na ovome...
a da nije tako potvrdilo bi to da se pojavi danas takav jedan ucitelj zasto njemu nebi dali takvu dobrodoslicu i podrsku koju dajete Milleru i EGW, ili GRESIM??

Ne gresis ni MiKrOmIlImEtRa...

Jack M - Neznam sta se desilo ili su izgubili volju za daljim dialogom ili je ponestalo argumenata, ako sam nekog uvredio izvinite!!!.

M. B. > a tvrdis da Bog nije Milleru uzeo za zlo posto njegove pobude su bile na mestu.Kao prvo ti neznas dali mu je Bog zameri niti znas kakve su mu bile pobude pa ako cemo tako suditi ko zna sta je istina a sta laz ali ako je sve makar i laz bila izneta sa dobrim pobudama greha nema.

Pa to je nivo deteta od pet godina koje gleda tačnost informacije, a ne analizira smisao rečenoga i motive ponašanja. Takvom logikom su fariseji u pravu što bukvalno ništa ne rade subotom, a David je kriv što je jeo svete hlebove posvećene samo Bogu na službu.

Ako ćeš takav formalan pristup da imaš prema Mileru koji je zastupao da će Isus doći, a kako On nije došao, onda tvrdiš da je Miler bio lažov, onda istom logikom možeš tvrditi i da su Histovi apostoli bili u zabludi krivog duha, jer prvo nisu hteli da poveruju da će Hristos dozvoliti da ga razapnu (iako je On to prorekao), pa onda nisu verovali da je Hristos iz groba ustao, pa su zatim bili u zabludi da će Isus doći za vreme njihova života (apostol Pavle govori za sebe kao da će živ dočekati Isusa u 1.Solunjanima 4,17).

Hoćeš li onda tvrditi da su i oni bili lažovi i obmanjivači?

Nećeš, jer nisi dosledan svojoj logici koju primenjuješ prema Elen Vajt.

Istina-Pero Hunjet - Svi mi u zabludi biti mozemo... i to je normalno..sve do jedne granice... zablude po spoznajama su sve manje i manje... a sponaje su Nemoguce ako se ne krece u znanju - to jeste spoznajama sebe u sebi sa velikim ucenjem... ponavlja se nesto, bilo sta sto je krace moguce... Kod svakoga njih ima mnogo dobroga... a i promasaja... PA UPRAVO STOGA MOZEMO DA NAUCIMO ZAHVALJUJUCI NJIMA VISE OD NJIH.... tako da se suditi mora... i njima a osobito SEBI... ali sa licnbim spoznajama..
Ja sam svijesno naveo jednu veliku gresku kod nje, Elen... jer tvrdi kako je iSUS STVORIO I NEBESA I SVE STVORENO... dakle mi smo u mnogo boljem polozaju nego svi oni i imamo sva njeva znanja... a li (VI)... uopste ovdje ne spoznajete njeva znanja... da bi spoznali u sebi... nego se samo citira,,, optuzuje, glasa, bira, odbacuje i slicno... jedan normalan tragalac zna da se nista odbaciti ne moze... jer na taj nacin se koci sve ostalo jer je sve sa svim povezano... dakle sve se sponati ***MORA***

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 5:23 pm

Istina-Pero Hunjet - Pozdrav dragi prijatelji...
Juce sam dobio od prijateljice nase... ovakvo pitanje..

C.S.D.S.
Pero jesi ti svjetlosni radnik? Jel ima za to neki tecaj ili kako to ide?

A onda sme je druga prijateljica uputila na pitanje od:

V.P.V.
Nisam nešto pratila u zadnje vrijeme, pa molim kratko pojašnjenje za dvije stvari....Ali, prvo čestitam vam na druženju u Zemunu, nadam se da ćete se lijepo provesti i stvoriti nova prijateljstva....
Pitanja se odnose na slijedeće:
1. Nisam shvatila s kim se to Caka družio i što je lijepo iz toga proizašlo, ali vidim da ima dobrih poruka
2. Što je sa onom Darla Darlom i malom skupinom zvanom Infinity, to tek nisam shvatila, ali baš ništa....

Pa ako netko ima živaca i vremena neka mi malo to pojasni....teško vas hvatam...hvala puno...

Rasprava se tamo otegla i izmakla kontroli ... a odgovora nigdje...

Objasniti cu onoliko. koliko i kako sam shvatio sve ovo skupa sa vise strana... biti ce malo vise teksta... ali i to je u stvari pre malo... pisati cu sto krace i direktnije sa sto vise podataka... i to nije dobro bas... jer se ljudi ubijede da nesto znaju... dakle ubijede... i kada dobiju nesto vise... posto nisu znali ni ono proslo... kako da shvate samo jos veci podatak... i tada se zbrka stvara... nastaje glasanje i biranje... jer ZNANO nije SPOZNANO, SPOZNATO... U zivotu se nista ne odbacuje ne izostavlja kao nepotrebno... jer se sve spoznati mora... sve... jer zato smo ovdje... REKOH SVE... onda znaciu sve... ako sam rekao spoznati... to ne znaci da se moras baviti necim negatovnim... nego spoznati... a baviti se sto krace je moguce... biti sposobniji sto je moguce vise... ulazeci u sve i spoznavajuci se postize licno iskustvo i zivotnu... mudrost... to jeste sagorijevsi u sebe sve nepoznanice iskustveno... koje automatski i donosi i odgovor na pitanje ZASTO... bez toga odgovora i sagorjebanja u sebi .. spozmavanja nema pitanja za dalje.. a gdje je taj kljuc visih vrednosti, da ga spoznam kako se ne bi morao skroz samo braniti... i tako dalje itd.

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 5:23 pm

Istina-Pero Hunjet - Postoje mnoge izreka... koje vecinom zaluduju ili ih lukavi izokrenu... na suprotnu stranu.. Lukavstvo nije znanje- nego sposobnos OKREtanja znanja ... na krivu vodu... najslabije se koristi izreka... ***ZAKLELA SE ZEMLJA RAJU DA SE SVE TAJNE ZNANJU***... i to je istina... jer u svakoj laznoj prici ili tvrdnji uvijek imate i istinu koja razotkriva tu laz... dakle obje isrine... i glavnu da je ta prica laz i onu malu istinu sakrivenu koja potvrduje tu laz da je laz.... Sviujetlosni radnik je svako onaj koji traga za svijetlo... koju ga uvida ili zeli da uvida .. svako onaj koji ima vijeru u svijetlo.... oni koji vjeruju u postojanje i izstrazuju stvaranje. svjetlosni tragaoci su oni koji jednostavno zele promjene u sebi i oko sebe a shvatili su na neko nacina da tamu prosvijetljava SVIJETLO...Kada se kaze svijetlosni tragalac... onda treba izbjegavati sve one ttragaovce koji tvrde da im ucitelj ne traba... i sve one koji tvrde da smo vec svi i Gotovi i Savrseni Bogovi... takve stvari vode ka zabludi i skretanju **SA SVIJETLOSNOG TRAGANJA***... odvodeci tragaoce sa puta TRAGANJA.. opet na put sluzenja... Tragalaca je vise vrste...a li mi ih sve moramo spoznatiALI U SEBI... ako smo to ucinili tako... ali samo tako ... tada tek razunijemo druge tragaoce... kojima ako je moguce da sa iskustvima udruze i tragaju zajedno... Uceci jedni od drugih i stvarati taj jedinstveni put...

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 5:24 pm

Istina-Pero Hunjet - Sav nas zivot i sve stvari su mnogo jednostavnije nego sto to i izgleda... Mi dakle zivimo tude nevike i da kazem lazi... ta nevike se iz dana u dan umnozvaju i nama zakoni postaju... sve promjene iznad promjena... samo da bi se JEDNOSTAVNOST SAKRILA ... to jeste ***ISTINA***... zato nemojte osudivati nikoga ko nije savremen... haahaa... ili one koji se samo biblije drze... ne ih osudivati... nego ucite od njih... zadirite meditativno i duhovno u ono sto oni pisu a ne razumiju... ne nikoga niti suditi niti omalovazavati... ukazati sebi a i drugima AKO je mguce...Jer smo svo MI ZAVEDENI... svi mi u stvari sluzimo jedni drugima da nesto spoznamo... Kada nesto spoznamo... od bilo koga... a on ostaje na istoj razini... treba mu pomoci i pohvaliti ga.. i objasniti na koji nacin i kako smo spoznali bas od njega tako nesto vredno... a ON nije... ako ne prihvati .. zahvaliti se reba... jer bio nam je ucitelj nedelju ili dve... ali mi shvatismo i trazimo dalje ucitelje - visega ranga znanja... ne naklanjamio se nikome... api samo poslije spoznaje... inace se ljudi ili nakljanjajiu nekome ili odupiru a da niko nikoga ne razumije.

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 5:25 pm

Istina-Pero Hunjet - MOLIM VAS DA PAZLJIVO CITATE sta pisem ... ne zato sto ja to pisem... za sda nije bitni ko pise,... nego sta se pise... shvacajuci sta je napisano tek poslije dolazi ta vaznost ko i sta pise...Jer da bi se nesto shvatilo ***MORA*** se sa nekom dozom paznje citati i MORA se sa svojim postignutim znanjem i usporedivati... Tu rijec ***MORASE*** .. niko vise ne podnosi... No i zato se mora NACI razlog... jer do sada smo sve morali i MORAMO... i to je istina... A SA DRUGE STRANE SE TVRDI DA IMAMO SLOBODNU VOLJU... tako da nam se to moranje vec popelo na glavu... MI moramo da shvatimlo sada sta se u stvari MORA... ako SE ZELI SPOZNATI SEBE ..sebe kao kosmosa u malom...Moramo da spoznamo sta je lukavstvo a sta je znanje... Svi oko nas nam tvrde da moramo... moramo ovo, moranmo ovo... moramo u rat - jer ako ne idemo ONDA SMO KUKAVICE... JER NISMO U STANJU DA UBUJAMO... Sta se sada tu mora spoznati... ISTINA JE DA SAMO KUKAVICE UBIJAJU... hrabri to ne rade... kukavica misli... idem da ga ubijem... prije nego on ubije mene... hrabri kaze ovako... idem kod njega da spoznamo bozanske potrebe lubavi- postovanja - prijateljstva i vaznost jednakosti i bratstva. To je hrabrost, jer neznas da li ces da pogines prije nego ovaj iz straha te ne skoka... Zato imate pravu izreku starih crnogoraca... COJSTVO I JUNASTVO...

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 5:25 pm

Istina-Pero Hunjet - Trinajst godina ja se druzima ovako preko interneta i pisem jedno te isto... ali na razlicite nacine... i svasta se desavalo.. Izbacen sam zbog ovakvog pisanja skoro iz svake grupe ili foruma... pa cak i iz ove Henglove... a rekord mi je bio prosli mijesec u jednoj grupi gdje se Biblijom bave... u CETIRI DANA DVA PUTA PRIMLJEN I DVA PUTA IZBACEN... I vidite ja ne zamjeram nikome... jer stvarno nemam zasto da zamjerim... ucim i shvacam ralicitosti UCENJA.. pa i ljudi... A SVI ETO ZELE SPOZNATI POVRATAK KA KUCI... ili ocu nasem nebeskom... zato vam i tvrdim da e NE ODBACUJE NISTA... nista ne odbacujte... dok ne spoznate... jer stvarno svako svakome sluzi... JEDINO CE MO TAKO STECI MUDROST DA SE VIDI ... ko svijesno a ko nesvijsno ZAVODI LJUDE... zavodi ih se da ne spoznaju svijetlost i da NE POCNU DA SVIJETLE... jer kako nama tama ogorcava zivot... tako i nima svijetlost nasa ogorcava nijihov zivot. ALI JE I TU VELIKA RAZLIKA... ako mi uspijemo tada se desavaju jedino vredne stvari... mi ce mo spoznate svjetlosne bozanske sile vjecnoga zivota...a MOZDA I ONI UZ NAS... a ako oni nas savladaju... tada niko nema sanse ka napredku. Zato se i tvrdi da postivas neprijatelja svoga... jer UVIJEK TREBA BITI SVIJESTAN... DA SU TO NAJVISE ISPITI ZA NAS I NA NASE POSTIGNUTO... Savladavsi svaku prepreku kao ispit je jedini pravi nacin... a taj pravinacin mmora da se razlikuje od staroga sisteme mraka... znaci MORAMO da ucimo i spoznajemo onu drugu stranu. Spozbavajuci samo .. a ne ucestvovati... uceci se JEDINO MUDROST STVARA.

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 5:26 pm

Istina-Pero Hunjet - Veoma je bitno i najbitnije ili mora se shvatiti da samo spajanje svega ane razdavajanje ucenja ili ljudi koji pokaziju jedni drugima svoja ubjedenja kroz svoja znanja... Mirko, skoro svi ucesnici ovdje su do nedavno tvrdili KAKO NIKOME UCITELJ NE TREBA... sve mi mozemo sami... ovdje se prvi puta pokazuje daje to laz i da je uvijek to bas iskrslo kada se nesto vise postiglo kod nekih diskutanata. To su istoi samo isliti bili... na kojima su svi tada padali... jer tu im je i bio kraj... jer su vaznost videnoga ilidozivljenoga predavali sebi ili nekome drugome koji uopste za to nisu bili ni zaslizni... to jeste odbacili su bas ono ilio one koji su im tome i doprinjeli. I onda je asvim normalno da je tu i kraj napredovanja u kojem se gubi i sav smisao i ostaje samo nerijeseno pitanje sta se desava

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 5:27 pm

Istina-Pero Hunjet - Dopustite mi da iznesem sto znam.. ono sto sam iskustveno prosao i to sa vecim ucenjima i Uciteljima potvrdivao... nista nisam postiga SAM... sve sam postizao sa drugima casnim i iskrenim druzenjem. Moje tvrdnje ili znanje je nekima neshvatljivivo... A JA SAM SVIJESTAN DA JE TO TEK ZNANJE SAMOGA POCETKA ILI ZNANJE PRVOGA RAZREDA POSLIJE POSTIGNUTE SLOBODE... Tu slobodu je najteze POSTICI... a razlog tome su sve zablude ovoga svijeta i jos vece zlo.. jer smo ONOSTRANO ZAKLJUCANI... To onostrano zakljucani Vam znaci da smo totalno nemocni... sto opet znaci da nemamo kontakt sa bogom... ili izvorom ... ili kako god hocete... mi slobodnu volju upravo zbog toga ni nemamo... mozemo samo da biramo najmanje zlo od hiljade zabluda i zala. A TO VAM JE UJEDNO I DOKAZ ZASTO LJUDI NE MOGU DA SPOJE SAMI SVOJE U SEBI... jednostavno danas tvrdimo danas jedno a sutra drugo... Nismo u stanju da pojimo sami sebe... I TO SE ZOVE VRTNJA U KRUG... Kada se nekome na to ukaze - skori svi budu buntovni i razjareni... Ja sam uvijek tvrdio i tvrdim da ne postoji zao i los covije u biti... ali zasto je tako...?... tako je upravo zbog razloga gore navedenim. Objasnjavao sam u druzenjima - da svi mi imamo na stotine licnosti... i to je nasa sijena ili nase trece ja... ona strasna i najstrasnija zivotinja... to je sliga nae DUSE a ne nasega DUHA... kako svijesno odbacujemo ono sto nam ne treba, kao na primjer,,, necu lagati, necu reci vidi ala je gadna... ih so ga ne voilim... vidi kurve i tako te sitnice... tako odbacujemo nepotrebne dijelove sebe aili i lose nase u drugima i obratno.. ta sijena tada postaje sve lijepsa zvijer ili cudoviste sve dok ne bude ista nasoj slici... tada tek sve pocinje.

V.P.V. - Pero, pročitala sam i idem čitati ponovo.....sve što si dosad napisao, točno je...nadam se da će tvoj trud biti nagrađeni barem time što će se netko potruditi da to pročita...ne mora prihvatiti, ali neka bar pročita...jer to Pero piše i iz srca i iz iskustva....

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 5:28 pm

Istina-Pero Hunjet - Htio sam da postavim ovdje jedan tekst o Merlinu i Njegovom Ucitelju... gdje i kako mu ucitelj objasnjava njegovu razlicitost i razlog toga... jer u njemu je mnostvo drugih ljudi... ali ne mogu sada da nadem taj tektst... ako ga neko ima neka mi ga posalje da ga ubacim ovdje... uglavnom osoba koja mi je to poslala na moje objasnjenje me pitala ovako... Pa mozes li ti covjece da mi objasnis na neki drugi nacin a ne da me vredas .. da vredas moj Ego... Ja joj napisah... draga moja... nije moje da ja diram i vredam tvoj ego i da ga razradujem... to jedino ti mozes sama... ali na tuda iskustvena uputstva... ti treba da shvatis da da ga sama onesposibljavas i to ZNANJEM... koje ce tek da donosi suprotnost ege i lazne ljubavi... jer ljubav prava ili Bezubjetna lkjubav je bezuvjetno znanje VRHUNSKO izvorno... iz izvora svih stvari a tek poslije od huijerarhije Bogova,,,, dakle ljubav nasa ovdje je procentualna znanju... a znanje je lijek za sve... bas sve pa i za najezdu Vanzemaljaca.

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 5:28 pm

Istina-Pero Hunjet - Idemo redom kako je to bilo nekada... prije vise godina... Pratite maksimalno koliko god mozete... jer ce tu biti i Gordana Hajnic u iskustvima prije vise godina...
Ovdje vam zelim ukazati kako se treba spajati sve moguce, sva znanja ovoga svijeta.. upoznati se sa njima... Da bi se to dokazivalo potrebno je da ucestvuju sve strane svih znanja... jednostavno TAKO SE MORA... MORA SE POSTICI POSTOVANJE - RAVNOPRAVNOST .. kako bi se postiglo poverenje, prijateljstvo i bratsvo... to se i desilo na jednom savrsenom forumu.. ali nije trajalo dugo... ZASTO...?... zato sto nisu svi shvatili svoj zadatak na kraju... IAKO SU BILI SVIJESNI U POTPUNOSTI NA POCETKU... necu spominjati ime foruma niti icija imena osim Gordane Hajnic. Kako se druzenje razvijalo tako se desavalo da smo bili vodeni od Svijetlosne i duhovne hijerarhije.. tako da se desavalo da smo svi skupa dobijali BAS SVE ODGOVORE KOJE SMO TRAZILI... neko clanovi su bili toliko predani da su danima i cijele knige prevodili za NAS koji neznamo strane jezike. Kada se postigaio vrhunas do odredene granice... tada nastupa tama i BACA SVE NAS NA ISPITE... i skoro svi padaju... ostaju samo nas nekolicina... neko odlaze svijesno iz grupe a ja dobijam dozivotnu zabranu na tom forumu... I eto propade sve. Zasto se to desilo..? .sve cu vam objasniti...

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 5:29 pm

Istina-Pero Hunjet - Opet Vas molim... citajte kako pisem... jer nista ne pisem DVOSMISLENO... nego BAS onako kako se i desavalo... napisao sam da smo bili duhovno vodeni... i na tom forumu su bili najizuetniji ljudi- zene... svih FELA...
Istoricari
Arheolozi
Vjerski strucnjaci
Kemicari
Biolozi
Budisti
Jogisti
Indijski istrazivaci
MAGICARI
Asrolozi
Astronomi
Svi su se ujedinjavali i sklapali sve sa svime.
I sve je islo dobro do odredene granice... KADA JE TREBAO DA SE DESI GLAVNI ISPIT.
Jedini je problem bio i najveci sto su svi skoro tvrdili kako su PROSVETLJENENI
Upotrebio sam godinu dana sa istomisljenjicima da im dokazem da niko jos prosvetljen nije... i taj se problem jedva rijesio. Tada je na forum dosla i GORDANA HAJNIC... bratom i sestro se od tada nazivamo... ona im je napisala ovako od prilike... toliko svi svijetlite da kada bi vam ja stavila sijalicu id 220 volti u guzicu... cak se ni onda svijetlo ne bi naziralo.
Dozivio sam tako veliku ljubav od nekih ljudi i zena da je to prosto ne shvatljivo.... i to svijesno i nepobitno... ali se ta ljubav kod bas glavnoga polako stisavala i nestajala. ALI ZASTO...?
Vidite prvo smo se svijesno slagali zbog znanja i ljubavi prema znanju i svijetlu... ALI VIDITE SADA... NE MOZE SVAKO DA OBJASNJAVA SVIJETLOST... ZAR NE... SVAKO TREBA DA DOKAZUJE SVOJ DIO OSTALIMA... da se to spoji izmedu tri UCENJA I NADE TA ***ZLATNA SREDINA***... dakle neminovno je da se skroz zadrzi cilj zajednistva... ljubavi PREMA SVIM ZNANJIMA... ne omalovazavati nista i nikoga dok se ne spozna... znaci niko ne smije da zaboravi SVOJ DOPRINOS TE SVIJESTAN TOGA OSTATI DO KRAJA... Taj najvredniji i najjaci je bio MAGICAR... drugi PO SVOJIMA ZNANJIMA... aja za SVIJETLOST... drugi strucni po VJERSKOJ ISTINI i tako dalje... smo trebalo dokazi i spoznati sredinu i srednju vrednost svega toga... a to je ISUSOVO UCENJE... jer mi smo HRISCANI... a u isusovom Ucenju su sva ostala UCENJA i to ***PRIMJEROM I UCENJEM DOKAZNANO JAVNO***... problem je nastao onda kada se TAMA umjesala da nas sve na ispit stavi... tako da je najglavniji u svemu tome --- moj najveci brat do tada... prestao uz pomoc tame da dokazuje zajednicku vrednost .. nastavio samo da dokazuje KAKO JE SAMO ON U PRAVU... I NJEGOVO UCENJE... dobijajo je sve moguce pohvale i nagrade od tame... tako da je Bitka svijetla izgubljena.

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 5:29 pm

Istina-Pero Hunjet - Zelim da Vam ukazem - da bas niko i nista ne moze sam.. to je nemoguce... ALI SE MORAS SAM DA SNALAZIS... sam da izabires ... sam da spoznajes u tome cijelome spektru stvaranja i postojanja... TAJ MAGICAR nikada prije nije bio magicar... znaci njegov zadatak je bio da spoznaje magiju... ALI NEUTRALNO DA ULAZI U TAJNE MAGIJE... KAKO BI SVIJESNO POMOGAO KAO DRUGA STRANA SVIJETLA... Vjerski strucnjaci da sijesno tumace vjeru a isto tako da podupiru i ostali znalci... On se predao moci ... a ne balansu izmedu svega.... VRIJEDNOST NAM JE SVIMA ISTA... ali samo ako se svijesnost zadrzi...on dakle nije shvatio da je potpisao ugovor o padu ovdje ... kako bi se sjetio sebe ... izvukao se iz pada, tame i sluzio KARMICKOM ZADATKU... Sta je ta magija... magija je nauka o kontroli prirodnih sila... i to je njegovo bilo da i pokaze... a nauka o svijetlu je stapanje sa prirodnim silama ... JER KONTROLA JEDNE PRIRODNE SILE ZELI DA NADVLADA DRUGE PRIRODNE SILE.. ato nije jedinstvo. Tako da je Jedanm od najvecih magicara svijeta i IZNJEDRIO IDEJU O KOLONIJALIZMU... Kraljici i ti sprovodio... drugi od najvecih magicara je dozivio katastrofu jer su mu te sile rasturile rodenog sina na komadice koji su po zidovima bili polijepljeni.... Zapamtiti je potrebno izmedu ostaloga da je nekada u proslom vremenu nesto bilo sasvim normalno ili prirodno.... da sada to nije VISE NORMALNO NITI KORISNO... dakle opet neoptuzivati nikoga i nista... negio sve spoznavati te birati i odbacivati spoznato kao nepotrebno... Bitno je spoznati sta je sta... ane ucestvovati u tome... Iz ovoga vidite da postoje NADARENIJI LJUDI... koji moraju, da bi se uspijeh postigaio biti slozni. Trebaju teziti ka zadnjoj stvari u TROJSTVU BOGA... a to je SVIJETLO... sve ovo sto vam pisem nije neko veliko znanje - nego jednostavno PRVI RAZRED... za napredovanje ka dalje.

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 5:29 pm

Istina-Pero Hunjet - U naem zivotu je bitno shvatiti da smo mi ovdje na majcici zemlji ili u skoli ili u zatvoru, pa jos jedna mogucnost zatvor u zatvoru... Niko se ne traba ustrucavati nikakvih znanja... sve se treba spoznati... Od svih lkjudi bez obzira sta su i ko su i kakvi su... treba prijatelej sebi stvarati... odbaciti tu ustaljenu naviku da se samo nesto negativno i zlo u svima trazi... mnogi si umisle neku negativnost kod nekoga koji ju nii nema... i sviu snagu baci i pola zivota potrosi da dokaze to negativno a ceka uopste nema... Ja sam se sa Boboim upoznao na jednom zidu... on je dosloovce iznio da ja jednostavno serem ... te da bez veze pricam... ja se nisam naljutio... nastavili smo suradnju dalje... I SADA SMO PRIJATELJI... stvarno jesmo prijatelji... Ja neznam koliko je ko primjetio... ali je Bobo iznio da svijesno shvaca da postoje veca znanja i da ON ZELI DA UCI SVAKIM DANOM SVE VISE I VISE... On daje sve od sebe jer ima odredeno znanje.. to znanje treba da spoznaju mnogi... spoznati pa tek onda kao potrebno ili nepotrebno ako oebaciti i sa njim skupa napredovati dalje. Na onoime starome fosrumi sto spminjah.. desilo se da strasno ucene i svijesna osoba priznaje... da joj se pokazalo da bira.. hoce li na stranu zmajeva ilina drugi stranu... molila je za pomoc... kada se dakle o tome prica... bilo bi dobro znati sta je bobo tvrdio... jer ON JE U PRAVU... za te tvrdnje... pitanje jke samo koliko su nama vredne te tvrdnje... ALI MI VJERUJTE DA JESU BITNE... jer nas suncev sistem prolazi koz zonu veoma negativnu... zona 13...koja je unistena i tu plutaju sve negativnosti... Ako imate znanje o kali jugi i kosmickim kretanjima... onda ce te da uvidite... da je inase da se krecemo po kretanju naseg suncevog sustava i galaksije... jer galaksije nece menjat put zbog nas.... Sada se sjetite izreke .. zaklela se zemlja raju da se sve tajne znaju... Bobo i njeva grupa ... SU U CETVRTOM ELEMENTU.... A CACA JE ZASAO SAMO U SESTI ELEMENT... Dakle Darla i Gordana i Bobo su stekli HRABROST DA POKRENU NESTO... a to nesto znaci izlazak iz vrtnje u krug....I samo im se zahvalni moze biti... a to moze samo ako se ima potrebno znanje... ne samo glasati i birati stranu... ne emocionalno padati i gubiti se... jer snaga nam treba... jer sve je to tek pocetak.
------------------------------------------------

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 5:33 pm

Istina-Pero Hunjet - Mislim da me nisu razumila ... postovana Miro... napomenuo sam nesto kao tragove proslosti koji vode sigurno ka dogadanju u sadasnjosti... koje se ostvaruju bas SADA... razumijes me... Dakle ti veliki ljudi su nam ostavili znaje svoje i videnje kako da se snademo i uvidimo njevo u sadasnjosti... dakle je slavenski narod... ali ko vodi sada to... kao sto su nekada neki nagovjestavali bez greske... Tesla je ukazivao na bolji materijalni zivot Tehnoloski i buducnost kroz vid duhovnosti... i vidovitosti... i imas dva Vidovnjaka ili proroka (i vise njih) koji su to sve potvrdili prije tih dogadaja... dakle- pratiti proslost - kako bi se sa sigurnoscu spoznala sadasnjost... traziti tamo gdje upucuju a ne u indiji na primjer...

M.M.I. -Kaliyuga nije pri zavrsetku.......cim sam to procitala, dost mi je bilo teksta.

Istina-Pero Hunjet Hm... objasni zasto Mirna....

M.M.I. - Jer smo trenutno na polovici Kaliyuge Pero. Kad na pocetku teksta procitam nesto sto nije istina, prestajem sa citanjem. Covjek je vjerojatno bio pametan i znao puno ali ovo ne stoji.

Istina-Pero Hunjet Mirna.. Hvala... citao sam sve o tome ...ali davno... izabirao sam stvari i nalzio druge a neke zaboravljao po prilici... misam siguran pa da mogu tacno da tvrdim... ali zato u druzenju treba da prica o nekim stvarima SAMO ONAJ KOJI JE MOMENTALNO I NJA...Vis mer

M.M.I. Kaliyuga je pocela prije 5.000 godina. Jedna Yuga traje otprilike 12.000 ljudskih godina. Ako nisam u pravu, ispravi me molim te.

Istina-Pero Hunjet Postovana Mirna... ne mogu da te ispravim a da budem siguran jer sam pozaboravljao neke stvari... moj nacin istrazivanja je bi ovakav... istrazujem i pratim te znakove kraj puta... zakljucke SIGURNE stvaram i ostalo odbacujem... kako bi bilo mijesta za...Vis mer

M.M. I. - Istina, i sama Kaliyuga je sazdana od ciklusa. No, u svakom slucaju, bili mi u pravu ili ne, svatko neka vjeruje u ono sto zeli. I to je sva istina.

Istina-Pero Hunjet Mi smo u pravu u to sam siguran... ali ljudi nemaju izbora da uopste sanaju sta bi zeljeli... toliko smlo uspavani da nam je istna glupost a glupost istina... tako da je sve istina.. pitanje je samo kome odgovara... tako da ljudi jednostavno ne mogu da biraju... jer nemaju izbor...
Srdacan pozdrav

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 5:34 pm

Istina-Pero Hunjet - A sada malo da upoznate Gordanu hajnic... nji sam napomenio da smo bili biorci svijetlosti SKUPA prije vise godina... ona me bratom nazvala... i ona je mnoja sestra... podrzati cu je svagdje gdje mogu i znam... i medu nama je CISTA ISKRENOST... I POSTOVANJE... TAKO CE I DA BUDE ... na dalje. Gordana je jedna od rijetkih osoba koja ima neobicnu kolicinu ZNANJA. Gordana je hrabra neobicno... ali sa ananjem... uporna i neustrasiva. Ja i ona se uopste privatno ne dogovaramo o nicemu... bas o nicemu... ali se javimo jedno drugom cak i nakon duzeg vremena ako nam neki savjet ili pomc LICNA treba... Znate li vi da ona dok je bila u utrobi Majke svoje... da je sve znala sta joj majka radi u vanjskom svijetu.. sve je poo rodenju majci i ocu pricala. Ima sva iskustva sti slabo ko ima od duhovnih ekonomskih pa do politickih. Ja licno sam ju jednom podrzao u jednom iskustvu... koje je strahovitio bilo VELIKO. Ha hororom moze da se usporedi, jer je dozivila licno i personalno HRISTOVU SNAGU NA SEBI.... Zasto i kako se poslie sta daesavalo !!!???... Ona sada se udruslila sa Ifinity grupicom... i objasnjava druge vise nego oni sami sebe.... Dali je moglo biti u vremenu vise ili bolje napredovanje je pitanje koje sada nije ni bitno... bitno je spoznati sta i kako se desava... ona sada ucestvuje u grupi sa cetiri elementa kako oni to zovu... Infiniti znaci prelazak iz kruga ponavljanja gdje se spaja jos jedan krug ... dakle spoznavanja dve stvarnosti... ulazak dakle u druge sfere spoznaja beskonacnosti... A ZA TO POSTOJI PRVO RED PA RAD... Dakle oni traze istinu i to javno... i pocelo je kao BUM... nesto novo i hrabro... i to odozdo... dakle spoznati tri elementa i tek cetvrti... kako bi se tek MOGLO DALJE... dakle spoznati tri niza elementa... a Gordana je to lijepo objasnila... tada se pronade tacka spajanja kako bi se nesto spiralno odvijalo a ne samo kruzno... kao sto Bobu jednom gadno naljuti kada sam im prijateljski objasni da se samo u krug vrte... i gle SADA... bas Bobo ucestvuje u tome... to je samo za pohvaliti... ... !
Dakle pitanje je sta gordana radi u toj grupi... da zavarava ljude SIGURNO NE... O DARLI I CETVRTOJ NECU DA KOMENTRAISEM JER JU UOPSTE NE POZNAM...

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 5:34 pm

Istina-Pero Hunjet A sada o ..Slavomir Caka Popović... na jednom forumu sam ratovao sa jednom osobom koju izuzetno cijenim... isto neshvatljivo veliko znanje Intelektualno... Velike mogucnosti u toj osobi... ona me je nazivala najvecim egoistom... a ja se ljutio nisam... nego upravo zbog njene vrednosti sam uporan bio... kao sto rekoh... neki su me i satanskim slugom i budalom nazivali... nisu dokaze davali... nego su tako osjetili i mislili... Ja taj ego nikada ne spominjem nego idem sa visim znanjem ili sopznajama na tude... Oni su slabo ko svijesni da ih ja podrzavam i nadgradujem, potvrdujem njih licno... no medutim oni se vredaju... U toj guzvi se nasao i nas CAKA... i on i svi su drzali stranu toj osobi. Medutim ja Caku zavolih zbog jedne stvari... jer je pisao o dve vrste svijetla... o ZLATNOJ I SREBRNOJ SVIJETLOSTI... Objasnio sam im neke stvari te izmedu ostalog im objasnim tajnu ISUSOVU... Kako je on nahranio hiljade ljudi sa pet riba... sve oni koji su toga dana na tome skupu bili obozavali, postivali Velikoga Ucitelje Isusa... STO ZNACI DA SE SU U SVOJOJ ISTINSKOJ VJERI PREMA NJEMU TOTALNO I MAKSIMALNO MU SE I PREDALI... OTVORILI... objasnio sam im da je Isus DUHOVNO NAHRANIO SVE PRISUTNE SA SVIJETLOM OD PET ELEMENATA ..kako ovi to zovu... tako da i dan danas niko nije postigao od prosjecnih ljudi sesti stepen ili elemenat... te najveci INTELEKTUALAC MOZE SAMO DO SESTOG STEPENA... Tesla Vam je primjer iznad petog elementa... i slabo jos ko na cijeloj planeti... i sta sada sa tim spojiti i gdje traziti... pa trazite tamo kod onoga ko je prije tesle prorokovao gdje ce da bude prvi telefon...***COKOTALO***... i koji je televizor objasnio... taj je i tvrdio da se samo malo nesto na tom televizoru doda.. a zna se sta... cak bi nmogli i pokojnike da vidimo... haaah...
Zaboravih... na kraju mi se CAKA javio prijatno i zahvalio mi nanekim stvarima koje je od mene saznao... a koje nije mogao da shvati... tako da me nije tamo branio... jer nije shvacao kao moju DRSKOST... od prilike... tako nekako... ali jeCastan i posten i postali smo prijatelji

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 5:35 pm

Istina-Pero Hunjet Sada se sjetite sta sam pisao u gornjem dijelu teksta... zasto mi ljudi ne mozemo da uvidimo i spojimo koliko je dva i dva... zasto nismo u stanju da povezemo stvari koje su u nama i koje smo juce tvrdili mi licno a kamoli spojiti sa TUDIM... dakle Ifinty grupa je shvatila sta je Ifiniti... HM... da li je shvatila... ili treba da se samo pokrene da se shvati u cemu je problem... jer to znaci spajanje dve vrste energija u sebi... tada treba da se spozna da imamo mi i DUSU i DUH... Duca je nese tijelo KARMICKO... a duh je dio bozanstva neunistivoga u nama... spoznavsi tri donja elementa ili rijesiti DUSU nasu karme ... kako bi se tek itelekt oslobodio i predao vodstvo mozgu da se spji sa gornjim elementima koji tek razvijaju DUH.... Mogi sumnjaju u tu grupu...da li sa pravom ili ne ... necu da sudim nikome... i ja sam se tamo druzio samo dodajuci i pitajuci... Da li neko zeli da stvori zabludu ili spoznaju neznam... ali znam da to GORDANA nece DOPUSTITI...
Je li Vam sada nesto jasnije... bez toga kretanja infinity se ne mnoze uopste napredovati... NEMOGUCE JE... samo je dakle pitanje kako... da li neko zna i ko to zna... ALI NE ZABORAVITI MOJU TVRDNJU DA SMO ONOSTRANO ZAKLJUCANI SVI... i sada ko je taj koji to moze da odkljuca... nekada je bio ISUS... a ko je sada... odgovor vam lezi kod proroka koji je nagovijstio sve o cokotalu i slicno... to vam je prvi trag.. u koji mozete da slobodno vjerujete ako zelite... taj trag ce da Vas vodi dalje...

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 6 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Sponsored content


Sponsored content


[Vrh] Go down

Stranica 6 / 11. Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.