Prva Knjiga Ozdravljenja

Stranica 9 / 11. Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next

Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 6:55 pm

http://www.4dportal.com/hr/znanost/1813-dekodiranje-biblije-epifiza

Istina-Pero Hunjet - Vise puta sam spominjao neshvacenu vrednost Bracuine knjige ... PRVA KNJIGA OZDRAVLJENJA.... ona je upravo ***POKRETAC SVEGA OVOGA *** sto se objasnjava ili sto Gos. Ratko nalazi u svojim tumacenjima....

Nisam sve procitao... ali ovo je ***TO***... o tome Vam pisem... i hipofiza i epifiza... itd...
Svaka cast Sladjana M.
U toj knjizi, on iznosi ideju da Biblija kakvu danas poznajemo nije kronika povijesnih događaja i ličnosti, kao što je općeprihvaćeno uvjerenje, nego da ona prije svega predstavlja zapis o fiziologiji i kemiji ljudskog tijela, vrstu anatomskog priručnika, te kao takva opisuje organe i procese koji se odvijaju unutar samog tijela svakog čovjeka, prikrivajući njihovo stvarno značenje pričama o fizičkim likovima i mjestima.
U samom uvodu Carey o tome kaže sljedeće: "Istraživanja teoloških učenjaka poput Jamesa Leggea, prof. Jeninga, i Clementa Allena, uz nekoliko stotina drugih koje bi se ovdje moglo nabrojati, slažu se da stotine, ako ne i tisuće drevnih rukopisa, tablica i rezbarija nedvojbeno dokazuju da su sve rase i svi narodi koji su ikada nastanjivali zemlju stremili, najbolje što su mogli, kako bi ostavili zapise o kemiji i fiziologiji svojih vlastitih tijela."
Objašnjava da je glavni razlog nepoznavanja te činjenice u današnje vrijeme izravna posljedica sazivanja Nicejskog sabora 325.godine, na kojem je car Konstantin izbacio mnoge tekstove iz konačne verzije Biblije. Među starozavjetne apokrifne tekstove ubrajaju se: Knjige Adama i Eve; Životi Adama i Eve; Mojsijeva Apokalipsa; Slavonička knjiga Eve; Tekstovi pripisani Enohu; Velika Proročka knjiga Enoha; Izgubljena knjiga Noe; Baruhova Apokalipsa; Priča o Ahikaru; stara armenijska verzija, dok se među novozavjetnima nalaze: Evanđelja Kristovog djetinstva; Protevangelium; Evanđelje 'Nevjernog' Tome; Navodno Evanđelje Mateja; Arapsko evanđelje djetinjstva; Nikodemova evanđelja; Grčko Nikodemovo evanđelje; Kasnije Evanđelje; Djela Pilatova; Pilatova pisma.
t Carey nastavlja: "Rani kršćani, Eseni, znali su da su sveti spisi napisani na drevnom hebrejskom ili grčkom tek alegorije, parabole ili priče utemeljene na ljudskom tijelu, koje je "bogobojazno i predivno stvoreno"...
I ovo sam objasnio bilijasima.. kada su pitali kome ja sluzim... kome oni sluze... jer se drze ucenja poslije ovig dogadaja... pobijeno i spaljeno sve sto je nesto o istini znalo... knjige itd...

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 6:56 pm


Slovo "D", četvrto u hebrejskom alfabetu, kao i u našem, se piše "Daleth", i predstavlja utrobu, ili vrata, usta. Označava obilje koje proizlazi iz podijeljenosti. "Stoga Daleth izražava kreaciju stvorenu od strane bića prema božanskim zakonima. Izražava dominaciju duha nad materijom. Tarot predivno opisuje njegovo značenje: "U Božanskom, Odrazu Oca, nalazi se volja. U Ljudskome, Odrazu Adama je snaga. U Prirodnome, Odrazu Prirode, sadržana je univerzalna kreativna tekućina, duša Svemira. U astronomiji ovo slovo povezano je s Jupiterom.
Objedinjujući sve ovo, možemo vidjeti da slovo "D" označava solarni pleksus u čovjekovom tijelu, koji predstavlja odraz istinskog sunca (Oca), i izvora svih stvari.
Nisam li Vam o svemu ovome pisao kao i o Tarotu... da su nam bogovi to ostavili da se kroz igru nekada sjetimo ISTINITE BVREDNOSTI I BOZANSKOG UCENJA... ma nisam u dogovoru sa ovim piscem...
RIJEČ, (W.O.R.D.) stoga, znači ovo: Stvaranje, prema božanskim zakonima, iz univerzalne kreativne tekućine, u grobnici, pećini ili jaslama zemlje (solarnom pleksusu), tog SAVRŠENOG (sjemena, ribe, ploda, Isusa) Vishnua, Jošue, Mojsija, Horusa, itd., itd., koji ima moć produhoviti – obnoviti adamičnog čovjeka, tako da on postane "Gospodin Bog s nebesa." – RIJEČ KOJA JE POSTALA TIJELOM.
"I Riječ je tijelom postala i prebivala među nama." - Ivan 1:14
Shvaćamo, dakle, da se riječ ne odnosi na govor. Hebrejsko slovo koje označava govor je Phe, sedamnaesto slovo. Odnosi se na silu koja dijeli suštinu života, koja joj daje snagu da opetovano obnavlja vlastitu kreaciju nakon uništenja. Možemo govoriti destruktivno ali također imamo moć govoriti konstruktivno.
Evo Vam dokaza o vasem krivom ucenju... kako spas dolazi bez licnog rada... to jeste da vas niko spasiti ne moze bez licne izgradnje... uceci tako pitate mene kome ja sluzim... sada vidite ko kome sluzi... ko lazi a ko istini...
Podizanje ulja u kičmenom stupu, snagom sjemena, kako bismo ga sačuvali, mora podrazumijevati fiziološku i kemijsku operaciju u tijelu svakoga od nas.

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 6:56 pm

Istina-Pero Hunjet Upravo to i jest slučaj.
Ne postoji misterij, nema čuda u cijelom svemiru koje je veće od samog čovjeka. Kroz vjekove, suočeni smo s izazovom koji je postavljen pred nas "Čovječe, spoznaj samoga sebe", ali tek je nekolicina obratila pozornost na poziv proročice iz Delfa – samo je nekolicina pogledala u svoju nutrinu.
Predivni pneumogastrični (vagus) živac, koji poniče na bazi četvrte klijetke u glavi, i koji je spojen sa malim mozgom, prelazi kičmeni stup, ili Jordan, na bazi lubanje, zvanoj Golgota, i šalje brojne ogranke prema grlu, plućima, srcu i želucu, završavajući u pleksusu ispod drugog organa, koji je nazvan androgenim mozgom, želučanim mozgom, ili solarnim pleksusom. Ovaj predivan živac ima šest različitih fizičkih funkcija, kao dodatak duboko ezoteričnoj ulozi bivanja kanalom za Sveti Dah, ili Sveti Duh, bez kojeg ne bi bilo začeća Svetog Djeteta, odnosno RIJEČI.

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 6:57 pm

Pero Hunjet - Sta sam napominjao za solarni pleksus...
Duhovna hrana od boga preko svoga predtavnika u nama pisah ja.. suncana pleksus cakra... ha...
``
U biblijskoj terminologiji, solarni pleskus također znači jasle, korito, pećina, Betlehem, jer upravo u centru ovog pleksusa živaca pronalazimo cilindričnu šupljinu ili udubinu iz koje izlazi otkupitelj adamičnog čovjeka. U dvojnom značenju, on predstavlja "kuću kruha", s obzirom da se radi o mjestu gdje nastaje božansko sjeme, a naslanja se izravno na kuću materijalnog kruha, želudac. "Ne živi čovjek samo od kruha, nego i od svake RIJEČI (sjemena) koje izlazi iz Božjih usta." Isus je rođen u Betlehemu, a ta riječ na hebrejskom znači "kuća (Beth) kruha (lehem)". Vidite kako predivno hebrejske riječi izražavaju istinsko značenje skrivene istine. "Ja sam kruh života".
Istina-Pero Hunjet ****D*K*L*E* S*K*I*D*A*M*....***MU KAPU SA POSTOVANJEM*** ... i tebi Sladjana Mihajlovic ... zahvalan....
Istina-Pero Hunjet U Bibliji pronalazimo sljedeću izjavu: "Josip će primiti dvostruki dio."
Josip je bio jedan od Jakobovih sinova, što znači "krug" na hebrejskom. Njegovo je ime kasnije promijenjeno u Izrael, tako da su sinovi Jakoba također i sinovi Izraela. Znakove zodijaka se također smatra sinovima Jakoba, a kada ih se primijeni u fiziologiji, odnose se na solarni pleksus i dvanaest sila koje su tamo smještene. Sve sile koje ulaze u tijelo čovjeka se primaju u ovom dijelu tijela, i odašilju iz njega. Josip predstavlja jedan od tih centara i to je jedan njegov dio. Drugi je epifiza, koja se također označava imenom Josip.
Božanski bitak (esse) koji se razdvaja ulaskom u ove dvije žlijezde je postao Marija i Josip, majka i otac svetog djeteta. Taj materijal, ta stvarna supstanca, ulazi u solarni pleksus gdje se miješa sa Svetim Dahom i rađa se sjeme – stvara se kruh koji se jede u "Očevom Kraljevstvu".
Prvo sjeme nastaje u solarnom pleksusu svakog pojedinca u dobi od dvanaest godina, što smo mi označili kao vrijeme puberteta. Nakon toga, ono se formira svakih 29 i pol dana, što se kod svakog pojedinca događa u dijelu mjeseca kada je Mjesec u znaku u kojem je Sunce bilo pri rođenju tog pojedinca.
Herod, faraon, strasti, želje i emocije žele zaklati to Božansko djetešce.
Nalazimo, stoga, da se to sjeme, plod, riba, kruh i spasitelj, rađa u solarnom pleksusu.

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 6:58 pm

Mi moramo podići, sačuvati ili uzdignuti ovo sjeme. "A ja kad budem uzdignut sa zemlje, sve ću privući k sebi." - Ivan 12:32 (ovdje treba naglasiti da se u engleskom prijevodu Biblije ne spominje "sa zemlje", nego samo "kad budem uzdignut", op.prev.)

Istina-Pero Hunjet - Posto sam komentarisao vise predavanja i tudih tekstova sada cu i ovo
U nasem druzenju ste primjetili da napominjenm da se sa vremena na vrenme trebaju stvarati labavi zakljuci... tako cu ja sada uciniti... kel ima veliki razlog za to... rekao sam da dajem mije veliko postovanje Ratku Martinovicu... i ne samo to... nego i moj duboki naklon... zasto... Pa zato sto sam od njega dobio odgovor koji trazim ni manje ni vise 48 godina... Pisao sam vam o etepama zivota od 7 godina... ali sam dozivio nesto sa 12 godina i skroz do danas sam trazio odgovor na to iskustvo.. sta se desilo?... isao sam kroz selo sa ocuhom... drzao me za ruku... odjednom sam dozivio nesnosiv bol u SOLAR PLEKSUSU... i pao kao pokosen na straznjicu... kao da me neko udario odozgo necim neobicno velikim... a sve se desilo u stvari u pleksusu... ZNACI AKTIVACIJA SUNCANE PLEKSUS CAKRE... I evo ratko napisa da to svako dozivi u tim godinama... a ja bome gadno to osijetio... kada sam krenio na zanat u Osijek... u REMONT SERVIS... svaki dan.. kada bi stigao u grad imao sam bol u pleksusu kada izadem iz autobusa... bol bi trajala svaki dan duze vreme... UBIJAO ME SMOG OD AUTA... aposebno od dizel motora... a a sedamdesetih godina - koliko je saobracaj bio manji...

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 6:58 pm

Pero Hunjet - Sada vidite vi kao Iris I Pyramida cetiri i Gruco Philipe... i slicni... sta je Ovaj vijernik izveo... ono sto Vam pbjasnjavam non stop... raditi i graditi sebe ttreba... uciti znanje... ne odbacivati... ne ponizavati... nego spoznatio svoju vijeru... jer bez vijere nema nista... ali spoznati nesto i svaki dan po nesto nauciti i spoznati...Ratko je kao janje jer je dijete... krenuo u crkvu i brzo shvatio da postaje ovca... to nije zelio biti te je u srednjoj skoli vec poceo tragati za IZTINOM... i pogledajte... NAJVECE TAJNE SVIJETA JE NAPISAO...POCETAK... koji je najtezi... A ne kao Iris... Krivo je shvatila pisano u bibliji.. gdje pise da se ne klanja idolima i kipovima i slikama... ne klanja se negativnim i tamnima... a klanja se svijetlima i moli... ona obozava i idol joj je ona predavac sto ga ja budaletinom nazva... i nikada ga kaze nece naåpustiti... a tvrdi da ni jedno ljudsko bice nema znanje samo isus i bog... Oni pobise sva znanja i ucenja pa i ona najvrednija ISUSOVA... koja su od Lralja Atlantide ili BOga Thota... koji je nama ostavio poruku... Ucite dijeco - jer znanje je lijek za sve pa i za najezdu vanzemaljaca... Vi ste kao dijete koje je zavrsilo prvi razred i dalje ne zeli a tvrdite da je sve ostalo satansko sto je iznad toga znanja... kao zaba ste u bunaru... kada joj druga odozgo govori da gore ima lijepih bara- jezera- rijeka- i velikih mora, a i da sunce sija... ova iz bunara ni da cuje... bunar je njen svijet... ili kao mujo kojem je u poplavi alah slao ljude i camce tri puuta a on ceka licno alaha da ga spasi...Kada sam ti Iris preporucio da stampas nase druzenje i podijelis svojim vijernicima koje ucis... njih 6 000 - ali da ne utjeces na njih.. kada procitaju neka sami kazu sta imaju... ti si rekla da pi me sve i jedan popljuvao.. te da ces moliti za mene åposto sam skrenuo ka satani... zamisli sest hiljada slinaca na meni i pljuvacki... oprao bi se ja... voda to skida... a kako ces se ti oprati... zbog zavodenja ljudi u zablude... ubjedujuci ih da su sva znanja satanska... pa cak i svijetlost i da Arhandeli ne postoje itd...

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 6:58 pm

Istina-Pero Hunjet Vidjelio ste da nisam drzao stranU ni Tesliijancima... koji tvrde da ce stvoriti - izgraditi strojeve - vremeplove koji ce produhoviti LJUDE... åpisu kako cijeli svijet zbog toga gleda u nas... nece biti tako... objasnio sam zasto... AJA SAM LICNO KAO PRIMJER DAVAO TESLU... da se shvati DUHOVNOST PREKO NJEGA... a ne tehnika kao duhovnost... jer TESLA JE REKAO DA JE COVIJEK KAO NEZAMISLIVO LIJEP I SAVRSEN STROJ PO DUHOVNOJ IZGRANJI ILI KAKO IZGLEDA... zato sam spominja ja Teslu... A ovaj Covijek. Ratko... kojem naklon dajem UPRAVO TO I DOKAZUJE... kako je covijek duhovni stroj i kako bi trebao da funkcionise...
Stab mislite da li ga RAZUMIJEM...
Razumije 10%.. i jos vise... kako se scve to i u praksi dozivljava i radi...
Mnogi pisu o KRAJU MILOSRDA... JESTE ISTINA JE... I MILOSRDE JE OVDJE.. I SADA... ali kao sto i tvrde na kraju je... sta znaci to milosrde... sve sam Vam napisao do sada...
Vi znate price o kljucevima Raja.. i da su BILI... u svetoga Petra... E VISE NISU U NJGA... NISU... RAJSKA VRRATA SU ODKLJUCANA... OTVORENA - MILOSRDE JE TU... NADITE IDITE I UZMITE...

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 7:01 pm

Pero Hunjet - Dragi prijatelji - clanovi ove grupe i svi drugi ljudi koji navrate i citaju ovdje komentare iz nasge druzenja, svima topao i stdacan pozdrav. Sta se radi ili desva u ovoj grupi....?... svi ljudi vjeruju u nesto... zele da vjeruju - da vole - da uce i da spoznaju sebe. U vjeri svojoj treba naci nesto u cega se istisnski moze vjerovati - kako bi se tek kroz sigurnu vjeru u nesto, i u sebe, mogl uciti i spoznavati i sebe i sve oko sebe. Dakle, spoznavati u SEBI I KROZ SEBE... ne umisljeno i izvanjasko nacitano... nego licno kroz sebe spoznavati i unutrasnje i vanjsko.Ova slika Brace ispod DRVETA ZNANJA... je iz knjige... *** PRVA KNJIGA OZDRAVLJENJA*** veoma vazna i vredna knjiga za LICNI RAZVOJ... knjiga koja jos nije spoznata medu ljudima pa cak ni medu Ivicinim i Bracinim sljedbenicima, onako kako bi mogla ili trebala da spoznata bude. Bilo bi dobro kada bi svi imali mogucnost da posjedujeu sve njeve knjige... kako bi imali sto veci uvid u Njev RAD ... te kroz njigu prva knjiga ozdravljenja poceli rad na sebi licno koja ce svakoga pojedinca tek povesti dalje u duhovne spoznaje. U nekoliko slika koje su postavljene ovdje je mnogo licnih iskustava iz druzenja. Sta je i kako je sta moguce - ili kako i je... i ko je Braco - moze se uvidjeti pazljivim citanjem. U ovoj slici se vidi Drvo znanja ... sto znaci uciti i spoznavati pojedinacno svako sebe ALI sa velikim i iskrenim druzenjem izmjenjujuci svoja LICNA iskustva. Usporedite to sa Rajskim DRVETOM ZIVOTA... Znaci uciti sa Bracom ispod Drvata znanja... kako bi se postiglo, spoznalo drvo zivota ili ZLATNO DOBA KOJE SE SADA STVARA... ili ponovni rajski zivot... koji moramo i sami da licnim radom izgradejemo uz svu pomoc koju imamo od Hristove snage, Bracine pa tako i od SVIJETLOSNE HIJERARHIJE PREKO NJIH.
Srdacan pozdrav


... da ne bi bilo nesporazuma... u cetiri slike..Braco i Ivica te Braco i Drvo Znanja, Sv. Rafael i u Isusovoj slici ce te vidjeti( na fejsbuku )... da su iznesena nasha iskustva od pojedinih clanova koji rade na sebi... znaci, to su Istinska Iskustva ovih Clanova ovdje... ali ne pisu sva iskustva.... ovdje se nacin rada nigdje ne NAVODI OSIM da se radu na Bracinoj knjizi PRVA KNJIGA OZDRAVLJENJA... tada nastupa daljni rad na sebi koji se ovdje moze dobiti... ali samo poslije odradene knjige Prva Knjiga Ozdravljenja.

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 7:02 pm

Istina-Pero Hunjet - Usporediti sa Dugom iz Biblije i sa Cakrama po joga ucenjima...

http://alternativainformacije.com/2014/10/prorocanstvo-s-thiaooube/

Proročanstvo s Thiaooube

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 7:05 pm

Istina-Pero Hunjet - I iz ovoga mozemo da uvidimo BRACIN RAD... mi ga VIDAMO U RAZNIM SVIJETLOSNIM BOJAMA.... kao i u nasim raznim osjecajima koji se i ovdje opisuju... ... spoznaja i uvid u svijetlost .... a tu je veoma VAZNA PRVA KNJIGA OZDRAVLJENJA.... sa i u kojoj nam opet Braco pomaze.... ali tada i SAMI POCINJEMO uz njegovu - NJEVU POMOC... da radimo ili dijelujemo na sebi i u sebi.

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 7:05 pm

Iz druzenja sa jednog foruma:

Re: Najbitnije je Vreme **SADA**
od Istina-Pero Hunjet »
Nocas na poslu razmisljam malo o svemu ovome... i mislim - ovako mozemo da diskutujemo do besvijesti... ali odmah i znam da dok se ne shvati istina svega kako treba - nema ni visljeg napredka... jer kakva ti je misao takva je i zelja a takav i rad... dodem kuci i vidim da imam postu od jenoga prijatelja ovdje od Vas... i on mi lijepo pise.... ovako mozemo do besvijesti da se prepucavamo... gdje ti je praksa - gdje su ti vijezbe... zasto ne stavis neku vijezbu da se vidi... medutim ja sam Vam postavio ovdje sliku Isusa - i objasnio da smo poceli sa iskustvima... ali niko ni u snu to prihvatio nije nego sasvim suprotno se desili da je to satansko ucenje i slicno... i to od vijernika koju su strucnajci za bibliju na primjer... tada se krenilo onako kako vecina navodi... a tako treba i mora da bude....tako je na svim slikama - ali je na Isusovoj posebno samo za vjernike vise... jer, kako da shvate nesto vece - kada nisu spoznali ono NAJOSNOVNIJE... tako da iz ovih tekstova dosadasnjih vidite i sami nivo neistine... A KROZ NJU SE NE MOZE SPOZNATI ISTINA AKO SE UCI NEISTINA... to je nemoguce... ako se drzis onoga boga sa planine i odajes molitve... onda one ne idu nasem bogu i tako dalje... dakle bez ZDRAVE NAMJERE... NEMA NI ZDRAVOG REZULTATA... onda me pita. zasto vas uppucujem na moj zid na fejsu... pa zato dragi prijatelji sto tamo bas sve pise... i to iz visegodisnjeg druzenja sa svim i svacim... kao sto rekoh ... sve je iz naroda tragalaca - nista nije montirano ni grama.. sve je nase... teklo je onako KAKO SE JEDINO I MOGLO... svako se drzi svoga i niko ne popusta... niko cak ne komentarise na istu temu... nego se uvijek otvaraju nove teme ili kontriraju - nista sa nicim povezano nije... tako da se vidi da je najveci problem kod nas ljudi sto ne mozemo i ono sto znamo da spojimo u jedno....a i to je normalno jer se vise nezna nego zna... tako da sam ja svijestan da je Impuls u Pravu... em je previse to odjednom em je sokantno... znaci zbog neznanja drugih a i zbog vredanja, iskustava smo prestalli da iznosimo ... a najveci je problem taj sto svi u toj maloj grupici rade da tako kazem ILEGALNO... shvacate to... te nesmiju od komsija - te zbog posla - tek zbog roditelja - te zbog supruga te vijernika i sto cuda... ali ipoak rade i postizu rezultate... koliko bi bilo jednostavnije na primjer Vanma koji se ne morate sakrivati od nikoga... ali neko treba prvi da potegne - povuce - onaj koji je u stanju... da bude primjer dugima... smatram da svi mogu imati uspijeh i to dobar... ali se mora biti uporan i radan... ali tu nema nekih dobitaka kako se svagdje misli... Jer kao prvo... mora se biti zadovoljan sa onim sta se ima... ne imati zelja kako se ne bi suporostavljalo svome licnome onostranome - nasem nesvijesnom... ili bas onome svijesnom...

Vijezbe je nemoguce dati jer se nije svijesno ni teoretski o cemu se radi... sasvim je suprotno nego kod svih ucitelja duhovnosti... tamo u nesto vjerujes i onda istrazujes ali od pocetka.... pa se na dobiveno, licnu praksu, ISKUSTVO, IDE DALJE... a ne JA HOCU TO I TO i koriste se veci centri iii visi, a donji ostaju totalno zakrzljali.. i to je tada jos veci gubitak nego dobitak... kako smo gore i objasnili... moc misli je najjaca... i u samoga boga prvo misao bijese... pa stoga Vas ja sada pitam... ima li VECE MAGIJE OD MISLI....???!...

Ako zelite pravi rad... tada se mora postici sloboda I OSLOBADATI LICNE KARME... NEMOGUCE JE PREKO NJE U NAMA NESTO POSTICI...kada kazem nemoguce, onda mislim ono pravilno da nema nus lose pojave ili zablude... samo oslobadajuci sebe - znaci samo kroz sebe se mijenja svijet... a to se ne desava sa vasim vijezbama zelja uzimanja iz vanjskog svijeta... to nikako nije IZGRADNJA SEBE... nego zbrinjavanje sebe u ovome sistemu...

Bez Bracine knjige... PRVA KNJIGA OZDRAVLJENJA... dok se ne odradi .. dalje nema nista...

Vidjeti cu jios gdje cu da postavim bas iskustvo koje sam danas dobio... ovdje ili u ovdje u sliku ... jer mozda je i kulturnije da postavim tamo... dakle, iskustvo osobe koja ni blizu nije po znanju vasem ovdje... a vi niste po njenoj praksi tamo... ona ima iskustva pa tek onda kroz teoriju tudeg isustva shvaca sta je dobila... a priznati ce te da je razlika ogromna... na pitanje o eterskom tijelu na primjer... po bibliji pecati su cakre... sedam sestara - kceri mudraca iz pustine gdje ih je mojsije pazite - sve upoznao ali se samo sa najstarijom VJENCAO... one su isto ti centri... KADA ZATRUNI SEDAM TRUBA ... E, TO SU OPET TE ISTE CAKRE ALI SADA JE TO RIJEC... ILI TONOVI... KOSMICKA MUZIKA - INTONACIJA SVEGA... to je znacenje rijeci u boga poslije misli.. a od rijeci svijetlo i stvaranje nastade... eto - sada vam je jasnije i to.. dakle sedam dana stvaranja. sedam cakri ... sedam svijetala,, sedam njevih predstavnika itd.... znaci to etersko tijelo se stvara i SPAJA SA FIZICKIM... ali se izbjegavaji izlasci iz tijela... a svi za tim pate... nego spajanje... jedna cetvrtina od nas je cula sve ko sta misli... a svi bi to zeljeli .. zar ne.. i tu svi i panu... izgube i to i daljni napredak... mi izbjegavamo i to umijece.. zasto...???.. pa zato sta ce mi to jedno... a kada dobijem ono JEDNO CIJELO... TADA CU IMATI BAS SVE... sistem je isti svagdje, vidite kao i zasto tvrdim... uzmes jedno i izgubis sve itd... zasto spominjem sada to tijelo ... pa zato sto se njoj to i izgraduje ali jos uvijek nezna sta... a i spominje kamn kao dragulj... a sjetite se da se prvo uci UCI KROZ MINERALNO KRALJEVSTVO... KAMEN MUDROSTI... PA KROZ BILJNO KRALJEVSTVO I TEK KROZ ZIVOTINJSKO... VIDITI CE TE DA JE SVE ONA SPOMENULA... ali nezna sta...sada ce joj biti lakse kada joj kazem sta se desava da i prihvati i shvati jer IMA TO...

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 7:06 pm

Dada Svjetlost - Pero me zamolio da napisem moja iskustva, ako treba imam ih jos, za sada ovo u njakracim crtama ...........................................................................................................................Jos kao dijete, nisam prihvacala ovaj svijet ovakav kakav je, nisam razumijela ljude, osjecala sam se izgubljena u ovome svijetu, kao da tu ne pripadam, cak jos kao dijete nisam mogla prihvatiti moje tijelo, znala sam mamu pitati, zasto imamo ruke, noge, zasto nam sve to sluzi, kao djete smatrala sam da mi to ne treba....vec od malena su me pratile vizije, ali tih ranih se bas ne sjecam, onda je neko vrijeme prestalo, sve do nekih 17 g...tada su postajale jasnije i mnogo jace....uglavnom, u to vrijeme sam imala viziju, mozda cak i ne viziju, to je bila neka vrsta posjete....u mojoj sobi su se nasli ljudi,poput nas, a opet ne kao mi, imali su tamnija plava pripijena odjela uz tijelo, kao iz filma ratovi zvijezda, tako su nekako izgledali....sjecam se, imali su simbol na svojoj odjeci, ne sjecam se bas, oko njih je bila svjetlosna aura, sva od zlatnog svjetla, dan danas se sjecam njihovih lica, oni su me vodili i pokazali ono sto bi trebalo biti ako se ljudi ne probude....godinama dalje su me pratile te iste slike, ali i njihova lica, ali ja sam sve to nekako zatvorila u sebi, najvjerovatnije zbog straha, a i zbog toga sto sam zeljela da zivim zivot poput ostalih, ali uvik je bilo nesto sto mi nije davalo mira, i uvijek sam trazila ta lica u ljudima koje sam sretala....par godina kasnije moja rodica mi je rekla za bracu sa srebrenjaka, ali nije mi bas objasnila tko je on, i vise nekako iz radoznalosti, otisla sam da vidim tko je on...u trenutku kad sam stala ispred njega, nisam vise znala sto da kazem ( tada je jos pricao sa ljudima) , ali imala sam osjecaj kao da je netko iza njegova ramena i govori mu, on je u jednom trenutku naglo podigao glavu prema meni, i pogledao me u oci, i imala sam osjecaj da je njegov pogled usao negdi u dubinu moje duse....poklonio mi je tada knjigu Sunce, i ja vise nisam isla kod njega, odselila sam se u drugu drzavu, ali s vremenom sam ga i zaboravila.Proslo je vise od 10 godina,i dogodilo se to da sam jako tesko pala bolesna, pokupila sam neki cudni virus, i zavrsila u bolnici....Doktori su mi tada rekli da nemam velike sanse da prezivim, cak su mojoj famili rekli da se mogu nadati najgoremu....Ja sam jednostavno prihvatila tu situacija....jednog dana tako lezeci, dobila sam viziju....nakon svih tih godina....nad mojim krevetom je bio Braco i bio je sav obasjan svijetlom....u tom trenutku mi je samo rekao....Da li je doslo vrijeme da mi se vratis...i nestao je....od tog trenutka moj oporavak se ubrzao, ni doktori nisu znali kako, svi su bili iznenadjeni i sokirani....cim sam stigla kuci, pocela sam traziti sve o Braci preko interneta, i vidjela da sad vise ne prica sa ljdima nego daje pogled....uspijela sam i knjigu koju mi je poklonio.....u meni se nesto probudilo, ne znam ni ja sama sto....pogledala sam svaki njegov video i sve sto sam nasla o njemu, i pocela pratiti seanse preko streaminga.....jedva cekala da odem na srebrenjak, i otisla sam isto ljeto na ivicin rodjendan, i tada sam isto imala neke probleme sa zdravljem, koji su vec u tom trenutku nestali....ali meni je uvijek nesto falilo, zeljela sam vise, da saznam, naucim, trazila sam i po drugim stranicama, molila Bracu da mi posalje nekoga da me nauci, jer znam da ima vise od ovoga....vizije su postale sve intezivnije....jednog dana dok sam lezala imala sam viziju kako sunce ulazi u mene, kroz moje oci, svjetlost je bila prejaka, i trglo me je....problem je kad sam otvorila oci, ja nisam dobro vidjela, cijela soba se okretala, kad sam ustala, nisam mogla hodati, u tom trenutku sam pomislila da sam opet bolesna, nisam nista shvacala, ali nakon tocno 4 sata sve se vratilo u normalu....u vizijama sam dobivala kratke poruke, sve je Bozja providnost, i nasla si put istine....nisam te poruke shvacala, ali tada mi jednog dana prijateljica kaze da ce me predloziti nekome za prijatelja, i vidim Pero Istina....prvo mi je bilo prezime Istina, jer se poklopilo sa mojom vizijom od par dana prije, i tada pogledam Perinu sliku, novi sok, jer u njemu sam prepoznala jednog od onih koji su me posjetili kad sam imala 17 g, nije bilo greske, to je bio on....sljedecih par dana sam stupila u kontakt s njim i pocela dolaziti do velikih spoznaja, sto se tice i njega a i mene....Braco je takodjer intezivno dolazio u moje vizije, a ponekad i Ivica kad me je trebalo upozoriti....Uz svih njih ja sam napokon pronasla sebe i svoj put, a uz ono sto sam dobila od pere kao rad, otvorilo mi je mnoga zatvorena vrata.....a uz taj rad i disciplinu sam probudila i moj dar iscjeljenja svjetlom

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 7:06 pm

Zlatni Ključ - Vjerujem da svatko od nas ima uvijek uz sebe zaštitu i pomoć samo nam nije dato da to uvijek i vidimo,ali osijećamo sigurno ako smo za to dovoljno otvoreni,ali pomoć je uvijek tu,samo je trebamo prihvatiti,sve je do nas samih,pa evo uz podršku Pere koji mi je i pomogao da mnoge stvari shvatim koje su mi do tad bila velika nepoznanica i nešto nedostižno,uz njegovu pomoć shvatila sam da nam je svima dostupno to isto,ama baš svima bez obzira kako i na koji način živjeli,sve se može promijeniti samo ako mi to želimo i imamo čvrstu volju i hrabrost za promjene,sve je tu,samo trebamo znati uzeti i primjeniti to na sebi..sad shvaćam doslovno što znači ona izreka..ZNANJE JE LIJEK ZA SVE...ali to znanje da bi bilo pravo znanje treba primjeniti na sebe i kroz tu primjenu to i spoznati,onda je to tek i vrhunsko znanje jer samim tim počinjemo tako i živjeti i stvarati bolji svijet oko sebe,ali u prvom redu u sebi.svi trebamo započeti od sebe...ima jedna izreka..Ako želiš promijeniti drugoga prvo promijeni sebe...i to je velika Istina,ali da bi došli do te istine treba puno rada i truda..govorim iz vlastitog iskustva,ne samo ja nego i nekolicina mojih prijatelja mogu to potvrditi jer isto doživljavaju i oni,a mogu to svi..eto toliko od mene za sada..ima puno tu i iskustava,ali o tome drugom prilikom..Veliki pozdrav svima i Sve najbolje.

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 7:06 pm

Zlatni Ključ - Evo i jedan dio od mojih iskustava koje sam doživila radeći na sebi...prije možda mjesec dana,išla sam pješke do posla i negdje na pola puta slučajno pogledala u pod i vidila ispred sebe veliku predivnu dugu,bio je predivan sunčan dan i mislila sam se otkud duga,obično dođe nakon kiše i sunca zajedno,napravila sam sebe budalom i pogledala u nebo da vidim da nije na nebu,pa se ocrtava dolje,ali nije je naravno bilo,pogledala sam opet dolje i vidila nju,kako sam ja hodala ona je uvijek bila ispred mene,ocrtavala se u asfaltu ispred mene,kad sam prešla semafor blizu posla,pogledala sam u pod,ali je više nisam vidila...I jedno od iskustava doživljenih tokom rada na sebi..čim sam legla osjetila sam da je netko pored mene sa lijeve i desne strane i osjećala sam sigurnost..zatražila sam ipak zaštitu kao obično i odmah me počelo zatezati prema donjem dijelu stomaka od gornjeg dijela i tako par puta,zatim sam osjetila da mi se nešto vrti u krug u gornjem dijelu stomaka,zatim kao da mi je otvoren taj dio stomaka,ali kao da je nešto isijavalo iz njega,kao neka svjetlost,izgledalo mi je ta svjetlost poput dragulja,kao da izlazi iz njega...eto tako sam osjetila..dok sam osjećala tu svjetlost kao da izlazi iz dragulja osjetila sam Isusa i kao da ga vidim..bio je u bijeloj haljini i izgledao je isto ovako kao što imam njegovu sliku na pozadini laptopa,osjetila sam njegovu nježnost i došle su mi suze na oči zbog tog osjećaja što je izazvalo u meni..pomislila sam dali umišljam,ali osjećala sam tako i dalje,njegovu prisutnost,sve do kraja xxxxx..

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 7:06 pm

Zlatni Ključ - Sinoć sam radila xxxxxxx kad sam došla s posla jer nisam stigla prije..odmah čim sam legla osjetila sam opet da nisam sama,zatražila sam zaštitu i osjetila najprije zatezanje od donjeg dijela stomaka prema gore,prema prsima,tako par puta,a onda mi je počelo isto tako od donjeg dijela stomaka zatezati prema gore,ali pomalo,korak po korak,u obliku slova u..uvukao bi mi se donji dio stomaka pa izvio u obliku slova u prema gore..nije mi bilo jasno što je to,doživljavala sam nešto slično,ali ovo je bilo malo drugačije..tad sam čula glas ispred sebe..hajde,hajde,možeš ti to lutko.. od tog mjesta gdje bi došlo to zatezanje opet bi se isto tako ponovilo i tako par puta sve dok nije došlo do gornjeg dijela stomaka,kad je došlo dotle tad mi se protezalo svom snagom prema prsima,skroz do gore..pomislila sam što je sad to i čula glas...donje čakre ti se povezuju jedna sa drugom i idu prema otvaranju srčane čakre..tako sam čula..na xxxx su mi se počela blago tresti prsa,nedugo nakon toga unutrašnji dio prsa mi se zatezao unutra,a vanjski prema gore,kao da se širi i pretvara u kuglu tako,tako sam imala osjećaj..rekla sam u sebi što je sad ovo i opet čula onaj blagi glas..pa rekli smo ti da ti se otvara srčana čakra..to kod tebe ide brzo jer si puna ljubavi za sve i zato ti nitko nije mogao nikad nauditi,sama si sebi mogla,ali imala si našu zaštitu...tad su mi proletile sekundarno sve niti iz djetinjstva...sjetila sam se da je to uistinu tako bilo,sjetila sam se da sam sve ljude gledala sa strahopoštovanjem,svima sam gledala da udovoljim,da nikoga ne povrijedim,nikad u životu na nikoga,ama baš nikoga nisam povisila ton,uvijek sam sebe krivila za sve i kad nisam bila kriva i kad jesam,neznam,ali povlačila sam se u sebe pred svima,svima davala prvo mjesto,bez obzira kakvi ljudi bili,osjećala sam da nije njihova krivica,a ja sam krivila sebe što sam bila nemoćna,da nisam znala kako tad postupiti u takvoj situaciji i sjetila sam se kako sam u tim trenucima znala osjetiti nečiju prisutnost uz sebe i taj glas me tješio,to me i držalo..suze su mi krenule kad mi je to sve došlo,rekla sam kako ću to pisati Peri kao dio svog iskustva,pomisliće da sam uobražena,a pišem mu sve što doživim na vježbi,sve emocije..tad sam čula glas...ti nisi uobražena,to je tvoja istina,tad si živjela tako i sad živiš,ali na drugačiji način,sad poštivaš i sebe...to u prsima sam osjećala tako do pred kraj xxxx ,a onda na kraju ugodnu ispunjenost..

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 7:07 pm

Zlatni Ključ - Tada sam poslije razmisljala i sjetim se Pere, pa skroz mi je ponavlljao mnogo puta... Kljucicuuuu - ti mnogo volis druge, i to je dobro, savrseno je to... jer ko ne voli druge - ne moze ni sebe da voli... ti sada vise nemas sta drugima da das, ali me poslusaj, sada ces da ucis voliti SEBE, Nije tocno sto mislis da ces tada biti neki egoista, jer dva ega postoje..Ono bozansko u nama je jedan ego - a ovaj zemaljski je drugi ego . duh i dusa - ovaj zemaljski ti je maliiiii ... sada daj malo sebi ljubavi i vremena. Tek tada kada se izgradis - tek ces tada moci mnogo vise da das ljudima.A ti to mozes, samo polako i ne sumnjaj, jer sve sada imas, samo uzmi, a to ne mozes ako odbacujes sebe sama i ne postivas sebe...Eto tako je to Dragi moji...da sam bar prije par godina znala za ovo što sad znam,ali nikad nije kasno...Zamislim sebe nekad,a pogledam se sad i shvatim da sam tek sad probuđena i sad tek i shvaćam ono značenje Isusove riječi...Budite u svakom trenutku budni,nedajte da vas svlada san..neznam što da više dodam nego jedno skromno,ali Veliko Hvala Peri koji mi je ukazao i doveo me na ovaj Put Istine i Ljubavi

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet pro 11, 2014 7:07 pmIstina-Pero Hunjet Savrseno objasnjenje.... ja sam rekao drugacije ali isto.... zivimo tude namjere... koje su nam i zivot i zakoni... tako da mi nismo mi ... ne snalazimo sebe... nismo svoj na svome... a u svemu tome -najveca pomoc nam je kod Brace....

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Admin on pon sij 12, 2015 5:39 pm

Ovdje se vidi NEPROCENJIVA VREDNOST BRACINOG RADA ... SA PRVOM KNJIGOM OZDRAVLJENJA.... i vijezbom sa Bracom Suncem iznad Cakre S. Pleksus Cakra... ili po Isusovom krstenje Vatrom...

Ako ste Svjetlosni radnik, i osoba koja vam je najbliža, dio vaše obitelji duša, ili osoba za koju nikada ne biste zamislili da će vas povrijediti, odjednom vas napadne, bez racionalnog objašnjenja; sada znate zašto se to najčešće događa. Kada je šteta učinjena, Arkon se povlači u drugu dimenziju i osoba koja je nanijela štetu, kao da se probudila iz sna i jedva se sjeća što se dogodilo.
Evidentno je da oni vrše utjecaj na čovjeka skrivenim putem, iz njegove podsvjesti. Prilikom prve infestacije, Arkon je prisutan u solarnom pleksusu, odakle vrši utjecaj na čovjeka putem njegovog nižeg, racionalnog uma. Ako se osoba počne spiritualno buditi, počinje utjecaj na više čakri i još dublje iz podsvjesti, izvlačeči najdublje nerješene boli. Osoba nije svjesna da misli i osjećaji koje doživljava nisu njeni te najčešće krivi druge za vlastite greške. Krive ljude za iste negativne emocije, misli i stavove koji upravo oni imaju. Arkoni često natjeraju osobu na toliko destruktivno ponašanje da osoba dođe do dna krivnje i žalosti, i onda, želeći sačuvati izvor svoje hrane, povlače svoj utjecaj na osobu, koja kao da se budi iz sna.
Što ste više vibracije, što ste više posla odradili, što imate više Svjetlosti u srcu, to ste više pod njihovim radarom. Osobe s puno Svjetla oni izdvoje iz kolektivne svjesnosti i napadaju suptilno i nevidljivo putem negativnih misli vašeg vlastitog uma ili uma druge osobe, koja isto može biti spiritualist i Svjetlosni radnik. Posebno žele uzrokovati diviziju među iscjeliteljima, vodičima, medijima, terapeutima….izazivajući svađe i sukobe oko trivijalnih sitnica i eksplodirajući ego spiritualnog ratnika koji sada smatra svoj sistem najboljim i osuđuje druge sisteme putem hijerarhije i piramide moći. Učitelji često sada sakupljaju što veći broj sljedbenika, i zarada im postaje prioritet.
Moje osobno iskustvo se podudara s iskustvima drugih terapeuta te je počelo nedavno, tijekom iscjeljujućih praksi s mojim klijentima. Počeli smo primjećivati kod ljudi crne pipke u njihovom auričnom polju. Uvidio sam da imaju hrpu tih pipaka u centru čakre, najčešće solarnog pleksusa, centra ega. Radio sam s klijentima s frekvencijama Svjetla i Istine, koje su izvrsno radile kod svih drugih problema. Iznenadio sam se vidjevši kako, umjesto da iscjeli osobu, frekvencija Svjetla je hranila ovo biće, jačajući ga. Posebno klijenti s konstantnom depresijom i umorom imaju u solarnom pleksusu infekciju.
Jednostavno izvuči utjecaj iz solarnog pleksusa je nemoguće. Prizvati svjetlosne energije i frekvencije Duše te osobe samo jača utjecaj tog bića.
Ovo je izvještaj jedne moćne iscjeliteljice o svom susretu s njima: „Tijekom idućih godina mnogi ljudi su počeli dolaziti s infekcijama. Ja nisam dobivala informacije o njima, jer sam mislila da su obični jednostavni astralni paraziti. Tijekom regresije u prošle žiote kroz koju me vodio Učitelj, vidjela sam o čemu se zapravo radi. Našla sam se unutar planete koja je bila izdubljena. Bila sam stopljena sa zidovima, kao da su bili oko mene. Bila sam čovjek; ne nužno sa Zemlje. Mnogi su također bili zarobljeni unutar zidova. Unutar naših sistema čakri su bili umetnuti crni pipci koji su ispuštali crnu tekućinu u naša tijela. Kao da smo bili reciklatorni aparat za ovu tekućinu. Osjećala sam strah i odavno sam napustila ideju o oslobođenju iz ove noćne more. Tada sam gledala na daljinu biće koje je bilo u centru, i koje je bilo „vlasnik“ pipaka. Izgledalo je kao ogromna crna hobotnica. Hranila se i ispuštala tu tekućinu u naša tijela. Kako sam napuštala ovo sjećanje na prošli život, upitala sam „Gdje sam?“ Odgovor je bio, u planeti u Orion sistemu, koji kruži oko zvijezde Rigel.“
Oni koji se oslobode utjecaja Arkona osjećaju ogroman nalet energije koja im se vraća, gubitak negativnih misli, i radost kako ulazi u srce. Postaju Čovjek.
Pozivam vas sve da istražite ovu temu, jer je jako bitna u ovo vrijeme. Utjecaj Arkona naglo slabi. Ogroman val Svjetlosti dolazi iz centra Galaksije, koji dezintegrira svu Tamu planeta i sustava. Kako Svjetlo dolazi, ništa ne može ostati sakriveno pa ni Arkoni. Majka Zemlja podiže svoju vibraciju, prima više Svjetlosti i Istine, i tako Arkoni, osjećajući da gube hranu, utjecaj, prebivalište i konačno egzistenciju, vrše pojačan utjecaj na svakoga na planeti, posebno one koji su spiritualni bez obzira na sistem koji prakticiraju. Imamo pomoć, nismo sami. Iscjelitelji počinju dobivati energije koje su iznad Svjetlosnih energija, koje direktno utječu na brisanje i dezintegraciju Arkona u atmosferi Zemlje i u svjesnosti ljudi te s kojima mogu pomoći.

Vise na ovoj temi...

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

Korisnički profil http://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Admin on pon sij 12, 2015 11:45 pm


Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

Korisnički profil http://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Admin on ned vel 15, 2015 10:46 pm

Vidovitošću i moćima koje imaju, Tibetanski monasi su vidjeli spasenje svijeta od samouništenja .
Pogled u budućnost nije ništa novo, u tibetanskoj kulturi koji i pored ovog posjeduju još neke moći koje koriste u svojoj duhovnoj praksi.
Ono što su neki Indijski turisti došli da nauče u nekim tibetanskim manastirima koji su pod upravom Kineske vlade, je veoma ekstremno i fascinantno. Prema pričama ovih turista, gledanjem u budućnost je utvrđeno da se svjetske sile kreću prema uništenju.
Oni su takođe vidjeli, da svijet neće biti uništen.
Između sad velike sile koje vladaju svijetom će nastaviti sukobe i ratovanja. Terorisam i tajni rat će biti glavni problem.
Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Budisticki-monah-300x240
U svijetu politike nešto će se desiti, oko 2015. U tom periodu će svjetske sile težiti uništenju jedni drugih. Između, cijeli svijet će biti usmjeren prema iščekivanju onog najgoreg. Teški politički manevri i pregovori će imati samo mali napredak. U svijetu će početi sa stremljenjem u nuklearni rat.
I u to vrijeme, nešto nevjerovatno će se desiti, kažu, budistički monasi sa Tibeta.
Natprirodna super sila će se uplesti i intervenisati.Sudbina svijeta ovog puta bit će spašena.
Naučno interpretisanje monaških izjava, daje uvid u to da nas velike duhovne sile posmatraju stalno. One će intervenisati i spasiće svijet od samouništenja. Kad su upitani o viđenjima NLO iznad Indije i Kine, monasi su se nasmijali i rekli da nas velike sile posmatraju. Ljudskoj vrsti neće biti dozvoljeno da mijenja budućnost u tom obimu. Svako ljudsko biće kroz svoje postojanje i karmu, ima mogućnost da utiče na sudbinu, ali mijenjati sudbinu svijeta u tom obimu, neće biti dozvoljeno.
Monasi su takođe spomenuli da poslije 2015 naša trenutna civilizacija će razumjeti da su krajnji vidici nauke i tehnologije u zoni spiritualnog, a ne u materijalno fizičkoj i hemijskoj stvarnosti. Iza 2015, tehnologije će krenuti drugim pravcem razvoja. Ljudi će upoznati srž spiritualnosti, odnos između tijela i duše, reinkarnaciju i činjenicu da smo spojeni sa svima onima koji su dio Boga.
Gledano prema viđenjima budućnosti, naša planeta je blagoslovljena, spašavana je cijelo vrijeme, od bilo kakvih oštećenja i većinu toga mi nismi ni svjesni. Kako naša tehnologija bude napredovala mi ćemo, biti u stanju da shvatimo da su nas te sile spašavale.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

Korisnički profil http://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet oľu 05, 2015 8:00 pm

M.S.

Malo sam zbunjena, citala sam nesto pa da vas pitam cika Pero , 4 tela- fizicko-etersko-astralno-duhovno(JA) dali je isto sto i fizicko-emocionalno-mentalno-spiritualno telo? ili ova tri tela emocionalno-mentalno-spiritualno telo trebaju da se stope s' fizickim tijelom da gi mogli biti posle nezavisni od fizickog tela?

Istina-Pero Hunjet

..nije moguće da čovjek postane bolji studirajući...mudrost se postiže na drugaćiji naćin..

https://www.facebook.com/video.php?v=472518716147422

Ti znas veoma dobro - da smo uvijek govorili da se nikada ne uci mnogo teoretski u napred... samo onoliko koliko je potrebno da nas navede, da se ude u licni rad kako bi se spoznalo do tada iz nas zeljeno da se zna i spozna. Tada se iz sebe u sebi spoznato... a neshvatljivo za objasnjenja rijeci, ti licni osijecaji... tek tada se teoretski trazi odgovor u rijecima - zbog potpunog shvacanja... u teorioji tude prakse najvecih duhovnih ucitelja... Zato i imas zbrku sto trazis u teoriji odgovore i to u napred... potrebno je znati za to sto pitas... a zbrku ces jedino da rijesis LICNOM PRAKSOM... Zasto se kod svih nas ljudi desava ta zbrka...? Zato sto (a to smo vise puta napominjali) mi nismo u stanju da spajamo vise stvari u jednu... nego se drzimo samo ograniceno jedne stvari samo za nju... ne spqjamo ji ni sa onim isptred - ni sa onim iza...jednostavno se nije u stanju nista spojiti razloge ili dijelove necega sto je dovelo oa akcije na reakcinu... ne spoznajemo ni jedno ni drugo...

Posto se nista do krajnosti ne spoznaje.. mi lutamo u mislima.. cas smo komunista, cas smo katolika cas komunista i tako redom... idemo napred nazad... a posledica toga je potpuna zbrka. Za mentalno tijelo napetost znaci zbrka - pritivurijecne misli... protivurijecna iskustva - i posledica svega je zbrkani UM... sve sto se nije spoznalo mi odbacimo i to ode u nase nesvijesno i tamo ostaje. Ne pojavljuje se ponovo sve dok ne uvreba priliku da djeluje bas kada ne treba... a samo zato sto je odbaceno a nije spoznato u vremenu i na mijestu kada je trebalo spoznati - nauciti... stvara se sve veca zbrka jer se donose odluke na dijelove nespoznatoga...
Trece astralno tijelo ima svoje napetosti koje se ne ticu samo ovoga zivota... nego svih zivota do sada...ovo zapamtiti ZBOG BRACINE ***PRVE KNJIGE OZDRAVLJENJA*** - jer je u njoj neshvaceno velika vrednost u nasem licnom radu...

U nasemu je umu zbog svih zbrka rat... mi non stop sa nekim ratujemo.. sa majkom - ocem - sinom - zenom... a kada je malo primirja onda mi to ljubavi nazivamo... a to je samo opustenost koje se osijetu u drugom eterskom tijelu itd...

Posto sve vijere zabranjuju druga ucenja... o ovome se nista i nezna... tako da to sto Oso prica je ISTINA... jer jednom nas ubijedise u nesto... A ONDA MI SAMI SEBE UBJEDUJEMO U TO STOLJECIMA...drzeci se necega sto nikada spoznali nismo... laz se brani Istinom, pod istinu se podstavlja kao paravanom... a svoje eprovodi ia toga paravana sa kojim veze nema... te sprovodi neistinu koja nas drzi vijecno u konfliktu sa svime...umjesto da nas vodi ka spoznajama i spoznavanjem sa svime, ujedinjavanjem - prozimanjem kroz sve...sve je istina, sve ... samo treba da se shvati KOJA KOME ODGOVARA... to se ne svodi sada na ljude da svakom covijeku odgovara nesto drugo... nego izmedu COVIJECANSTVA KAO JEDNOGA COVIJEKA, I OSTALIH PREDSTAVA UCENJA KOJA NISU LJUDSKA I NE VODE KA POVRATKU NASEM IZVORU...

Tako da je Drugo Tijelo Etersko... on je nase Nebo... iz etera su nastali zemlja - voda - vatra - i zrak... sve stp mii vidimo je nastalo iz toga etera... sto znaci da ga tada i spoznati moramo... sve se prvo desava u tome tijelu pa tek silazi u nase fizicko tijelo... tako da kada smo pisali o molitvi... mi ne stvaramo nista a molimo da nam bude kako na nebu tako i na zemlji... a nese je nebo ono nesvijesno sto smo odbacili te nam se to i vraca sve dok se na razradi ili spoana... A POSTO SU NAS NAUCILI -- I TO SVE VIJERNIKE DA SE NE RADI NISTA... NEGO DA SE SAMO CEKA SPAS, ili smo vec spaseni... znaci ako ne sijemo nista... STA CE MO ZNJETI... sve dakle sto Oso prica nije spoznato.. a desavalo se upravo stoga da se sve vijere spoznaju - spoznaju a ne slijepo prate...
Oso spominje i da smo mi ziva vatra ... Plamen zivi...

Sada se opet trebamo vratiti na Bracinu PRVU KNJIGU OZDRAVLJENJA... UPRAVO ZATO STO KROZ NJU SPOZNAJEMO TU VATRU I RAJ PLEMEN ZIVI....
Jer Braco nas vodi ka ucenju - znanju i kako da spoznajemo sami sebe ... kako da iskru u sebi - nama u plamen pretvorimo... dakle po Isusovom - KRSTENJE VATROM... i tek tada se gradi etersko tijelo...
Nastaviti ce mo...

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet oľu 05, 2015 8:01 pm

Istina-Pero Hunjet - Hvala Davoru Sekricu za pomoc - jer je prepisivao iz jedne knjige ove dijelove i slao mi ...

Transcendiranje sedma tijela

Rekao si da imamo sedam tela ' Eteričko telo, metalno telo itd. Ponekad je teško prilagoditi indijski jezik pojmovina zapadne psihologije
Na Zapadu nemamo teorija o tome, kako onda da prevedemo ta različita tela na naš jezik?
Duhovno nije problem, ali eterično? Astralno?

Reči se mogu prevesti, ali uz pomoć izvora za kojim niste tragali. Jung je bio bolji od Frojda kada je u pitanju istraživanja slojeva svesti koji prevazilaze površinske, ali I Jung je tek početak. O tome šta se pod tim telima podrazumeva više možete da saznate u Štajnerovoj Antropozofii ili u teozofskim spisiama: Tajno učenje Madam Blavacke, Otkrivena Izida i drugi radovima ili zahvaljujući radovima Eni Bizant, Lidbitera, pukovnikta Elkota. Nešto o tome možete da saznate i iz učenja Rozenkrojcera. Postoji takođe i značajna Hermetička tradicija zapadu, kao i tajni spisi Esena, hermetičkog bratstva koj eje iniciralo Hrista. Od novijih autora Gurđijev i Uspenski mogu biti od pomoći. Ponešto može da se nađe u delovima, a ti delovi se mogu složiti u celinu.
Sve što sam rekao, rekao sam služeći se vašim izrazima. Koristio sam samo jednu reč koja ne pripada termonilogiji Zapada ¸¸ nirvana ¸¸ . Ostalih šest pojmova – fizičko, eteričko, astralno, mentalno, duhovno i kosmičko, nisu indijski izrazi. Oni takođe pripadaju Zapadu. Na Zapadu se o sedmom telu nikad nije govorilo ne zato što nije postojala osoba koja za njega zna, već zato što je o sedmom telu nemoguće govoriti.

Ukoliko su vam ovi pojmovi daleki, možete jednostavni da koristite ¸¸prvo,drugo,treće¸¸ itd. Ne koristite neki pojim da bi ih opisali, jednostavno ih opišite. Opis će biti dovoljan; izraz nema nikakvog uticaja.

Pero;
Ovdje pisac spominje IZVORE ZA KOJIMA NISMO TRAGALI ... znaci za LJUDIMA NAJVISIH ZNANJA... kroz koje smo mogøi spoznavati Istinu - znanje.. a kroz sve to i s sami sebe... ovdje smo dodali o Osoa... i sto je najbitnije sada za nas***BRACO*** zasto...?... pa zato sto nas dovodi direktno u KONTAKT SA IZVOROM... ON LICNO I ONDA DA SAMI SEBE UVODIMO KROZ PRVU KNJIGU OZDRAVLJENJA... vidite da se ovdje spominje sedam tijela... u knjizi - prva knjiga ozdravljenja... imate sedam pitanja i po cetrdest i devet odgovora po svakom piitanju... 7x7=49 ... a sami znamo da slucajnost ne postoji... nista nije slucajno... posto to znamo - tada nam samo ostaju pitanja zasto i zbog cega je to tako...?...kroz ta pitanja IMATI CILJ... te prrema cilju ici licnim radom kroz spoznaje a ne odbacivanja necega u nesvijesno.. jer tada se nesvijesno smanjuje te se i smetnje u daljnjim spoznajama ili zbrka gubi i posta je sve vece ono nase svijesno... Braco nas oslobada svega nepotrebnog i mi se osijecamo udobno i l lijepo - sretno... tada nam daje da si i sami doprisonimo toj lijepoti zivljenja kroz licni rad preko njegove knjige...Prva knjiga Ozdravljenja... to je nesto najjvrednije sto nam se moze desiti... vidite ovdje gore u tekstu o Transcendiranju sedam tijela koliko se spominju najveci znalci duhovnosti ikada spoznati... ali niko nije dao direktan *** UVID *** kako se spojiti direktno sa izvorom... kao sto to kod BRACE IMAMO...

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet oľu 05, 2015 8:01 pm

Istina-Pero Hunjet Idemo sada iz pocetka... sa onim stoi je NAJDIVNIJE KOD TEBE I VASE MALE GRUPICE... nasla si se u jednom okruzenju malog drustva koji ste skupa imali iste interese o spoznaji ko smo sta smo i odakle smo i o duhovnosti... medu vama je i - ajde da takop kazemo bio i vas ucitelj - Sasa Leblanc... on Vam je pomogao da shvatite sto je vise mogao... jer je on mnogo vise i znao... prakticno i teoretski... njemu je pomogao P.H. ... bas kada mi je trebalop da shvati sta je on i trazio... a to je da se bez REDA..dakle potrebnim redom... i njegov rad vodi jedino ispravnim putem i pravilnim napredovanje kroz licne mogucnosti... P.H. ga uvodi u BRACIN RAD... a Braco ga uvodi u Svijetlosnu Hijerahiju... to Najdivnije je kod VAS... STO NISTE BILI BTACINI SLEDBENICI GODINAMA... nego ste vi postali SLEDBENICI DIREKTNO KROZ RAD NA SEBI ...od prvoga dana, kroz svoju vijeru u Njega i Prvu Knjigu Ozdravljenja...
Vi niste prihvatili onu zabludu kako smo svi vec spaseni... jer Isus rece da niko samo na njegovu rijec ne moze nazad ka Ocu Nebeskom... ocu nebeskom se moze jedino kroz isusa a to znaci LICNO UCITI NJEGOVO ZNANJE... sto znaci licni rad i ucenje svakoga pojedinca... Gore u tekstu imate kako i gdje je Isus Ucio... i spominje se hermetizam... a to znaci Atlansko znajje... tri puta Hermes ili Thot... Kralj znanja Atlantide... i shvatili ste da sva znanja odatle i proizilaze te da je i Bracoi dijete atlantide... shvatilii ste isusove rijeci - da ce doci oni koji ce stvarati veca cuda od njega -a Vi vec znate da cuda ne postoje nego ZNANJE...oni koji neznaju - znanja cudima zovu... znaci, ne se cuditi neho UCITI - A DA CE MO IH PO DIJELUU NJEVIMA PREPOZNATI... TE DA SE ISUS VRACA NA OBLACIMA BIJELIM... STO ZNACI U ETERSKOM TIJELU... posto su oblaci simbol vode u visem stanju.. to jeste kao para... pare nema bez zagrujavanja vode... drugi Dolazak isusa ce biti Krastenje VATROM... a to znaci duhovna nauka ostvarena u sebi licno... DUHOVNA VATRA...a ne neko masovno unistavanje vatrom i slicno...

To etersko tijelo ili emocionalno... a nas sve neke lazne emocije vode... jer zivimo tude namjere a ne nase... za nase ni neznamo... tako da nam se stvara i ono sada trece tijelo po tom sistemu ili karmicko tijelo... u njemu lezi sve ono nase zeljno i nezeljeno onako kako smo i dozivøljavali... to nam se vraca odmah poslije rodenja u ovaj zivot... iz svih nasih zivota sve je tu... Braco nas oslobada koliko je moguce nekih karmickih dijelova i cisti nase etericno tijelo... sve dok sami ne preuzmemo taj rad... i tio je Braci i Ivici najveca nagrada... tada nam tek jos vise nastavlja pomagati kroz nase napore vodeci nas onostranu i sticeci nas od tame ali i pokazuje kroz nase snove sta nam se desava i sta nam je CINITI... uvodi nas u spoznaju svijetlosne hijerarhije stvaranja i odrzavanja zivota... Braco nas uci i kako da zivimo i kako da radimo na sebi... Ivica je napisao knjige u duginim bojama - zar ne.. a zna se da je duga na nebu kak se ne bi zaboravilop na IZVOR NAS... tada Braco pise knjigu ***SUNCE***... U knjizi Ozdravljenja je i vijezba kako se preko Brace spaja sa Izvorom... To vatreno krstenje u nama nam pomaze da se kroz pravilan zivot... ne to zaboraviti... i pravilan rad... mi osobadamo sve iz Astralnog tijela... ili tu kundalini zmiju... to jeste preko knjige i poslije rada na sebi ... mi se oslobadamo se sve vise i vise lose karme iz svih nasih zivota do sada - karme ... tada nam nestaju krive emocije... i pocinje stvaranje ETERSKOG TIJELA... stvaranje nasega licnog svijesnog...Cim mi nemamo vise karme... sa tim smo i svijet pomogli - mijenjamo kroz sebe...

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet oľu 05, 2015 8:02 pm

Istina-Pero Hunjet - Posto Cika Pero voli da se sve potvrdi i Iskustvima... pa to cinimo i sada... sa jednim iskustvom Bracine Sledbenice... a koja je potpuno i Isusov Sledbenik... mnogi vide i Isusa iza Brace...a mnogi to osijecaju...

Zlatni Ključ

Hvala ti puno na ovome....sjećam se jednom si mi isto poslao ovo da čitam i preuzela sam,ali treba uvijek čitati i iščitavati izgleda kako se do kojeg stepena dođe iako osjetim u sebi neke promjene i dok radim xxxx.,neznam ni objasniti kako doživljavam i onda se mislim dali je to točno tako kako mislim i osjećam,pa ti se ne usudim nekad ni pisati dok ne dođem to detaljnijeg objašnjenja,dok ne shvatim o čemu se radi i dali sam ispravno osjetila,pa evo sad kad sam pročitala cijeli taj tekst nešto mi je još i jasnije,a malo davnije sam to i čitala,ali prije par dana,nisam ti to pisala jer sam mislila da nisam krivo čula ili umislila iako znam da nisam,ali na vježbi kad sam bila na xxx,isto sam imala neki neobjašnjiv osjećaj i doživljaj,,čula sam glas..tijelo ti se kristalizira.nisam obraćala pažnju na to jer sam mislila da nema veze sa ovim što doživljavam,mislila sam da mi se pričinilo iako je teško da se bilo što može pričiniti u takvim situacijama,ali sam zanemarila taj glas..eto i sad su mi jasniji ovi osjećaji,ali prepustim se duhovnoj hijerarhiji - Braci, da se sve događa kako treba jer ja neznam dalje sama kao ni nitko drugi,znala sam do onog stepena dok mi je bio cilj da zavolim istinski sebe i tako prihvatim sve druge životne situacije,ali to je sve bilo na fizičkoj ravni,sad imam osjećaj da sam malo dalje stigla od tog i da trebam "sama" shvatiti i razraditi te osjećaje jer ovo je nešto dublje,uzvišenije u duhovnom smislu..danas i ovih par dana na xxxxx. osjetim u sebi neku lakoću,ispunjenost,kao da sam izvan tijela,a opet sam svjesna svog tijela,neki nedefinirani osjećaj..prekjučer sam na xxxx osjetila veliku ispunjenost i lakoću, neki blagi miris,kao od cvijeća,miris ruže,osjećala sam se tako laganom,ispunjenom, neko blaženstvo i kao da čujem glas ispred,ali iznad mene..ne želim nazad,meni je predivno ovako,ovdje..zbunio me taj glas,kao da je moj...rekla sam u mislima..želim da se vratiš,nemožeš me ostaviti ovako,moram živjeti ovdje..nakon nekog vremena osjetila sam se potpunom kao da se nešto vratilo u mene i taman je završio xxxx,bila sam sretna..eto dragi moj Pero neznam više što da dodam,toliko je toga nedefiniranog u tim osjećajima doživljenog,ali teško je to,stvarno je teško riječima objasniti,meni osobno,neznam kako je drugima,ali to treba doživiti..čitala sam i ja od mnogih drugih,i iz mnogih knjiga o ovome,ali nisam razumjela,iako bude sve lipo detaljno objašnjeno,ali sad vidim da je to teško i objasniti da bi se shvatilo,a kamoli razumijeti u potpunosti dok se ne osjeti na sebi.

Pero;
Sada mozete ovo iskustvo da usporedite sa Ivicinim pisanjem... kada nije htio da se vrati nazad u ono konjsko truplo... u smrad... jer tamo mu je mnogo lijepse... i sada vidis sinovka, Marta... razvijajuci to etersko tijelo... nije cilj da se skita okolo... NEGO DA SE ONO SPAJA SA FIZICKIM TIJELOM... KAKO BI ONO BILO SVE FINIJE I FINIJE... KRISTALIZIRA SE... A TO JE TO ***SVIJESNO UMIRANJE*** ona sada osijeti miris ruze... a ne smrat trulezi itd...

Ovdje ne postoji zabluda lijenosti - kako smo vec svi spaseni... a niko na svijetu ne voli vise Isusa od nje... zato sam i pisao da pravi vijernik... SPOZNAJE SVOJU VIJERU - TRUDOM I RADOM I RELIGIJSKIM ZIVOTOM... ko voli ISUSA... taj ce da spozna i Bracu... i tek da spozna TADA ISUSA I NJEGOVO UCENJE... i normalno kroz sve ostale duhovne ucitelje kao sto su ovdje na pocetku spomenuti a i onima koji i nisu ovdje spomenuti... SVE upotrebiti kako bi se tek svoje iskustvospoznalo sada preko teorije visokoh ili velikih duhovnih ucitelja... a ne se drzati samo tudih teorija koje su samo teorija na teoriju...

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Pula on čet oľu 05, 2015 8:02 pm

Istina-Pero Hunjet Ovih sedam tela mogu da se razmatraju iz mnogih uglova. Kad je u pitanju snevanje mogu da se koriste Frojdovi, Jungovi i Adlerovi pojmovi. Ono što je u njima bilo poznato kao svest jeste prvo telo. Nesvesno je drugo – ne baš isto, ali dovoljno blizu. Ono što oni nazivaju kolektivno nesvesno je treće–I opet ne potpuno isto, ali nešto približno tome. Ako ne postoje opšti pojmovi koji su u upotrebi mogu se ustanoviti novi. To je zapravi, uvek bolje zato što novi pojmovi ne nose u sebi neka stara značenje. Kad se koristi nov pojam, budući da vas ne potseća na nešto predhodno, od dobija na značenju I njegovo razumevanje će biti dublje. Možete da stvarate nove reči. Eterično znači ono što se bavi nebom I prostorom. Astral znači najmanje , sukšama, poslednje, atomsko, ono posle čega materija prestaje da postoji. Sa mentalnim nema poteškoća. Sa duhovnim nema poteškoća. Sa kosmičkim takođe nema poteškoća. Stužete tako do sednog, nirvana tela. Nirvansko znači potpuna obustava, putpuna praznina. Sada više ne postoji ni seme, sve je obustavljeno, Jezički ta reč znači gašenje plamena. Plamen se ugasio, svetlost se ugasila. Ne možete da postavite pitanje gde je otišla. Jednostavno je prestala da bude. Nirvana znači plamen koji se ugasio. Sada nije nigde, ili svugde. Nema određenu tačku postojanja niti određeno vreme ilitrenutak postojanja. Sada je sam proctor, samo vreme. On je postojenje ili ne postojanje, nema razlike. Budući da je svugde možete da koristite I jedan I drugi pojam. Ako je negde ne može da bude svugde, a ako je svugde onda ne može da bude negde, zato I nigde I svugde znače isto. Za sedmo telo zato morate da koristite ¸nirvansko¸budući da ne postoji bolja reč za njega. Same reči nema nikakov značenje. Samo iskustva imaju značenje. Samo ako ste nešto od ovih sedam tela iskusili, reči će imati značenje. Kao pomoć postoje različiti metodi koji se mogu koristiti u svakoj ravni. Počnite sa fizičkom ravni. Svaki sledeći korak vam tada postaje pristupačan.Onog trenutka kad radite na prvom telu imate uvid u drugo. Počnite zato sa fizičim telom. Budite svesni njega iz trenutka u trenutak. I ne samo spolja svesni. Možete da budete svesni svog tela I iznutra. Mogu biti svestan svoje ruke onako kako je vidim spolja, ali postoji i unutrašnje osećanje da tu nešto postoji. Ne budite stoga svesni svog tela onako kako se vidi spolja. To ne može da vas uvede unutra. Unutrašnje osećanje je sasvim drugačije.

Pula

Posts : 688
Join date : 23.11.2014
Location : Kumanovo

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Prva Knjiga Ozdravljenja - Page 9 Empty Re: Prva Knjiga Ozdravljenja

Postaj by Sponsored content


Sponsored content


[Vrh] Go down

Stranica 9 / 11. Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Next

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.