Braco-Sunce-Istina-Mi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Negativni entiteti u nama...

Go down

Negativni entiteti u nama... Empty Negativni entiteti u nama...

Postaj by Admin on pet pro 12, 2014 10:47 pm

http://www.spiritualresearchfoundation.org/hr/slana-voda-lijek

ovo sam postavio radi ilustracije da se vidi  i procita sta i kako ti djeluje i znaci u nama... e to sve mi razgradujemo sa svijetloscu... A KADA JU IZGRADIMO U NAMA ONDA OVAKVE STVARI VISE NEMJU NI PRISTUPA... jer tada nasa svijetlost unistava njih.. znaci TRAJNO SMO USPIJELI,.... A i da se vidi kako oni sprecavaju na razne nacine da nas onesposobe kroz razne misli i PREDSTAVLJANJA LAZNA...


Slana voda – duhovni lijek

 
Sadržaj [prikaži]

1. Što je tretman slanom vodom?

Duhovi (negativne energije)utječu na ljude i izazivaju nevolje kroz svoju crnu energiju. Crna energija može stvarati razne probleme kao što su depresija, nejasno razmišljanje i neispravan rad organa, što vodi do daljnjih problema poput ovisnosti, financijskih problema, boli u prsima itd.Negativni entiteti u nama... Crna-energija
Duhovi prenose svoju crnu energiju na osobe i stvaraju velike zalihe u njihovim tijelima. Teško se možemo riješiti te crne energije osim kroz uopćen duhovni lijek kao što je duhovna praksa ili određeniji kao što je tretman slanom vodom.
Tretman slanom vodom je jednostavan, ali vrlo učinkovit način za suzbijanje štetne i nevidljive crne energije i njeno izbacivanje iz našeg tijela. Radeći to, ne trošimo svoju duhovnu praksu za suprotstavljanje crnoj energiji. Umjesto toga, ona može biti iskorištena za ostvarivanje našeg duhovnog rasta.

2. Kada trebamo koristiti tretman slanom vodom?

Svatko od nas je pod utjecajem duhova u određenoj mjeri. Kao rezultat toga, svi imamo u nekom omjeru nakupljene crne energije u svome tijelu. Da bi uklonili crnu energiju iz našeg tijela, trebalo bi svaki dan raditi tretman slanom vodom.
Tretman slanom vodom posebno treba raditi kada imamo sljedeće simptome:

 • Letargija

 • Smanjena aktivnost

 • Nesposobnost razmišljanja

 • Prekomjerne misli, posebno kad su negativne

 • Ljutnja ili bilo koja druga ekstremna emocija

 • Stres

 • Bilo koji oblik fizičke bolesti 


Kada osjećamo bilo koji od gore navedenih simptoma, nalazimo se u fizički, emocionalno ili duhovno oslabljenom stanju. U takvom oslabljenom stanju, duhovi vrše utjecaj na  nas i ulijevaju više crne energije te aktiviraju simptome u još većoj mjeri.
Slika koja slijedi je crtež zasnovan na suptilnom znanju duha kako prouzrokuje depresiju kod osobe.
 
Negativni entiteti u nama... Slana-voda-duhovni-lijek-depresija
 
Također se osvrnite na – Zašto stavljamo zaštitni okvir?
Napomena: Svaki put kada smo u oslabljenom stanju, izlažemo se ometanju, jer u takvom stanju negativnim energijama treba najmanja količina energije da bi djelovali na nas.
U slučajevima teških neprilika, za bolje rezultate, tretman slanom vodom može se ponoviti dva-tri puta dnevno u razmacima od dva-tri sata.
 

3. Što je potrebno za tretman slanom vodom?


 • Veća kanta

 • Voda kojom napunimo kantu (do polovice) tako da nam gležnjevi budu prekriveni kada stavimo noge u kantu 

 • [url=http://www.spiritualresearchfoundation.org/userfiles/image/000 English/Spiritual healing - principles/Sea-Salt.gif]Kamena (krupnija) sol (kristali morske soli)[/url]

 • Ručnik

 • Prostirka za noge


 

4. Kako se izvodi tretman slanom vodom? 

4.1  Upute – korak po korak

Priprema:

 • Napunite kantu (do polovice) vodom da prekrijete gležnjeve. Dodajte 2 velike žlice kamene ili morske soli.

 • Molite se Bogu iskreno i s vjerom da odstrani crnu energiju iz vas. Također se molite se za uništavanje crne energije negativnih energija koje na vas utječu. Molitva je važan sastojak koji potiče učinkovitost ovog lijeka.

Tretman:

 • Sjedite uspravno sa stopalima u slanoj vodi. Držite razmak od 2-3 cm između stopala. Tako crna energija maksimalno izlazi iz nas pri ovom tretmanu. Ako se stopala dodiruju, stvara se prepreka za izlazak crne energije kroz stopala.

 • Držite stopala u slanoj vodi 10-15 minuta.

 • Dok su stopala u slanoj vodi, pojajte Božje Ime prema svojoj religiji.

Na kraju: 

 • Nakon završetka tretmana molite se Bogu da stvori zaštitni omotač oko vas.

 • Zatim bacite slanu vodu u wc-školjku i isperite kantu.

 • Pojajte Božje Ime prema svojoj religiji  dvije-tri minute.

4.2  Video demonstracija tretmana slanom vodom


5. Kakav je mehanizam djelovanja tretmana slanom vodom?

[list="margin: 16px 0px; padding-right: 0px; padding-left: 40px; color: rgb(0, 0, 0); font-family: Arial, 'Source Sans Pro', Helvetica, sans-serif; font-size: 16px; line-height: 24px; background-color: rgb(255, 255, 255);"]
[*]
Pojanje i molitva potiču izbacivanje i razgradnju čestica crne energije nakupljenih u raznim dijelovima našeg tijela.

[*]
Slana voda ima sposobnost izvlačenja crne energije.

[*]
Kako crna energija izlazi van, može biti popraćena simptomima poput zijevanja, podrigivanja, obamrlosti nogu, topline u ušima i očima, itd. Ponekad se javlja osjećaj suhoće na koži stopala dok su u vodi. To je znak izlaženja crne energije. Također je primijećeno da ponekad, nakon tretmana slanom vodom, voda potamni, ili poprimi neugodan miris, ili postane topla. To je zbog kontakta s crnim frekvencijama koje izlaze iz tijela.
[/list]
 

6. Dobrobiti ovog tretmana

6.1 Što se zapravo događa u suptilnoj dimenziji za vrijeme tretmana slanom vodom?

Kada je osoba, koja je pod utjecajem negativnih energija, napravila tretman slanom vodom, tragateljica s razvijenim šestim čulom (ESP), Madhura Bhosale, primijetila je sljedeće učinke tretmana na duha i njegovu crnu energiju.
Negativni entiteti u nama... Slana-voda-duhovni-lijek15min

6.2 Suptilni crtež uklanjanja crne energije

Negativni entiteti u nama... Slana-voda-duhovni-lijek
Ovo je suptilni crtež učinka tretmana slanom vodom na crnu energiju vještice iz suptilnog svijeta (vrsta negativne energije) koja je izazivala pretjerane seksualne misli kod osobe koja je radila ovaj tretman.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Negativni entiteti u nama... Empty Re: Negativni entiteti u nama...

Postaj by Admin on ned sij 11, 2015 9:35 am

GDJE SE NALAZITE:Home»Zdravlje»Odnosi»Život bez parazitskih niti

Negativni entiteti u nama... 23423-702x336

Život bez parazitskih niti
 4
BY SAŠA MOMIĆ ON 10. STUDENOG 2014.ODNOSIRAZNOKao što mnogi od nas znaju, živimo u svijetu kojeg kontrolira Matrix. Živimo na planeti koja manifestira realnosti u skladu sa našim podsvjesnim i nesvjesnim programima. Ti programi žive u matrixu koji prožima i okružuje naš svijet.  Mi smo zarobljeni od strane tih programa koji čine naš sustav vjerovanja i kreiraju našu realnost. Unutar tih programa su kodovi koji drže naše energetsko tijelo u lancima, koji nas odvajaju od ostatka univerzuma, i najvažnije, od ljubavi Kreatora.
Ovdje na Zemlji, mi smo u karanteni, odsječeni od ljubavi Izvora, ili preciznije, naša programirana vjerovanja nam diktiraju da moramo živjeti u okolini gdje je to tako. Živimo tako od Pada. Mnoga bića su utjelovljena na Zemlji  i kada je Zemlja došla u karantenu, tako su i ta bića.  Ta bića ostaju ovdje sve dok ne očiste svu karmu i tamu koja je uzrokovala Pad na samom početku. Tako je Zemlja postala planet Karme.
Gaia, majka Zemlja, je nevjerovatno kreativno biće. Ona je stvorila oblike, tijela za inkarnaciju, koji omogućuju transformaciju.  Glavna lekcija koju utjelovljene duše na Zemlji uče jest dualnost; sreća-nesreća, uživanje-patnja, toplina-hladnoća…..Iako mnogi misle da je Zemlja duhovni vrtić, istina je drugačija. Ona je za duše koje su na stupnju „diplomskog rada“, i mnoga visoka bića gledaju i dive se dušama na Zemlji, koje su toliko hrabre da se otisnu u avanturu dualnosti.
Kako se duša na Zemlji oslobađa karme i tame, počinje vibrirati na sve višoj razini i počinje se manifestirati sva njena veličanstvenost, čak i dok smo u fizičkom tijelu.
Mi smo odsječeni od ljubavi Izvora ovdje na planeti, koja nije samo karmički planet namijenjen transformaciji, već je manipulirana energetskim matrixom koji kontrolira naš svijet. Zbog odsječenosti od Ljubavi, nemamo pristupa životnoj sili i moći Izvora. Svako živo biće u univerzumu treba životnu silu i ljubav Izvora da bi preživjelo. U trećoj dimenziji se životna sila Kreatora očituje kroz prirodnu hranu, vodu, sunčevu svjetlost….koji nas hrane, ali mi nismo samo fizička bića. Osim fizičkog imamo i emotivno i mentalno i spiritualno tijelo, koje svako treba hranu u raznim oblicima te izvorne životne sile Kreatora.
Emotivno tijelo se nalazi u 4. dimenziji i ono također treba hranu i održavanje da bi pravilno funkcioniralo.  Između emotivnih tijela ljudi se formiraju energetske veze koje mogu biti zdrave ili nezdrave, ovisno o stanju i razvijenosti osoba uključenih u razmjenu.
Veza između majke i djeteta je jedinstvena i ne može biti proizvedena od strane oca. To je zato jer je majka imala dijete u sebi, ali i zato jer  postoji enegetska veza koja ostaje i nakon rođenja, nakon što se pupčana vrpca prereže.  Kroz to emotivno tijelo i energetsku vezu, majka može osjetiti emotivno stanje svog djeteta bez obzira gdje se nalazi fizički. Ta veza ostaje najčešće dok dijete nije spremno napustiti dom, kada majka osjeća bol uslijed prirodnog djelomičnog ili potpunog prekidanja te energetske niti.
Ovo je jedina zdrava verzija energetskih niti (veza) koja postoji. Sve druge niti su parazitsko vezivanje.
Kroz formiranje veza putem tih niti mi se hranimo jedni drugima energetski; nismo ništa drugo nego energetski  vampiri koji piju tuđe esencije.
Terapeuti koji rade na 4-toj dimenziji mogu vidjeti ili osjetiti te parazitske niti kojima se osobe vezuju. Te niti izgledaju vrlo slično pupčanoj vrpci. Kako dijete dobija od majke kroz pupčanu vrpcu kisik i hranu, tako osoba koja se zakači na drugu putem parazitskih niti uzima životnu silu.
Prvi puta kada sam ih počeo primjećivati bio sam malo zgađen kada sam vidio kako ljudi koji su u navodnim partnerskim odnosima, uzimaju tu vitalnu silu jedni od drugih i nazivaju taj osjećaj ljubavlju, čak i ako nema očite dominacije jedne osobe nad drugom. Na suptilnoj razini, podsvjesnoj, primjerice jedna osoba uzima ulogu žrtve a druga agresora. Agresor uzima energiju od žrtve kroz nasilje (verbalno ili fizičko ili intelektualno) a zatim žrtva uzima od njega energiju tako da mu izaziva osjećaj krivnje i jada.
Najočitiji primjer energetske cijevi nastaje kada ljudi imaju seks. Seksualna želja potiče kundalini, koja je sklupčana poput zmije na dnu kičme, da se podiže i pritom aktivira svaku čakru na koju nailazi. Gledao sam kako se ta seksualna energija podiže do druge čakre i zatim izlazi iz nje u obliku niti i „kači“ se na drugu čakru partnera. Zatim je slijedilo isisavanje životne energije naprijed i nazad. To je vrlo nezdrav način razmjene energije.  U potpuno harmoničnom odnosu, koji nema parazitskih elemenata, dvije osobe su energetski samodostatne, seksualne energije se dotiču, ali nikad ne zapetljavaju, ne formiraju se cijevi i nema crpljenja energije, samo davanje. Čim je seksualna razmjena gotova, obje osobe su slobodne i to djeluje jako terapeutski. Ljubav je slobodna, nema vezivanja, slobodna da bude transformirana.
Parazitsko vezivanje nije sloboda, već potraga za hranom.
Čak i kada je odnos u trećoj dimenziji završen ili prekinut, hranjenje se nastavlja.
Većina cijevi je zakačena u druge i treće čakre osoba. Druga čakra je centar seksualne moći. Vidim jako puno žena koje su kontrolirane seksualno i limitirane u njihovim funkcijama jer imaju parazitsku cijev u svojoj drugoj čakri, od njihovog partnera.  Ovo nije svaljivanje krivnje, sve se ovo nesvjesno dešava, ovo samo promatram energetsko vezivanje. Kada muškarac na taj način zakači svoju energetsku nit za ženinu drugu čakru, ona se osjeća vezanom za muškarca. To može izgledati kao zaljubljenost, ali nije. Pravi autentični odnosi zadržavaju harmonične odnose bez takvog vezivanja i ovisnosti. Takve cijevi onemogućuju prirodno seksualno izražavanje žene i prirodan tijek te kreativne sile. Nesvjesno mnoge žene osjećaju da ih seksualnost te vrste iscprljuje i prirodno nestaju seksualni odnosi u dugotrajnim vezama.
S druge strane, muškarci najčešće imaju parazitske niti vezane za njihove treće čakre, solarni pleksus. To je čakra moći idetiteta, „Ja jesam“. Kroz tu čakru se mnoge žene „hrane“ muškarcima. On ih izdržava i štiti, u pravom patrijarhalnom smislu. U jednu ruku prirodno, u drugu, mnoge žene na taj način ne spoznaju vlastitu moć, jer kompenziraju kroz muškarca.
Također,  žene često žele promjeniti svog muškarca u njihov ideal. Kroz cijev šalju (sile) svoja uvjerenja i mišljenja direktno u solarni pleksus muškarca.  Muškarci mi se tako često žale da osjećaju da su izgubili svoj identitet u vezi.  To se dešava jer žena šalje svoju energiju kroz tu energetsku vezu u njegovo emotivno tijelo koja direktno utječe na  njegovo mišljenje, emocije i energiju. Koliko ste puta gledali svoje muške prijatelje koji, u prisustvu partnerice gube svoju muškost i moć?
Sve djela parazitskih niti.
Postoje također niti vezane za srčanu čakru. Često ih se ne primjećuje dok jedan od partnera ne umre, ostavljajući drugog partnera u željenju. To žaljenje je proces „male smrti“ gdje partner osjeća  kidanje te veze ljubavi i smanjenja životne sile. Također je moguće da te niti ostaju jako dugo nakon smrti partnera.
Najgore vrste niti koje sam vidio se ne pojavljuju tako često, a formiraju se iz jednog uma u drugi um. Te vrste niti su vezane za crnu magiju i mogu ih stvoriti samo osobe koje su eksperti u tome. Crni magovi znaju kako na taj način kotrolirati volju drugoga i kako osobu učiniti svojim robom.

No, većina niti je nesvjesno stvorena. Stvorene su kroz vjerovanje da nam je onemogućen pristup ljubavi Izvora i da se stoga moramo hraniti kroz druge limitirane male izvore. 90% odnosa u trećoj dimenziji se formira na bazi ovih parazitskih niti.
Radim direktno s energijama koje mogu ukloniti ove parazitske niti. Rezultati micanja su fantastični. Neke osobe pokušavaju izaći iz odnosa ali ne mogu, ili osjećaju da su još previše vezani za bivšeg partnera. Tek rezanjem tih niti dobijaju moć da to naprave. Sa čišćenjem od niti dolazi jasnoća i bistrina i razumijevanje koje lekcije su morale biti naučene, kakav razvoj je morao biti, zašto je odnos manifestiran prije svega.
Na najdubljem i najljepšem nivou, na ove vrste veza pristaju obje Duše prije rođenja kako bi naučile lekciju i tek kada je naučena, tek kada su pokloni međusobno razmjenjeni i karma odrađena, tek se onda te niti manifestiraju iscjeliteljima koji su dovoljno napredni da ih detektiraju.
Dešavaju se divne transformacije u kojoj ljudi ponovo zadobijaju svoju osobnu snagu i moć, miču se s puta devolucije i kreću uzlaznom putanjom u životu.
Skidanje ovih parazitskih niti je standardan dio moje terapeutske prakse, a počeo sam sa samim sobom, i kako sam micao niti još od svojih bivših partnerica, dobivao sam više energije, jasnoće i snage.
„Cutting the binds that tie“ = Sloboda Smile)
Saša Momić
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008818061890

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Negativni entiteti u nama... Empty Re: Negativni entiteti u nama...

Postaj by Admin on ned sij 11, 2015 9:49 am

Što podrazumijevamo pod crtežima zasnovanim na duhovnom znanju?
Uvod: Crteži zasnovani na duhovnom znanju važan su alat u duhovnom istraživanju. Oni imaju jednaku važnost kao rendgenski snimci u medicini. Pružaju autentičan uvid u suptilni svijet za sve koji ga sami ne mogu vidjeti i osjetiti. Fundacija za istraživanja duhovne znanosti (SSRF) je putem dara šestog čula ili sposobnosti suptilnog opažanja mnogih svojih tragatelja dobila uvid u suptilni svijet i zabilježila ih za dobrobit čovječanstva. Suptilno opažanje poslužilo je kao dijagnostičko sredstvo za razumijevanje duhovnih čimbenika koji su uzrok raznih poteškoća u životu. Putem šestog čula omogućeno je razumijevanje kako različita sredstava za duhovno iscjeljivanje koja je uveo SSRF, utječu na suptilni svijet. U ovom članku predstaviti ćemo detaljnu studiju o crtežima zasnovanim na duhovnom znanju.
 
Sadržaj [prikaži]

1. Što su crteži zasnovani na duhovnom znanju?

Negativni entiteti u nama... 1-cro_Subtle-world
Negativni entiteti u nama... 2-cro-YN-subtle-world
Neki tragatelji Fundacije za istraživanja duhovne znanosti (SSRF) imaju vrlo razvijeno šesto čulo. Ekstrasenzorna percepcija (ESP), sposobnost opažanja duhovne dimenzije, psihička sposobnost, vidovitost, predosjećaj, intuicija su sinonimi za šesto čulo. Pomoću šestog čula oni mogu vidjeti suptilni svijet i ono što ne mogu obični ljudi. Ovisno o razvijenosti šestog čula, tragatelji mogu vidjeti suptilni svijet do određene razine i do određenih detalja. Također su u stanju premostiti barijeru vremena i prostora. Crteži suptilne dimenzije koje oni crtaju mogu biti o događajima iz prošlosti i od bilo kuda u svijetu, iako sami tragatelji nisu nikada posjetili niti su poznavali ljude ili detalje njihove prošlosti. Crteži i ilustracije onoga što su ovi tragatelji spoznali u suptilnoj dimenziji nazivamo crtežima zasnovanim na duhovnom znanju. Formiraju se prvo olovkom u obliku grubih skica, onako kako ih tragatelji vide uz pomoć šestog čula (ESP). Zatim se skica obrađuje kompjuterskim programima za obradu slika u crteže za objavljivanje.

2. Tko može crtati crteže zasnovane na duhovnom znanju?

Ljudi s ovakvim sposobnostima poznati su kao umjetnici suptilnog svijeta ili umjetnici vidovnjaci. Uopće, osoba na 40% ili višeg duhovne razine sa razvijenim šestim čulom, a naročito čulom suptilnog vida, može sagledati suptilnu dimenziju. Ovi ljudi mogu zapravo vidjeti nevidljivi suptilni svijet, baš kao što mi vidimo fizički. Neki od njih su talentirani umjetnici i mogu naslikati i točno predstaviti ono što vide u suptilnom svijetu.
Točnost crteža raste sa:

 • Povećanjem duhovne razine

 • Motivacijom osobe koja posjeduje šesto čulo

 • Blagoslovom duhovno napredne osobe

 • Ako se tumačenje suptilnog čitanja obavlja kao vid duhovne prakse sa ciljem prikupljanja informacija o suptilnoj dimenziji za dobrobit čovječanstva.


3. O objavljenim crtežima duhova zasnovanim na duhovnom znanju u SSRF-u

U sljedećoj tablici prikazano je nekoliko detalja o crtežima duhova (negativnih energija) zasnovanim na duhovnom znanju objavljenim na web stranici SSRF-a. Opisana su dva scenarija:

 • Idealan scenarij U idealnoj situaciji, tragatelj više duhovne razine crta slike duhova niže razine, na primer iz razine Čistilišta i prve i druge razine Pakla (Patal). U tom slučaju, najveća moguća preciznost crteža potrebna u vremenu u kojem živimo, uz minimalnu opasnost da tragatelja u tom procesu ometa duh.


 • Stvaran scenarij Trenutno, tragatelji SSRF-a koji posjeduju moć suptilnog opažanja crtaju ilustracije o duhovima (mantike) više razine iz pete-sedme razine Pakla. Zbog toga se suočavaju sa mnogim ometanjima

Negativni entiteti u nama... CRO_Subtle-pictures-table-2
 
Napomene: (za brojeve obojene crveno)
[list="margin: 16px 0px; padding-right: 0px; padding-left: 40px; color: rgb(0, 0, 0); font-family: Arial, 'Source Sans Pro', Helvetica, sans-serif; font-size: 16px; line-height: 24px; background-color: rgb(255, 255, 255);"]
[*]
Prošli smo kroz tri ere Univerzuma i sada se nalazimo u četvrtoj i posljednjoj eri, poznatoj kao era razdora (Kaliyug – Kalijuga), u kojoj je većina ljudi na 20% duhovne razine. Zbog smanjenja sposobnosti suptilnog opažanja, točnost onih koji mogu opaziti pozitivne energije i Božanstva, u sadanjoj eri je najviše 30%. Štoviše, ljudi danas zbog nedostatka duhovne razine, ne mogu imati korist promatrajući suptilnu sliku čak i kad bi ona zračila više od 30% Istine. Na primer, ako bi Božanstvo i bilo predstavljeno s većom točnošću od 30%, mi ne možemo podnijeti energiju/Božansku svjesnost (Chaitanya – čaitania) koju bi crtež ili prizor emitirali. Najveći broj komercijalnih slika Božanstava u prosjeku sadrže samo 1-2% energije/Božanske svjesnosti Božanstava. Pod točnošću podrazumijevamo suptilnu sposobnost percepcije svih nijansi Božanstvu ili negativne energije. Čineći to, mi automatski privlačimo ili Božansku svjesnost Božanstva, ili crnu energiju duha.

[*]
Ograničili smo točnost prikaza negativnih energija na osam % kako bi umanjili opasnost od crne energije koja se prenosi putem suptilnih slika. Ovo se naročito odnosi na crteže moćnijih duhova (negativnih energija) iz najviše razine pakla, jer gledajući ih na slici, izloženi smo osam % njihovoj crnoj energiji. Slika bi emitirala toliko crne energije i negativni efekat drastično bi se odrazio na naše čitatelje. Suptilna slika od osam % točnosti predstavlja istinsku sličnost u terminima grubih osobina duha, kako bi ga druga osoba koja posjeduje dar suptilne percepcije mogla prepoznati sa slike kada bi vidjela tog istog duha. Pod osam % točnosti podrazumijevamo crtež koji je toliko sličan duhu i uhvatio je osam % njegove duhovne energije. Preostalih 22 % (od najviše mogućih 30 %) moguće je prenijeti kroz oslikavanje svake sijenke, boje i svake nijanse duha. Važno je naglasiti da osam % nikako nije mali postotak. Ova ocjena data je u odnosu na običnog čovjeka koji nema sposobnosti uvida u suptilni svijet.

[*]
100 % je jednako smrti.

[*]
Duhovi koji obitavaju u prve dvije razine pakla suptilni su. Kako se spuštamo od prve razine pakla niže, oni postaju sve suptilniji. Od pete do sedme razine su najsuptilniji i gotovo prozirni (transparentni) čak i za osobe s vrlo razvijenim šestim čulom. Stoga ih je teško razlikovati i prikazati sa preciznošću. Tragatelji SSRF-a koji imaju visoko razvijeno šesto čulo crtaju ih, jer u sadašnje vrijeme duhovi visoke hijerarhije, iz pete do sedme razine pakla, ometaju tragatelje SSRF-a. Glavni razlozi ometanja moćnijih duhova je sprečavanje traganja za stjecanjem znana i širenja duhovnosti.
[/list]
 

4. Zaštitni okvir

 
Negativni entiteti u nama... 4-cro_Border
 
Primjetiti ćete zaštitni okvir oko svakog crteža, zasnovanom na duhovnom znanju, koji prikazuje negativne energije, a u nekim slučajevima i oko cijelog članka. Svaka strana okvira sadrži Ime određenog aspekta Boga. Ime je određeno putem naprednog šestog čula. Funkcija zaštitnog okvira je onesposobljavanje bilo kakvih štetnih suptilnih vibracija koje emitiraju slike ili tekst o negativnim energijama. Zahvaljujući tome, naši čitatelji su zaštićeni od suptilnih negativnih vibracija.
Također, boja okvira varira prema Imenu Božanstva ispisanog na okviru. Duhovnim istraživanjem ustanovili smo kako je Božanstvo (aspekt Boga), u duhovnoj dimenziji predstavljeno određenom bojom. Korištenjem jednake boje okvira, povećava se sposobnost privlačenja zaštitne energije Božanstva.
Možete i sami uraditi suptilni eksperiment promatrajući ove zaštitne okvire

5. Što utječe na postotak Istine u crtežima zasnovanim na duhovnom znanju?

Postotak Istine, a s time i ukupno čitanje crteža zasnovanog na duhovnom znanju, povećava se kada su svi detalji vezani za crtež autentično opisani. Na primer, čak i ako se ne spomene pravo ime osobe čija je suptilna slika nacrtana, smanjuje se elemenat Istine.
Slijedi kompletna podjela različitih činitelja koji mogu utjecati na točnost ilustracije umjetnika koji crta suptilni svijet (ili vidovite osobe).
 
Negativni entiteti u nama... 5-cro-Incorrect-subtle-pictures
 
Kao što se može vidjeti iz gornje tablice postoje mnogi činitelji koji mogu umanjiti preciznost crteža utemeljenih na duhovnom znanju.
Često nailazimo na umjetnike (vidovite umjetnike) koji ljudima slikaju duhovne vođe ili anđele iz suptilnih razina. Gotovo u svim slučajevima, ovi crteži su duhovi (demoni, vragovi, negativne energije) koji pružaju lažne slike umjetnicima koji vide suptilni svijet (vidovitim umjetnicima). Kako sami umjetnici nisu duhovno razvijeni niti imaju adekvatno duhovno vodstvo, često su zavedeni duhovima više duhovne snage. Bezazlena osoba koja misli kako ima sliku svog anđela u stvari ima sliku duha iz jedne od razina pakla. Kada se crtež nađe u kući osobe, postaje kanal kroz koji duh emitira crnu energiju.

6. Kako provjeravamo crteže zasnovane na duhovnom znanju?

Tragatelji SSRF-a koristili su sljedeće tehnike za provjeru svojih sposobnosti.

 • Tragatelji sa razvijenim šestim čulom (ESP) izvodili su različite eksperimente za koje je postojala mogućnost lake provjere. Na primer:

  • Prepoznavanje broja stranice u knjizi bez gledanja. Stranica je slučajno odabrana.
  • Prepoznavanje karte slučajno odabrane iz paketa karata za igranje.
  • Opisivanje pojedinosti kuće nepoznate osobe.
  • Opisivanje života osobe gledanjem u njen pogrebni pepeo nakon kremiranja. • U 90% odgovora na oko 300 takvih pitanja, provjerom je potvrđena točnost. Kako su odgovori koje smo mogli provjeriti bili točni, počeli smo vjerovati u odgovore koje nije bilo moguće provjeriti.

 • Pokazalo se kako je znanje o različitim temama, koje su dobili različiti tragatelji identično, iako su znanje dobili nezavisno jedni od drugih. Na primer, utvrđeno je da su detalji o tome 'Što se točno događa u suptilnoj dimenziji kada se zaposjednuta osoba isceljuje duhovnim metodama', identični, iako su ih doživeli potpuno različiti tragatelji.

 • Pored svega navedenog, Njegova Svetost Dr. Athavale provjerava sve odgovore tragatelja putem visoko razvijenog šestog čula (ESP).

7. Posebne karakteristike crteža zasnovanih na duhovnom znanju koje su crtali tragatelji SSRF-a

Većina umjetnika (vidoviti umjetnici) suptilnim vidom opažaju figure u crno-bijeloj boji. U većini slučaja, sposobni su zapaziti samo najgrublji dio suptilne dimenzije. Na primer, kako izgleda duh iz razine čistilišta. Suptilna sposobnost opažanja suptilnijih duhova iz viših razina pakla, izvan je njihove mogućnosti. Tragatelji SSRF-a nadareni su sposobnošću sagledavanja suptilne dimenzije do najsitnijih detalja i u boji. Tragatelji SSRF-a također su u mogućnosti vidjeti detalje poput onih kojoj razini pripada duh, što radi u tom trenutku, zašto to radi, po čijim naredbama radi, koji je mehanizam delovanja iza onoga što radi i sl.

 • Jedna od tragateljica SSRF-a, Anuradha Vadekar, opisala je simptome koje je pretrpjela njoj nepoznata osoba. Kada je ta osoba intervjuirana simptomi su se podudarili u točnosti od 80%. Psihoterapeut bi potrošio više sati proučavajući činjenice i povijest osobe kako bi razotkrio detalje koje je Anurada otkrila samo svojim šestim čulom.

 • Drugi tragatelj SSRF-a, YoYa Vallee, prvo sagledava pojedinačnu suptilnu sliku, npr. prvo oči, zatim udove i slično, a onda ih sve poreda i sastavi u kompletnu sliku.

U suptilnoj dimenziji, nije sve onako kako izgleda. Na primjer, ako umjetnik, koji vidi suptilni svijet, misli kako dobiva viziju duha, velika je mogućnost i da mu se prikazuje duh koji mu daje lažnu sliku. U suptilnoj dimenziji, jednog duha kontrolira duh višeg reda. Sasvim je uobičajeno da postoji više nivoa kontrole. Kako bi mogao uspješno pronaći mantrika iz sedme razine pakla odgovornog za djelovanje duha niže razine, tragatelj treba imati šesto čulo (ESP) najviše razine.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Negativni entiteti u nama... Empty Re: Negativni entiteti u nama...

Postaj by Admin on ned sij 11, 2015 9:50 am

Dubina sposobnosti percepcije paranormalne aktivnosti našim šestim čulom


Vrlo često na Internetu nailazimo na slike ili fotografije duhova. Te nam fotografije omogućuju samo zamagljeni blic pogled na paranormalne aktivnosti oko nas. U stvarnosti, gotovo smo većinu vremena u doticaju sa duhovima (demonima, vragovima, negativnim energijama, itd.), bili toga svijesni ili ne. U nekim slučajevima, utjecaj je toliko snažan, da se zaposjednuta osoba ponaša nasilno ili postoji osjećaj seksualnog napastovanja od strane nevidljivog entiteta. U drugim slučajevima, duhovi (demoni, vragovi, negativne energije, itd) stvaraju probleme u našem životu na puno suptilniji način, kao što su financijski ili bračni problemi.
Snimanje paranormalne aktivnosti na filmu ili sposobnost da vidimo zamagljeno lice duha je samo vrh ledenjaka u shvaćanju suptilne dimenzije. Ukratko, to je vrlo površan nivo shvaćanja o aktivnostima duhova. Kako se naše šesto čulo (sposobnost suptilne percepcije) razvija, počinjemo detaljnije shvaćati kako i zašto se ove aktivnosti događaju.
Proučimo razne progresivno dublje razine šestog čula (suptilne percepcije) u odnosu na taj paranormalni svijet duhova.

 • Razina 1: Na ovoj razini sposobni smo kroz naše šesto čulo opaziti fizički utjecaj duhova (demona, vragova, negativnih energija itd.) – to može biti u obliku shvaćanja suptilnih uzroka specifičnih problema kao što su: bračni nesklad ili ogrebotina na koži ili zidu bez nekog očitog uzroka. S ciljem shvaćanja relativnih razlika između različitih razina, uzmimo da je sposobnost opažanja na ovoj razini jednaka 1 jedinici. Različiti tipovi obrisa duhova uhvaćenih na fotografskom filmu spadaju između razine 1 i razine 2.
 • Razina 2: Na ovoj razini sposobni smo opaziti detalj ili ukupnu suptilnu formu duha (demona,vraga, negativne energije, itd.).  Na primjer, možemo detaljno vidjeti kako duh izgleda. U usporedbi sa razinom 1, relativna sposobnost opažanja šestim čulom koja je potrebna za ovu vrstu percepcije bila bi jednaka količini od 1000 jedinica. • Razina 3: Ovdje smo sposobni opaziti detalje uma duha (demona, vraga, negativne energije, itd.) tj. njegove osjećaje i emocije. Na primjer, možemo opaziti da duh gleda ljutito na osobu koja je pod njegovim utjecajem. Pridodana sposobnost opažanja šestim čulom potrebna za ovu vrstu percepcije iznosi 100,000 jedinica u usporedbi sa razinom 1.

 • Razina 4: Na još većoj razini, sposobni smo opaziti detalje intelekta duha (demona, vraga, negativne energije itd.) kao npr.: duh napada osobu sa određenim suptilnim oružjem. Sposobnost šestog čula bila bi jednaka 10 milijuna jedinica u odnosu na razinu 1.


 • Razina 5: Shvaćanje razloga određenih postupaka duha. Ova sposobnost jednaka je količini od 1 milijarda jedinica.

 • Razina 6: Opažanje superiornog duha (mantrika) koji je naredio duhu nižeg reda da napadne pogođenu osobu, i još superiornijeg duha koji je naredio superiornom duhu i koji opskrbljuje crnom energijom potrebnom za proces stvaranja ometanja. Ovakva sposobnost jednaka je beskonačnosti. Samo Bog ili On (na najvećoj duhovnoj razini) koji se spojio s Bogom može znati ovakve detalje.

Dijagram ispod pokazuje različite nivoe opažanja koje netko može imati i relativnu sposobnost šestog čula koje nam je za to potrebno. 
 

Iz dijagrama iznad možemo vidjeti postojanje različitih nivoa opažanja napada duhova. Da bi bili sposobni opažati različite nivoe faktora uzroka, potrebno nam je eksponencijalno povećanje sposobnosti šestog čula.
Neki tragatelji, koji obavljaju duhovnu praksu pod vodstvom Fundacije za istraživanje Duhovne znanosti (SSRF), mogu sa tako razvijenim šestim čulom opažati i opisati slijedeće detalje o duhovima i njihovim aktivnostima.
 

 

 1. Vrsta duha (demona, vraga, negativne energije, itd.)–  da li robot/marioneta – kao običan duh i njihov broj (koliko je duhova uključeno u tom određenom napadu).

 2. Pripadajuća suptilna ravan duhova  koji napadaju.

 3. Količina (postotak) crne energije koju je upotrijebio duh (demon, vrag, negativna energija, itd.)

 4. Određeni čin napada/nesreće.

 5. Cilj napada.

 6. Mehanizam postupka napada:

  1. Upotreba pet kozmičkih elemenata  (panchamahabhoota) i njihova količina
  2. Upotreba suptilne okultne znanosti,mantre, itd.
  3. Upotreba različitih elemenata crne energije kao suptilne lubanje, kostura i sl.
  4. Actual act of attack and its salient features 7. Da li im u napadu na dotičnu osobu pomažu drugi duhovi.

 8. Fizički i suptilni učinci suptilnog napada.

 9. Smanjenje crne energije duha.

Kada se od različitih tragatelja koji se međusobno ne poznaju traži suptilno čitanje nekog događaja, njihovi rezultati se poklapaju kroz gore navedene različite varijable.
Samo ako smo upoznati sa detaljima napada i duha koji stoji iza njega, možemo isplanirati učinkovite mjere protiv njega.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Negativni entiteti u nama... Empty Re: Negativni entiteti u nama...

Postaj by Sponsored content


Sponsored content


[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.