Braco-Sunce-Istina-Mi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sv. Ar. Gabrijel

Stranica 1 / 6. 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on sri pro 03, 2014 8:04 pm

Bela svetlosna zraka
Četvrta Zraka, Plamen beli, stoji u sredini svih sedam zraka, i kao takva simbolizuje centar, odnosno ravnotežu i tačku harmonije. Ona stimuliše kreativnost, umetnost i lepotu i posebno je osetljiva na boje i zvukove. Ovde borave razlikovanje, brzina i potraga za savršenstvom. Intuitivna snaga posebno dolazi do izražaja, ona priziva ljubav, život i razumevanje. Ova zraka ima strahovitu snagu pročišćavanja, što se manifestuje kroz moć uzašašća spiritualnih snaga čoveka.

Sredom je zračenje ove Zrake posebno izraženo. Arhangel Gabriel je predstavnik Anđeoskog kraljevstva, zadužen za kanalisanje energije ove Zrake.

Arhangel Gabriel je Anđeo objavljivanja i prosvećivanja. On drži neokaljan i savršen božanski plan za svakog čoveka, za svakog utelovljenog Anđela i za celu planetu Zemlju. On je Božiji glasnik, Anđeo četvrte zrake čistoće, umetnosti, uskrsnuća i uzašašća. Arhangel Gabrel nam daje nadu i podučava o vrednostima religije. Religija je pre svega stvar svakidašnjeg, svakosatnog života. Religija je stvar punog, normalnog, sveopšteg razuma i stvar discipline, vladanja sobom i kontemplacije. Religija je razvoj ljubavi i zahvalnosti prema životu, prema Bogu koji je dao život i koji podržava vašu prisutnost u svemiru, kroz toliko miliona godina, u nadi da ćete kroz sebe ispuniti svoje određenje, koje ne možete ispuniti kroz nijedno drugo biće, vaš deo velikog kosmičkog tkiva, koje može samo vaša životna struja izatkati i biti.

Pozovite Arhangel Gabriela i zamolite ga za milosrđe i unutrašnje pročišćenje, da vam pomogne, da razrešite stara sećanja, duboko ukorenjene loše navike i misaone šeme koje spuštaju vašu vibraciju na niži nivo. Molite se, da vam donese red i disciplinu u život, da sve ide glatko, lako i bez trenja. Zamislite čisti beli plamen u svom okruženju i dopustite svom duhu da izađe na površinu, i vine se u spiritualne visine.

Molite se da vas napuni svojim kosmičkim pritiskom ljubavi, da postanete uskrsnuće i život svega što je dobro u vašoj životnoj struji, večne mladosti, lepote, savršenog vida, sluha, bezgranične snage i energije, savršenog zdravlja, punine Božije u novcu i svim dobrim stvarima. Molite se da ispunite božanski plan koji vam je karmički određen. Svi ljudi oko vrata nose tablicu na kojoj sve jasno piše. Retko ko se zanima za ono što piše na njoj, a još manje je zainteresovan da to ispuni. Radite na tome, nadajte se i uspećete. Božanska nadopuna, ženski deo prirode Arhangel Gabriela je Nada.

Osnovni predstavnici ove Zrake u mineralnom carstvu su rubin, crveni cirkon, granat, jaspis, zmajevo oko i koral, a od crnih kristala zaštite i uzemljenja, opsidijan, turmalin i crni opal. Ove kristale povezujemo sa muladara čakrom.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 5:50 pm

D. S. -  A. nema interenet pa rekao mi je da prenesem njegov san vezan za Bracu i Arhangele.....sanjao je kako ja i on sjedimo i gledamo u sunce od jednom se pojavi iz sunca anđeo ili arhangel nezna tačno ..ali znao je da je božansko biče..imao je i krila.....posle toga svetne mu u glavu da kada završim bracinu knjigu ozdravljenja da ću imati susret sa Arhangelom , koje prvo slovo mu je ¸¸G¸¸

Sv.Ar. Gabrijel sinovac... kada odradis sta treba napravis ... tada ces spoznati Ucitelja nebeskog Gabrijela...


 N. S. Prije nekoliko dana sam imao jedan san u kojem su bili braco i cika pero , braci se secam hristalno jasno i sta sam govorio a sa cika perom ono kroz maglu ..vidim jednu devojku kao izgubljena i place nije umjela da se snadze i pojavljuje se jedan decko crnom kosom tako nabildan dolazi do nju i i su produzili da hodaju i da pricaju o necemu i od jednom ja se nalazim u telu tog decka odnosno to sam ja ...produzujemo i govorimo kako da nadzemo put, prvo sto mi je palo na pametu to je bio braco i zamislio sam ga i on se pojavio bili su oko njega jos neki tuj je bio i cika pero i drzao je u ruci tanjir pun sa vodom dosao sam do njega i pitao ga sta da radim kako da nadzem put on mi je odgovorio "ovdje je prolazio moj brat pitacu njega" nakog toga pogledao u sam u tanjir i onoj pojavile se nesto i ono dobblizio sam se do tanjir da vidim a na tanjiru te vode je ustvari to mesto gdje smo mi bili i na kraju idem devojku u medzuvremeno je snemalo i vidim jednu divlju pticu i mislio sam da mene juri al ustvari protrcala je pored mene samo nije mene jurila i tu sa se zavrsilo ...........

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 6:04 pm

Saso Leblanc ...Ovo je bilo na pocetku kada sam sreo Peru , brata voljenog i postovanog , i mnogo vishe od toga...on mi je pokazao put i uputio me na pravom mestu ... kod BRACE....Vozim se mojim autom, star je prilicno, ponekad zatrokira, nesigurna mi je voznja, spor je ,odjednom dobijam novi auto(u toku voznje) neki novi model, veoma brz i lep,milina, pezo(prepoznao sam ga poznaku lava)veoma je brz i stabilan ,bez problema savladava krivine i preseca virove i tekucu vodu koje delimicno ima na nekim mestima preko puta, nisam u autu , sedim na njemu , na krovu, on juri bez problema tamo gde ja zelim.
 Saso Leblanc ...Velika prostorija , u njoj ogromni astali , prepuni hrane, meso, svasta, tanjiri, stolovi , sve uredno servirano i samo jedan covek stoji u njoj , kaze mi: uzmi sto god ti se dopada , ja uzimam iz tri tanjira po malo od hrane, ali nije to ono zbog cega sam dosao...pita me : sto zelis uraditi? Kazem..zelim pustiti svetlost u telo , moze li mi pomoci? On me pogledao blago i kaze :Pokusacemo... `toliko, mala lavica pocela da se budi ja se trgao iz sna i to je nestalo...vratio sam se posle u krevet i ona vizija me proganja..onaj covek mi ostvaio tako jak utisak , tako se jako otslikao u meni i mojoj svesto , pamtio sam ga sve do detalja , rekao sam si , mogu ga pozvati...malo vizuelizacije i eto ga .. dosao je ovaj put me vodio negde , nije nisto govorio , samo je isao napred a ja u stopu za njim...nisam zapamtio gde me je vodio, ne secam se ... razbudila se mala opet ja se trgao iz sna ...ubrzo se smirila i ja kako nisam ustajao pokusao sam ga opet pozvati...pocelo se nesto iscrtavati zlatnom svetloscu ispred mene , jedno krilo pa drugo , pa silueta coveka ....mala se konacno probudila i ja samustao, vise se nije nastavilo ...pitao sam se zasto je govorio u mnozini, zasto su bila krila...nista mi nije bilo jasno ______________________________________ BILO JE TO PRE NEKOLIKO GODINA , SADA IMAM ODGOVORE , IMAM I JOS VISE NEGO STO SAM MOGAO ZAMISLITI ...SHVATIO SAM...

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 6:10 pm

od zoran » 08 Nov 2013, 23:49

Dobio sam hitnu potrebu da postavim arh. Gavrila i to baš ovog hilandarskog. Manastir je u jako lošoj finansijskoj situaciji. Ova banana država im nije poslala ni dinara ove godine.
Nije to razlog što sam ga postavio, nego zato što je donosilac blagovesti, pa nek nam donese neku, ne bi škodilo.Pero... 


Ne bi skodilo nebi... jer znanje je lijek, bas za sve... 


Sjecas se tvoga najboljegqa ucenika... ovaj iznad ovoga teksta... ?

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 6:19 pm

od Buki » 07 Nov 2013, 22:29
Zanimljivo. U poslednje vreme srećem ljude koji slave Sabor sv. Arhandjela Mihaila. Veoma čudna "koincidencija" (ovo je u navodnicima, jer koincidiencija i slučajnost ne postoje). I baš od njih sam skapirao neke sitne stvari, koje su samo podklrepile sve ovo što mi radimo. Totalno banalne stvari na koje ja nisam obratio previše pažnje. Čudno kako sve dobijamo upute i savete.od gans » 06 Apr 2014, 11:39
Od 10 do 13. aprila bicu na Sveoj Gori, pa povodom toga Zoki da li imas neki savet ili uputstvo koje bi moglo da koristi.Sv. Ar. Gabrijel Icon_post_targetod Buki » 15 Maj 2014, 02:25
To zavisi od tvojih predstava (duhovnog make up-a).
Duhovna bića se prikazuju onako kako bi ti mogao da ih prepoznaš.
Oni koji su ga "vidjali" kažu da isijava zelenom nijansom, a pošto je zelena nastala od plave i žute, onda je žuto-zelena sasvim ok Sv. Ar. Gabrijel Icon_e_biggrin
Doduše ne moraš videti nikakve svetlosne bljeskove, može ti se samo javiti osećaj da je neko tu, kada se zapitaš ko je, dodje ti informacija o kome je reč.
Svoje prisustvo, kao što sam ti već rekao, objavljuju tako da ti možeš da ih prepoznaš, a i radnju koju rade, pokazuju tako da ih ti shvatiš, ukoliko ih ne pitaš ništa (što je velika greška). Što više pitanja, naravno normalnih, postaviš, to bolje po tebe.
Kada sam zamolio jednom prilikom, Rafaela da me isceli (nešto sam se razboleo i skočila mi naglo temp.), video sam ga kako lebdi iznad mene, i kako drži u rukama, nekako pribijeno uz sebe nešto nalik na vaznu (mada posdeća i na neki ćup, starinski), i u taj ćup je uvlačio nešto iz mene, tj usisavao. To je završio i nakon deset minuta meni je spala temp. na normalnu, bol u glavi prošao, a sutradan sam ozdravio skroz.
Npr. znao sam ko je došao, ali ni jednog trenutka nisam video zelenu nijansu, već neku beličasto zlatkastu.
Sv. Ar. Gabrijel Icon_post_targetod Buki » 15 Maj 2014, 17:04

Nema to veze sa čakrama, andjeli podižu vibr. celom energetskom telu.
Da je tako osetio bi u predelu nekih čakri, neka dešavanja, kada ti pridje andjeo.
I da se razumemo, postoji više od 7 arhandjela, tako da taj sistem sa čakrama mi ne pije vodu.
Za čakre smo zaduženi mi, ali priteknu oni u pomoć i ako ih ne pozoveš, normalno ako je neophodno.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 6:26 pm

od Impuls » 16 Maj 2014, 10:04
Meni je proslo kroz glavu da su andjeli mozda "odgovorni za cakre"?Posle Bukijevog odg na moje pitanje pomislio sam da svaka cakra "ima svog andjela",(zbog slicnosti "boje" andjela i cakri)stoga sam i postavio to pitanje,ali u medjuvremenu je priča otisla u drugom smjeru. Sv. Ar. Gabrijel Icon_e_biggrin

Sv. Ar. Gabrijel Icon_post_targetod zoran » 16 Maj 2014, 13:19
Zašto bi povezivali te stvari?
Impuls je napisao: je napisao/la:da su andjeli mozda "odgovorni za cakre"

 zoran
Tu nema ni trunke logike.
Za sve što ga snalazi, odgovoran je isključivo čovek
i on sebi može da pomogne, ako hoće. Čakri ima 23 glavnih i bezbroj manjih, (moguće i više glavnih). Koliko ima arhanđela, ko to može da zna? Za bilo kakvu pomoć oko lečenja zove se samo Arh. Rafael ili Rafailo.
Evo vam nešto korisnije za razmatranje.
Napišite na papiru: šta stvarno želim? Šta me čini srećnim (radosnim)?
Odgovorite šta i zbog čega.
Pronađite u odgovorima šta je stvarno vaše, a šta su "tuđi" ciljevi. Ovako se dolazi do istinske spoznaje o sebi i približavanja sopstvenoj duši.
Posmatrajući samo emocije koje se jave "na prvu loptu" možda saznate mnogo toga.Deniz » 16 Maj 2014, 12:17
Ma, čekajte, Buki je prethodnim postom odgovorio da smo mi odgovorni za svoje čakre, a da Anđela i Arhanđela ima mnogo više od 7. A da ti I. njihovo prisustvo osećaš kroz neke senzacije u telu.
I to je to. Nema tu šta da se razume ili ne razume Sv. Ar. Gabrijel Icon_rolleyes 
Mnogo mi se dopada vaša prepiska, molim vas, nastavite Sv. Ar. Gabrijel Icon_e_biggrin

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 6:33 pm

Najbitnije je Vreme **SADA**

Sv. Ar. Gabrijel Icon_post_targetod Aleksandra-Caca » Juče, , 18:12

Istino- Pero, otvorila sam ti temu pa izvoli, iznosi svoja saznanja i povezuj...


Re: Najbitnije je Vreme **SADA**

Sv. Ar. Gabrijel Icon_post_targetod Istina-Pero Hunjet 
Postovana Aleksandra Caco - Zorane... i svi dragi prijatelji citaoci ove teme... svima lijep i topao pozdrav i postovanje....


Pisati cu vam Moje spoznaje ... a pisem i trudim se zato da postanu i Vase...=... NASE... Zoran dobro zna da gdje se dvoje ili vise njih sloze u necemu - a bez dogovora... da je tu neka istina... a koja tek treba da vodi do vecih Spoznaja... spoznaje su i moje i tude koje su se desavale u raznim druzenjima... raznih tragaoca... sve je pisano bas onako kako se i desavalo... tako dda cu i ovdje sve to kopirati... a to znaci ISTINA... bez obzira kome odgovarala a kome ne... nisam prenosio samo ona iskustva koja prelaze sve granice vrijedanja od vijerskih pa sve do vredanja porodice i raznih gnusnih pretnji...Tako cu i ovdje sve to koristiti - necu spominjati nicija imena osim TRI... Zorana - Cace i Sase Leblanc... cije je ime na prijasnjem druzenju u jednom divnom forumu bilo -Reborn... 

Sada mu je ime Saso Leblanc... te dok ja sada pisem... evo adresa gdje smo se nedavno druzli i iznijeli neke stvari .. iskustva pa pogledajte...
https://www.facebook.com/groups/3190905 ... 721378350/

Potrebo je da shvatite da u zivotu nista nije slucajno... a uvidio sam ovdje da tako svi i shvacate... i to nam je dobar pocetak... Tako NIJE NI SLUCAJNO DA SVI IMAMO PVREMENE ISPITE... ALI IH NE UVIDAMO.. PA STOGA NI NESHVATIMO... I TU SE DESI TADA VELIKI ILI VECI ILI MANJI KRAH... sve zavisi od POSTIGNUTOG ILI ZARADENOG... jel tako ljudino Zorane... Tako smo dozivili i na tom forumu jako veliki ispit... i svi su PALI... bas svi... TO I TAJ PAD NE ZNACI PAD ... NEGO ZASTOJ... ne mozete dalje a ZARADILI STE... tada se desva ili nastavlja nezadovoljstvo sa licno sobom... sve i nista se ne shvaca... i opet pocinje sve u krug da se vrti i izlaza nema...tada se pocne jos manje i drugima vjerovati... ako im das ljjubav i znanje oni sto ama bas svi UVREDOM SHVACAJU...Neciju ljubav niko ne moze da primi ako nije u tome stanju ili znanju ljubavi... Rijeci svaka za sebe se spoznati mora po vrednosti... nosivosti... te se tako i povezivati... ako je ljubav ta iz koje je sve i nastalo... onda je logika da je ona ljubav jednaka apsolutno procentualno i ZNANJU... zato ja kazem ... eto vama vasa ljuba... a meni dajte blagostanje... Jer iskustvo pa stoga i logika nam kaze da gdje je god ljubav tu je i mrznja... a u blagostanju toga nema... a to Nam znaci da smo samo culi za ljubav.. kao i za sve ostalo... ali ju spoznali nismo... tako da intelekt bez duha... mala vajda... ili maksimalno do sestog nivoa znanja ili svijetla ili CAKKRE... gdje se duhovno i otvara... rijedak nam je dokaz Nikola Tesla...

Na tom forumu gdje smo se druzlili nas cetvero Caca je imala jaku viziju i pitala da li znam odgovor.. ( i to je u jednoj od slika gdje sam sve stavljao i slagao onako kako se i desavalo)... odgovorio sam joj da cu joj ubrzo odgovoriti kada bude pravo vreme... medutim mene su trajno - dozivotno izbacili sa foruma... Ja licno sam dobio mnoooogo pomoci od nekolicine prijatelja na tom forumu... ali sam u ozbilljnom kontaktu ostao samo sa Sasom.. a sa Cacom sam se samo povremeno cuo i pozdravljali se...Caca mi je ostala bliska i svijesno sam cekao kada ce mo poceti ponovo ozbiljan Razgovor... i eto desilo se ovih dana... sve je to i potvrdeno vizijama sa tri strane ilii osobe... znaci pratimo te outokaze kraj puta... Zoran mi je jako ostao u sjecanju... a evo jedan Razlog... sa mogo sam se kljudi druzio... ali sam svagdje ostao neprihvacen ili nerazumljiv... ili se ljudi uplase... ili jednostavno tvrde dda sam satanski sluga... o tome ce mo poslije...
Zasto mi je Zoran ostao u sjecanju... Nisam nikada sreo covijeka ... koji ima ZNANJE.. i koji se je davao svima maksimalno... i tada se desava sto gore napomenih... DOLAZI NAGRADA ZA LICNI RAD I USPOIJEH... tada se Zoran malo zagubio... ALKI JE BIOP ZA DIVNO NEMOGUCE ISKREN I SVIJESTAN SVEGA... Javnoo je ttrazio pomoc ... DA MU AKO IKO MOZE POMOGNE DA SHVATI I DA SE IZVUCE IZ TE TESKE SITUACIJE... Velika je to stvar bila... jer je i VELIKA ZARADA... ja sam mu se javio DVA PUTA... alii Zoran nije bio u stanju da prihvati -.. sto nije nikao ni cudo jer je bio okruzen sa veoma mnogo ljudi koji su svi mislili da sve znaju... a njima je bilo bitno da su eto uz Zorana iz Zemuna... to je bilo od prilike prijeset godina... i od ttada se nismo culi... Sada sa ponovnim aktivnim druzenjem izmedu mene i Cace... prvi nam je na um pao Zoran... Da lli je slucajno ili ne ili je to to ili ne vidjetio ce mo...

U glavno cu Vam iznosti direkto i tacno sve sto se desavalo i sta je spoznato a potvrdeno sa mnogo strana od mnogo vecih duhovnih ucitelja nego sto smo i mi sami... Probati cu Vam ukazati moju tvrdnju... da VI SVI TO ZNATE... ali niste spoznali... znati nesto intelektualno a ne spoznati duhovno ne vrredi mnogo... jer moc mozga i misaona moc je neshvatljjivo jaka te ako se u sebi i kroz sebe ne spozna licno... ne moze se ni sastavljati niti povezivati sa drugim znanjima... jer nema duhovne spone... sve se dijeli dio za dio kao cijelinu... tako da svi ljudi vide velike istine u malim nepovezanim stvarima.... 
Ja tvrdim da u stvari nema losih - zlih i slicno tome ljudi... ali svi znamo da ipak jeste tako... 
znaci MORA se naci odgovor zasto je tako...A tako je upravo zato sto bas svii spavaju... te nemaju nikakav izbor... jer zive


Zadnja promjena: Admin; pet pro 05, 2014 6:40 pm; ukupno mijenjano 1 put.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 6:34 pm

Sada cu pisati o Vjeri i Crkvi... odkrivati cu vam tajne ilii znacenja toga... i opet Vas molim da nista krivo ne shvacete niti zakljucujete... jer pobogu svi vi to vec i znate... ali SPOZNATI SE MORA... inace nema neku vecu vrednost... Isusovo ucenje spominje dve crkve... jedna je sa krivim kamenom teleljcem... to je bio zadatak Sv Petra... znaci nista lose... isto kao sto ni AJUDA NIJE B APSOLUTNO BIO IZDAJNIK... nego bas suprotno... najveci porijatelj i vijernik Isusov... sve je to lazno prikazano kao se ne bi istina odkrila...sve je to Isus i objasnio... niko taa nije mogao preneti svijetu Isovu vjeru i znanje kao tadasnji rim... jer je vladao vecim dijelom svijeta... samo tako i nikako drugacije se ucenje moglo i prosiriti... A NASE JE BILO DA SVE TO SHVATIMO BA TAKO I ONAKO KAKO JE PRICAO... tako da kada su narodi prihvatli toi UCENJE... sta se desava... pa gubi se kontrola... nad narodima... i sta uradise tada... pa razbise Ucenje sveto na dva... podijelise nas u vjeri... tih 12 dana izmedu bozica.. su najcrnji dani za nasu planetu...preko njih tama vlada sa nama... poslije znate i sami se razdijelilo na stotinu vijera... tako da svaki stotoi dio misli bas da oni spasavaju svijet i da oni imaju znanje... a imaju samo tu jedni stotinu koje nisu opet svijesni... BEZ VIJERE NEMA NISTA... TO JE SIGURNO... ali treba nesto iz VIJERE uzeti i ***SPOZNATI*** BILO STA... JEDNA VECA STVAR SPOZNATA OTVARA OSTALE SPOZNAJE... Sve vijere po potrebi odredenih naroda sluze istoj svrsi ali po potrebi... svi znate da imamo mi karmu.. tako ima i ulica i grad i drzava i kontinent i planete... zato se ni jedna vijera ne dira na negativno... nego i njih spoznati... kada se nesto spozna... onda se vise niti mora vjerovati niti misliti... jer i jedno i drugo znaci NEZNATI... vjere nam znaci sluze za ucenje i spoznavanje kroz vanjsku crkvu da GRADIMO SVOJU CRKVU NA ISPRAVNIM TEMELJIMA VANJSKE CRKVE... Posto smo mi kosmos u malom... dokazano je i naucno da nas DNK-a zavisi od vanjsko svijeta cak 93%... a onih sedam od naslijedstva i ostalog...nase je da se sjetimo sebe... a to nam se upravo i onemogucava...svim silama... zato niko i nije zadovoljan sa sobom... jer nije u stanju da sebe spozna... a SVI VEC ZNAMO DA SE SAMO MIJENJAJUCI SEBE MIJENJA I SVIJET KROZ NAS U NAMA... a to opet znaci da - daba sve radnje misaone koje nisu nase... ne vode ka nama... znanje je lijek ama bas za sve... Zapamtite ovo... ako je u boga samoga najårva i najvaznija misao bila... pa valjda LOGIKA, opet, KAZE... onda je najvaznija i za NAS...jer kako mislis - tako i pricas i stvaras - radis--- pa ako svi zivimo tude namjere koje su nam i zivot i zakoni... bez pravilne misli nema ni zdrave namjere... pa stoga ni uspijeha... Ako neznamo ko nam je otac i majka... kako mozemo znati ko smo... u obicnom zivotu .. a kamoli u duhovnom... sistemi su svuda isti... jedino se voda izdvaja od nekih sistema... siri se i na hladnom i na vruce,... a ona je kosmicka majka... ko je onda nas otac nebski ili svima zajednicki BOG... kada smo vec kod vode... isus je krsten i krstio vodom.. sto nikave veze nema sa ovim krstenjima... to je znanje jednog kosmickog elementa... i Isus najavljuje svoj drugi dolazak na oblacima bijelim a tu je i golubica bijela koja prestavlja Sv Gabrijela ili znanje i duhovnu skolu... sta vam znnaci sada to sa oblacima... To vam je voda u visljem duhoivnom stanju ili EYRU... i laz je da ce ga svi vidjeti... vidjeti ce ga samo oni koji budu razvijeniji ili imali ono ulje kada zenik ili mladozenja dode... a sta je sada to... TOGA NEMA BEZ KRSTENJA VATROM... A STA JE SADA TO I KAKO...
Rekao sam da cu vam pisati onako kako se sta desavalo... ovdje me zadivilo koliko veliko zanimanje imate za Sv Arhandele... pa sam na drugu temu naletio p MACKI...


Re: Ta divna stvorenja
Postod Aleksandra-Caca » 25 Sep 2014, 22:43

Šta sve leči mačka predenjem
Vibracije mačjeg predenja kreću se u opsegu od 20 do čak 140 herca što deluje terapeutski na mnoge bolesti...

O blagodetima životinja dosta se govori, a macino predenje jedna je od vodećih metoda lečenja koje ove prelepe životinje primenjuju na svojim vlasnicima.

Svesni predivnih efekata koje mačke imaju na ljude, zaposleni u asocijaciji „Animal Care" iz Pakistana napravili su koristan vodič sa informacijama uz koje ćete tačno znati prednosti toga što vam se maza mota oko nogu i onda kada vas to možda nervira.

Smanjuje stres

Vibracije koje se stvaraju tokom mačkinog predenja deluju sedativno na nervni sistem ljudi i tako nas umiruju. Na ovaj način smanjuju stres i napetost koje redovno osećamo po povratku sa posla.


Dijagnostika predenjem

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 6:44 pm

Na sta sam sledece naisao ovdje...

Re: Pitalice
od Buki » 07 Nov 2013, 22:29
Zanimljivo. U poslednje vreme srećem ljude koji slave Sabor sv. Arhandjela Mihaila. Veoma čudna "koincidencija" (ovo je u navodnicima, jer koincidiencija i slučajnost ne postoje). I baš od njih sam skapirao neke sitne stvari, koje su samo podklrepile sve ovo što mi radimo. Totalno banalne stvari na koje ja nisam obratio previše pažnje. Čudno kako sve dobijamo upute i savete.

Kako je sve jednostavno i banalno.. zar ne...?
Eto sve ovo sto ja sada pisem bez Sv. Ar. MIHAJLA... jednostavno ne ide ,... nemoguce je... kada sam neki dan pitao cacu... za jedan dio tijela sta joj se desava i sta joj pada na pemet... ona odgovori... a ja ju pitam da li imas nesto u drugom dijelu tijela... ona kaze IMAM... A ZSSTO ME TO BATTO PITAS... pa reko zato sto znam da to imas...???

A sveti Mihajlo je Licno Najvecem proroku ( i jos neki)danasnjice diktirao 13 knjiga koje je pisao vice prvak svijeta.. dosavsi kod njega da pise neke knjige a uopste se nisu poznavali.... svijedoci su bili svi ljudi koji su se nalazili na cekanjii da ih prorok iscijeli... knjige suu pisane iz CUGA od tri i pol i mislim do pet sati bez prestanka... trinajst knjga u trinajst duginig boja... tako da taj broj 13 je u nasem u svijeti nesretan i znaci smrt... jer svako svakoga jede - u stvari jedemo se sami... ta zmija samozderac iloi Orobus... koja je na mnogim grbovima i sllicno... dakle smrt... kada se spozna 13 duginih boja... tada je 13 broj sretan jer se desava uskrsnuce... A TO ZNACI SVIJESNO UMIRANJE OVDJE I SADA... rijesavanje truulezi... krstenjem znanja vode i tek KRSTENJE VATROM... to krstenje VATROM je trebala biti sasvim normalna stvar.. da se za zadnjih 2 000 godina moglo nauciti sta nam se i ostavilo... kao sti i samio znate da niko pojma o tome nam... ANITI IKKO I SPOMINJE... E, upravo zato svi pricaju vecino... o zadnjim danima MILOSRDA.... a to Vam znaci da je SVE SADA MOGUCE UBRZANO... POSTICI... ALI KAKOOO... ne sigurno teta i beta ucenjem i preko noci... od toga nista... prosle godine momci iz novoga sada duhovni ucitelji.... hah.. pozvali onoga iz amerike da ih preko noci pordoduhovi... taj sto je napisao to ucenje... neznam kako se zove... pokupoli su najnaprednije ljude i zene - cak su i iz hrvateske isli u novi sad... ulaznica eura... jaooo slika i uzhicenja sve se za noc mijenja... kada sam ihupozorio da su to sordacine... i objasniti poceo i oni me izbacise...a li pslije kratkog vreme se ne prica vise o tome... valda se svi prosvetlili... Zlatno doba je pocelokada i rat u jugi... i trajati ce RAZVITAK OKO 860 GODINA...Armagedon ce biti za manje od pla covjecanstva... a on znaci prelaz u vece znanje ili sledece vislje vreme duhovno... I SVE JE MNOOOOGO JEDNOSTAVNIJE... jer sve sto nam se desava ovi silni problemi...oni ne postoje... oni se stvaraju umjetno od kontrolora ili boga nasega svijeta... i sve to mnogo ili sve kosta ... savnas rad i trud i novac i zivot,... sve za nista... a ISTINA SVETA JE DABA...,

Zaci Najveci prorok danasnjice... a kojeg je objasnio TARABIC... sa TRI SVETE KRSTASTE GORE... ili svete gore... PRVA JE OTVORENA VEC 25 ... GODINA... sada se ZORANE SIJETI... zasto sam te pitao odakle se spusta i silazi ona lijepa i bozanska svijetlost plava.. koju si vidio i osjetio prisustvo hijerarhije svijetlost... I NISI SE SLAGAIO SA ONOM DVOJICOM duh. ucitelja iz srbije... Tri krizne gore su na terenu JUGE... a ne u srbiji sve tri... druga je avala a treca je u krusevcu... kako da otvorite te dve BRACO MOJA .. AKO NE SPOZNATE PRVU... KAAAKOOOO....????...

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 6:45 pm

Sledece na sto sam naisao ***SLUCAJNO JEL***

Pitalice
od gans » 06 Apr 2014, 11:39
Od 10 do 13. aprila bicu na Sveoj Gori, pa povodom toga Zoki da li imas neki savet ili uputstvo koje bi moglo da koristi.


Gans i...

Zorane moj, Prijatelju dragi... 13 godina ja se ubi ovako pisuci vama da spoznate najvecu svetu istinu... da sve krece od nas... I to iz ***Srbije*** ali se ne nastavlja u njoj...sve dok se ne spozna ono sto se izgubilo... a to je ***PETOKRAKA***... o tome ce te poslije dobiti... svi sve krive... kao da je u toj drzavi neki drugi narod za nas radio a ne mi sami... isti narod sa raznim pogledima... a samo zato sto nikada NISMO SPOZNALI VREME SADA... a to se moze samo spoznajom proslih vremena... SPOZNAJOM... onako kako je i ZASTO BILO... sadasnjosti bez spoznate proslosti NEMA... i tacka... i tek se onda gradi BUDUCNOST... eto zasto sve vijezbe i ucenja ne VREDE... nemoguce je... jer se ide preko vreeemeeena.... nista se ne ASMIJE ODBACITI BAS NISTA ... sve se SPOZNATI MORA.... nema druge... zna se sta je trosjstvo ili trokut.. te da je krst ili kriz cetverojstvo... psto njje u centru - znaci da je DUH RAZPET NA MATEIJI I U NJOJ... stvoriti ga i nama u centru se gradi petokraka.. znaci veci stepen znanja... kojega nemaaaa bez prijateljstva pa bratstva i zajednistva i jednako vrrednosti... spoznavsi ti bi nas vcekala davidova zvijezda... znaci duh u INTELEKTU... aneeneee.. mi se razapesmo ponovo... nije li tako iloi je...
pre par godina dok sam jos bio u kontaktu sa jednim nasim poznatim prijateljem iz srbije i sa onoga foruma... pozvao sam fa na prvu svetu goru GANS i ZORANE... on cak i na televizji kod vas zna ucestvovati... platio sam mu i put i boravak i smkestaj tri dana i diveo ga na tu goru...odisevljen je bio... ali DABA... on odvede ljude na rtanj... on je cak imao sansu da uvidi i Thota... ovo je dobro za ovga prijatelja ovdje koji kaze da je atlansko znajje nemoguce shvatiti... jeeejeeee moguce je... treba htjeti samo... on se nije usudio biti sam te je pozvao sta misis koga... Bosnica ... tragaoca... bosanske piramide... i jos jednu sa onoga foruma... i propala stvar...

Tako da dragi moji prijatelji najsvetija sveta gora je sada kod nas... jer nikada sveti jeruzalem nije dva puta na istom mijesti.. neneee... a to vam dokazuju i prijasnji sveti ljudi kao <isus... sto opet znaci da u svaki armagedon vodi druga licnost istih kvaliteta.. ali na drugom mijestu... dakle svetto trojstvo je kod nas... sveti jovan veoma bitan--- sve slave su veoma bitne... mnooogo... DOKAZ ZA OVU MOJU SULUDU TVRDNJU IMATE KOD ISUSA... rece ON... doci ce vreme kada ce doci i jaci od mene... a po dijelima ce te ih poznati... tako da kada je <isus hranio onih 5 000 ljudi sa pet riba na onoj svetoj gori... isto se DANAS DESAVA... kod nas na prvoj svetoj otvorenoj gori... TO VAM ZNACI MAKSIMALNA POMOC U PET CAKRI... kako bi se sloboda postigla... a onda dalje svako sam mora da nastavi... zna se i KAKO... !!!... da li znate da su nas iz raja izbacili Plejadani... Bozica Atena i njen brat Anu... znate li da je Ona Atena ijos sedsam boginja smijestile TROJANSKI RAT... znate li to... itd...u raju smo bilo zaglavljeni u skupnoj dusi... prelijepo nam bilo... ali LICNE SVIJESTI O TOME NISMO IMALI... a za to SMO I STVORENI... jer onih 12 bogova nas zato i stvorise da sebe spoznajuu kroz nas ... zato je nasa TOLIKA VREDNOST... jer smo jedin u ksomosu kroz koje se moze nazad ka ***izvoru*** A TO JE TA PRICA iz Raja da izlazimo iz drveta zivota u ispod drveta znanja kako bi ucili i mi kao bogovi POSTALI... to je istina sveta.. nije nikako bip plan DA SADA OVDJE APSOLUTNO NESVIJESNI BUDEMO ZAGLAVLJENI ...Sila Boga ne moli... Zato sto smo debelo nasamareni... zato nam se SADA U ZADNJEM VREMENU TOLIKO I POMAZE... i sve se moze sada ubrzano i POSTICI... ***ALO KAKO*** pa jednostavno samo ako se sloboda stekne... i rijesi zabluda... mnogo je lako mnogo... Tako da Posto nam je atlantida najbliza po razvoju iznad... oni nam DIREKTNO I POMAZU... NA SVETOJ GORI... ili PRVOJ KRIZNOJ JE DIJETE ATLANTIDE.. a nasi cigani i cigani cijelog svijeta u oni PALI ATLANTIDANI... itd-... dakle znanje DIREKTNO OD BOGA ILI KRALJA ZNANJA ATLANTIDE... E, sada, znate svi pricu o Sv. Petru i kljucevima raja da SU JOD NJEGA...
Neboj Te se ... nisam skrenio niti poludio... SOBODU SAM STEKAO... Ta prica je istinita... jer je on bio zaduzen da se Ucenje i vjera Prosiri... on je svoje odradio .. ali ipak nije uspjelo kao no sve ostalo... popalise i knjige i ucenja i pobise sve od ljudi koji su znanja imali... tako da sada .. sta mislite...!!!???... KLJUCEVI RAJA I VRATA RAJA SU ODKLJUCANA... a znate li gdje su... PA NA SVOTOJ GORI... na PVOJ KRIZNOJ GORI...

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 6:49 pm

od Buki » 15 Maj 2014, 17:04
Nema to veze sa čakrama, andjeli podižu vibr. celom energetskom telu.
Da je tako osetio bi u predelu nekih čakri, neka dešavanja, kada ti pridje andjeo.
I da se razumemo, postoji više od 7 arhandjela, tako da taj sistem sa čakrama mi ne pije vodu.
Za čakre smo zaduženi mi, ali priteknu oni u pomoć i ako ih ne pozoveš, normalno ako je neophodno.

Pero;

Postovani i dragi moj prrijatelju... normalno da ne ppije vodu kada nisi imao gdje i od koga cuti ni nauciti...
Objasnio sam da nema ni aure ni cakri ako se nema zdrava namjera...TOTALNO SI U PRAVU U TIME DA SMO ZADUZENI MI... ali mi smo kosmos u malom... dakle spoznati moras veliki kosmos da bi spoznao sebe... ti si iluzioniran od bogova a svi ti bogovi su u tebi... oslobadivsi se zabluda... automastski im dozvoljavas kontakt... izmedu centara u tenbi koji su predsravnici od stvoritelja... tada ti postajes oni... samo ti i niko drugi to ne moze daizvede za tebe osim tebe samoga.. DAKLE SAM U SMISLU SPOZNAJA... ALI NIKAO SAM DA TO ISZVESTI NOZES... to je nemoguce... ne mozes da ih iosjetis kada su ti nerazvvijene...dobrano treba svega pretrpiti da se one otvore... jer isus rece.. samo kroz njega.. znanje dakle.. ces uspijeti... i nije nam donjeo ljubav i mir... nego znanje da trpimo i istrpimo svoju karmu... doslovce da se razapnemo kao on i trpimo... sto brza spoznaja i veca predaja... manje muke i boli... ISKUSTVO - TI - VAM, PRICAM... ne lupam ne boj se ... postoje andeli i arhandeli i elohimi i tako dalje...ON PRESVETLI METARON... uz ostalo .. da tako kazem vlada i vodm ili kosmickom majkom... ko je dakle nasa majka... a ko otac... znanje je lijek za sve ... ne zaboravi to nikada... svi mi trazimo pomoc po nasem umu... ne to zaboraviti... niko protiv nase misli ne moze ama bas nista... njeva je pomoc tu... pa ako nas um tako misli ... a on je i nnajveca prepreka za duhovne namjere... oni su tu da pomognu ... ali mi nemamo ni znanje ni svijest ni vjeru ni namjeru da im dopustimo da nam pomognu...ne moze ti doci u zeljezaru i traziti kruh,,,, i mislliti da ce ti taj trgovac ici u opekaru i donijeti kruh,,, nece... mmoze samo da ti kaze.... prijatelju dragi... idi iza ugla tu je pekara... a ti pomislis da on nezna... i neces nii otici u pekaru... gladan ces biti... kao sto gore napisah... putokazi su tu,,, nikada neznas ko ti ga moze dati... zato i kazem da se nista - bas nnista nne odbacuje ... nego spoznaje... ako zelis novi auto... i radis vijezbe za to... oni dadu da radis u rudniku... tako ces ga najbrze zaraditi... a ti mislis... pa nisam poludio da to radim... nema AUTA tada nema... znaci .. sedam daba stvaranja... sedam svijetlosti stvaranja...sedam cakri.. sedam sestara kod mojsija i tako to... uci se prvo kroz kamen mudrosti sto znaci mineralno pa biljno pa zivotinjakoo carstvo... sada se sijeti sta sam pisao o Krastu i zivotinjama... shvacas li...u duhovnosti nema ma da ili bas me briga ili nije vreme.. ilii doci ce samo... ma doslo je samo i uvijek je tu... ALI NIKO NIJE ZNAO NITI SADA ZNA UZETI... dakle moras sam da uzimas svojom zaslugo... a oni su ti jer si ti oni... tako da bas nista ne noses sam... na dva foruma samo dozivili dobar uspijeh... i opet kao ispit se pjabe MULCI... koji sve ubijedise... da nokome ne treba ucitelj .. zamisli... i da BAS SVAKO SAM SEBI NAJBIOLJE TUMACI SNOVE... I OPET PROPADE SAV RAD... daba sam im pricao da su svi kraljevi i vladari imalio svoje mudrace ili proroke koji su im snove tumacili... a nekada su kraljevi i carevi bili mnogo u znanju... ali eto vi svi bijese pametniji... mala greska veliiika propas... mene najvecim egositom ti isti nazb\vase a ostali.. mnogo znaju kao .. sve biraci i glasaci... zavedose ljude...koji su bili u mogucnosti da spoznaju... isto kao i oni one u novom sada... amerikanac prodaje duhovnost kod nas a nase sveto trojstvo lijeci cijelu ameriku i evrropu i japan i sada godinama rusiju... jer slaveni sada u ovoj etapi treba da vode duhovni razvoj na planet... eto zasto unistenje jugoslavije... iz nje sve krece... a mi se pobismo medusobno... i zasto sada rusiju treba da uvedu u nered sa svih strana... sta mislis da je milosevic bio lud kada je molio i imao ideju da se spoje sve slavenske zamlje itd... ali eto neki se danas osvecuju drugima sto im neko iz familije prije poromasi veoma... pa umjest da shvati neznanje svoga predka on se sveti na proslo promaseno... a na samom zastavama sve lijep pise... ali eto mii nemamoo ni oci ni usi... ne vidimo na ove oc svoje i njima ne vjerujemo...a sta ako se misli i na drugi par ociju duhovnih... itd...

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 7:14 pm

od Impuls » 16 Maj 2014, 10:04
Meni je proslo kroz glavu da su andjeli mozda "odgovorni za cakre"?Posle Bukijevog odg na moje pitanje pomislio sam da svaka cakra "ima svog andjela",(zbog slicnosti "boje" andjela i cakri)stoga sam i postavio to pitanje,ali u medjuvremenu je priča otisla u drugom smjeru. 

Pero:
Evo ti prica sada u zavrsnom i pravom smijeru... ias pravo... svaka cakra ima vise boja.. svaka zna za sebe i ispod sebe a ima samo uvid u gornju cakru ili razred ili nivo znanja.. posto je gavna zlatba i srebrna...kao neko moze da razvija krunsku na primjer ili... odose direkt na na Alfa dio.. koji je mnogo jaci od ovih cakri .. a neznaju n gdje se nalazi i slicno... ma neznaju pravilno ni cakre gdkje su i sta su...moc misli je strasno jaka... i bez reda samo u zablude vodi... kao sto sam <vam i napisao... svi su stali ... ali razlog je bas to sto se dalje bez BOZANSKOG REDA SVIETLOSNOG STVARANJA NE MOZE... jaka volja i moc misli i luda masta moze svasta... sto je babi milo to joj se snilo-... A ko ce to da prizna... eto od svih koje znam je CACA ... NAJVECI LAF DO SADA... sve probala svuda isla sve radila... i na kraju visija koju nije skroz shvatila... i dok tu viziju ne ODRADI ... NEEEEMAAAA DALJEEEEE... NEMA... i niko ni u snu da prizna da nije uspio... U TOME JE ZORAN BIO NAJVECI U ONO VREME... Iskren i posten bio... alo okruzen neznallicama i svega je bio svijesta... i javno zatrazio pomoc... jos to do tada a ni poslije niti sam cuo niti vidio...

I ne samo te cakre sto su dijelovi nas... tako su dijeovi jdnoga nas suncev sistem.. inas ima sedam u jdnome... laz je velika da se moze inkarnirati koliko puta hoce,,, nista od toga... samoi sedam puta svaka nasa jedinaka...a poslije toga kako i znate gubi se loza prezimena i tako to... a istina je o to da moze je je ...samo kome koja istina odgovara... ali to su bioroboti... to vise nisu ljudi itd... sve oko nas je LAZ... stoga ii nje bas jednosravno naci istinu...najveci vjernici i bilijasi koji uce hiljade ljudi.. cim sam ima spomenuo dugu.. da je ona to stepeniste ili ljestve, lotre za ppvratak ka nebu ili izvoru... kazu mi da sam satanski sluga... i da je to zamisli satanska nauka... strasno... ne b\rabe se znajem nit ii isusom nego SATANOM... duguje bog storio opet kroz vodu jel tako... da mi uvidimo kako da mu se vratimo da mi njega ne zaboravimo.. a sta u bibliji pise.. da ju je stvorio kaoo ona nas ne bi zaboravio...pa dijete moze da zaboravi oca.. alo otac dijete malo teze... nije li... mi oca zaboravismo... a ako nas je stvorio kako on moze da nas zaborav i slucno... vidis kakvo manipulisanje svuda... mi smo pd utjecajem tih planeta sve dok ih ne spoznamo uu nama... sa tim razvitkom... mi se oslobadamo planetarnih utjecaja... ali prvo treba ovog rovskog da se oslobodimo sto je mnogo teze... poslije je lako... ali kako...pa lako... vjeruj i trazi i naci ces... kkucaj i otvoriti ce ti se...daba sto su oni tu.. kada smo mi ko zna gdje... nigdje u stvari...

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 7:15 pm

od Deniz » 16 Maj 2014, 12:17
Ma, čekajte, Buki je prethodnim postom odgovorio da smo mi odgovorni za svoje čakre, a da Anđela i Arhanđela ima mnogo više od 7. A da ti I. njihovo prisustvo osećaš kroz neke senzacije u telu.
I to je to. Nema tu šta da se razume ili ne razume  
Mnogo mi se dopada vaša prepiska, molim vas, nastavite 


Pero:
jeste mi smo odgovorni... treba da znamo... i svi koji vas uce da smoo sve sami krivi lazu vas debelo... sila boga ne moli... mi smo prevareni i nasamareni... krivi smoo jedino sto ne zelimo da sami ucimo... da oci otvorimo... odredenim radom se osjecaju senzacije kako sam vam i napisao... kroz razne bolove kao svrabove na nekim mijestima u energetskim kanalima i cvorovima i tako dalje.. tek poslije radom .. a sada posto je ubrzani i imamoo to milosrde... cistom namjero i prepustanjem tim svijetlosnim silama stvaranja... ne treba vise veliki rad kao nekada... ali bez zdrave misli i VJERE i namjere nema nista... opisao sam da su arhandeli vrhovne velike svijetlosb\ne duse raznih planeta... kao sto je LUCINOSA ILI SVIJETLONOSA BIO NAS VRHOVNI DUH... koji nikada nije pao... i to je laz... on nije znao za plan izbacivanja iz raja.. jer nisu se svi slagali u tome planu... smatrajuci da se ni on ne bi sllozio ...nisu ga ni obavijestili... itd...on nema VEZE SA PALIM ANDELIMA... to ti je isto kao sto sada majmuni zive u raju... i toplo im je i hrane se daba imaju sve kao mi nekada u raju.. ali imaju skuppnu dusu.. radaju se sa instiktom - to jeste urodenim znanje,.. ali svijest nemaju... ako bi se sada dogovorili ovi isod njeve skupne duse da ce brze napredovati i licnu svijest postici .. ako ihnateraju da sami sada banane i sve ostalo i drva cijeoaji i stid i ljubomoru da sahvate... onda oni moraju dovesti neke druge majmune da ih izbace iz raja kao sto je nas zmija i zmaj... pocu ionih koji su prije a\nas pali pod njih... a to su ti kao sto i navedoh... dakle sada znas... te treba da RAZUMIJES DA BI MOGAO DA PRIHVATIS... pa tek da se radom predas tome... a senzacije pstoje onako kako sam kod Cace objanio... i u tijelu i u snovima... ljudi ne sanjaju samo zado sto se njevi misle apsolutno protive duhovnim mislima...a to je to sto zivimo tude namjer i zakone... te su nam to blokade za nae starno budno stanje kada tijelo spava... kada se dusa vrati nazad u tijelo.. ne moze da preada onoo sto moze... jer je mozak imaoo druge namjere a one uopste nisu u skladi sa njegovim JA duhovnim... tako da ne postoji spona ilii veza iamedu glave i srca... a glava je drugi organ po vaznosti pslije srca... kao sto rekoh... onemoguceno nam je da se sjetimo sebe... a to i je jedini razlog ovdeje na zemlji... ili ti je skila ili zatvor... a svi smo u zatvoru.. zato nista i ne mozemo sami... teba nam pomoc kojuu svi imamo - sve je tu... alli mi neznamo kako da uzmemo... eto ko da tio kaze...izreka i lukavosti koliko volis... kao sto im je isus bog... te je a tie automatskii nedostizan ljudima... ne smijes ni da pitas... jer tada ti koji uce... a neznaju... pa tada suu kao veliki filozofi... jer kao da prizna da nezna.. tada ubijede ljude da ni sam isus nezna pa cak ni bog-- i na kraju nije tvoje da ispitujes sram te bilo... nije tvoje da zna .... tvoje je da se nadas i vjerujes da si vec spasen.. i kako je njima dobro...noko ne vidi da je sve gore i gore... ali su ubjedeni da eto bas oni ce biti spaseni .. samo vjeruj... isusove rane ii krv je ves svima nama dala spas...itd...

I na kraju vas uce .. zeli ovo zeli ono - rado ovako radi onako... pa sta ce moo sa onim ***NEMAJ ZELJA***... kao sto rekoh.. neznas sta zelis... jer ne mozes da se sjetis sebe... kada bi znaoo sta trebas da zelis duhovno... a u SKLADU SA TVOJIM DUHOM... IILI ONOGA IZ PROSOOG ZIVOTA STA TREBAS DA SE SJETIS... onda bi i sanjao i vidio sta i kuda treba i kako... samo da krenes... a u onih koji postaju posveceni... dakle ne prosveceni... nego mi obicni ljudi... kada udemo u rad duhovnii i postignemo neke uspjehe... TADA SE OTVARA CAKRA ZELJA... i to je najveca opsanost za sve... i to slabo ko prode... jer ce ti se zelje ostvariti... na primjer ozeniti ces onu sisatu i bogatu... i nastradao si u zivotu... otpada i to psvecenje i sve... pisi propalo... Eto vidis kako treba malo vise znati... da se manje pati---

Srdacan pozdrav svima...
Valda se opet cujemo...

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 7:16 pm

od Buki » 09 Nov 2014, 00:24
Istina-Pero Hunjet je napisao: je napisao/la:Ako sada neko pomisli.. a zsto ne bi... pa ovaj pero je ili lud... ili hrabar... ili stvarno nesto malo zna...

Skromnost, eto šta ovde stoji Sv. Ar. Gabrijel Icon_e_biggrin
Javljam se prvom prilikom, kad budem mogao da pišem, u gužvanjcu sam (jako prijatnom Sv. Ar. Gabrijel Icon_e_biggrin ) i pratim šta pišeš i svidja mi se način na koji razmišljaš, zdravo razmišljanje, samo bre mnogo ga iskomplikova, baš mi treba strpljenja da svarim to što si napisao, al tako valjda i idu pametne stvari, da se pokrenu vijuge da se pokrene glava i sve uz to, ponegde je na tacni, a ponegde moraš i da daš svoj maksimum da bi shvatio o čemu se radi.
Biće ovo dobro druženje Pero Sv. Ar. Gabrijel Icon_e_biggrin
Veliki pozdrav i eto mene čim ugrabim dovoljno vremena da nešto pametno napišem. Istina-Pero Hunjet » 09 Nov 2014, 15:34

Postovani buki... hvala na javljanju i zeljama... svijestan sam ja da sam sa ovim zbrku napravio... veoma dobro si zakljucio... CESTITAM... nije ovo moje zbrka... nego ce se dwsitio zbrka u vasim gøavama... jer sci za to znate... ali nikada nista niste spajali u jedno vece... VI TREBATE OSTALO DA SHVATITE,,,, KAKO BI STO VISE BILO VASE,,,, - a ne moje... VAASE mora da bude... jer samo to VAMA I VREDI... pomoc i potpora nama svima je neophodna... ako pazljivo citate sve sto sam napisao... vjerujem da ce te doci i do drugih zakljjucaka... i vecih... e vidis sada... u ovome je najveci problem... ispasti ce kao da ce se svako stiditi na neki nacin... jer zasto ja to nisam i prije shvatio... mnogi drugi imsaju fa puknu ... U CEGA U CIO ZIVOT ULOZILI, POSTIVALI I OBOIZAVALI... i da sada ispadne da se nista nezna... davno kada sam ja kao klinac sve ispitivao... odmah mi nije bilo jasno kako ljudi zive rade i svi nekako lazu... ili svijesno ili nesvijesno... tada sam u sebio donio zakljucak da mi LHUDI ZIVIMO sto posto laz.... tako sa si zakljucak donio bez ikakvih knjiga-... i godine su prolazile PA SE I POTVRDIVALO... ovo sada SHVATITE I ZADRZITE SI... mnoge sam probleme imao... i vjerujem da me je taj zakljjucak odrzao da ne izludim od zivota... jer moja spoznaja je bila da to nije istina... bez obzira sta i koliko tesko sam trpio... ta spoznaja me je stitila i snagu davala... tako treba da bude svima Vama... sto vise da sami zakljucujete... to ce te srecniji biti... nemate tada na koga biti ljuborni... i slicno... kada tako pocne onda ce se sve samo od sebe traziti dalje... i onda se PREOKRENE... tada SE DESAVA ***PRAKSA*** kroz koju nesto dobijete a neznate sta... E, tada se teoretski trazi odgovor na postignuto... i to od najvecih duhovnih ucitelja... znaci ako nista ne trazis mozdano i upoirno... nego se opustis... tada ce se desavatai da na primjer uzmes knjigu od Junga... i bas ju otvoris na stranici gdjhe je ODGOVOR ZA TEBE... ne moras tomove knjiga da citas... jet tako nista neces zapamtiti... a ako i pamtis... sta ces sa tim... kako ces spoznati kada te je mozak blokirai i tvrdu Dusi i DUHu da on to zna... i karaj price... mozak se nece dusi pokoriti... i ZASTATOI CE SVE TROJE... ILI RAZVOJ TROJSTAVA U NAMA... DUSA DUH TIJELO...

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 7:19 pm

od Istina-Pero Hunjet » 09 Nov 2014, 16:32

Posto se godinama bavim istrazivanjem DUHA.... sakupio sam neka iskustva... i gdje god pisem... ljudi ne komentarisu i nisu u stanju da dopunjuju jedni druge,,, nego neznam zasto svi otvaraju nove teme... tako da se nikada poslije ne moze skoro snaci u takvim zbrkama... tako sam odlucio pisati i prenositi odredene tude komentare u doredene slike... tako da Vjersko druzenje ui ucenje nas Krscana sam sve uklapao u sliku ***ISUSA*** - ome koje se ticu Njega.. Oca nasega i Arhandela svetih... ovdje cu sada da vam postavim tu sliku u kojoj ima mnogo komentara i iskustava... i to je sve NASE... ovdje se moze da vidis kako ko i nakoji nacin djeluje i vjeruje... kada sam ja kao dijete prvi puta sa Majkom dosao u za Bozic.... isus je lezao dole kraj oltara u slami... velicine kao dijete od cetiri pet godina... sav ranjav i krvav i onim trnjem oko glave... kao dijete sam se zapanjio i pitao mamu zasto su mu to ucinili i zasto to tako izlazu... Sada imamo malu grupicu Vjernika koji rade SCVE OVO STO VAM PISEM... I jedna osba... nije htijela da joj se ime zna... te sam ja stavio njeno iskustvo pod imenom Prijatelj... ona je isto dozivila i mislila kao i ja... i taj kipic od Isusa joj je ostao urezan u srcu od dijetinjstva do danas... ONA GA TOLIKO VOLI A ZALI ZBOG MUKA... da ne da osjeca te muke... NEGO IMA ZELJU DA IH PODIJELI SA NJIM DA NJEMU BUDE LAKSE... i ona je otisla... duhovno odvedena na tu svetu ili prvu kriznu goru.... citajte pa ce te vidjeti sta je dozivljavala.... medutim umjesto da joj bude lakse postalo joj je jos teze... jer sada je jos kojesta dobila... ali ne moze da nista spozna... kao sto ti rece... KAKVA JE SADA TO ZBRKA... tako je pocela moliti To Dijete Atlantide ili Bracu i Toplicu Prokica... obratite paznju na ime... koji je sbve i poceo.... da joj pomognu i posalju nekoga ko ce joj to sve i objasniti... i tada je nasla mene... od tada radi sve to sto sam vam spominjao malo... Ona BLAGE VEZE NEMA O JOGI I CAKRAMA I TRECEM OKU I SLICNO... pazite sada dobro ovo sto pisem... kada me je pitala nako sest mjeseci sta joj se desava na i u celu- glavi... rekao sam joj da joj se otvara trece oko... ona je bila sigurna da izvodim salu sa njom... i zamolila me da se ne segacim sa njom... pobogu kakvo trece oko... ko zna, mozda se zamislila kao onoga kiklopa sa jednim okom na celu... tada sam joj objasnio da ima i cetvrto oko i tako dalje... sa ovim zelim da ti-vam okazem da kako je lakse onome ko ima zdravu vijeru,,, a nije se predao toj vijeri po ovozemaljskom.. jer joj jednostavno nije stimalo sve to... normalno da se tada pojavljuju tek problemi kako si joj ukucani slijepi i tako dalje a ne smije ni da zine...o tome... i DRUGA VELIKA STVAR... vidjeti ce te da kada sam napravio taj plan da sve sa njomm pocnem da PISEM SVIMA VJERNICIMA... DAKLE SVIMA,.. ZA SVE VIJERE... jer je isus za cijelu planetu... KAKO SAM SE GADNO PREVARIO... u cemu.... pa BIO SAM SIGURAN DA SVI KOJI TAKO SRCANI VJERUJU... i zdusno i znaju BIBLIJU NA PAMET... kada im pocnem objasbnjavati po bibliji sve to... a i na druge nacine.. da, posto vec sve znaju na pamet DA CE VRLO LAKO DA ME SHVATE... medutim jako sam se na zalost preverio... napali su me gadno i ponizavali me.. samo sam manje uvrede prenosio u sliku... u galvnom su svi tvrdili da sam satanski sluga i da je to o dugi na nebu satansko ucenje i moje... cak ih je vise i molilo za mene da se izvucem od satane...molio sam ih da to ne rade... jer ja sam se izvukao od njega... ali cu im polako pisati da oni shvate kome sluze... tako ako vam nije mrsko da sve polako citate... vidjeti ce tre koliko me truda kostalo sve to ... jer sam morao zaboraviti sam pocetak rasprave o Bozanskom znanju i ljubavi svijetlosti i njene Hijerarhije i sve iz POOOCEEEETKAAA,,,, da bi na kraju opet sve pocelo posteåpeno da se poboljsava....

Ako meni nije bilo tesko sve ovo da trpim i pisemmm.. zasto bi bilo vama tesko da procitate... jer Svako ima svoje misljenje ili prilazni put do glavnoga... glavni put je svima zajednicki... Tako da se svi brane kao sa slobodom misli i slicno... a niko nije svijestan da uopste nema tu slobodu... sve dok Ne SPOZNA SVE U SEBI I KROZ SEBE... da bude njegovo a ne tude... stvarati svoju teoriju na tudu teoriju je propast... slobodna volja ne postoji jer je samo jednoumlje... samo se zna za jednu stranu koja se stiti svetinjama i svetim znanjem a radi drugo... a ne vide se... tako da je to bas kaos kako si i rekao... e toga se treba rijesiti... 

Dakle moja i iskustva iz Naroda... u temi ovdje Isus...

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 7:26 pm

od Aleksandra-Caca » 09 Nov 2014, 17:02
Istina-Pero Hunjet je napisao: je napisao/la:Dakle moja i iskustva iz Naroda...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater


Tu si lepo sve izlagao, postepeno...ali oni koji nemaju profil na fejsu, neće moći da pročitaju...

Čitam polako i od početka ovo ovde što si pisao, ono za mačke nisi dovršio, tj. nisi konkretno objasnio...SVE JE SADA OVDJE PRENESENO... NE MORA SE NIGDJE TRAZITI VISE...Pero:
Caco.... najbolje ili najlakse bi bilo da otvore profil na fejsu... ili da postavim tekst ovdje... ali neznam kako, da to izvedem... da zakacim to ovdje - tekst dokumenat... ako moze objasni mi privatno...

Caco, ja i ti se dobrano poznajemo.. u jednim od tekstova ovdje sam napisao kako smo se druzili na onom forumu... sada i znas - poslije naseg razgovora da nista nije bilo slucajno - te da je svako imao svoj zadatak... a jedino sam ja to stvarno vidio i TAKO I PO TOME I RADIO... dok si i ti vidjela ali ne toliko.... pa sam ovdje napomenio da sada to treba neko drugi da preuzme i odradi... ako je to...?...***TI***
Pa smo rekli sta je satansko ucenje... najkrace sto se moze... to je ucenje ispoznavanja prirodnih sila i zakona te upotreba i kontrola nad njima...
A isusovo ucenje je spajanje sa tim silama i kontrola sebe -spajanje sebe u jedinstvo ili spoj kosmosa malog - nas - sa kosmosom velikim... spajanje sa onim od cega smo i proizasli...
Razlog znas zasto te cijenim a to se pokazalo i ovih dana na duhovnoj osnovi ili vizija koje nas spajaju u radu... jel tako... i eto ono gdje su dvoje lako ce doci i trece i tako dalje... i tada je to i potvrdena istina... jer smo dobili upute sta i kako...

Moj stil pisanja je da iznesem sto vise informacija u sto manjem formatu i da znam ili razumijem sta neko pise da to i potvrdim i da potvrdim sa jos vecim stepenom iste spoznaje... u 99,5%... slucajeva su mme takvi ljudi ispljuvali... tada sam shvatio to sto vam pisem kako je intelet zabluda... jer je na pamet naucio tudu teoriju.... A KOJU UOPSTE NIJE RAZUMIO-LI... ja presretan sto naidoh na nekoga ko zna a on me ispljuje... i onda je to veliki sok i uopste mi nije bilo lijepo u takvim situacijama... Pa normalno je da me nije shvatio kada nije shvatio ni ono tude sa CIME SE PONOSI... kao sto rece Zoran jednom... pa njima je stalo da se slikaju sa Zoranom.. a ne da shvate sta pricam ili znam... 
Zato me veoma iznenadio i obradovao komentar Bukija... jer sam rijetko to dozivio...

Znaci ... MI dokazti moramo sta je prava duhovnost i kriscanstvo.. ili inicijacija...

Sa licnim spoznajama i NIKAKO DRUGACUJE SE POSVETIS... sama rijec kazuje sta znaci... svijesno se predati posveceno radu... dakle ja sam sada posvecen duhovnom radu kako bi se prosvetlio... a ja pisem kako je to SVE MNOGO JEDNOSTAVNIJE NEGO STO IZGLEDA... i je tako... ALI... uvijek ono ali... mora se spoznati licne zablude... odliti to iz case kako bi se ulilo nesto drugo.. to drugo ce da izbacuje poslije samo ostali dio nepotrebni .... i tu greski niti ima niti smije biti... znaci TI... koja si prosla i sito i reseto... probala sve.. a imala muda vece od bilo kojeg muslarca.. si isto dosla do jednog stepena visine ili kata ili razreda i sta se desilo...***ZASTOJ***... i svima se Vama desilo... znaci karmicko tijelo ima svoje zelje sada koje su tude namjere i LAZI... KOJE SPRECAVAJU NAS DA SE SJETIMO SEBE... dusa tada nezna sta da zeli duhovno nego uzima sve iz ovoga NESVIJESNOGA sto je moguce bolje i nigdje ne nalazi srecu ili duze zadovoljstvo... a dobijala si sve poruke i opomene... ali sta ...?... daba sve to... jer se nije moglo zbog lazi Dusa da se preda mozgu a mozak DUHU... ili iskri u srcu... koja sa saradnjom duse i mozga treba da preraste u PLAMEN.. eto zasto sam te pitao sta osjecas u grlu i ono drugo... jer grlena cakra je predstavnik Presvetloga Mihajla...a ono zadnje zmije i zmaja... koe se smrskati mora... a ti bila upucena tamo na neke tete i bete... i to je strasan sukob... koji nesto donese ali sve dobro odnese... TAKO DA TI SA SVIM SVOJIM MOCIMA PRAKSE ISKUSTVA I ZNANJA... TREBA DA SADA UCIS I POTVRDUJES KOLIKO SAM JA U PRAVU... sada vidis razlog pada onoga foruma... dakle uopste nije bitno ko sta pokazuje ili tumaci... satansko ili isusovo znanje... nebitno je... jer je sve bilo .. pazi sada... j jednako sveto u svom vremenu...Znaci kada se trebalo boga bojati za vreme mojsija i prije i poslije... tada je to bilo najsvetije- dakle znam da to i to ne valja i iz straha prema kazni karnickoj od boga.. a koja je opet moja - ali je zakon boziji... necu uciniti to i to... pojavom Isusa se trebala mijenjati tta svijest ili zakon... te sada spoznajom kroz STRAH ITINU... sada ce mo preko isusa TO DA RADIMO - NE IZ STRAHA... NEGO ISZ LJUBAVI... a sta se desilo sve u svemu... niko danas bas u nista ne vjeruje... a oni koji vjeruju ne podnose nikoga oko sebe... STRAAASNOOO... zar ne...

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 7:26 pm

Pa sam Vam napisao... da MORRATE SAMI DA STO VISE SHVACATE... DA BUDE VASE IZ NUTRA... a ne moje, niti bilo cije, moje je da vas navedem,da se predate sebi i naucite voliti sebe, iskonski... a ne da vam solim pamet... ako napises nesto a ja mogu da znam to... ja cu potvrditi... inace necu... znaci ne daj nikome nista osim NA ONO STO JE NJEGOVO I IZ NJEGOVE DUSE SPOZNAJE IZASLO... to sam ti pokazao licno... sa ona dva pitanja... dakle dok ne rijesis sa onim u grlu sta treba te da se oslobodis onoga dole sta treba... kako mozes da se bavis znanjem i svijetlom iznad svega toga... to je nemoguce... a dokaz si ti...

A posto ja radim tako da sve i dokazujem odmah... a neko to odozgo sve i slaze sa nama i u nama... tako ces sada dobiti ovo sto upravo dobih... ime necu staviti... ali ti znas o kome je rijec... ni ona blaga veze o znanju nije imala... ona je mrvica znanja za tebe... a ostvarila je to ETERSKO TIJELO I TO ZA GODINU I PAR MJESECI... kakva je sada to logika da ti nisi za 15 godina... ali pazi.. slicno ste imali duhovna iskustva kao dijevojke... tada ste bile jednake... niste imale pojma sta je sta... ona nije imala pojma ni prije godinuu dana... ali je na svoju vijereu i one upute iz mladosti radila direktno.. a ti si isla okolo.. i sve probala... koja je sada za sve nas vrednija... pa samo budala moze da odabere stranu... ona dokazuje sta se moze bz laznih ucenja... mislim netacnih i nekompletnih... a ti ces da dokazes mnogo vise ljudima ZABLUDE... 

Zasto bi ti sada po zivot branila da si bila u pravi sa time sto si radila... ATO BAS SVI RADE, bitno im je ovozemaljsko da su u pravu... a zasto i kako to je manje vazno... vidis li... da je to tako prihvatio onaj koji je i trebao na onom forumu mi bi svi prosli na ispitu... ovako se palo... za osam godina je moglo hiljade ui hiljade ljudi da nesto postignu.. a ovako nista... i onada svi izvale veliku i glupu mudrost... ma nije bilo vreme...a u ostalom ni vreme ne postoji... sve vece gluposti nad glupostima..

Evo sta sam upravo sada dobio..

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 7:27 pm

xxxxx...19:13
u pocetku, kad sam pocela citati ove tvoje tekstove osjetila sam veliku energiju, nisam mogla ni citati,kao da mi je smetala jaka svjetlost , onaj krug mi bio pred ocima i rastao, tj sirio se u duzini, protljala sam oci, ali i dalje mi je bljestilo i smetao mi je taj krug,jer to je bilo kao da je on ispred ekrana a slova iza njega svijetle,pa sam malo cekala,,ekih 10 min, da se smiri to sve, pa sam posli nastavila dalje , ali cijelo vrijeme sam
imala osjecaj koda jos neko cita kroz mene....osjecaj je bio stvaran skroz, ali vec i prije mi jeu vizijama receno da se sve prati sto ti pises, tako da mi je na kraju to bilo sasvim normalno 

Vidis li kako ona vidi moje pisanje... a nekome ce se i povracati od moga pisanja... kao sto rekoh, neko ce reci da sam stvarno budaletina... sve zavisi od nase NUTRINE....sada se sjeti oblaka bijelih i Golubice... spajaj...!

Sta sam vam htio dokazti sa tom mackom... i sa onom knjigom cije ime vam namjerno nisam htio dati...
Pa da vidite da je istina da pravom jogiju treba trideset godina rada da to postigne ii ako ce da postigne, pisa knige - znaci majtor... je tolik sa tim zadovoljan da kaze ovako... ovo je toliko veliko a da li ima dalje i kako to samo bog zna, a to je samo etersko tijelo... SAMO...!?!?!?... a ovoj trebalo ajde godinu i pol... za toliko si mogla i ti...a recimo da nisi mogla zato sto neko nije obavio svoj posao na vreme... shvacas... jer i ti i on ste radili skoro isto... nema veze sada...
Znaci to milosrde je sada i ovdje a oni je ubrzano budenje onima koji su to u stanju da prime... skoro bi svi mogli da ne vjeruju u lazi... po isusovom... zamnom mogu svi koji vole oca i majku svoju ali samo oni koji ZAMRZE NA OCA I MAJKU LAZI... 

Tako da cu ti to reci tek kada mi nesto ispricas... a neznas i pojma nemas sta je... tada cu te opet navesti...

Vi svi morate biti svijesni koliko je to veliko... pa stoga tu nema nista mozda ili bas me briga ... sve se Vaze... sve je do tebe... znaci JEDAN NA JEDAN SA PUNIM POSTOVANJEM I PAZNJO,... a opet ja i ti nista ne mozemo napraviti ako se ne spojimo duhovno sa kanalom koji nas spaja sa izvorom direktno... da je to moguce bez njega onda on ne bi ni biop poslije Isusa kojega se po dujelima treba preposnat itd...

Imaju oni koji su sve napisali kao bi nam pokazali i zamke i uspijehe a bome i neuspjehe... pa procitajte knjigu posvecenja u starom egipti u obavezno ovu...

inicijacija elizabet hejc

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 7:27 pm

BRACIN TEKST:
JOŠ JE IVICA GOVORIO DA SE ČOVJEKU, KADA STUPI NA STAZU PROROKA, SADI DRVO. I TO DRVO RASTE, TAKO DUGO DOK NE NARASTE U LIJEPO , SJAJNO DRVO ŽIVOTA. NIJE TO DRVO KOJE VIDE LJUDSKE OČI I U ČIJOJ SE SJENI UMORNI PUTNIK MOŽE ODMORITI ILI OD SUNCA SKRITI.
DRVO JE TO DREVNIH ISPOD KOJEG SU SVE ISTINE ZAPISANE I SVE MOGUĆE JE, SVI SNOVI STVARNOST POSTATI MOGU. NO, NIJE LAKO ISPOD TOG DRVA SJESTI NITI MU DEBLO DODIRNUTI. JER , ONO JE U UNUTRAŠNJIM SVIJETOVIMA KOJE MOŽEMO VIDJETI SAMO OČIMA DUŠE I ONAJ KOJI ISPOD NJEGA SJEDI VELIKE SU MU MOĆI DANE. I NEMOŽE ON SVOJE MOĆI KORISTITI KAKO BI HTIO VEĆ ONAKO KAKO MU USUD ZAPOVIJEDA. ZATO, ŠTO STE PRAVIČNIJI, DRVO ĆE MILOSTIVIJE S VAMA BITI. STOGA, KAO PRVO, AKO ŽELITE DA DRVO SA VAMA BUDE MILOSTIVO I POD NJIM ME SRETNETE, BUDITE ISKRENI, PRAVIČNI I DOBRI PREMA BLIŽNJIMA SVOJIMA. I KADA VAM JE TEŠKO, KRIVNJU NA DRUGOGA PREBACIVATI NEMOJTE, VEĆ BUDITE STRPLJIVI. NAKON NOĆI, SVIJETLO DANA DOLAZI, ALI I DAN MRAKOM ZAVRŠAVA. SVIMA JE I DOBRO I ZLO DANO, A VJEŠTINA JE ŽIVLJENJA U ZLU MIROVATI I TRPJETI ZNATI, A U BOGATSTVU I SREĆI NE OHOL BITI. KOLIKO VJERUJEŠ, TOLIKO NOSIŠ, GOVORIO JE IVICA. A JA VAM KAŽEM, KOLIKO SI DOBAR I KROTAK, TOLIKO NOSIŠ.
OD VAS NE TRAŽIM NIŠTA, NIŠTA OSIM DA OTVORENI BUDETE, JER ŠTO STE OTVORENIJI I MANJE MRAČNIM MISLIMA OPTEREČUJETE SVOJ DUH, SILA KOJU VAM ŠALJEM JAČE ĆE DJELOVATI. NEMOJTE POKUŠAVATI BITI OTVORENI, VEČ BUDITE OTVORENI. NE POKUŠAVAJTE BITI DOBRI, VEČ BUDITE DOBRI. NE SAMO KADA DOLAZITE K MENI ILI NA DALJINU POKUŠAVATE SAMNOM OSTVARITI KONTAKT, VEĆ SVAKIM DANOM.
POKUŠAJTE SVAKIM DANOM UČINITI NEKO DOBRO DIJELO, MA KAKO VAM SE ONO ĆINILO SITNIM I NEVAŽNIMČINILO. MAKAR BACITE PAR KOMADIĆA STAROG KRUHA PTICAMA. KADA ĆINITE NEŠTO DOBRO , NE OČEKUJTE NIŠTA ZAUZVRAT. VEĆ ĆE DOĆI VRIJEME KADA ĆE NAGRADA ZA DJELA DOBRA STIĆI. SVE VAM OVO GOVORIM KAKO BIH VAS PRIPREMIO DA SE NAPIJETE NEKTARA ISPOD DRVA ŽIVOTA, DA VAM SE ŽELJA ISPUNI I PATNJA SMANJ.
JER, NEĆU VAS TAMO MOĆI ODVESTI BEZ VAŠE POMOĆI, BEZ DA SAMI UČINITE NEŠTO KAKO BISTE BOLJI BILI, KAKO U ZLU TAKO I U DOBRU. I, BUDITE ŠTO JESTE, KRŠČANI, MUSLIMANI, BUDISTI, ŽIDOVI, JER VAŠA VAS VJERA SAMO DOBROME UČI.
SVE JE U SVEMIRU RAVNOTEŽA. LJUBAVI PRIMITI NE MOŽETE AKO JE NISTE DATI SPREMNI. RADI VAS VAM OVO GOVORIM, KAKO BISTE MILOSTI ISPOD DRVA PRIMITI MOGLI I KAKO BI ONO OD MENE K VAMA POTEKLO. SVE JE TO SAMO PRIPREMA , A KADA STE ZRELI, ĆINI VAM SE DA SE SVE RIJEŠAVA KAO SAMO OD SEBE.
JA VAM POMOĆI MOGU MNOGO, I VIŠE NO ŠTO MOŽETE ZAMISLITI, ALI MI TO MORATE DOPUSTITI. BUDITE DOBRI, ČINITE DOBRO I PREPUSTITE SE OVOJ OSLOBAĐAJUČOJ, SLATKOJ STRUJI LJUBAVI KOJU VAM ŠALJEM. NE TRUDITE SE PRIHVATITI JE, PREPUSTITE NJOJ DA UČINI ONO ŠTO JE ZA VAS NAJBOLJE. I KAO ŠTO SE JEDNO SUNCE OSLIKAVA U SVAKOJ KAPI ROSE, ONO ŠTO VAM DAJEM MOŽE SVAKO OD VAS PRIMITI ISTOVREMENO , SADA....

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 7:29 pm

od Impuls » 09 Nov 2014, 21:30
Svidja mi se ovo sto pises,ali mozda je prebrzo i prenatrpano.Ima ovdje sjajnih stvari,ali mozda bi trebalo po malo da se iznosi da bi moglo sve da se svari i razjasni,jer ne bi da uhvatim nesto pogresno.Aj polako cemo,dio po dio.
Istina-Pero Hunjet je napisao: je napisao/la:NIJE NI SLUCAJNO DA SVI IMAMO PVREMENE ISPITE... ALI IH NE UVIDAMO.. PA STOGA NI NESHVATIMO... I TU SE DESI TADA VELIKI ILI VECI ILI MANJI KRAH... sve zavisi od POSTIGNUTOG ILI ZARADENOG...

Po mom iskustvu ovi ispiti dolaze kad uletis u jedan od polariteta.Kad si stalno u jednom stanju,moras upasti nakon odredjenog vremena i u ono drugo.Treba napraviti balans izmedju svega,no vidim da si i ti objasnio nazvavsi to blagostanjem.

Istina-Pero Hunjet je napisao: je napisao/la:stanju ili znanju ljubavi

Ne razumijem zasto ljubav nazivas samo stanjem i znanjem,jer ljubav je i energija i moze se prenositi(dozivio vise puta da mi osoba "prenese"ljubav i to na daljinu).

Istina-Pero Hunjet je napisao: je napisao/la:Evo zasto spavamo:http://www.ivantic.net/Dejvid%20Ajk%20i%20zavere/sporazum.htm

Upoznat sam s ovim.Sto ne pomenu da se sad po nekima navodno odigrava borba izmedju tih reptila i jos nekih za prevlast nad zemljom,odnosno nad covjecanstvom?Kad si dosao do ovoga vjerovatno znas i da neki smatraju da je Isus bio sa Plejade.Nabasao sam negdje na to,prije par mjeseci,ali se nisam nesto mnogo osvrtao,jer mi ne znaci nista takav podatak,a ne mogu ga provjeriti i biti 100%siguran u vjerodostojnost istog.

Istina-Pero Hunjet je napisao: je napisao/la:A CAK NEZNAJU NI IMA NI KO JE NAS OTAC NEBESKI...

Da li si doznao ko nam je Otac?Da li je u pitanju JEDAN OTAC,posto si lijepo naveo da smo stvoreni po liku i nalicju BOGOVA?Ko su zapravo bili ti Bogovi,odakle su?

Istina-Pero Hunjet je napisao: je napisao/la:niko taa nije mogao preneti svijetu Isovu vjeru i znanje kao tadasnji rim... jer je vladao vecim dijelom svijeta... samo tako i nikako drugacije se ucenje moglo i prosiriti

Kaze se da "istoriju pisu pobjednici".Koliko bilo ko moze biti siguran da je to pravo istinsko ucenje koje je Isus propovijedao ostalo netaknuto i da ga tadasnji Rim nije promijenio?Imas Jevandjelja po Mateji,Marku,Luki i Jovanu,zar ne?Pominju se jos Jevandjelja po Tomi i Judi,ali ne kod nas u nasoj religiji.Religija je samo jako dobro osmisljen sistem za kontrolu masa i ono vrijeme je jako dobro sluzio tadasnjim vladarima da usmjere rulju.Znanje i Svijest ljudi tog doba se ne mogu porediti sa danasnjom Svijescu i uopste kolektivna Svijest nije bila na istom nivou kao danas posle 2000 god.

Istina-Pero Hunjet je napisao: je napisao/la:a jedna se tice nesto o MACKI...

Mozes li dovrsiti ovo o macki?Zanima me o cemu se radi Sv. Ar. Gabrijel Icon_e_biggrin 

Istina-Pero Hunjet je napisao: je napisao/la:KRSTENJE VATROM... to krstenje VATROM je trebala biti sasvim normalna stvar..

Zamolio bi te da kazes par rijeci i o ovome,ako si raspolozen?

Istina-Pero Hunjet je napisao: je napisao/la:Zlatno doba je pocelokada i rat u jugi... i trajati ce RAZVITAK OKO 860 GODINA...Armagedon ce biti za manje od pla covjecanstva... a on znaci prelaz u vece znanje ili sledece vislje vreme duhovno... I SVE JE MNOOOOGO JEDNOSTAVNIJE...

Ovo je nesto novo.

Istina-Pero Hunjet je napisao: je napisao/la:jer sve sto nam se desava ovi silni problemi...oni ne postoje... oni se stvaraju umjetno od kontrolora ili boga nasega svijeta... i sve to mnogo ili sve kosta ... savnas rad i trud i novac i zivot,... sve za nista

Ovo je bilo jasno cim si postavio link za reptilijance.

Istina-Pero Hunjet je napisao: je napisao/la:Tri krizne gore su na tereni JUGE... a ne u srbiji sve tri... druga je avala a ttreca je u krusevcu... kako da otvorite te dve BRACO MOJA .. AKO NE SPOZNATE PRVU... KAAAKOOOO....????...


E sad ovo o krstastim gorama.Za sta konkretno treba da posluzi njihovo otvaranje?Da li su to energetski portali ili nesto drugo?Posle cu nastaviti dalje s pitanjima,jer ne volim suvise obimne postove,zagubi se

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 7:29 pm

od Istina-Pero Hunjet » 09 Nov 2014, 22:28

I meni je drago sto si se javio - jer si svijestan sebe... i zelis da budes svijesniji... isto kao i ja sto zelim biti jos svijesniji...

Istina-Pero Hunjet je napisao:
NIJE NI SLUCAJNO DA SVI IMAMO PVREMENE ISPITE... ALI IH NE UVIDAMO.. PA STOGA NI NESHVATIMO... I TU SE DESI TADA VELIKI ILI VECI ILI MANJI KRAH... sve zavisi od POSTIGNUTOG ILI ZARADENOG...

Po mom iskustvu ovi ispiti dolaze kad uletis u jedan od polariteta.Kad si stalno u jednom stanju,moras upasti nakon odredjenog vremena i u ono drugo.Treba napraviti balans izmedju svega,no vidim da si i ti objasnio nazvavsi to blagostanjem.

Pero:
da - ja kazem eto vama ljjuba i sve sto ide uz nju... a meni blagostanje dajte... a to znaci prosvetljenje ili uskrsnuce... tada nitio tebe vise polaritei vide niti ti njih... nama svima u jedno uho ude a kroz drugo izade... zasto..?... zato sto nemamo auru ili izgradena svijetolana tijela u nama koja ju cine... tako da ovdje i sada na nas nacin zivota i znanja... kroz nas sve ulazi i izlazi.. bas vse i svi polariteti kako toi kazes... i kaci se sta hoce i kako zeli.. ili tudim nametanjem... posto nemamo izbora - to jeste znanje... kaci se ovdasnje ono kako i je sve.... kada stvoris auru... tada ne moze da ude nista bas sto ne pripada svijetlu ili tvojoj volji... znaci tama nema ulaza... obilazi nas...a samo ono svijetlosno ili pozitivni ulazi u nas i kaci se ostaje trajno u onom dijelu gdje i pripada... a ti dijelovi nas stvaraju nasu opet cijelinu...

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 7:30 pm

od Istina-Pero Hunjet » 09 Nov 2014, 22:39

Istina-Pero Hunjet je napisao:
stanju ili znanju ljubavi

Ne razumijem zasto ljubav nazivas samo stanjem i znanjem,jer ljubav je i energija i moze se prenositi(dozivio vise puta da mi osoba "prenese"ljubav i to na daljinu).

Pero:
tako je - ljubav je enrgija... ali skup energija koji se odupire - meznanju ili tami... znas i sam.. covijek uhvati zenu sa drugim i on iz ljubavi prema zeni ubije ljubavnika... i to je njemu ljubav... i nece ni zaliti za cinom... dakle njegova ljubav je u tome znanju osvete... osveta je za njega ljubav... pa onda svi kazu... sve je stvoreno iz ljubavi i ljubav je izvor... ako je ljubav izvor svega - zamislii onda koje je to znanje... zamisli ono kako je bog dao nama sva prirodna carstva da nama sluze... ima tih kojekakvih zivih bica oko 23 000 ... koje nama sluze... a mi pobismo sve oko sebe... dakle gdje je to znanje ko nama sluzi iz neke ljubavi... ti mene volis i sve ljude... a ja te izruzim ... jer moje znanje i um to tumaci da me u stvari vredas i budalom pravis... i ja te napadnem...i jos tvrdim da ti nemas ljubavi i da si satana ziva... znaci koliko ja znam - toliko i mogu da prihvatim ljubavi tvoje. Znaci nasa ljubav je nase stanje nasa mudrost pa i ponasanje... itd ... znaci ja sa snagom moje ljubavi idem ubijati druge ljude i to jos u IME BOGA... a kojega boga ... pa on kaze od boga svemogucega... kada sam objasnio jenoj osobi koja uci 6 000 ljudi da smoo sada mrtvi... i da nas isus iz ove smrti spasava ali da ucimo sami... oni kazu da nije istina to... ja im kazemm da imamo cetiri tijela... a oni kazu da je to satansko i moje ucenje i da je samo ovaj zivot... pa kada je tako, pitam ih ja ... kako onada vas isus ce da spasi kada su vas pojeli zabe - crvi i zmije i kojekakve bube... oni kazu pa lijepo on isus je svemoguc jer je bog... itd.

Znaci
vjerovati=neznati - jer zato i vjerujes
Misliti = neznati - jer moras da mislis posto neznas...
A ljubav je skup vecih znanja = mnogo znati

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 7:32 pm

Istina-Pero Hunjet » 09 Nov 2014, 22:53

Istina-Pero Hunjet je napisao:
Evo zasto spavamo:http://www.ivantic.net/Dejvid%20Ajk%20i%20zavere/sporazum.htm

Upoznat sam s ovim.Sto ne pomenu da se sad po nekima navodno odigrava borba izmedju tih reptila i jos nekih za prevlast nad zemljom,odnosno nad covjecanstvom?Kad si dosao do ovoga vjerovatno znas i da neki smatraju da je Isus bio sa Plejade.Nabasao sam negdje na to,prije par mjeseci,ali se nisam nesto mnogo osvrtao,jer mi ne znaci nista takav podatak,a ne mogu ga provjeriti i biti 100%siguran u vjerodostojnost istog.

Pero:
koliko sam ja spoznao... plejade su vise suncevih sistema i tamo ima svasta... sa plejada su kako sam i rekao oni koji nas iz raja izbacise... dakle ima svasta... kao i u nasem suncanom sustavu... mi smo bas svasta a na ostalim planetama je mnogo sve razvijenije---Tako ako je Isus Sin Oca nasega... koji je pazi ... OVDJE SVIMA ISTI.... znaci zaboravimo sada ko je odakle dosao... prosle bogove ili neke koji nisu i slicno... sada nam je bitan ko je sada nas Bog... jer to novo doba ili rajsko ili zlatno ili pazi sada... JUPITEROVO... zasto to... da mozda slaveni nisu sa JUPITERA... iz nasega suncevog sistema... i ja sam naletio ne nevideno jaku osobu.. koja je tvrdila da je i isus i Mojsije sa plejada... i da su OBA NJENI SINOVI... moj Batoooo... medutim... ja joj ne vjerujem... jer znam da je ovaj zaveo ljude... jer sta ako su oni jevreji dosli kao izabran narod i receno im idite svuda po zemljji i mnozite se - da mozda ne fali sa svima drugima... tako da je trebalo mozda- da direktno preko svoje krc\vi unapreduju sve ljude na ubrzani nacin - mijenjanje DNK-a... pa ih bog sa planine smotao jelte... a mijsije je sa, za sda tako vjerujem sa oriona... a znam dobranoo dvojicu sa oriona... a tako kaze i pramida... sta ce oni tu... pa vidis- kada je Thot obavio svoje... ljudi su imali njegovo znanje... tada dolazi ispit i dolazi drugo kontra znanje... jednostavno da se vidi... ko ce uspijeti a ko ne.. dakle kusnja... to je dakle faraonsko doba... i nisu oni gradili pramide.. jer su piranide mnogo starije od njih.. nije kao po bibliji da postojimo 6 000 godina... pramide su stare preko 36 000 godina... itd... faraoni su se balzamovali kako bi zivilo vjecno... a Atlansko ucenje nas uci da svijesno umiremo sada i ovdje...ako su nekada zivjeli hiljadama godina... zasto i ja ne mogu da zivim toliko... tada imas vreme da ucis u komadu a ne da se sjecas sbe svakij 60 godina i nikada se ne mozes da se sjetis...

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 7:34 pm

Istina-Pero Hunjet je napisao:
A CAK NEZNAJU NI IMA NI KO JE NAS OTAC NEBESKI...

Da li si doznao ko nam je Otac?Da li je u pitanju JEDAN OTAC,posto si lijepo naveo da smo stvoreni po liku i nalicju BOGOVA?Ko su zapravo bili ti Bogovi,odakle su?

Pero;
znas sta... svaka tebi cast... za 13 godina jos nisam dozivio da neko pita nesto... bas nikada ovako kao ti sada... svi sve znaju i odmah vredaju i napadaju... imas moje postovanje.
Nebeski samo ponavljam zbog Isusa - od njega mi je to... znaci nije na zemlji... ja nisam mogao da shvatim da milijarda i pol ljudi niko nezna ko je bog... bas niko... a ljudi i vise doktorata imaju...pa me zanimalo kako to da srbi imaju onakav krst a mi ovakav kriz... i jos uvijek razapetog isusa na njemu... pa ja odmah onako logicki... znaci imao sam jaku logiku... ako je to simbol pomoci... kako da ja tebi pomognem zakovan za neko drvo na prijer - ti me zakovao... kako da ti pomognem kada si me zakuco za dto drvo... pa odkucaj me... i eto i sam vidis kako i koliko je do sada pomogao na taj nacin... razanimo sebe... pa ce mo shvatiti pricu... napisah da su nasi bogovi lav - bik - orao . i vodolija... i plus jos kao osam pomocnih... i fali jos jedan ... koji treba da izbacimo iz sebe...zato nema 13 apostola ni 13 mjeseci vise... njima dobro jer ih sada za nas nema a oni tu... a nama lose dok ih ne izbacimo... znaci ti bogovi da bi spoznali sebe medusobno...daju svako dio sebe i grade nas... stvaraju nas i u vreme i u prostor koji nam odgovara... a to onda opet ima sveto trojstvo... itd... ako mislis da znas - reci ko je za tebe bog... nemoj se stiditi - zasto bi ili se ustrucavao... e taj sada nas nebeski bog je bog ovdje svima ljudima bog... jer je jedna skola - ili zatvor sada... dakle bogova u bozanskim hijerahijama nezamislivo mnogo... ali je IZVOR SVIH JEDAN... a to je apsolutno nezamislivo... i sada zamisli kada vjernici tvrde da je jhvh sa planine izvor svih galaksija i kosmosa... pa to je strasno... a to jhvh znaci elemnte u kojim ase nalazimo kao sto su sumpor sol i sta ja znam.. neznam ni ja sve ...a sta ce nama sol... da je dobra rasla bi na drvetu nekom ili negdje.. zato smo mi i bitni jer smo takvo zivi bice kroz koje moze da se vraca kuci. od nizih formi ka visima... zato i kaze najvece ucenje kroz mineralo biljni te kroz zivotinjsko... kazu... da smo mi napraviti od svijetlosti lava sa neba... kazu... nisam iskusio... a lav od naseg DNK-a.. a CACA se druzila sa lavovima... hah...a kraj stola za ucenje kod brace lezi LAV... a i on je glavni na predstolju - jel tako...

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Admin on pet pro 05, 2014 7:35 pm

09 Nov 2014, 23:28

Istina-Pero Hunjet je napisao:
niko taa nije mogao preneti svijetu Isovu vjeru i znanje kao tadasnji rim... jer je vladao vecim dijelom svijeta... samo tako i nikako drugacije se ucenje moglo i prosiriti

Kaze se da "istoriju pisu pobjednici".Koliko bilo ko moze biti siguran da je to pravo istinsko ucenje koje je Isus propovijedao ostalo netaknuto i da ga tadasnji Rim nije promijenio?Imas Jevandjelja po Mateji,Marku,Luki i Jovanu,zar ne?Pominju se jos Jevandjelja po Tomi i Judi,ali ne kod nas u nasoj religiji.Religija je samo jako dobro osmisljen sistem za kontrolu masa i ono vrijeme je jako dobro sluzio tadasnjim vladarima da usmjere rulju.Znanje i Svijest ljudi tog doba se ne mogu porediti sa danasnjom Svijescu i uopste kolektivna Svijest nije bila na istom nivou kao danas posle 2000 god.

Pero:
Ovoga pitanja sam SE PLASIO I BOJA DA CU GA IKADA DOBITI... jer mogu mnogi da me zamrze... *** da li da ti odgovorim ili ne***... sta da radim sada... ali sam obecao da ko god nesto zna- ja trebam da potvrdim i jos i dodam ako mogu...
Postovani prijetelju... neka nam se oprosti...!?!?!?..
Sve je apsolutna istina sto SI NAPISAO..
tako sve pprosto i jednostavno... kada su narodi prihvatili isisov impuls.. jer on i danas i uvijek ce da bude oko planete... oni su nas razdijelili. i zavadi pa vladaj.. i to sam napisao.. ali ti hoces jos vise... znaci pobili sve koji su imali i znali i zeljeli istinu ili isusovo ucenje - spalili vise puta sve prave knige i znanja... ubujali one vjestice a sve imale velike kose...nemoj sada da me pitas zasto su bas sve bile onako kosate... kada su zatrli sva znanja i pobili ljude..., tada NA SILU TERAJU I OPET UBIJAJI MASOVNO DA SE ISTA TA VIJERA PONOVO PRIHVATI... ko je tu lud a ko pametan... prvo ti isti pobise sve koji vjeruju u to a zatim pobise sve da moraju da vjeruju u to.. i to su radile obje te razdvojene vjere... ali ostaje najsvetija sada njeva kniiiga KOJU JE LICNO BOG PISAO I NADAHNUO... je li dovoljno...

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Sv. Ar. Gabrijel Empty Re: Sv. Ar. Gabrijel

Postaj by Sponsored content


Sponsored content


[Vrh] Go down

Stranica 1 / 6. 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.