JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Stranica 2 / 8. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on sub sij 09, 2016 8:45 pm

Istina-Pero Hunjet:
U toj knjizi, on iznosi ideju da Biblija kakvu danas poznajemo nije kronika povijesnih događaja i ličnosti, kao što je općeprihvaćeno uvjerenje, nego da ona prije svega predstavlja zapis o fiziologiji i kemiji ljudskog tijela, vrstu anatomskog priručnika, te kao takva opisuje organe i procese koji se odvijaju unutar samog tijela svakog čovjeka, prikrivajući njihovo stvarno značenje pričama o fizičkim likovima i mjestima.
U samom uvodu Carey o tome kaže sljedeće: "Istraživanja teoloških učenjaka poput Jamesa Leggea, prof. Jeninga, i Clementa Allena, uz nekoliko stotina drugih koje bi se ovdje moglo nabrojati, slažu se da stotine, ako ne i tisuće drevnih rukopisa, tablica i rezbarija nedvojbeno dokazuju da su sve rase i svi narodi koji su ikada nastanjivali zemlju stremili, najbolje što su mogli, kako bi ostavili zapise o kemiji i fiziologiji svojih vlastitih tijela."
Objašnjava da je glavni razlog nepoznavanja te činjenice u današnje vrijeme izravna posljedica sazivanja Nicejskog sabora 325.godine, na kojem je car Konstantin izbacio mnoge tekstove iz konačne verzije Biblije. Među starozavjetne apokrifne tekstove ubrajaju se: Knjige Adama i Eve; Životi Adama i Eve; Mojsijeva Apokalipsa; Slavonička knjiga Eve; Tekstovi pripisani Enohu; Velika Proročka knjiga Enoha; Izgubljena knjiga Noe; Baruhova Apokalipsa; Priča o Ahikaru; stara armenijska verzija, dok se među novozavjetnima nalaze: Evanđelja Kristovog djetinstva; Protevangelium; Evanđelje 'Nevjernog' Tome; Navodno Evanđelje Mateja; Arapsko evanđelje djetinjstva; Nikodemova evanđelja; Grčko Nikodemovo evanđelje; Kasnije Evanđelje; Djela Pilatova; Pilatova pisma.
t Carey nastavlja: "Rani kršćani, Eseni, znali su da su sveti spisi napisani na drevnom hebrejskom ili grčkom tek alegorije, parabole ili priče utemeljene na ljudskom tijelu, koje je "bogobojazno i predivno stvoreno"...
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on sub sij 09, 2016 8:46 pm

Istina-Pero Hunjet:
Slovo "D", četvrto u hebrejskom alfabetu, kao i u našem, se piše "Daleth", i predstavlja utrobu, ili vrata, usta. Označava obilje koje proizlazi iz podijeljenosti. "Stoga Daleth izražava kreaciju stvorenu od strane bića prema božanskim zakonima. Izražava dominaciju duha nad materijom. Tarot predivno opisuje njegovo značenje: "U Božanskom, Odrazu Oca, nalazi se volja. U Ljudskome, Odrazu Adama je snaga. U Prirodnome, Odrazu Prirode, sadržana je univerzalna kreativna tekućina, duša Svemira. U astronomiji ovo slovo povezano je s Jupiterom.
Objedinjujući sve ovo, možemo vidjeti da slovo "D" označava solarni pleksus u čovjekovom tijelu, koji predstavlja odraz istinskog sunca (Oca), i izvora svih stvari.
Nisam li Vam o svemu ovome pisao kao i o Tarotu... da su nam bogovi to ostavili da se kroz igru nekada sjetimo ISTINITE BVREDNOSTI I BOZANSKOG UCENJA... ma nisam u dogovoru sa ovim piscem...
RIJEČ, (W.O.R.D.) stoga, znači ovo: Stvaranje, prema božanskim zakonima, iz univerzalne kreativne tekućine, u grobnici, pećini ili jaslama zemlje (solarnom pleksusu), tog SAVRŠENOG (sjemena, ribe, ploda, Isusa) Vishnua, Jošue, Mojsija, Horusa, itd., itd., koji ima moć produhoviti – obnoviti adamičnog čovjeka, tako da on postane "Gospodin Bog s nebesa." – RIJEČ KOJA JE POSTALA TIJELOM.
"I Riječ je tijelom postala i prebivala među nama." - Ivan 1:14
Shvaćamo, dakle, da se riječ ne odnosi na govor. Hebrejsko slovo koje označava govor je Phe, sedamnaesto slovo. Odnosi se na silu koja dijeli suštinu života, koja joj daje snagu da opetovano obnavlja vlastitu kreaciju nakon uništenja. Možemo govoriti destruktivno ali također imamo moć govoriti konstruktivno.
Evo Vam dokaza o vasem krivom ucenju... kako spas dolazi bez licnog rada... to jeste da vas niko spasiti ne moze bez licne izgradnje... uceci tako pitate mene kome ja sluzim... sada vidite ko kome sluzi... ko lazi a ko istini...
Podizanje ulja u kičmenom stupu, snagom sjemena, kako bismo ga sačuvali, mora podrazumijevati fiziološku i kemijsku operaciju u tijelu svakoga od nas.
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on sub sij 09, 2016 8:46 pm

Istina-Pero Hunjet :
postoji misterij, nema čuda u cijelom svemiru koje je veće od samog čovjeka. Kroz vjekove, suočeni smo s izazovom koji je postavljen pred nas "Čovječe, spoznaj samoga sebe", ali tek je nekolicina obratila pozornost na poziv proročice iz Delfa – samo je nekolicina pogledala u svoju nutrinu.
Predivni pneumogastrični (vagus) živac, koji poniče na bazi četvrte klijetke u glavi, i koji je spojen sa malim mozgom, prelazi kičmeni stup, ili Jordan, na bazi lubanje, zvanoj Golgota, i šalje brojne ogranke prema grlu, plućima, srcu i želucu, završavajući u pleksusu ispod drugog organa, koji je nazvan androgenim mozgom, želučanim mozgom, ili solarnim pleksusom. Ovaj predivan živac ima šest različitih fizičkih funkcija, kao dodatak duboko ezoteričnoj ulozi bivanja kanalom za Sveti Dah, ili Sveti Duh, bez kojeg ne bi bilo začeća Svetog Djeteta, odnosno RIJEČI.
Sta sam napominjao za solarni pleksus...
Duhovna hrana od boga preko svoga predtavnika u nama pisah ja.. suncana pleksus cakra... ha...
U biblijskoj terminologiji, solarni pleskus također znači jasle, korito, pećina, Betlehem, jer upravo u centru ovog pleksusa živaca pronalazimo cilindričnu šupljinu ili udubinu iz koje izlazi otkupitelj adamičnog čovjeka. U dvojnom značenju, on predstavlja "kuću kruha", s obzirom da se radi o mjestu gdje nastaje božansko sjeme, a naslanja se izravno na kuću materijalnog kruha, želudac. "Ne živi čovjek samo od kruha, nego i od svake RIJEČI (sjemena) koje izlazi iz Božjih usta." Isus je rođen u Betlehemu, a ta riječ na hebrejskom znači "kuća (Beth) kruha (lehem)". Vidite kako predivno hebrejske riječi izražavaju istinsko značenje skrivene istine. "Ja sam kruh života".

Josip je bio jedan od Jakobovih sinova, što znači "krug" na hebrejskom. Njegovo je ime kasnije promijenjeno u Izrael, tako da su sinovi Jakoba također i sinovi Izraela. Znakove zodijaka se također smatra sinovima Jakoba, a kada ih se primijeni u fiziologiji, odnose se na solarni pleksus i dvanaest sila koje su tamo smještene. Sve sile koje ulaze u tijelo čovjeka se primaju u ovom dijelu tijela, i odašilju iz njega. Josip predstavlja jedan od tih centara i to je jedan njegov dio. Drugi je epifiza, koja se također označava imenom Josip.
Božanski bitak (esse) koji se razdvaja ulaskom u ove dvije žlijezde je postao Marija i Josip, majka i otac svetog djeteta. Taj materijal, ta stvarna supstanca, ulazi u solarni pleksus gdje se miješa sa Svetim Dahom i rađa se sjeme – stvara se kruh koji se jede u "Očevom Kraljevstvu".
Prvo sjeme nastaje u solarnom pleksusu svakog pojedinca u dobi od dvanaest godina, što smo mi označili kao vrijeme puberteta. Nakon toga, ono se formira svakih 29 i pol dana, što se kod svakog pojedinca događa u dijelu mjeseca kada je Mjesec u znaku u kojem je Sunce bilo pri rođenju tog pojedinca.
Herod, faraon, strasti, želje i emocije žele zaklati to Božansko djetešce.
Nalazimo, stoga, da se to sjeme, plod, riba, kruh i spasitelj, rađa u solarnom pleksusu.
Mi moramo podići, sačuvati ili uzdignuti ovo sjeme. "A ja kad budem uzdignut sa zemlje, sve ću privući k sebi." - Ivan 12:32 (ovdje treba naglasiti da se u engleskom prijevodu Biblije ne spominje "sa zemlje", nego samo "kad budem uzdignut", op.prev.)
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on sub sij 09, 2016 8:47 pm

Istina-Pero Hunjet:
Kad iscjelitelj kaže da su nekome zatvorene druga, treća i peta čakra, a da su i ostale donekle blokirane, čovjek ne zna znači li to da je spreman za operaciju, prijeti li mu infarkt ili je možda već na samrti! Jer i iscjelitelji su ponekad poput liječnika. Umjesto da vam jednostavno kažu od čega bolujete, jedni će latinskim, a drugi indijskim ili kineskim frazama objasniti vaše probleme!
Ako vas ne zanima alternativa i ne kanite se baviti iscjeljivanjem, zamolite terapeuta da vam cijelu priču o čakrama objasni jednostavnije, našim jezikom. Kaže li da je to nemoguće, nemojte mu vjerovati. Takav čovjek je naučio samo nekoliko istočnjačkih fraza, on sigurno nije dobar iscjelitelj.
No želite li se sami baviti alternativom ili barem saznati što iscjelitelji rade s čakrama, pročitajte knjige “Umijeće iscjeljivanja” ili “Čakre - kola života” Keitha Sherwooda.
Zatvorene - otvorene
U knjizi koju je iscjelitelj Shervood napisao za znalce, ali i za početnike, saznat ćete da su čakre neka vrsta otvora kojima se prenosi energija u svako fizičko tijelo, pa tako i vaše. Čakri ima sedam, a kroz svaku od njih u tijelo “ulazi” određena energija. Kad to prvi put čujete možda ćete se malo i prestrašiti, jer većini nije jasno na kakav to način energija ulazi u tijelo.
Zbog toga zapamtite osnovno pravilo i nemojte se bojati - kod ovakvog načina iscjeljivanja nema fizičkog kontakta, nitko energiju neće nasilno ugurati u vaše tjelo!
Prema teoriji o čakrama, ako se iz bilo kojeg razloga jedan od tih ulaza zatvori ili je na njemu nekakva prepreka, smanjuje se količina energije koja “napaja” naše tijelo. Zbog toga čovjek kasnije može oboljeti.
Kad iscjelitelj otkrije da su jedna ili više čakri zatvorene, da bi spriječio razvoj bolesti mora ih “otvoriti” i uravnotežiti. I opet riječ otvaranje ne trebate shvatiti doslovno. Ne bojte se, iscjelitelj neće raditi nikakve otvore na vašem tijelu, a čakre neće čistiti rukama!
Kao kotač
Svatko od nas ima sedam čakri. Ta riječ na jeziku sanskrtu znači kotač. I doista, čakre su nalik na kotač. One su otvori na površini našeg eteričkog tijela, a izgledaju poput izduženog, uskog lijevka čiji se veći otvor nalazi na površini tog eteričkog tijela. Sherwood je amerikanac pa jasno i jednostavno opisuje da taj lijevak možemo zamisliti kao one sprave koje su u prošlom stoljeću stare i gluhe osobe stavljale na uho da bi bolje čule.
Čakre se ponašaju kao terminali kroz koje se energija (prana) viših razina prenosi na svako fizičko tijelo. Razumijevanje načina na koji čakre djeluju važno je za razumijevanje i provođenje iscjeljivanja. Na isti onaj način na koji se javljaju zastoji u željezničkim i zračnim terminalima preopterećenim velikim prometom, moguća su "zakrčenja" pri prijenosu energije kroz čakre. Uzrok im je na višim razinama, a posljedica je slabljenje čovjekovog suptilnog energetskog sustava. Ta se slabost zatim prenosi na fizičku razinu gdje stvara plodno tlo za razvoj tjelesnih bolesti.
Vidovit čovjek opazit će i osjetiti bolest već na eteričkoj razini, prije nego što se ona javi u tijelu. Osjetit će je rukama ili je uočiti u bolesnikovoj auri - polju energije koje okružuje i prožima svako ljudsko biće. Oni koji su vidoviti kažu da prema bojama na auri mogu znati od čega netko boluje i kakvo mu je emotivno stanje.
Otvaranjem i uravnotežavanjem čakri može se spriječiti bolest ili pomoći da se bolesnik brže oporavi. Dakle iscjeljivanje nije liječenje, nego preventiva i potpora liječenju. Evo gdje su i kako djeluju pojedine čakre:
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on sub sij 09, 2016 8:48 pm

Istina-Pero Hunjet:
Prva čakra
Korijenska ili prva čakra smještena je na osnovici kičme, a kada djeluje vatrene je narančasto-crvene boje. To je kanal suptilnih energija koje prožimaju zemaljsku razinu. Kad ispravno djeluje, čovjek osjeća duboku osobnu povezanost sa zemljom. Sedam čakri povezano je sa sedam najvažnijih žlijezda u fizičkom tijelu. Prva čakra odgovara nadbubrežnim žlijezdama. Kao što je poznato, one reguliraju sastav tjelesnih tekućina.
Druga čakra
Naziva se sakralnom ili čakrom slezene. Smještena je neposredno uz reproduktivne organe. Ova čakra odgovara suncu i stoga, kad je aktivna, blista svim bojama životne sile (prane): crvenom, narančastom, žutom, plavom i ljubičastom. Upravlja seksualnom i stvaralačkom energijom.
Treća čakra
Poznata je pod imenima pupak (nije pupak... nego iznad pupka koja se i zove plesus suncana cakra, a pupak je druga cakra)...ili središte pleksusa solarisa. Kroz nju se osjećamo povezani s fizičkim i eteričkim svijetom. To je otvor kroz koji otječe naša emocionalna energija. Prosječnom čovjeku to je središte osobnosti. Povezuje se s crvenom i zelenom bojom. Čakra pleksusa solarisa odgovara gušterači, izduženom organu koji leži iza želuca i nešto niže od njega. Enzimi gušterače važni su za metabolizam masti i proteina. Štoviše, gušterača izlučuje inzulin koji je od neizmjerne važnosti za uravnoteživanje razine šećera u krvi i kontrolu metabolizma ugljikohidrata.
Četvrta čakra
To je središte srca. Užarene je zlatne boje. Ona je izvor svjetla i ljubavi. Čakra srca od najveće je važnost za iscjeljivanje, a njezine promjenljive energije žarišna su točka pri proučavanju iscjeljivanja. Valja naučiti misliti iz srca, projicirati vlastitu svijest iz tog životnog središta i pritom usmjeravati moćne iscjeliteljske zrake na one kojima je to potrebno. Srčana čakra nalazi se tik iznad srca, a odgovara joj timusna žlijezda. Zasad se malo zna o toj žlijezdi, ali vjeruje se da ona osnažuje i uvećava imunološki sustav.
Peta čakra
To je čakra grla. Iskusnom vidovnjaku ona se prikazuje srebrnkasto-plavom, često prošarana zrncem zelenoga. Središte joj je u stražnjem dijelu vrata tik ispod produžene moždine, a proteže se sve do ispod Adamove jabučice. Ova čakra je važna jer je središte ljudskog izražavanja koje omogućava stvaralačko komuniciranje s vanjskim svijetom. Njome se prenose namjere duše. Njezino tjelesno otjelovljenje je štitna žlijezda koja, regulirajući brzinu metabolizma, čuva tjelesnu ravnotežu.
Šesta čakra
Naziva se čakra obrve ili treće oko. Smještena je između obrva, ali nešto poviše njih. Isijava dvije osnovne boje: žutu i tamnozelenu koja kod zrelih osoba graniči s ljubičastom. Izravno je povezana s vidom i to ne samo u tjelesnom, već i u mističkom smislu uvida u više razine, intuitivnog vida, vidovnjaštva i ostalih paranormalnih oblika spoznaje. Sjedište je stvaralaštva i najvažnija je kod iscjeljivanja na daljinu.
Sedma čakra
Poznata je pod imenom krunska čakra. U aktivnom stanju vibrira izraženije od ostalih. Čini se kao da titra mnoštvom boja, ali u iskusnom oku prevladava ljubičasta. Smještena je na samom vrhu glave i u Hindu tekstovima naziva se "lotosom tisuću latica". To je posljednja čakra koju valja probuditi i stoga odgovara najvišoj razini duhovnog savršenstva. Poput ostalih čakri, ona je kanal energija koje ulaze u nas s viših razina. No, za razliku od ostalih, potpuno aktivirana može se obrnuti i tada isijava poput središnjeg sunca, obasipajući ljubavlju i velikodušjem svoju okolinu.
Krunska čakra odgovara epifizi, koja je smještena s donje strane srednjeg mozga.
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on sub sij 09, 2016 8:48 pm

Istina-Pero Hunjet :

Agja čakra

Ovo je šesti i poslednji psihički centar kod čoveka, pošto se Bindu i Sahasrara ne mogu smatrati više čakrama.
Ovo je čakra uma, pročišćene antahkarane, odnosno predstavlja impersonalni deo uma ili budhi, koji poput prozirnog kristala propušta svetlo puruše. Um na ovom stepenu duhovnog razvoja postaje perfektan instrument. Jogi počinje da „vidi“ i razume stvari koje se nalaze iza pojavnosti, zato je to centar mudrosti. Čovek iznutra dobija poruke otkrovenja. Ovo je centar sidhija ili psihičkih moći. Kao što su sposobnost predviđanja budućih događaja, misaone komunikacije, telepatije, voljno usmeravanje energije, koji može da se koristi kao psihički uticaj na umove drugih ljudi ili isceljivanje.To je prana vidya ili znanje o prani.
Na sanskritu agja znači naredba, ili malo znanje, „a-gja“ .Agja je most između individualne i više svesti, veza između unutrašnjeg gurua i učenika.
Kako je srednjevekovni mistik Ekhart rekao: „Oko kojim vidim uzvišenog, isto je kojim on vidi mene“
Agja čakra je mesto gde se rađa individualna svest, gde se prvi put pojavljuje osaećaj „Ja“. I mada je ovo poslednja čakra u kojoj ljudska svest počiva na realitetu svesnosti sopstvenog postojanja, ona još nije slobodna od ego osećaja „ja jesam“. Kada kundalini dostigne ovu čakru, taj jedini sadržaj na kojem svest
gradi svoj oslonac, se rastače i ego se raspršuje u milione delića i nastupa iskustvo smrti. To je smrt svetovne svesnosti ili individualne svesnosti. Do tada je svest bila na nivou savikalpa samadhija, kada je postojao samo osećaj sopstva koje je izdiferencirano postojalo u moru božanskog. Sada se i ta poslednja klica svesti rastvara i ostvaruje se stanje nirvikalpa samadhija. U tom stanju „svesti“ vi ne znate za „ja“, „ti“ ili „oni“. Odavde se energije Ide, Pingale i Sušumne sjedinjuju i jedinstveno teku ka Sahasrara čakri, mestu konačne samorealizacije.
Od Muladhare sve do Agje, čovek se potvrđuje preko svog ličnog iskustva, jer nije u mogućnosti da sebe jednostavno potre. Agja čakra je mesto gde nastaje individualna svest i mesto gde se ona rastvara i potpuno transcendira domen dualnosti. To svakako ne znači da postajemo nesvesni, individualna svest nestaje i ona postaje sveobuhvatna i homogena sa svim ikada postojećim.
Sa razlogom se u nekim joga školama ova čakra u procesu buđenja stavlja na prvo mesto, pre Muladhare, Svadhišthane i drugih, jer se smatra da je delikatno upuštati se u buđenje pojedinih čakri, ako nismo u dovoljnoj meri probudili Agja čakru. Pošto je to čakra uma, to podrazumeva neophodnost njegovog predhodnog pročišćenja. Svaka čakra sadrži u sebi uskladištene samskare, ili impresije iz ovog i drugih života, njihovo buđenje dovodi do prave poplave tih potisnutih iskustava. Nespreman aspirant nije u stanju da izdrži i bez straha shvati pozadinu tih iskustava. Zato je neophodna priprema. Probuđenjem Agja čakre, čovek razvija u sebi sposobnost razlučivanja, buddhi ostvaruje stanje nevezanosti, vairagja, i zadobija snagu sankalpa šakti tj. snagu odlučnosti i rešenosti. Znanje se u njemu budi iznutra i to direktno. Čovek na ovom stepenu duhovnog razvoja, na život kao i na ulogu koju igra u životu, posmatra kao neku glumačku rolu. Za njega su sva zbivanja kao san. On na sva zbivanja koja se dešavaju u njemu i van njega, na svoje fizičko telo i um, gleda kao nepristrasni posmatrač. U ovoj čakri se razvija stav posmatrača ili svedoka, sakši ili draštha bhava, koji je neophodan kako bi nepristrasno posmatrali manifestaciju samskara u procesu buđenja pojedinih čakri.
Agja čekra se nalazi na vrhu produžene moždine u sredini glave. Lokacijski odgovara meduli oblognati i epifizi. Epifiza je samo deo Agja čakre koja se na fizičkom planu kroz tu žlezdu manifestuje, inače Agja deluje daleko sveobuhvatnije i dublje na drugim suptilnijim nivoima postojanja.
Pošto nije lako locirati mesto u sredini glave gde se nalazi Agja čakra, kao i kod drugih čakri, koristimo se njihovim kšetramima ili poljima gde se one manifestuju. Kšetram ili polje manifestacije agja čakre je tačka između obrva, brumadhja, ili trikuti, što je drugi naziv. Od tačke između obrva do Agja čakre vodi psihički prolaz-maha nadi, koji se odrađenim tehnikama budi i preko kojeg se aktivirajući impulsi prenose, stimulišu, aktiviraju i vremenom bude agja čakru.
Agja čakra je predstavljena krugom iz koga izrastaju po jedna latica sa svake strane. Na laticama su ispisane biđa mantre Ham i Kšam, to su mantre Šive i Šakti. Sam krug simboliše prazninu – šuniju, to je stanje konačnog probuđenja, koje se ostvaruje nakon prolaska kundalini kroz Agja čakru. U krugu se nalazi mantra ove čakre - Om. U središtu kruga iza mantre om se nalazi šivalingam crne boje, itarakhja linga. Sanskritsko značenje reči itara divno opisuje nivo svesti koji karakterišeovu čakru. Itara znači „drugo“ ili ’’neki drugi’’, ’’različito od’’, ukazujući da se ovaj itarakija lingam, razlikuje od paralingama koji se nalazi u sahasrara čakri i da služi kao predvorje ili ulaz ka đotir lingamu ili iluminirajućem lingamu u sahasrari. Boginja koja vlada ovom čakrom je Hakini.
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on ned sij 10, 2016 1:21 am

Istina-Pero Hunjet:
Reptoidi su inače najsličniji uspravljenim aligatorima, s humanoidnim karakteristikama lica, i visoki su između 170 i 220 cm. Obožavaju jedino fizički aspekt univerzuma. Svi oni koji su orijentisani samo prema sebi samima, pate za svim što je materijalne prirode.
Sada, kada ste vi u situaciji napraviti svoj pomak prema 4-tom nivou, koji vam se upravo približava, morat ćete odlučiti se da li ćete preći u OPD kategoriju ili ćete ostati na OPS nivou.
To će biti jedna odluka za koju će vam trebati nešto "vremena".

Ovo je period inače poznat kao – «Milenijum».
Reptoidi se trenutno nadaju da će i tamo, u 4-tom denzitetu, držati vas pod svojom kontrolom. S obzirom da su se oni čvrsto odlučili za OPS opciju, moraju neprestano crpiti velike količine negativne energije od onih sa 3-ćeg, 2-gog itd. nivoa. Međutim, mada su se čvrsto ukopali na tom nivou, oni su uspeli čak i da povećaju svoj broj, a to je istovremeno i razlog zašto oni sada u ovim vremenima počinju i umirati u puno većem broju, i sad očajnički pokušavaju prikupiti što je više moguće energije od vas, nebi li uspeli metabolički održati svoju rasu, u ovoj tački ciklusa vremena/prostora.
Oni već odavno manipulišu i vremenom, kreću se napred i nazad kroz njega, da bi što bolje uskladili stvari tako da, kad dođe trenutak tranzicije prema 4-tom denzitetu, mogu apsorbovati maksimalnu količinu negativne energije. Oni time planiraju ostvariti nekoliko ciljeva:
1. Očuvanje perspektive svoje rase u smislu njene sposobnosti za život
2. Povećanje svog broja
3. Pojačanje svoje moći
4. Ekspanzija rase kroz celi 4-ti denzitet
I tako oni stalnim putovanjem kroz vreme manipulišu vašu povest, kako bi najbolje obavili ono što su zamislili. Međutim, tamo gde greše je, u stvari, što oni vide samo ono - što žele videti. Oni doživljavaju najvišu moguću manifestaciju onoga što bi vi u šali rekli: «Što je babi milo, to joj se i snilo».
Svaka maštarija u 4-tom denzitetu postaje tamo i jedna vrsta realnosti, koja se onda stapa sa svešću i percepcijom.
Vaša jedina zaštita je vaše Znanje. Znanje vas može zaštititi od svake moguće opasnosti koja postoji. Što više istinskog Znanja posedujete - to ćete manje straha imati, manje bola osetiti, manje stresa doživeti, manje patnje iskusiti, i manje ćete biti izloženi opasnosti, bilo koje vrste.
Jedino vas Znanje može osloboditi bilo kakvih ograničenja.
Ako neprestano budete težili prikupljanju Znanja, vi ćete sami sebe osposobiti najboljom zaštitom od bilo kakve moguće neprijatnosti koja bi vas mogla zadesiti. Što više saznate - to ćete biti svesniji.
Vaša Svesnost postaje na kraju vrlo snažna i sveobuhvatna.
Znanje sadrži u sebi svu suštinu. Ono se proteže do srži cele egzistencije, tj. Svega Što Jest. Znanje je – svetlost.
Oni, koji stalno imaju neke negativne doživljaje su ljudi koji su se zaglavili negde na nekoj tački svojeg razvojnog puta i sada su izloženi skrivenim manifestacijama opsesivnosti. Kad neko postane nečim opsednut, onda njegova lična zaštita slabi, pa se onda počnu javljati svakojaki problemi i tragedije.
Ako ste se vi odlučili za svoj lični razvoj i napredak, za skupljanje saznanja, što znači - da postavljate pitanja, a da budete i spremni prihvatiti i one odgovore koji nisu u skladu sa vašim predrasudama tj. predkoncipiranim stavovima, slutnjama ili nagađanjima, onda to znači da trenutno niste ničim, na bilo koji način, blokirani ili opsednuti.
Međutim, ako ste se odlučili da ograničite svoje znanje, onda ćete se stalno osećati blokiranim. Biti blokiran je najbolji znak opsesije, međutim, ako neko sam za sebe izabere da bude opsednut umesto prosvećen, odnosno prosvetljen, onda je to njegov lčni izbor.
S druge strane, bića koja operišu sa «OPD» nivoa svesti, nikada ne otimaju ljude, mada se ponekad znaju pojaviti na nebu kao 3-dimenzionalne projekcije i eventualno telepatski kontaktirati neke od vas. U nekim retkim prilikama dolazilo je i do dobrovoljnog transdimenzionalnog transporta ljudskih bića od strane OPD entiteta.
Međutim, nemojte ovo mešati sa dobrovoljnim transportom od strane OPS stvorenja, do kojeg često dolazi u interakcijama sa svojim «agentima».

Znanje štiti.
Neki od članova Konzorcijuma jesu «vanzemaljci», međutim oni obavljaju svoj posao prvenstveno preko ljudi koje su vrbovali u te svrhe, i te individue su same svesno izabrale ići «OPS» putem.
Ima mnogo i onih koji nakon što su bili oteti od strane «vanzemaljaca», tj. «sivih» i «reptoida», na to svoje iskustvo gledaju u pozitivnom svetlu, a u stvari, radi se o tome da su ovi prethodno «očitali» njihov aurični profil i identifikovali ih kao svoje potencijalne agente, pre nego što su ih «kidnapovali».

Suditi drugima ne treba – sve je to slobodna volja.
Još nešto, taj «Veliki Val», granica realiteta, koji vam se rapidno približava bit će preduhitren jednim drugim događajem koji se regularno dešava svakih 3600 godina, kroz milenijume – radi se o dolasku jedne grupe kometa. Mnogi iz vaše vladajuće klase znaju već dosta o ovom «objektu» koji je na putu prema vašoj planeti. To je u stvari grupa kometa različite veličine, ili bolje rečeno – asteroida, koji spirografično orbitiraju oko vašeg Sunca. Zbog velike količine plinova, prašine i drugog materijala, kad se gleda golim okom ova grupa se čini kao jedno ogromno planetarno telo.
Ova grupa kometa je odgovorna za mnoge katastrofalne promene u vašem Sunčevom sistemu, i na vašoj planeti. Pre 27 miliona godina, 14 asteroida iz ove grupe udarilo je u Zemlju i zbrisalo mnoge životinjske vrste sa lica zemlje.
To jato kometa uletelo je u vaš Sunčev sistem i u vreme tzv. «raja na zemlji», poznatog i po poetskom imenu – Eden. To je bio i period poznatog Adamovog «greha». Ta priča o «grehu» je u stvari simbolični izraz onoga što se tada dogodilo, tj. preuzimanje kontrole čovečanstva od strane reptoida, ili Lizard rase. Tada je cela vaša planeta stvarno ličila na raj. To se desilo pre otprilike 309 880 godina, po vašem načinu merenja «vremena».
U stvari pravi identitet «zmije» ( serpent ) u tadašnjem Edenu, koja je nagovorila Evu da «pojede jabuku» je u stvari ta reptoidna rasa.
Pojesti jabuku sa «Drveta Znanja o Dobru i Zlu» je u stvari značilo promenu ljudskog genetskog koda; i na taj način - ograničavanje većine dotadašnjih sposobnosti ljudskog bića.
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on ned sij 10, 2016 1:21 am

Istina-Pero Hunjet:
SVET ČOVEKA I VLADARI
Današnja civilizacija je pod okupacijom entiteta iz određenih ravni, ti entiteti(Orion O.P.S., Reptilsko - humanoidni oblici, ima ih više vrsta i organizovani su po hijerarhijskom sistemu) su rašireni kroz kontrolni sistem do ljudskog uma koji je programiran određenim šablonima, njihov um se odražava kroz ljudski um;
- kroz porodicu i širu okolinu, naciju...
- kroz religije, filozofiju, psihologiju, svemu onome što mentalna špekulacija može da doprinese radi potpune kontrole...
- kroz socijalno-društveno-političke norme...
- ekonomske(robovlasništvo i ukidanje svih sloboda)
- kroz dokolicu i pornografiju, materijalizam kao vrhunski stadijum kroz koji se zamišljaju i ispunjavaju želje kontrolnog sistema...
- kroz medije i i tehnologiju koji služe za lažni pogled na stvarnost i potpuno nadgledanje, misli, emocija, pokreta, delovanja za određenu svrhu kao
što je držanje u stresu i strahu kroz preživljavanje...
Današnji tehnološki napredak je ustvari potpuno ropstvo i odvajanje od sebe i prirode i njeno iskorištavanje do maksimuma. Prikrivenim vladarima nije u interesu da čovečanstvo napreduje, već iskorištavanje za entitete za koje je materijalni svet i energija svesti od vrhunskog značaja za njihov opstanak. Čovečanstvo se drži pokorno u strahu, što više ljudi sa nižom svešću podupiru misaone forme straha, tako da se stvarnost oblikuje kroz agonije pojedinaca i društva u celini. To dovodi do stresa čovečijeg sveta i prirode, što oni žarko žele jer odatle crpe neverovatne količine energija što je za njih od ključnog značaja za opstanak. Ratovi, prirodne nepogode, bolesti i smrti, ostaju preokupacija kontrolnog sistema kome nije u interesu mir i blagostanje. Ljudi sa nižom svešću igraju ulogu napadača(kroz njih od strane entiteta) na one koji bi da se sete Božanskog u sebi i koji bi da žive svaki svestan trenutak kao probuđeni Bogovi. Rat se vodi kroz nas da bi se zagospodarilo stvarnošću. Notorna je laž da smo mi bespomoćni, naprotiv, mi smo delovi Božanskog koje je savršeno u svakom pogledu, u nama je Moć Egzistencije, trebamo se setiti toga i u skladu sa tim se ponašati, stvarajući naše misli(kroz ljubav) za blagostanje sebe i čovečanstva. Broji se DUŠA, svest. Svi polariteti igraju ulogu da bismo proživeli iskustva istinski na svojoj duši, da bi Božansko kroz nas iskusilo sebe. U postojanju svako igra određenu ulogu i ona na neki način nije slučajna, već duboko promišljena. Potrebno je veliko strpljenje i uvid u današnju situaciju, ko vlada čovekom, čovečanstvom i planetom Zemljom? Naš put je sopstven, tako treba da bude. -Viši denzitetsko-dimenzionalni Misaoni Oblici koji mogu da izaberu bilo koji oblik O.P.S varijacije da bi vršili pritisak na Egzistenciju. Stupanj realiteta i svesti koji mora da postoji da bi se polariteti iskusili i naučili. Druga strana života, smrt i uništenje...

- Glavni igrači koji manipulišu čovečanstvom su Orion O.P.S. iza njih stoji vrlo tajanstven plan koji je vezan za svrhu Egzistencije. Sada nastupaju Drako bića, po istraživanjima ima ih 7-dam podvrsta i neka egzistiraju na fizičkoj razini a neka na astralnoj. Njihove spiritualne moći su nikakve i poseduju tehnologiju sa kojom vladaju čovečanstvom. Oni se hrane ljudskom rasom; krvlju, enzimima, tkivima i produktima žlezda sa unutrašnjim izlučivanjem, to im služi i kao sredstva za njihove medicinske svrhe, laboratorijske eksperimente i kloniranje, odnosno, njihovo razmnožavanje. Te supstance oni mešaju sa vodonik-peroksidom i onda ih tako nanose na kožu kako bi ih apsorbovali. Ovi podaci su nas naveli na to da bi se eventualna oružja protiv njih trebala razvijati upravo u tom pravcu. Sa eteričnog nivoa isisavaju energiju iz čovečanstva kao i kroz pojedince tako što; izazivaju ratove odakle se kanališe velika energija straha, agonije i bola, svih grozomornih smrti, što bolnije više eterične hrane za njih. Stvaranje stresova kroz bolesti, ustvari, svi doga|aji koji stvaraju tu nižu frekvenciju kojom se oni hrane tako da napad dolazi iz svih pravaca, kao i iz samog čovečijeg uma koji su programirali na takvoj frekvenciji prehrane. Oni su svoj Um umetnuli u čoveka(okupacija).
- Drako nadzornik (ima krila, visok 3-4 metra, albino boja, crvene oči..postoje razne varijavcije)
- Drako Ratnik (manji su od nadzornika, koža im je kao krljušt, oči kao u mačke, na glavi im je krljušt ispupčena kao kruna, imaju sitne, oštre zube,
nos pljosnat i širok, to su samo neke karakteristike).
- Drako Vrsta koja može da uzme čovečiji izgled, izgledaju kao uspravne iguane ili aligatori, na glavi imaju male rogove raspoređene kao kruna.
(shapeshifters)
- Reptiloidi, humanoidni gušterski oblik, hladnokrvna stvorenja, žive u unutrašnjosti zemlje, u dubokim špiljama i vrlo skrovitim mestima.
- Rigel, nekada su bili ljudska rasa kod istoimene zvezde, ali su napadnuti od strane Drakoa i poraženi. Sada su genetski degenerisani i rade kao sluge Drakoa, pripremaju planete i vrste na njima za invaziju Drakoa. Visoki su od 90 do 150cm. Nežno su građeni, duge tanke noge, dugačke ruke, nemaju dlaka, glava malo veća od normalnih proporcija prema telu, velike oči sa vertikalnim zenicama, zakošene oko 35 stepeni, mala ravna usta, tvrda siva koža, četiri prsta slična kandžama, dva manja i dva veća, imaju dva odvojena mozga i nefunkcionalan degestivni sistem. Kreću se proračunato, polako i precizno. Nemaju emocija osim agresije, straha i mržnje. Tako su genetski doterani da bi im um bio pod kontrolom. Njihovo uređenje ima strogu hijerarhiju, sličnu nacistima, sa tehnologijom koju poseduju mogu da kontrolišu energetsko telo čoveka i da deluju iz područja nižeg astrala. To znači da mogu da utiču na snove i podsvesne aktivnosti. Oni zajedno sa Sivima vrše otmice ljudi, sa fizičkim telom ili tokom sna, sa astralnim telom. Mogu da izdvoje čovekovo astralno telo ili energetsko telo i manipulišu njime. Takođe mogu da 'zarobe dušu' i manipulišu njenom inkarnacijom, da odrede gde će se roditi i programirati je da odradi određene poslove. Takvi ljudi se ponekad mogu prepoznati po tome što nemaju emocionalnu zrelost ali imaju jak intelekt, i žive kao da su programirani da upravo tako žive, ne mogu da se menjaju. Takođe vole smrad, jer jedna od osobina Rigela kao i Sivih je smrad pošto nemaju organe za varenje i otpadne materije izlučuju preko kože.
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on ned sij 10, 2016 1:25 am

Istina-Pero Hunjet:
Svesnost,
to je postojanost.
Žeđ,
lutanje za izvorom.

Znanje o svemu
razume svrhu,
na način svesti
koja je našla SEBE!

UM I SVEDOK
Ljudski um je programiran od samog njegovog rađanja u telu deteta, to je nešto što se stalno dešava i nadograđuje u životu čoveka do njegove fizičke smrti, ako do nje dođe. Kontrolni sistem je ugradio sebe u ljudski um, dao je čoveku sebe i prevario ga je da čovek misli i oseća, da ono što mu se pojavljuje u umu da je to deo njegove ličnosti.
Kontrolni sistem manipuliše religijama, ekonomijom, zdravstvom, školstvom, svemu što je danas čovečanstvo opsednuto, samo da bi izgubilo svoj mir i svoju izvornu neispoljenost praznine-celine. Tehnološka revolucija se razvija u pravcu stvaranja infrastrukture jednog zatvorenog tipa, gde će sve slobode ako ih uopšte bude biti potpuno ukinute. Novi, stari poredak, hijerarhijski će biti u rukama malog broja neljudi i entiteta koji će se razotkriti tek na kraju, ili u slučaju kada budu ugroženi ili se moraju boriti za opstanak. Tehnologija nije nešto loše, ali kada se koristi u vrlo zle svrhe onda ona igra vrlo nezahvalnu ulogu.Religije igraju ulogu masovne hipnoze svojih vernika i baziraju se na manipulacijama strahom o smrti, manipulacijom o grehovima i opisivanjem božanskog koje je samo u njihovom dogmatskom opisu. Hijerarhija tih religiskih nivoa istovremeno sebe nalazi i za zadovoljavanje telesnih uslova što se na kraju svodi na svetovnost tih religijskih grupa. U prvom redu je da određena dogma drži svoje stado u hipnotisanom stanju uz pomoć straha, tako im nametaju i određene izmišljene istine koje stvaraju određene misaone matrice, to je izmišljeni realitet tih reiligioznih grupa i on je za njih istinit. Čovečanstvo je u suštini jedno, da bi ostali na vlasti oni će koristiti: zavadi pa vladaj. Judeo-hrišćanstvo-islam, nisu ništa drugo do jedna manipulacija i potpuna izmišljotina vladara iz senke, tu spadaju i druge religijske doktrine i pokreti.
Istina je drugačija, duhovni put je ličan, on se prolazi kroz učenje životnih lekcija koje će probuditi Božansko sećanje i one su te koje uzdižu svest kroz različita iskustva. Nikakav mesija, bog, niko ne može završiti posao za tebe, niti se kroz druge možeš oplemeniti da oni daju konačni pečat tvoje svesti. Znakovi na putu mogu biti i dobri i loši, tako da uvek postoji rizik ka zastranjivanju u određeni realitet. Naime, svaka svest nesvesna sebe ili svasna egzistira kroz određenu dimenziju ili ravan. Misao stvara, ona će se materijalizovati ili duhovizovati kroz određenu svesnost individue. Oni koji su nesvesni moći koje poseduju, ne mogu je koristiti na pravi način jer ne poznaju suštinu polariteta, tek kada savladaju lekcije, shvataju da uznemireni um nema kraja i da će ih na kraju odvesti ka ponoru. Ako materijalno telo ima svoj početak i kraj, da li i svest ima takva svojstva? Ne, svesnost nema početak i kraj, ima samo probuđenost i neprobuđenost, sazrevanje životnih lekcija dovodi do svesnog stanja svesti. Izgrađivanje svedoka u umu i ne-umu nije čak ni to, već posmatranje, viđenje, osvetljavanje događaja za prauzrok koji je u nama kao iskra, u probuđenosti to je već vatra, ili SUNCE, unutrašnje koje sija i rasprostire svest do neuslovljenog, do nepostojanja, sjedinjeno sa svime, u Jednoj Sveokupnoj svesti. Mi smo kao zraci SUNCA i rasprostiremo se svuda, nema razlike između nas kao zraci i Božanskog sunca, mi delujemo ujedinjeni u postanju, bio toga neko svestan ili ne. Probuđenost ostaje da igra ulogu u svetu u kome se zatekla, ne bira, posmatra i ne veže se izvorno za ništa jer za nju je sve to od sada iluzija, ona je svoju ulogu odigrala tako da umesto nje nastupa svesna stvarnost! U današnjem svetu materijalizam se propoveda kao nešto što nema alternativu, ono je sve i dok si ovde treba da živiš u skladu učenja materijalnih učitelja. Zadovoljavanje čula i besciljna trka ugađaju takvom umu i vode do nemira i sveopšte katastrofe. Ako svest egzistencije ne napreduje onda će doći do poništavanja, tj, do urušavanja tog sistema u samom sebi.
Čovek ima priliku, i to dobru da osvetli postanje a ne da ga zamračuje telesnošću želja, uništavanjem prirode i destrukcijom prema drugim ljudima, to nije ništa drugo do uništavanje samog sebe(izgleda da duboko u čovekovoj svesti postoji drevni otpor prema predatorskom svetu, uništavanjem tog sveta se ništa ne postiže, samo njegovim preobražajem, evolucijom). Sve su to uloge iskustva i one se potvrđuju na beskonačne načine. Sveukupnost je dala stvaranje u svim formama i ono nastavlja dalje da se uobličava, Vrhunski Posmatrač je sve postavio na svoje i igra može da počne, rezultati su svi mogući i to je ono što je draž Egzistencije.
Čovek mora obratiti pažnju na entitete iz 4-te fizičko eterične ravni koji ga drže već dugo vremena u ropstvu, oni su stvoritelji ovakvog kontrolnog sistema, religiozno-političkog, kao i sa drugim uplivima u stvarnost čovečanstva. Oni su ti koji igraju ulogu katarze za čovečanstvo, oni su ti koji imaju nož u rukama i postavljeni sto na koji mi im silazimo kao hrana! To što čovečanstvo radi životinjama, to isto a i još gore rade ti entiteti ljudskoj rasi. U svetu grabljivaca ili si plen ili grabljivac…U univerzumu postoji balans, slobodna volja koja egzistira u svim sferama, zato su svi scenariji mogući... Tišina, mir, utihnuće želja, spokojstvo, svesnost, isključuju napade.

Borio sam se protiv sebe
i drugih,
hrvao sam se sa poznatima
i nepoznatima,
zubima sam se zadržavao
za telesa,
umom za voljene
koji su držali
uzdignute bodeže...

Raširio sam ruke
i uzviknuo dosta!
Stanite,
okrenite se i pogledajte
iza sebe,
vi ne činite ništa
u slavu vas,
samo gledate u druge
koji bi da vas sablazne.
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on ned sij 10, 2016 1:25 am

Istina-Pero Hunjet:
A sada malo o bogovima.... Rajko mnogi od nas znaju da je stari rim slavio vise bogova... ali je iz nekoga razloga su krenili sa Isusovim naukom... to smo pisali prije... imas sve na forumu.
Za primjer samo...
Bog rata je MARS... oni koji imaju znanje znaju kada dolazi vreme vladavine kojih planeta... kada je vladavina marsa - znaci stvara se nervoza ratna na svijetu i oni tada sebe pripreme i vode ratove..., kada je ljubav na pomolu preko planeta... oni znaju i tada ti isti vode ljubav na svijetu - duhovnost... ali uvijek sve u svoju korist... Vidis rajko... bog rata je Maras... A DA LI JE TO ISTINA... NIJE RAJKO MOJ NIJE TO ISTINA...Vidis Mars je pust - pustinja... nema zivota na marsu... A BIO JE NAKADA LIJEP I ZELEN... unistili ga bogovi rata... dakle Bog Marsa onaj pravi je izgubio bitku sa bogom rada ili zla... a to su reptili moj Rajko... tako da ako citas Dajvida Ajka... on prica svetu istinu...
E sada... bog marsa nije pravi bog nego ARHANDEO SVETI... Sada me ne drzite za rijec (pisem na brzinu – pa nisam siguran koji je arhandeo Duh koje planete)... ako je na primjer Urijel bog= arhandeo Marsa... preko ljudi tamo su pobjedili ti reptili koji su izmedu sebe tada vodili samo ratove,... izgubljena je dakle duhovna vrednost te planete... preuzeli su je reptili kao sto sada pruzimaju i nas... tokom sve vecih ratova i na kraju atomskog rata planeta je unistena... ostala spaljena zemlja – pjesak... e sada – culi ste da je jedan dio maja jednostavno nestao sa nase planete... otisao je taj dio koji se duhovno izdigao... a ostao je onaj dio do danas koji to nije bio u stanju... ostali pod vladavinom tih... tako su i jedan dio atlantidana otisli od nas a ostali ovi sa nama koji moraju sve da zabiorave i kako bi se ponovo izgradivali duhovno sa nama... taj dio marsovaca – jedan dio je dosao kod nas na planetu... oni su naselili Evropu... po imenu njeve prrinceze valda... i to je razlog zasto se svi kontineti pocinju sa A samo evropa sa E... Atlantidani su smatrali da ce se oni preodgojiti sa nama... medutim oni i dalje ostaju isti te i ovdje stvaraju ratove pod vodstvom boga rata... Reptoida...Ti Germani... dakle BLAGE VEZE NEMAJU SA HISTORIJOM KOJU UCOMO MI.. to jeste oni uce nas... od indije se selilo amo tamo i kojesta te nastajali narodi... sve je to namjerno smisljena laz... na jupiteru na primjer... od sedam milijardi je uzaslo ili moglo uzaci svo stanovnistvo osim nekoliko hiljada samo... dok kod nas ne moze uzaci niko od sedam milijardi... tih nekoliko hiljada se prebacuju na planetu koja im po njihovom razvoju i odgovara, mogucnosti i odgovara... preneseni su kod nas... i to su naprimjer Slaveni... ima tu jos toga .. ali o tom potom... mozda se to tice jevrejskog naroda koji su odmah zavedeni ovdje od doticnih.. stari zavjet itd...ovo sve ovako na brzinu pisem da se stekne samo mogucu uvid...
Eto sada vidite po tim cakrama da su to Arhandeli i odredene planete suncevog sistema u nama... ako se mi razvijamo tako izbjegavamo to negativno utjecanje od tih planeta... te razvijamo sebe i NJIH PREKO SEBE... NASIM RAZVOJEM PRESTAJEMO BITI POD NEGATVNIM UTJECAKJIMA TIH PLANETA ... nego tada uzimamo njev pozitivan utjecaj i zavisimo tada od sebe van losih utjecaja... ne podlijezemo vise normalnoj astrologiji... nego ju koristimo kako bi sve nepovoljno izbjegli...itd...
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on ned sij 10, 2016 1:26 am

Rajko Stojković:
Istina-Pero.
Mnogo Mudrih Rečenica si Izrekao.
Neznam Koju bi Pre Izdvojio.
Ali Ova me je Oduševila;
Kada tu Prazninu Ispuniš Spoznajom,
Kroz Nekoga Drugoga,
Zavoliš SEBE i NJEGA.

Taj Njega si Ti,
Koji Svojom Duhovnim Znanjem,
Otvaraš Vidike, Koji su Skriveni Duši.
A Ja, Ne Samo Da u Boga Verujem,
Jer BOGA Svojom Dušom i Osećam.
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on ned sij 10, 2016 1:28 am

Istina-Pero Hunjet:
NaTka Kovachka
·
Nikad ne vjerujte ništa dok to ne doživite. Nikad nemojte imati predrasuda, čak ako cijeli svijet nešto tvrdi, ako to niste doživjeli. Veliki indijski mistik Kaber je rekao: „Nikad ne vjerujte ušima – vjerujte samo očima. Sve što ste čuli je pogrešno. Sve što ste vidjeli, istinito je.“ Ta izreka mora se nositi u sebi kao stalna opomena. Zato jer smo ljudska bića i skloni smo govoriti laži. Dio smo ovoga cijeloga ludog svijeta i to ludilo nalazi se u svakom ljudskom biću. Ne dopustite da ono ovlada i vama. Uvijek se sjećajte gornje izreke. To je teško jer su predrasude vrlo prijatne i bezbrižne, ne morate ih platiti. Istina je skupa, dragocjena. Skupo je plaćate. Zapravo, morate cijeli svoj život staviti na kocku. Tada stižete do nje. Ali i sama istina oslobađa. Gledajući druge ljude i djelovanje njihova uma, uvijek se sjetite da je ista vrsta uma skrivena i u vama. Zato ga nikad ne slušajte. On će vas nagovarati, dokazivat će, pokušat će vas uvjeriti. Samo mu recite: „Sam ću to istražiti. Još uvijek sam živ. Mogu se suočiti sa svim što je potrebno“.
Osho

Nikad ne vjerujte ništa dok to ne doživite. Nikad nemojte imati predrasuda, čak ako cijeli svijet nešto tvrdi, ako to niste doživjeli. Veliki indijski mistik

Istina-Pero Hunjet:
Ako nemas ***LOGIKU*** da spoznas i vjerujes onome KOJI JE VIDIO I CUO..... i ne vjerujes mu i samo u sumnji zivis... NECES NIKADANISTA NI ***VIDJETI*** neces nikada mudrost postici... ostati ces za zivota i slijep i gluh.... sluga i rob...jednostavno SNOB...

Istina-Pero Hunjet :
Bobo Kolić
·
Mantra..
Prije mnogo godina Kasturi je bio s Sai Babom u Benaresu i bio je obuzet željom da primi mantru od Swamija.. Spomenuvši to Babi, kupao se u svetoj vodi rijeke Gange i postio cijelo jutro da bi primio mantru..
Ali jutrarnji sati su prolazili. Podne je došlo.. Ali ne i mantra! Priznao je da je svo vrijeme lio suze od razočaranja.. Onda sve gore za gorim, vrijeme za ručak je došlo, sjedio je pored Swamija.
" Kasturi, zašto ne jedeš?".. Pitao ga je Baba nevino..
"Mantra..." Počeo je jadno Kasturi, gutajući knedlu..
"Koja je svrha mantre?".. Swami je upitao...
"Da se približim Bogu,'"Kasturi je odgovorio..
Baba je pogledao dolje Kasturiju u ruku i onda u svoju.. Bile su se gotovo dodirivale.
" Pa," Nasmijao se na svoj božanstveno “prizeman” način,
"Koliko još bliže želiš doći?.."i...

A ciste i i svijetle vode-rijeke... Bobo... ha...!?
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on ned sij 10, 2016 1:28 am

Rajko Stojković ----
Istina-Pero,
Koliko Znanja Imaš,
IZ MNOGIH PODRUČJA DUHOVNOSTI!?
Ako bi to Bilo Znanje na Harmonici,
Ti Bi Pero Bio VELIKI VITRTUOZ!
Muči me Pitanje Bogu.

Zbog Čega je Dozvolio=Stvorio,
Razne Zle i Opake REPTILOIDE!?
Zbog Čega Ima Zla i Dobra na Zemlji?
SLOBODNA VOLJA ČOVEKA!?

Zbog Čega Došlo do Blokiranja Čakri,
Ako je Čovek Bio Savršeno Biće,
Gde je i Šta je Pogrešio,
Da je u Pra-Vreme,
U Višim Dimenzijama Egzistirao,
A Sada je Čovek u 3-ćoj Dimenziji,
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on ned sij 10, 2016 1:29 am

Istina-Pero Hunjet :
NaTka Kovachka ;
sto me ne ubije ojaca me ·
I danas,pre nego što kažeš neku ružnu rec - pomisli na one koji ne mogu da govore.
Pre nego što se počnes žaliti na ukus hrane - pomisli na one koji nemaju šta da jedu.
Pre nego što se požališ na svoga muža ili ženu - pomisli na one koji mole Boga da im podari sudruga.
...I danas,pre nego što se požališ na život - pomisli na one koji su umrli prerano.
Pre nego što se požališ svoju decu - pomisli na one koji žele decu,ali ih nikad neće imati.
Pre nego što se počneš svadjati s onim ko nije očistio kuću - seti se onih ljudi koji žive na ulici.
Pre nego što se počneš žaliti za dužinu puta koji moraš preći vozeći - seti se onih koji istu tu udaljenost hodaju svojim nogama.
I kad si umoran i žališ se na svoj posao - seti se nezaposlenih,invalida,onih koji bi dali sve da imaju tvoj posao.
I pre nego što i pomisliš da uperiš prst u nekoga i počneš ga osudjivati,seti se da niko od nas nije bezgrešan.
I kada te loše misli počnu bacati u depresiju - ti stavi osmeh na svoje lice i pomisli:
Ja sam živ i još sam tu!.

Istina-Pero Hunjet I kada te loše misli počnu bacati u depresiju - ti stavi osmeh na svoje lice i pomisli:
Ja sam živ i još sam tu!.

PA SE OBAVEZNO UPITAJ ZASTO SI TU ... jer ako to ne shvatis..nestasce i osmijeh sa lica... ili ces se poceti smijati samo na gluposti - ili nikako... jer nisi nasao razlog lijepote osjecaja smijeska... ispasti ce da se smijes ko lud na brasno...

NaTka Kovachka: Istina-Pero , Pero sekogas znaes sto da kazes ...fala ti
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on ned sij 10, 2016 1:32 am

Istina-Pero Hunjet:
Rajko Stojković- Istina-Pero,
Koliko Znanja Imaš,
IZ MNOGIH PODRUČJA DUHOVNOSTI!?
Ako bi to Bilo Znanje na Harmonici,
Ti Bi Pero Bio VELIKI VITRTUOZ!
Muči me Pitanje Bogu.

Zbog Čega je Dozvolio=Stvorio,
Razne Zle i Opake REPTILOIDE!?
Zbog Čega Ima Zla i Dobra na Zemlji?
SLOBODNA VOLJA ČOVEKA!?

Zbog Čega Došlo do Blokiranja Čakri,
Ako je Čovek Bio Savršeno Biće,
Gde je i Šta je Pogrešio,
Da je u Pra-Vreme,
U Višim Dimenzijama Egzistirao,
A Sada je Čovek u 3-ćoj Dimenziji,

Eto Vidis Moj Rajko Stojkoviću.... TAKO TO POCINJE... SA VELIKIM PITANJIMA....E, tako sam ja radio ali davnooooo prije preko 50 godina...znaci, probao sam spoznavati ono svima poznato.... VREME SADA....nisam odmah uspjevao jer je to nemoguce bilo.... ali jesam vremenom sa zeljom radom i trudom iz muke... NE iz ljubavi kako to svi tvrde.... NEGO ZBOG LJJUBAVI....siguran sam da me shvacas - razumjes.... jer ko voli bez granica a nema svijesti... on izvrsi samoubistvo... ROOMEO I JULIJA na primjer samo... eto vidis zasto kazem da kako nama tsma sneta... tako nas razvoj smeta - ubija tamu.... nikada nikoga oodbacio nisam... i sve ovo sto sam danas postavio od Bobe i NaTke, sam nasao poslije svoje MISLI... dakle napisem Vam nesto i onda odmah naidem na njevo pisanje... a koje nije njevo - nego citirano.... dakle potvrdio sam sebe i DOSLO MI JE OPET ONO poznato... O PRIVLACENJU...to moje opet nije moje nego je iz vise razine... dakle usao si u tpo more u koje VODOLIJALIJE IZ BOKALA ZNANJE... A I VI STE SVI U TOME MORU SAMNOM.... vidis da je istina svuda oko nas... na sve cu ti odgovoriti....Dakle RAJKO BRATE... NISAM, CEKAO SPAS.... eto opet zasto pisem i protiv takog nacina spasa...

A ucicu i Harmoniku po malo kada budem imao vremena... onda ces mi ti pomoci... ali ces biti strpljiviji malo... ne napadan ko prosli put i na mene ljut
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Admin on sri sij 20, 2016 10:51 pm

Jedan primjer boginja:

Trojanski rat

Ova borba ipak nije bila utemelkjena samo na neprijateljstvu koje se ocitovalo u svim strastima i pozudama, pojmovima i predodzbama koje proizilaze iz covjekovog JA. Jesu li se ondje borile puke strasti pojedinih Trojanaca ili trojanskog naroda protiv strasti pojedinih grka ili grckog naroda? Ne! Prica, koja nam nagovjescuje vezu izmedu prasvjesti i svjesti Homerova, govori da su se na jednoj svecanosti tri bozice, Hera, Atena Palada i afrodita, posvadale oko nagrade za ljepotu te da je jedan ljudski poznavatelj ljepote, Paris, sin trojanskog kralja, trebao odluciti koja je najljepsa. A Paris je jabuku, nagradu za ljepotu, dodjelio Afroditi, koja mu je za uzvrat obecala najljepsu zenu na Zemlji:
Helenu, suprugu spartanskog kralja Menelaja. Paris je Helenu mogao izboriti SAMO OTMICOM. A buduci da su se Grci htjeli osvetiti zbog otmice naoruzavali su se za borbu protiv trojanskog naroda nastanjenog s onu stranu Egejskog mora. Ondje se odigrala borba. Zbog cega su usplamtjele ljudske strasti i sve sto Homer pusta da prikazuje Muza? Jesu li to samo stvari koje su se odigrale medu ljudima ovdje u fizickom svijetu? – NE ? Grcka nam svjest pokazuje da iza onoga sto se dogodilo medu ljudima stoji svada BOZICA. – Jos su, dakle, Grci, s njihovom ondasnjom svijescu, trazili uzroke onom sto se odigrsvalo u fizickom svijetu te su rekli: Ovdje ne mozemo pronaci snage koje uzrokuju sukobe ljudskih snaga. Moramo se uzdici ondje gdje se medusobno suprotstavljaju bozanske snage i bozanske moci. – Bozanske moci koje su se tada gledale u slikama, kao sto som to vec opisali bile su ukljucene u borbu izmedu ljudi.
Zato je Eshil prvi mogao prikazati covjeka koji djeluje iz SVOJEG JA te se pomocu SVIJESTI pocinje oslobadati bozijih sila sto u njega ustrujavaju.

Zato svaki covjek teba postati bozanski lik koji predstavlja oslobodenje covjecnosti od bozanskih moci te im se stoga Titanski suprodstaviti.

Dakle, odbacivati kojekaka bozanstva – uceci – ne odbacivati BOGA jedinoga iz kojega su proizasle sve stvari.
Sebe – svoje JA izdizati usavrsavanjem svoga UMA – te kroz Bozansku hijerarhiju stvaranja koji NISU BOGOVI.

Tako jedan Arhandel iz hijerarhije uci nas i kaze ovako:
molim te da mi das moć, da me posavetujes, da pobedim loše misli i osećanja, da mi das unutrašnju jasnoću i mudrost. Molim Arhangel Džefiela za mir, ljubav, mudrost, prosvetljenje i za pomoć da dotaknem svoj sopstveni izvor unutrašnje mudrosti iz Izvora svih stvari, daruj nam ljubav i mir.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

Korisnički profil http://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Admin on sri sij 20, 2016 10:58 pm

Usporedjujuci to sa energetskim sustavom vlastite planete (Zemlje), moglo bi se reci da je nasa "aura" preslika elektromagnetkog polja oko zemlje (od povrsine do izlaska iz atmosferskog omotaca). To bi znacilo, drugim rijecima, da su interdimenzionalni pomaci kojima gravitacija djeluje na Zemljino magnetsko polje, uvjetovani nasom vlastitom energijom koja se zadrzava u energetskom polju ("auri"). Nesto poput (grubo i neprecizno receno) inercijskih sila koje djeluju u neinercijskim referentnim sustavima (u Fizici, kod dinamike). Sukladno tome, svaka i najmanja anomalija u zemljinom energetskom omotacu, ocitovana je i u nasem vlastitom. I obratno, naravno. Zemljin energetski omotac "ukupan" je i "razvuceni" omotac svih zivih bica koja obitavaju na planeti, i povratnom spregom (inercijom) djeluju na dinamiku gornjih svjetova.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

Korisnički profil http://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Admin on uto vel 02, 2016 12:41 am

Dragan Turkalj Refik Harbas --vaš citat--PRVO PROROČANSTVO u Bibliji 1.Moj 3:15 gdje kaze Bog da ce Krist unistiti sotonu. ----citat biblije -- Postanak 3,15 Neprijateljstvo ja zamećem između tebe i žene, između roda tvojeg i roda njezina: on će ti glavu satirati, a ti ćeš mu vrebati petu. ------- TU NIGDJE NE PIŠE DA ĆE KRIST UNIŠTITI SOTONU.??

Dragan Turkalj Refik Harbas --vaš citat -- Tamo pise da.ce mu (Isusu) sotona raniti petu sto i jeste na taj nacin kad su ga ubili ali je Isus onda uskrsnucem sotoni simbolicki zdrobio glavu- unistio ga. ----- DA JE ISUS TADA UNIŠTIO OTONU ONDA BI MI DANAS ŽIVJELI BEZ SOTONE I NIKO NEBI LJUDE ZAVAĐAO I OBMANJIVAO, ŽIVJELI BI U KRALJEVSTVU BOŽJEM. A kad pogledate oko sebe i vjesti -- SAMI RATOVI I UBIJANJA -- KO TO RADI ???

Istina-Pero Hunjet

Vi treba da sa svojim znanjem i islkustvima potvrdujete jedni druge te iz svakoga druzenja da izadete sa vecim znanjem svi skupa u zajednistvu.. a ne da bude tacno kako ce vam glave smutiti...

Sve je simbolika koja se MORA spoznati... tako da:

Glavu nam satirati sotona znaci kao sto i pise,,,, zavidite sve nas sa svima i izmedu familije i roda cjeloga... dakle shvatljivo lako...

A Isusu ce petu vrebati... e OVO VAM NIJE JASNO NIKAKO...
A to znaci VECI DUHOVNI RAZVOJ CE ONEMOGUCITI PREKO ISUSA NAMA...Sjetite se Ahilove pete... u oba slucaja PETA IMA ISTI ZNACAJ... A TAJ JE... VECI DUHOVNI NAOPREDAK... oN je pogoden u petu i izgubio moc... a kod ISUSA CE ONEMOGUCITI TAJ RAZVOJ...U NAMA...
PA TO ZNACI SLEDECE

Onemoguciti ce znanje vodi silazak nas sa kriza te spoznaju petoikrake ili stepen visljeg duhovnohg znanja... a na to isus rece da ce njemu zmiji i mojsijevom znannju petom glavu smrskati... dakle svojim znanjem njegovoi znanje i moci...
A to opet znaci GIBANJE VECE ILI VISLJE ENERGIJE KOJA VISE NE IDE LIJEVO I DESNO I GORE I DOLE... NEGO SE POCINJE STVARATI KRUG SA PETIM KRAKOM gdje energija isusovim znanje krece iz lijeve pete u tijelo kroz srce u mozak te se vraca nazad u desnu petu pa u srce i lijevu ruku pa u srce i desnu ruku i iz nje u srce i opet u petu lijeve noge... i to je POCETAK DJELOVANJA DUHOVNE SILE OCA NEBESKOG... to je ona slika davincija i duhovnih skola gdje stoji covjek sa skupljenim nogama i ruke u visini ra,mena to jeste kriz.. a onda na istoj slici rasirene noge i ruke izdignute iznad ramena sto cini PETOKRAKU... ETO ZASTO VAM SKROZ SPOMINJE PETOKRAKU I NJEN ZNACAJ...
Liker · Svar · 22 min · Redigert
Istina-Pero Hunjet
Istina-Pero Hunjet I vidite sada... znanju nigdje kraja.. i kada nemate odgovor ... vi se pocnete svadatio medusobno... jer vam je glava iznad vasega znanja zamucena... ne sjetite se niko pitati nekoga drugoga - mozda on zna odgovor....NEGO SE SVADATE... A SVI STE DIVNI ... do odredene granice... poslije koje ste nemocni... a nemoc je slabost koja prelazi u napad i odbranu i vredanje... znaci jos uvijek znanje ispod sataninog... i niko satanu nije izmislio nego je tu...znanje je lijek ama bas za sve... svi vi teoretisete SAMO... neko bolje neko vise itd...ali nemate ni duhonu praksu ni iskustvo... neko je shvatio vise neko manje... potrebno je da se slazete i tragate za duhovnim RADOM NA SEBI... to ide poslijeintelekta i teorije... kada se mozak radom na sebi a predajom glave ili mozga predaje tek SRCU... KAKO BI SE TA ISKRA BOZANSKA TEK RRAZVIJALA U NAMA ... znaci, itelekt treba biti toliko jak i svijestan sa teoretskim znanjem da se svjesno preda srcu... nase tijelo ima dva GLAVNA ORGANA... PRVO JE SRCE.. A DRUIGO GLAVA... OD GLAVE SVE ZAVISI NA POCETKU...

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

Korisnički profil http://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on pet vel 05, 2016 12:34 am

Istina-Pero Hunjet
Rajko Stojković: Eto Pero,
Koliko Znanja ti Imaš.
Kao da si Isusov Apostol,

Rajko Stojković Istina-Pero.
Mnogo Mudrih Rečenica si Izrekao.
Neznam Koju bi Pre Izdvojio.
Ali Ova me je Oduševila;
Kada tu Prazninu Ispuniš Spoznajom,
Kroz Nekoga Drugoga,
Zavoliš SEBE i NJEGA.

Taj Njega si Ti,
Koji Svojom Duhovnim Znanjem,

Zbog Čega je Dozvolio=Stvorio,
Razne Zle i Opake REPTILOIDE!?
Zbog Čega Ima Zla i Dobra na Zemlji?
SLOBODNA VOLJA ČOVEKA!?

Zbog Čega Došlo do Blokiranja Čakri,
Ako je Čovek Bio Savršeno Biće,
Gde je i Šta je Pogrešio,
Da je u Pra-Vreme,
U Višim Dimenzijama Egzistirao,
A Sada je Čovek u 3-ćoj Dimenziji,

A Ja, Ne Samo Da u Boga Verujem,
Jer BOGA Svojom Dušom i Osećam.

Danas ima Mnogo Proroka,
Kako Pravih,Tako i Lažnih,
Kako Prepoznati Prave Proroke,
Kada Ljudi Nisi Verovali,
Niti Mojsiju,Niti Isusu,
Iako je Pred Njima Čuda Stvarao.

Mnogo Napisanih Postova na Fejsu,
Govori da nam Uskoro Stiže,
ZLATNO DOBA= RAJ.
Da će nam Stići iz Novac
Iz Neznam Kojih Banaka.

I da Više ne Nabrajam Kakva su
Proročanstva Napisana na Fejsu.
Ali kako su Mojsije i Isus Govorili,
TREBA VEROVATI U JEDINOG BOGA.

Istina-Pero Hunjet:
Ovo sam odabrao da odgovorim Rajko Stojković-u Prijatelju...
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on pet vel 05, 2016 12:41 am

Istina-Pero Hunjet:
Rajko Stojković - Istina-Pero.
Mnogo Mudrih Rečenica si Izrekao.
Ne znam Koju bi Pre Izdvojio.
Ali Ova me je Oduševila;
Kada tu Prazninu Ispuniš Spoznajom,
Kroz Nekoga Drugoga,
Zavoliš SEBE i NJEGA.

Istina-Pero Hunjet
Rajko Stojković-u prijatelju moj.. ti znas iz raznih ucenja za misao onu... pratiti znakove kraj puta... tako da sve sto ti se desava... ti ces dobiti te znakove... A DA LI CES IH SPAZITI... te se zadrzati na njima...Eeeee to je problem svima... a zasto..?... pa zato sto uvijek prevlada vecina onoga staroga, nad tim tvojim licnim misaonim zeljama i odgovorima na tvoje licno buntovno u tebi... opet se vratis na staro... ne spoznajuci i ne drzeci se tih znakova koji si i trazio...
Evo ti moj primjer... ja sam cijeloga zivota osjetio nesto... za tim necim sam i tragao... A kada sam **BRACU*** sreo... oduzeo mi se dar govora... kada sam citao njegove i ***IVICINE*** knjige... ISPUNILE SU ME DO SUZA... zasto...?... pa zato sto sam te dijelove knjiga osjecao kao svoje... kao da sam ja neke dijelove pisao... to je dakle onda osjecaj ili spoznaja da je to vec u meni... neko me samo potvrduje.. a na to mi daje jos vise da spoznam... kroz njih sam spoznavao sebe... i njih same... pocenjem da vjerujem i u sebe i u njih... volim kroz njih sebe i njih... njima je drago sto ih neko razumije... i to im je najveca nagrada - kao i meni...

Vidis ja ti pisem ovo a od Dade dobijam ovo... istoga momenta... vidis... to je to jedinstvo...
Dada Svjetlost
ma sad kad smo se nasli niko nam nije ravan, ali sjecam se kad sam molila bracu da mi posalje ucitelja , ti si se pojavio, a onda sam rekla, sad mi treba medijum, i eto, xxxx je dosla....a zamisli da vec 7 g nam djeca idu u istu skolu, i da smo se mogle vidjeti, a nismo, trebalo je 7 g za to, da se nadjemo, i bile smo sprijecene , do onoga zadnjega, cak je bila izgubila moj broj, i onda smo se opet nasle posli par mjeseci, i od septembra je ona mene trazila i rekla da zeli da je ucim...a sve tako nekako, i sad osjecam da imam svoje dvi polovice, tebe i nju....i ostali koji napreduju sa nama...

Istina-Pero Hunjet
Eto Rajko Stojković... sjeti se kao smo se upoznali i kako sam te upozoravao... na one sve tude slatke rijeci i obmane... kako ti je bilo u druzenju samnom... sta si sve u zivotu prosao... debela iskustva imas zivotna... trebalo je samo da se necega uhvatis i DA KRENES SA LICNIM RADOM... jer sve imas... nema potrebe vise nista ispitivati vrteci se u krug... TREBAS ZASTATI ... POCETI LICNO RADITI... licno spoznavati... trebas poceti voliti sebe... a to znaci osobadati onaj drugi ego koji ce da smanjuje kroz livne spoznaje jedino ovaj zemaljski ego... znam da me razumijes... ali kreni... srecniji ces biti kada neka mudrost izade iz tebe licno kao tvoja... a poslije to isto nades kod Osoa na primjer... a prije nisi znao za Osovo... itd...tada se pocnes diviti sebi i vidis da se moze... jer je tvoje...i jedino se tako moze duhovno napredovati...
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on pet vel 05, 2016 12:44 am

Rajko Stojković :
Dragi Pero,
Moj Prijatelju i Učitelju.
Ja ne da u Boga Verujem,
Već Ja Boga u Duši Osećam.
U Znakove Kraj Puta sam se Uverio!

Kada sm Duševne Muke Imao,
i Osetio sam,da ću u Glavi,
Doživeti Kur-Šlus,Zbog Svađe,
Sa Samim Sobom= Dušom i Razumom.

Tada sam Lehgao na Stomak,
Jecajući sam Boga Molio;
Pomozi mi Bože ,Pomozi mi Bože....!!!
Osetio sam Toplinu Kroz Celu Kičmu,
Ustao Isceljen,Smiren,kao kada se,
Pijan čovek,Odjednom Otrezni.

Pre 2.Godine su mi Počeli,
Ponovo Rasti Zubi,
Osedela Kosa mi Potamnjuje.
ali Rast Zuba se je Usporio,
Niaako da Porastu,A to je,
Zbog Negativne Ebergije,
Koja je u Meni,I Okolo Mene.

Kod Brace sam bio,
kada je Gostovao u Ljubljani.
Nisam Skeptilčan do Njegovog,
Božjeg Poslanstva,
Da Pomaže Ljudima Potrebnim Pomoći.

Knigu Ozdravljenja mi je,
Žena Negde,Namerno ili,
Nenamerno Poturila.
Tako da,nisam Niti Počeo,
Nikakav rad sa tom Knjigom.

Zada kada je Braco bio u Ljubljani,
Većina ljudi, Nije Ništa Značajno Osetila.
Smeta mi,Što Braco iz daljine i sa Visine,
Ne Izgovorivči Niti Jednu Jedinu Reč!?
Morao bi Braco,da Govori Ljudima,
Jer i Bogu i Isceljenima,
Sigurno Ima Puno Toga Govoriti.

Meni se Događa Postepeno Isceljenje,
A Moja je Duša Otvorena i Čista,
Što je Uslov da mi Božji Anjđeli,
Uz Pomoć Isisa Hrista Pomomognu,
O Ubrzaju Telesno Isceljenje,
Jer sam Duhovno Već EVOLUIRAO,U Čoveka.
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on pet vel 05, 2016 12:51 am

Istina-Pero Hunjet:
Da nastavim na prosli moj post i na dio ovoga tvoga...

Nisi skroz i do kraja me razumio...
Vidis onu sledbenicu Bracinu... a i sjeti se moga pisanja ***O SVJESNOJ NAMJERI***... da vecina ljjudi napuste svoje znakove kraj puta... i nastave da se po starom znanju vrte u krug,,, INTELEKTUALNOM.... traze rjesenja iintelektualno umjesto duhovno... sto znaci duhovnim radom..LICNOM PRAKSOM...

Kada su te svi hvalili i uzdizali ja sam te opominjao da ih ne slusas... NEGO DA DALJE PRATIS SEBE... Iscjelitelja vecinom ljudi ispocetka jako osjecaju.. i onda to pamte... ALI GA NIKO SKORO NE SMATRA KAO UCITELJA...
A njegovo ucenje je u njegovim i Ivicinim knjigama. Pa ti smatras ovako-
Rajko Stojković:
Knigu Ozdravljenja mi je,
Žena Negde,Namerno ili,
Nenamerno Poturila.
Tako da,nisam Niti Počeo,
Nikakav rad sa tom Knjigom.

Istina-Pero: Vidis da nisi shvatio znak KRAJ PUTA...!!!???
Isus je nahranio 5 000 ljudi na gori sa 5 riba...a Braco je u Banjaluci isto to ucinio sa preko 12 000 ljudi bez prekida... sta to znaci Brate slaki... nahranio je vasih pet osjetila - iscistio - a sesto je duhovno... TO MORAS SAM DA POSTIGNES... tako da ne znas ni znacenje ***PRVE KNJIGE OZDRAVLJENJA...*** i jos je smatras Poturenom... umjesto da si knjigu prihvatio i zenu iz zahvalnosti izgrlio i izlljubio... jer dalje bi ti pricao ja... poslije Bracine knjige, da si ju odradio... ti ju odradio nisi i ja ne mogu da ti dam dalje...Braco jednostavno ne bi stigao vece stvari od pricanja kada bi pricao...
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on pet vel 05, 2016 12:56 am


I zato ti nastupa ovo--

Rajko Stojković:
Osedela Kosa mi Potamnjuje.
ali Rast Zuba se je Usporio,
Nikako da Porastu,A to je,
Zbog Negativne Ebergije,
Koja je u Meni,I Okolo Mene.

Istina-Pero Hunjet:
Vidis li... sve si dobio... uvidio si da je nemoguce moguce... DOBIO si na molitvu svoju iz muka svojih si se predao Bogu... muke prestale ... A TI NE IDES DALJE DA SPOZNAJES... ti cekas dalje CUDESA... BEZ LICNOG UDJELA RADA... sve si dobio ali me nisi shvatio dalje... ono... SVE MORAS SAM A NISTA NE MOZES SAM...

Tada donosis zakljucak--

Rajko Stojković:
Meni se Događa Postepeno Isceljenje,
A Moja je Duša Otvorena i Čista,
Što je Uslov da mi Božji Anjđeli,
Uz Pomoć Isisa Hrista Pomomognu,
O Ubrzaju Telesno Isceljenje,
Jer sam Duhovno Već EVOLUIRAO,U Čoveka.

Istina-Pero Hunjet:
Da ti je dusa otvorena i cista... bio bi iscjeljen...
Iscjeljenje je stalo - ti si srecan i zahvalan na dobivenom.. i lijepo od tebe... dalje nema ubrzanja - jer nisi nastavio sa licnom i svjesnom namjerom dalje da se KARME RIJESIS IZ SVIH ZIVOTA I MJESTA BORAVKA I OVOZEMALJSKIH... NE RADIS NA SEBI KAKO BI OCISTIO SVE EN. KANALE... I EN. CVOROVE... ne znas nista o razvoju svjetlosnog tijela...

I smatras da si vec duhovno evoluirao kao covjek... sto je nemoguce....
A UPRAVO SAM TE ZBOG TOGA UPOZORAVAO KADA SU TE SVI SVECEM I ANDELOM ZVALI I IZDIZALI TE U NEBESA... JEDINI SAM ja bio protiv toga i opominjao te da ih ne slusas... jer te u obmanu guraju...a to je najopasnije...nisi slijep... svi su stali na toj medi=granici prelaza sa intelektualnog na duhovno... svi skoro... tu si stao i ti..

Postavio sam ti licno iskustvo gore... gdje osoba se drzala svojih djevojackih snova... koja su je odvela kod Brace... tamo je mnogo dobila ovako .. ne zdravstveno kao ti... nego da se sjeti sebe... godinama je bila uporna i cekala odgovor na Bracino dobijeno i na snove... tada je dovedena do mene.. dobila je odgovore i za Bracu i za Snove svoje... Sada vidis da je ona imala i zivila SVOJU NAMJERU...***GDJE JE TVOJA LICNA NAMJERA*** molitva bez nje ne vredi vjecno... nije slusala nikoga ni ljjude ni politku ni vjeru ni nikoga... nego je pratila uporno godinama svoje snove...skoro su SVIMA SNOVI GLUPOST... tako da ona sada voli i mene i Bracu i sebe i sve oko sebe kroz sebe i nas...Ona nije smatrala bracinu knjigu podturenom... nego ju grli kao najvecu svetinju... ta osoba je cak kupovala tu knjigu i slala u Srbiju nekima koji nisu imali financije... ni ti ih nisu do danas ni pogledali... a traze od Isusa pomoc... Nisu li Isus i Braco skupa mozda ... sta mislis...

Da li si me razmio Bracika.... ti nisi los ucenik... ALI NE UCIS UOPSTE...ti imas zivotni dozivljaj kao praksu... ALI GDJE TI JE NA SVE TO POSLIJE... LICNA PRAKS I RAD... a znas dobro da je gram prakse vreedniji od tone knjiga...
Veliki pozdrav tebi i svima oko tebe ..
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on pet vel 05, 2016 1:01 am

Istina-Pero Hunjet:
Meni je veoma drago sto zelis da ti budem ucitelj... hvala na tome... ALI GDJE SU TI KNJIGE... odakle da ucis... posjedujes knjigu...***PRVA KNJIGA OZDRAVLJENJA***... protumaci si te tri rujeci...a koja je druga i treca itd... a sta znaci ozdravljenje... a ti ju ni pogledao nisi...

Sjecas se kada si mi na skajp svirao... preko skajpa... kada sam te pitao za savjete kako najlakse da naucim basove.... jer kako sviram desnom tako ide i lijeva... poceo si vikati na mene kako je to jednostavno... pa je tebi ... ti si majstor toga... ali ja nisam... moram li ja debelo vjzbati na tome ili ne... pa moram... moram li ja imati knjige za ucenje nota i tekstova pjesama..?... moram je li tako...sada si zamisli da mi ti posaljes knjigu...prva knjiga za pocetnike... a ja ju ni ne pogledam... i odem kod tvoga profesora i trazim da mi on prica o muziciranju... Rekao si da bi ja mogao dobro svirati na harmoniku... za sat ui nesto vremena sa skinuo pjesmu golubice bjela maltene u originalu... A KOLIKO CE MI TREBATI DA UPOTRBIM BASOVE ZA NJU... ili ci odustati ako nemam volju za radom... zadnji puta sam ti rekao... ja ne moram znati svirati... ako budem zelio slusati muziku... ti ces da sviras za mene a ja cu u sevdah da panem... ALI JA NE MOGU ZA TEBE DA ODRADIM DUHOVNOST... DA TE POSVETIM... A KAMOLI PROSVETLIM... mogu te navoditi i pomoci... ali to moras sam da odradis... da postanes kao ja ili Isus ili Buda... ili apostol i slicno...ili da im se priblizis po svojoj mogucnosti...
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Marysol on pet vel 05, 2016 1:03 am

Rajko Stojković:

PRIJATELJI,
ŽELJENI CILJEVI ĆE NAM SE OSTVARITI,
MORAMO FRUSTRACIJE NEUTRALIZIRATI.
ONO ŠTO ĆEMO U MISLIMA POSEJATI,
TO ĆEMO U STVARNOSTI I POŽNJETI.

Zanimljivo i korisno: Najčudnija tajna-Ako shvatite ovo, nema šanse da vam se ne ostvari sve...
ZANIMLJIVOIKORISNO.BLOGSPOT.COM|AV ZANIMLJIVO I KORISNO


Istina-Pero Hunjet:
Nece biti moj Rajce... Ono sto zamislis... to i pricas... to sto mislis i pricas MORAS DA ODRADIS... RED RAD I MIR...inace ces privuci sta...!???
Cudno da niko rad i trud licni ne PREPORUCUJE... NEMA SANSE DA TI SE BILO STA OSTVARI... u stvari ostvariti ce se nesto a ne znas ni sta ni od koga... ali samo do odredene granice u pozitvnom... a u negativnom moze i vise...
Ono sto mislima posijes... u boga prvo misao bijese... pa onda rijec... a iz rijeci SVJETLO NASTADE I TEK ONDA STVARANJE... dakle ono sto mislis ... pretvaras u intonaciju vibriranja a iz toga tek svjetlo nastaje... a iz svjetla nastade sve zivo i nezivo... KOLIKO DAKLE TREBA RADA DA SE ZETVA DESI...

A sta mislis da si poceo SA BRACOM - sa mnom i sa svjetlom i KROZ TO SAM SA SOBOM I KROZ SEBE i TEK ONDA PREPORUCIVAO DRAGIM PRIJATELJIMA....o ispunjenim zeljama...

Javi se kada zelis poceti a ja idem da treniram G i D7 ... ucitelju moj...!!!
avatar
Marysol

Posts : 183
Join date : 07.12.2014

Korisnički profil

[Vrh] Go down

Re: JAVLJANJE SLAVE BOŽIJE NAD HERUVIVIMA Dođe riječ Gospodnja Jezekilju

Postaj by Sponsored content


Sponsored content


[Vrh] Go down

Stranica 2 / 8. Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.