Braco-Sunce-Istina-Mi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Admin on sub sij 10, 2015 2:22 pm

7 načela Thotha
Posted date: Siječanj 07, 2015 In: Duhovnost Općenito
Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Lf91
“Načela istine su sedam; Onaj koji zna sedam, posjeduje magični ključ pred čijim se dodirom sva vrata otvaraju”
[list="margin-right: 0px; margin-bottom: 25px; margin-left: 2.35em; padding-right: 0px; padding-left: 0px; border: 0px; outline: 0px; vertical-align: baseline; list-style-position: outside; list-style-image: initial; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;"]
[*]Načelo mentalizma
[/list]

“Sve je um; svemir je duhovan”

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Na%C4%8Delo1-300x225Mentalizam je teorija da se sve pojave u fizičkom i duhovnom svijetu mogu objasniti jedino pomoću kreativnog uma koji te pojave objašnjava. Sve pojave u Svemiru kreirane su pomoću misli i uma. Ništa ne postoji u fizičkom svijetu što ne podliježe ovom načelu. Cijeli je Svemir kreiran iz božanske misli. Materija je duh veće gustoće. Duh je finija verzija materije. Sve je Energija. Svojim mislima možemo djelovati u fizičkom svijetu. Ukoliko to ne činimo ili ne vjerujemo u to, netko drugi to čini umjesto nas.
Pitanje je dakle ... ko to drugi cini za nas... ali ne dopustajuci nama da spoznamo nase misli... bez slobodnih misli - ni slobode nema... ZNANJE JE LIJEK ZA SVE... ako samo vjerujes - znanje nemas - spoznavati razlog svoga vijerovanja... tada se vise zna a manje vijeruje... tada se spoznaje religija zivota = zivjeti religiozno ili po zakonima stvaranja - spajanjem u i kroz sveprozimajuce - a ne odvajanjem od svega prozimajuceg.
“Kako gore tako i dolje, kako dolje tako i gore”
Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Na%C4%8Delo2-300x225
Ovo načelo znači da će se sve misli i sve slike koje imamo u svom svjesnom i podsvjesnom umu, zrcalno manifestirati u vanjskim okolnostima. Vanjski svijet je zrcalni odraz našeg unutranjeg svijeta. Ovo načelo vrijedi i za dobre i za loše misli. Kako se penjemo po piramidi svijesti, vrijeme potrebno za manifestaciju sve je kraće i kraće, kako se baza piramide smanjuje prema vrhu.
Isto tako, promatranjem pojava u Svemiru možemo predvidjeti ponašanje pojava u čovjeku i obratno.
“Ništa ne miruje; Sve se giba; Sve vibrira”


Ako mi mirujemo... samo vjerujemo a ne gibamo se, ne krecemo po potrebnim vibracijama... tada se odvajamo... ako neko misli za nas ... tada to nije nase... nije iz naseg unutarnjeg svijeta... ne stvara se kaosmos u malom u nama - tada se ni ne krecemo... sto smo svijesniji tako nam je lakse biti svijestan bozanske svijesti...sjecamo se sebe... a ne vjerovati samo u nesto sto neko obecava u neki tudi spas i vodstvo... A NEZNAMO NI KO NAS VODI U I KROZ VOIJERU... vijeru UCENJEM i spoznavanjem spoznati moramo....UCENJE tio jeste kretanje i spoznavanje zivotnih vibracija...

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Na%C4%8Delo3-300x187Ovo načelo objašnjava različitost pojavnosti materije i duha. Od čistog duha na vrhu prema najgušćoj materiji na dnu, postoji kontinuitet različitih stupnjeva vibracije. Svaki atom i molekula vibrira određenim kretanjima, brzinama, vibracijama i frekvencijama. Kombinacija tih frekvencija određuje formu objekata, fizičkih i metafizičkih. Svaki atom je minijaturni svemir (“Kako gore tako i dolje”) koji se giba i vibrira. Na Putu duhovnosti težimo da te vibracije kreiramo iz vlastitog Višeg bića, umjesto iz nižeg. Svaki od sedam koraka podiže razinu vibracija i kretanja.
“Sve je dualnost; Sve ima polove; Sve ima par i sve ima suprotnost; Suprotnosti su identične u suštini, ali se razlikuju po stupnjevima.”

Kako se spoznaje licno kroz sebe... a ne samo vjerovati... tako se i nivoi znanja povecavaju... um ide u vise sfere spoznaje kroz predhodne SPOZNAJE...DAKLE SVIJEST LICNU... posto sve ima polove..LAZ i ISTINA...PITANJE JE KOME KOJA samo ODGOVARA...samo kroz spoznaju tih visih vibracija se spoznaje MOLITVA KAKO GORE NEKA BUDE I DOLE... samom vjerom kao sto rekoh isto postoje dva nivoa... ona donja vijera gdje nas se vodi - samo vjerovanje... i one gornje vibracije... koje se spoznaju nasim unutarnjim spoznajama i vodstvom... znaci potreban je licni rad kroz spoznaju svih vijera...znaci SPOZNAS SUPROTNOST KOJA TE OSLOBADA...


Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Na%C4%8Delo4-300x300Uzmimo za primjer toplinu i hladnoću. Energija je ista, samo je razlika u stupnjevima. Ako pogledamo na termometar, gdje završava toplina i počinje hladnoća? Ista je stvar sa materijom i duhom. Ista Energija. Smrznimo vodu i ona postaje led (materija), zagrijmo ju i ona postaje para (duh). Ista Energija, samo različitih stupnjeva.
Značaj ovog načela posebno se očituje u razumijevanju da je moguće transformirati i promjeniti vibracije svega, od jedne krajnosti prema drugoj. Tom transformacijom mijenja se i smjer toka Energije. Jedna transformacija privlači Energiju, druga ju odašilje. To je prava alkemija. Transformacija osnovnih utisaka, misli, emocija koje dobijamo na našim nižim razinama u duhovno zlato i Energiju. Mržnja može biti transformirana u ljubav, prazan bankovni račun u pun, fizičko tijelo u svjetlosno i td. Sve što trebamo napraviti jest da vlastitu svijest polariziramo na drugi, viši način. Biće koje je uvjetovano osjećajima, polarizira se u umu. Ono koje je identificirano sa umom, polarizira se u duhovnosti. Biće koje se spojilo sa duhovnošću, polarizira se u svjesnosti o jedinstvu. Biće koje se osvjestilo u jedinstvu, polarizira se u Boga. Sve različiti stupnjevi iste stvari.
Preuzeto s: Radioliberium
Razvijanjem vlastite - licne svijesti nam se i nase vibracije mijenjaju - a to znaci i vece spoznaje koje odbacuju one vodene u nama vjerske...gdje se samo ceka neki spas... bez licne zelje se nista ne mijenja...naucis i mijenjas ucitelja - mijenjas i znacenje svetih spisa... spoznajes njevu vrednost duhovnu... onu pravu kroz spoznaje njenih duhovnih...a ne ih samo znati na pamet... jer njeva spoznaja tek vodi do spoznaje njenih samih visih vibracija u nama pa tek onda i oko nas... znaci postici znanje kamena mudrosti kje pretvara nize razine metala u DUHOVNO ZLATO.... a tako se stvara kroz  NAS I ZLATNO DOBA... ne kroz ove sto nam namecu svoje namjere.. a neznamo ni ko su... samo ponavljamo na pamet nesto... a neznamo ni cije je...sluzimo njima preko pozitivnoganasega kojega odbacujemo a da ni svijesni nismo... znaci laz se sakriva iza ISTINE.. I LAZI SLUZIMO... ubjedeni da nije tako...a neznamo ko si ni lazni ni pravi nasi bogovi...
Uzmimo za primjer toplinu i hladnoću. Energija je ista, samo je razlika u stupnjevima. Ako pogledamo na termometar, gdje završava toplina i počinje hladnoća? Ista je stvar sa materijom i duhom. Ista Energija. Smrznimo vodu i ona postaje led (materija), zagrijmo ju i ona postaje para (duh). Ista Energija, samo različitih stupnjeva.
OVDJE SADA MOZETE DA UVIDITE DRUGI ISUSOV DOLAZK U VISOJ VIBRACIJI ILI DUHU NA OBLACIMA BIJELIMA...tako smo i mi ucenjem njegovog znanja isto postici trebali za ove 2 000 godina doba ribe... a mi nista postigli nismo... razlog je gore napisan... neznanje i oni koji su nam znanje i zabranili i odvojili od nas - ali se stite Istinom... tako da ne sluzimo ni sebi ni sveprozimajucem... nego njima, a mislimo da sluzimo Isusu i njegovom Ocu... dakle svi smo u zabludi....... dakle - krstenje vatrom - vatra koja u nama zagrijava vodu... ili tali duhovno zlato... i to je to mijenjanja vibracija u nama LICNIM RADOM UCENJEM I ISKUSTVIMA...

[list=5]
[*]Načelo muško/ženskih principa
[/list]

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Na%C4%8Delo7-300x234
“U svemu postoji muški i ženski princip; Taj se princip očutuje na svim poljima”
Ovo se načelo može shvatiti i kao načelo dualnosti u sebi. U fizičkom obliku tijela su muška ili ženska ali je duša bespolna, odnosno posjeduje i muška i ženska obilježja. Svako ima lijevu i desnu stranu mozga. Bog Otac i Majka Zemlja.
Ključno je za rad sa ovim načelom postići ravnotežu i spajanje. Put spajanja dovođenjem u ravnotežu muške i ženske principe u sebi, božanske i zemaljske aspekte. Balansiranje svoja tri uma, četiri tijela, sedam čakri. Ravnoteža duše i ega. To se postiže nadilaženjem “negativnog” ega i njegovo dovođenje u odnos ravnoteže sa dušom, gdje se on brine za fizičko tijelo a ne za kompletan život. “Zvjer mora biti ukroćena i vuk preobražen u psa čuvara”.
I to je to... samo kroz licno ucenje... mijenjanjem sebe se tek mijenjaju drugi.. vidjeti brvno u oku svome... sam sa sobom se svadati - a ne sa drugim... svi koji znaju bibliju na pamet... SU UBJEDENI DA NEMA DRUGIH UCENJA I DA SVU SVA DRUGA SATANSKA... a ne shvacaju da oni bas njemu i sluze... jer tvrde da su sedam dana svijetla stvaranja satanski i negativni i da je samo ovo smrtno tijelo koje postoji kod nas jedino i nema drugih tijela... znaci mora se spoznati ko je ko i ko sta UCI... znaci spoznati zvijer i preobraziti u cuvara... a to znaci svijestan biti obe strane - tako da nas ona zvijerinja ako ju spoznamo upozorava gdje da idemo i sta da ucimo a ne da pod njom zivimo a drugo mislimo i tvrdimo i u to ime ostalo i uniustavamo...
[list=6]
[*]Načelo ritma
[/list]

“Sve teče, unutra i van; Sve ima svoje plime i oseke; Sve se diže i spušta, Mjera otklona lijevo je mjera otklona na desno; Ritam se kompenzira”
Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Na%C4%8Delo5-300x300Ovo načelo se nemože izbjeći ili ga se nemože zaustaviti, ali se može postati neovisan o njemu. Umjesto da on utječe na nas, mi ga možemo koristiti. U kombinaciji sa prethodnim načelima, možemo se polarizacijom dovesti u centar i neutralizirati sile koje bi nas gurnule u drugu krajnost. O tome govori Gurđijev u svom Zakonu broja Sedam.
Rad sa ovim načelom najbolje je objašnjen kao postizanje balansa, ravnoteže, “ravnodušnosti”, neutralnosti, bez obzira da li je netko “na dobitku ili gubitku” jer shvaća načelo dualnosti. Da li smo na emocionalnom toboganu smrti ili smo u ravnoteži ovisi isključivo o stanju naše svijesti tj. polarizaciji vlastitog uma. Sva patnja proizlazi iz identifikacije sa nekim ili nečim ili proizlazi iz percepcije, odnosno gledišta.
Glediste nase mijenja sve ostalo staro ili nepotrebno... gubitka u stvari nema... ali se zlo  uznemirije svijetlom i licnim spoznajama... gubi musteriju pa se buni...gubi roba... tada se pojacava losa vibracija i osjeti se sukob u raznim oblicima boli u nama a to je sve tada samo DOBITAK... stvaranje balansa u nama... sto nam je veca svijest krace ce da traje to lose uzburkano... to sve treba tada biti svijestan kao licne borbe i pobjede.. a ne kao straha i neke kazne od boga... jer bog ne kaznjava - to je najsmijesnije i najlaznije sto se moze zamisliti... to je borba i spoznaja u nama koja se treba namjerno i svijesno pobijediti. A posto se tamno izbacije sviojesno ili nize vibracije... A TE VISE VIBRACIJE SVIJETLA STVARANJA SU ODUVIJEK TU... a to znaci  da automatski mislima i radom svojim samo odbacivanjem lazi, vec dobojas svijetlo istine... dakle svijest kome i zasto se sluzi do sada i da je to sakriveno iza istine svijetla... koje sprecava svijetlo ... dakle u tami smo... da smo svijesni ne bi tako ni bilo...
[list=7]
[*]Načelo uzroka i posljedice
[/list]

“Svaki uzrok ima posljedicu; Svaka posljedica ima uzrok; Sve se dešava u skladu sa načelima; Slučajnost je samo kad se nemože prepoznati uzrok; Postoje mnoga polja uzročno posljedične povezanosti, ali ništa nemože izbjeći ovo načelo”
Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Na%C4%8Delo6-300x187Umjetnost rada sa ovim načelom je izdizanje iz uobičajenog polja uzroka i posljedica. To se postiže uzdizanjem stanja svijesti, iz svijesti žrtve u svijest gospodara. Iz Generalnog Zakona u Zakon Izuzetka (Gurđijev). Prosječna bića su uglavnom posljedice, ne uzroci. I zato su žrtve misli, raspoloženja, osjećaja, želja, nižeg jastva i ostalih bezbrojnih uzroka. Majstori se uzdižu i na svakoj novoj razini svijesti sve su više uzrok a sve manje posljedica.
Ključna stvar za početak je postati gospodarem vlastitog uma, pa zatim gospodarem vlastitih osjećaja i želja i zaključno gospodariti vlastitim tijelom i akcijama. Misli, osjećaji i djelovanja trebaju služiti višim načelima višeg Ja a ne nižim. Kad se to postigne, duša više nema razloga ostati u ovoj “školici”, osim kao pomoć braći i sestrama koji još uvijek uče te lekcije. Budi uzrok, budi gospodar, budi kreator zajedno sa božanskim, i tada ćeš se koristiti ovom načelom, umjesto da se ono koristi tobom. Ako nisi gospodar, onda si žrtva.
Posto nemamo svojih misli .. tada neko drugi misli za nas... a mi ubijedeni... u stvari uce nas ti koji misle za nas da je sve bozija volja i plan.. te da mi  i ne treba da mislimo... pa cak i da nije nase DA MISLIMO... nase je samo da trpimo... a to stvara posledice sve vecega pada u vibracijama i to je i uzrok za nas a posledice su opet isti uroci... zato na se istorija i ponavlja... Jedna sveta knjiga kao ... i sto vijera... svi uce istu knjigu  - a niko nikoga niti trpi niti treba... umjsto da preko te knjige se svi spajamo - mi se razdvajamo... i svi ubjedeni kao su oni u pravu... a svi isto pricaju... GDKE JE TU UZROK VISIH VIBRACIJA I SVIJETLOSTI RAZUMA - SVIJESTI... gdje dobra raspolozenja i osjecaji i slicno... ili ZNANJA...  nema visega nacela ja... jer niko nista ne spoznaje... samo ponavlamo tude... nema nasega... dakle NEMA NI UZROKA MIJENJANJA NASE SVIJESTI... jer ti koje sluzimo ubijedise nas da je znanje zlo za nas... tako da apsolutno nismo svijesni  ni jednoga boga... sve smo zaboravili... dakle treba tek zelju imati da se necega sijeti... a ako se ne odbaci jedno... ne preobrazi svijesno... ne moze se ni spoznati ono drugo... TO JESTE NASE LICNO... ne mozemo spoznati sebe...

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Na%C4%8Delo7-300x234
“U svemu postoji muški i ženski princip; Taj se princip očutuje na svim poljima”
Ovo se načelo može shvatiti i kao načelo dualnosti u sebi. U fizičkom obliku tijela su muška ili ženska ali je duša bespolna, odnosno posjeduje i muška i ženska obilježja. Svako ima lijevu i desnu stranu mozga. Bog Otac i Majka Zemlja.
Ključno je za rad sa ovim načelom postići ravnotežu i spajanje. Put spajanja dovođenjem u ravnotežu muške i ženske principe u sebi, božanske i zemaljske aspekte. Balansiranje svoja tri uma, četiri tijela, sedam čakri. Ravnoteža duše i ega. To se postiže nadilaženjem “negativnog” ega i njegovo dovođenje u odnos ravnoteže sa dušom, gdje se on brine za fizičko tijelo a ne za kompletan život. “Zvjer mora biti ukroćena i vuk preobražen u psa čuvara”.


“Sve teče, unutra i van; Sve ima svoje plime i oseke; Sve se diže i spušta, Mjera otklona lijevo je mjera otklona na desno; Ritam se kompenzira”
Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Na%C4%8Delo5-300x300Ovo načelo se nemože izbjeći ili ga se nemože zaustaviti, ali se može postati neovisan o njemu. Umjesto da on utječe na nas, mi ga možemo koristiti. U kombinaciji sa prethodnim načelima, možemo se polarizacijom dovesti u centar i neutralizirati sile koje bi nas gurnule u drugu krajnost. O tome govori Gurđijev u svom Zakonu broja Sedam.
Rad sa ovim načelom najbolje je objašnjen kao postizanje balansa, ravnoteže, “ravnodušnosti”, neutralnosti, bez obzira da li je netko “na dobitku ili gubitku” jer shvaća načelo dualnosti. Da li smo na emocionalnom toboganu smrti ili smo u ravnoteži ovisi isključivo o stanju naše svijesti tj. polarizaciji vlastitog uma. Sva patnja proizlazi iz identifikacije sa nekim ili nečim ili proizlazi iz percepcije, odnosno gledišta.
“Svaki uzrok ima posljedicu; Svaka posljedica ima uzrok; Sve se dešava u skladu sa načelima; Slučajnost je samo kad se nemože prepoznati uzrok; Postoje mnoga polja uzročno posljedične povezanosti, ali ništa nemože izbjeći ovo načelo”

Mi moramo spoznati uzrok nasih posledica.... ODBACITI NE MOZE NISTA... samo spoznati... TE POSTATIO NEOVISAN O NJEMU... koristeci to samo kao uzrok licnoga rada na sebi, kao usporedbu sta nama odgovara a sta ne... da nas guraju u drugi ili  NASU ISTINSKU KRAJNOST... a ne da zivimo pod njima.... sve opet zavisi od nase svijesti... a to znaci ne samo vjerovati u nesto... jer to nije znanje... vjeru treba uciti i raditi... a ne samo cekati... jer ko stoji... taj se ne giba - nema svoga stava ni misaone forme - licne svijesti... nema neovisnosti, ostajemo vodeni, drugi odlucuju sa nama i onasoj smrti... nema drugoga dijela nasega koji nas vodi u zivot itd...
Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Na%C4%8Delo6-300x187Umjetnost rada sa ovim načelom je izdizanje iz uobičajenog polja uzroka i posljedica. To se postiže uzdizanjem stanja svijesti, iz svijesti žrtve u svijest gospodara. Iz Generalnog Zakona u Zakon Izuzetka (Gurđijev). Prosječna bića su uglavnom posljedice, ne uzroci. I zato su žrtve misli, raspoloženja, osjećaja, želja, nižeg jastva i ostalih bezbrojnih uzroka. Majstori se uzdižu i na svakoj novoj razini svijesti sve su više uzrok a sve manje posljedica.
Ključna stvar za početak je postati gospodarem vlastitog uma, pa zatim gospodarem vlastitih osjećaja i želja i zaključno gospodariti vlastitim tijelom i akcijama. Misli, osjećaji i djelovanja trebaju služiti višim načelima višeg Ja a ne nižim. Kad se to postigne, duša više nema razloga ostati u ovoj “školici”, osim kao pomoć braći i sestrama koji još uvijek uče te lekcije. Budi uzrok, budi gospodar, budi kreator zajedno sa božanskim, i tada ćeš se koristiti ovom načelom, umjesto da se ono koristi tobom. Ako nisi gospodar, onda si žrtva.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Re: Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Admin on sub sij 10, 2015 3:46 pm


Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Re: Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Admin on sub sij 10, 2015 4:07 pm

Ljubav i njen smisao u Svijetu
Rudolf Steiner
Zurich, 17. Prosinca 1912.
GA 143
Uvodne napomene
Ovo predavanje je održao Rudolf Steiner publici upoznatoj sa općom pozadinom njegova antropozofskog nauka [učenja]. On je konstantno naglašavao razliku između njegovih pisanih radova i izvještaja od njegovih predavanja koja su davana usmenom komunikacijom i koja nisu originalno bile namerene za štampanje. Trebalo bi također se sjetiti da određene premise su uzete zdravo za gotovo kada su riječi govorene. "Te premise," piše Rudolf Steiner u svojoj autobiografiji, "uključuju u najmanju ruku antropozofsko znanje o Čovjeku i Kozmosu u njihovoj duhovnoj suštini; također i od onoga što se može nazvati `antropozofskom poviješču`, priopćenim kao rezultatom istraživanja duhovnog svijeta."
Pregled sadržaja
Što stariji bivamo, sve više počinjemo voljeti mudrost koju nam otkriva život. U mudrosti koju život otkriva, čovjek formira sjeme njegova sljedećeg života i s tim njegova duhovna jezgra zrije. Ali djela ljubavi nisu djela koja traže kompenzaciju u sljedećem životu. Sve što radimo iz ljubavi, time mi otplaćujemo dugove. Jedine akcije od kojih nemamo ništa u budućnosti su one koje izvodimo iz istinite, iskrene ljubavi. To je zato jer su ljudi podsvjesno svjesni da ima tako malo ljubavi u svijetu. Duša mora biti vrlo napredna prije nego djela mogu biti učinjena a iz kojih se ne dobiva ništa za sebe; ali onda svijet profitira još više. Ljubav je "moralno" sunce svijeta. Interes u zemljinu evoulciju je neophodan prethodnik ljubavi. Duhovna Znanost bez ljubavi bi bila opasnost za čovječanstvo. Bez osjetilno-rođene ljubavi, ništa materijalno ne dolazi u svijet; bez duhovne ljubavi, ništa duhovno. Kreativne sile se razvijaju kroz ljubav. Mi dugujemo naše postojanje djelima ljubavi kovanim u prošlosti. Da bi se otplatili dugovi kroz djela ljubavi tu je stoga mudrost.
Uz ljubav postoje još dvije snage: moć i mudrost. Na te dvije, koncepti magnitude [opsega, jačine...] i pojačavanja su primjenjivi, ali ne i na ljubav. Sve-obuhvaćajući atribut Božanstva stoga nije svemoć, niti sveznanje, već ljubav. Bog je vrhovna ljubav, ne vrhovna moć, ne vrhovna mudrost. Božanstvo je podijelilo te dvije moći sa Arimanom i Luciferom. Mudrost i moć se razvijaju u svijetu, ali ljubav je unikatna, Božanski Impuls. Golgotski Misterij je bio ispunjen kao protuteža impulsima moći i mudrosti. Stoga itko tko zna misterij ljubavi može biti Krščanin. Duhovna Znanost mora uključivati tu ljubav -- inače vodi u egoizam.
Golgotski Misterij je Djelo Bogova i zabrinutost Bogova. To Djelo se nemože razumiti iz mudrosti već samo iz ljubavi. Zajedno sa sebičnošču, zlo je došlo u svijet. To je morali biti tako, zato što bez zla, čovjek nebi mogao doseći dobro. Ali kroz čovjekovu pobijedu nad samim sobom razvitak ljubavi je načinjen mogućim. Tama je omogućila svjetlosti da dođe u naš vidokrug.
Ljubav i njen smisao u Svijetu
Kada kažemo da u sadašnjem trenutku vremena čovjek u svojoj evoluciji mora naučiti razumijevati Kristov Impuls, može se pojaviti misao: Kakva je, onda, pozicija onoga koji nije nikada čuo o Kristovom Impulsu, možda nikada nije čuo ime Kristovo? Dali će takav čovjek biti lišen Kristova Impulsa zato što nije čuo ime Kristovo? Jeli nephodno imati neko teoretsko znanje o Kristovom Impulsu da bi Kristova snaga mogla proteći u dušu? Pojasnit ćemo naše umove o tim pitanjima sljedećim mislima koje se tiču ljudskoga života od rođenja do smrti.
Ljudsko biće dolazi u svijet i živi kroz rano djetinjstvo u polu-spavajućem stanju. Ono postepeno će da nauči da osjeća sebe kao "ja", da pronađe svoj položaj kao "ja", i njegov duševni život se konstatno obogaćuje onime što je primljeno kroz "ja". U vrijeme kada se smrt približava, život duše je tada najbogatiji i najzreliji. Stoga se vitalno pitanje uzdiže: Šta biva od života naše duše kada tijelo otpadne [kada fizičko tijelo umre]? To je neobičnost našeg fizičkog života i života naše duše da bogatstvo našeg iskustva i znanje se povećava značajno kako se približavamo smrti; ali u istovrijeme određeni atributi se gube i nadomještaju drugim atributima potpuno drukčijeg karaktera. U mladosti skupljamo znanje, prolazimo kroz iskustva, njegujemo nade koje po pravilu mogu samo docnije biti ispunjene. Što bivamo stariji, to više počinjemo voliti mudrost koju otkriva život. Ljubav prema mudrosti nije egoistična, jer ova ljubav se povečava u mjeri u kojoj se približavamo smrti; ona se povećava u mjeri u kojoj očekivanje od sticanja nečega od naše mudrosti opada. Naša ljubav za ovaj kontekst naše duše se polako ali sigurno povećava. U ovom smislu Duhovna Znanost može ustvari postati izvor iskušenja, pošto čovjek može biti vođen vjerovanjem da njegov sljedeći život će ovisiti od skupljanja mudrosti u trenutnom životu. Efekt Duhovne Znanosti može biti produžetak egoizma iznad granica ovoga sadašnjeg života, i u tome leži opasnost. Stoga ako se krivo shvati, Duhovna Znanost može odigrati ulogu iskušivača -- to počiva u samoj njenoj prirodi.
Ljubav prema mudrosti stečena iz života bi mogla biti uspoređena sa cvjetanjem biljke kada potrebna faza zrelosti je dostignuta. Ljubav se izdiže za nešto što je sadržano u nama samima. Ljudi su često pokušavali da sublimiraju [uzvise] impuls ljubavi za nešto što je u njima samima. Kod Mistika, na primer, nalazimo dokaze kako su oni težili da preobraze nagon za samo-ljubavlju u ljubav prema mudrosti, i da puste da ta ljubav emanira u ljepotu. Uranjanjem u kontemplaciju u dubine njihovog vlastitog duševnog-života su težili da postanu svjesni Božanske Iskre unutar njih. Ali istina je da mudrost koju su ljudi stekli u životu je samo sredstvo pomoću čega sjeme njegova sljedećeg života je razvijeno. Kada biljka završi svoj rast kroz godinu, sjeme ostane. I tako je i sa mudrošču stečenom iz života. Čovjek prolazi kroz Vrata Smrti i duhovna jezgra bića u svome procesu zrenja [zrijanja] je sjeme sljedećeg života koje će biti Božanska Iskra, Apsolut. Ovo je njegova interpretacija toga zato što to ide protiv trunke nečega za čovjeka da prizna da njegovo duhovno-sjeme je ništa drugo nego njegovo vlastito sebstvo. Meister Eckart, John Tauler, i drugi, govore o tome [sjemenu] kao o "unutrašnjem Bogu", zato što neznaju ništa o reinkarnaciji. Ako shvatimo značenje zakona reinkarnacije tada prepoznajemo značajnost ljubavi u svijetu, i u pojedinačnom i u općem smislu. Kada pričamo o karmi, mi mislimo na to da karma kao uzrok u jednom životu ima efekt u sljedećem. U terminima uzroka i efekta mi nemožemo, naime, pričati zaista o ljubavi, nemožemo pričati o djelima ljubavi i njezinim eventualnim kompenzacijama. Istina, ako je negdi djelo, drugdi će biti kompenzacija, ali to nema ništa nema veze sa ljubavi. Djela ljubavi ne zahtjevaju kompenazciju u sljedećem životu.
Pretpostavimo, na primer, da radimo i da naš rad donosi dobit. Može također biti slučaj da naš rad nam ne pruža radost zato što ga vršimo samo zato da bi otplatili dugove, ne za stvarnu nagradu. Možemo zamisliti da na ovaj način čovjek je već potrošio ono što sada zarađuje kroz njegov rad. On bi rađe da nema dugova, ali kako stvari stoje, on je dužan da radi da bi ih otplatio. Sada primjenimo ovaj primjer na naše akcije općenito. Za sve što radimo iz ljubavi mi otplatimo dugove. Sa okultne točke gledišta, ono što je urađeno iz ljubavi ne donosi nagradu već pravi odštetu za profit koji je već potrošen. Jedine akcije od kojih nemamo ništa u budućnosti su one koje izvodimo iz istinite, iskrene ljubavi. Ova istina može biti uznemirujuća i ljudi su sretni da neznaju ništa od nje u svojoj višoj svijesti. Ali u njihovoj podsvijesti svi znaju, i zato djela iz ljubavi se urade tako nevoljko, zato je tako malo ljubavi u svijetu. Ljudi osjećaju instiktivno da oni mogu očekivati ništa za njihovo "ja" u budućnosti od djela iz ljubavi. Napredna faza razvoja mora biti dostignuta prije nego duša može iskusiti radost pri izvođenju djela ljubavi od kojih se ne dobiva ništa za sebe. Impuls za to nije jak u čovječanstvu. Ali okultizam može biti izvor moćnog podsticaja za djela ljubavi.
Naš egoizma dobiva ništa od djela ljubavi -- ali svijet dobiva štoviše. Okultizam kaže: Ljubav je za svijet ono što je sunce za vanjski život. Nijedna duša nemože bujati [napredovati, bogatiti se] ako ljubav ode iz svijeta. Ljubav je "moralno" sunce svijeta. Nebi li bilo apsurdno ako bi čovjek koji uživa u cvijeću koje raste na livadi poželio da sunce nestane sa svijeta? Prevedemo u termine moralnog života, to znači: Naša duboka zabrinutost mora biti da će impuls za ispravan, zdrav razvoj naći put u poslove [dešavanja] čovječanstva. Da će proširiti ljubav preko zemlje [globusa] u najvećoj mogućoj mjeri, da promovira ljubav na zemlji -- to i samo to je mudrost.
Šta učimo od Duhovne Znanosti? Učimo činjenice koje se tiču evolucije zemlje, mi čujemo Duh zemlje, zemljine površine i njenih mjenjajućih uvjeta, razvoja ljudskog tijela i tako dalje; učimo razumijevati prirodu sila koje rade i tkaju u procesu evolucije. Šta to znači? Šta to znači kada ljudi ne žele znati ništa o Duhovnoj Znanosti? To znači da oni nemaju interesa za to šta je stvarnost. Jer ako čovjek nema želje da zna išta o prirodi Starog Saturna, Starog Sunca, Starog Mjeseca, onda on nemože znati išta o Zemlji. Manjak interesa za svijet je egoizam u njegovoj najvećoj formi [obliku]. Interes u svo postojanje je čovjekova dužnost koja je vezana za njega. Hajmo stoga težiti i ljubiti sunce sa njegovim kreativnim snagama, to je ljubav za blagostanje zemlje i duša ljudi! Ovaj interes u zemljinu evoluciju bi trebao biti duhovno sjeme ljubavi za svijet. Duhovna Znanost bez ljubavi bi bila opasnost za čovječanstvo. Ali ljubav nebi trebala biti stvar za propovjedanje; ljubav mora i zaista će doći u svijet kroz širenje znanja duhovnih istina. Djela ljubavi i Duhovna Znanost bi trebali biti nerazdvojno sjedinjeni.
Ljubav posredovana putem čula je izvor kretivne snage, onoga što utiče u biće. Bez ljubavi rođene čulima [ljubavi rođene iz čula], ništa materijalno nebi postojalo u svijetu; bez duhovne ljubavi, ništa duhovno nemože se uzdići u evoluciji. Kada prakticiramo ljubav, kultiviramo ljubav, kreativne snage se uljevaju u svijet. Može li se od intelekta očekivati da ponudi razloge [opravdanja, objašnjenja] za to? Kreativne snage su se uljele u svijet prije nego smo mi sami i naš intelekt došli u biće. Istina, kao egoisti, mi lišavamo budućnost kretivnih snaga; ali nemožemo izbrisati djela ljubavi i kreativne snage prošlosti. Mi dugujemo našem postojanju djela ljubavi kovanih u prošlosti. Snaga sa kojom smo mi bili zaduženi [koja nam je data, koju smo dobili] djelima ljubavi je mjera našeg dubokog duga prema prošlosti, i bilo koju ljubav koju možemo u bilo kojem vremenu donjeti [predočiti, pridonjeti] je otplata dugova koje dugujemo za naše postojanje. U svijetlu ovoga znanja ćemo moći razumjeti djela čovjeka koji je dostigao visoku fazu u razvoju, jer on ima i dalje velike dugove da plati za prošlost. On plaća svoje dugove kroz djela ljubavi, i u tome počiva njegova mudrost. Što višu fazu razvoja postigne čovjek, to više se impuls ljubavi u njemu povećava po snazi; mudrost sama nije dovoljna.
Pomislimo na značenje i efekt ljubavi u svijetu na sljedeći način. Ljubav je uvijek podsjetnik dugova koje dugujemo životu u prošlosti, i zato što ne dobivamo ništa za budućnost plaćanjem tih dugova, nikakav profit za nas se ne nagomilava od naših djela ljubavi. Moramo ostaviti naša djela ljubavi iza u svijetu; ali su oni onda duhovni faktor u tome kako se dešavaju svijeto-dešavanjima. Ne kroz djela ljubavi već kroz djela drukčijeg karaktera mi usavršavamo sebe; ipak svijet je bogatiji za naša djela ljubavi. Ljubav je kreativna sila u svijet.
Pored ljubavi ima još druge dvije sile u svijetu. Kako oni stoje naspram ljubavi? Jedna je snaga, moć; druga je mudrost. S obzirom na snagu ili moć možemo pričati o stupnjevima: slaba, jača, ili apsolutna moć -- svemoć [svemoćnost]. Isto vrijedi i za mudrost, jer ima faza na putu do sveznanja [sveznalaštva]. To ne vrijedi kada pričamo o stupnjevima ljubavi. Šta je univerzalna ljubav, ljubav za sva bića? U slučaju ljubavi nemožemo pričati o povećanju kao što možemo pričati o povećanju znanja u sveznanje ili moći u svemoć, o vrlini preko koje stičemo veće savršenstvo našeg vlastitog bića. Ljubav za par ili puno bića nema nikakve veze sa našim vlastitim usavršavanjem. Ljubav za sve što živi nemože biti uspoređena sa svemoći; koncept magnitude [opsega, veličine...], ili povećanja, nemože ispravno biti primenjen na ljubav. Mogu li atributi svemoći biti pripisani Božanskom Biću koje živi i tkaje kroz svijet? Spornost [nešto što je sporno] rođena iz osjećaja ovdje mora biti tiho: ako bi Bog bio svemoćan, on bi onda bio odgovoran za sve što se događa i onda nebi moglo biti ljudske slobode. Ako čovjek može biti slobodna, onda sigurno nemože biti Božanske svemoći.
Dali je Božanstvo sveznajuće? Kao najveći čovjekov cilj je da bude što sličniji Bogu, naša težnje moraju biti u smjeru sveznanja. Dali je sveznanje, onda, vrhovno blago? Ako je, ogroman jaz mora zauvijek nestati [yawn eng.] između čovjeka i Boga. U svakom trenutku čovjek bi morao biti svjestan ovoga jaza ako Bog posjeduje vrhovno blago sveznanja samo za sebe i uzdržava ga od čovjeka. Sveobuhvatajući atributi Božanstva nisu ni svemoć, niti je to sveznanje, već je to ljubav -- atribut na kojemu nije moguće nikakvo pojačanje. Bog je [potpuna, apsolutna] ljubav, nepomućena ljubav, je ko da je rođen iz ljubavi, je sama [sušta] substancija i suština ljubavi. Bog je čista ljubav, ne vrhovna mudrost, ne vrhovna moć. Bog je zadržao ljubav za sebe ali je podijelio mudrost i moć sa Luciferom i Arimanom. Podijelio je mudrost sa Luciferom i moć sa Arimanom, da bi čovjek mogao postati slobodan, da bi mogao pod utjecajem mudrosti napraviti napredak.
Ako pokušamo da otkrijemo izvor bilo čega što je kreativno dolazimo do ljubavi; ljubav je zemlja [površina], temelj svega što živi. Zbog različitih impulsa u evoluciji bića su vođena da postanu mudrija i moćnija. Napredak se stječe kroz mudrost i snagu. Studija [proučavanje] smjera koji je uzela evolucija čovječanstva pokazuje nam kako će razvoj mudrosti i snage da se promjene: tu je progresivna evolucija i onda Kristov Impuls koji se jednom ulio u čovječanstvo kroz Misterij na Golgoti. Ljubav, stoga, nije došla u svijet stupenjevima; ljubav je prostrujala [protekla] u čovječanstvo kao dar Božanstva, u kompletnoj, savršenoj, cijelovitosti. Ali čovjek može primiti Impuls u sebe postupno. Božanski Impuls ljubavi koji trebamo u zemaljskom životu je Impuls koji je došao jednom i zauvijek.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Re: Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Admin on sub sij 10, 2015 4:08 pm

Istinska ljubav nije sposobna umanjivati ili uvećavati. Njena priroda je prilično drukčija od prirode mudrosti i moći. Ljubav ne probuđuje očekivanja za budućnost; ona je plaća dugova navučenih na sebe u prošlosti. I takav je bio Golgotski Misterij u svijetskoj evoluciji. Dali je Božanstvo, onda, dugovalo neke dugove čovječanstvu?
Luciferov utjecaj je donio u čovječanstvo određen element i za posljedicu se je nešto što je čovjek prije posjedovao povuklo od njega. Ovaj novi element je odveo do silaska [iliti nizbrodo, prema dole; svojevrsni pad bi se moglo reći...], silaska kojem se suprostavio Golgotski Misterij koji je omogućio plaćanje svih dugova. Golgotski Impuls se nije desio da bi grijesi koje smo počinili u evoluciji bili maknuti od nas, nego da bi ono što je upuzilo u čovječanstvo kroz Lucifera dobilo svoju protutežu.
Zamislimo da ima čovjeka koji nezna ništa o imenu Krista Isusa, ništa o tome što se priča u Evanđeljima, ali on razumije radikalnu razliku između prirode mudrosti i moći i prirode ljubavi. Takav čovjek, iako nezna ništa o Golgotskom Misteriju, je Krščanin u pravom smislu. Čovjek koji zna da je ljubav ovdje za otplaćivanje dugova i ne donosi profit za budućnost, je pravi Krščanin. Da bi se razumjela priroda ljubavi -- to znači biti Krščaninom! Teozofija (vidi napomenu 1) sama, Duhovna Znanost sama, sa njenim učenjima o Karmi i reinkarnaciji, može nas pretvoriti u velike egoiste osim ako je impuls ljubavi, Kristov Impuls, dodat; samo tako možemo steči snagu da prevaziđemo egoizam koji može biti prouzrokovan Duhovnom Znanošču. Balans je ostvaren razumevanjem Kristova Impulsa. Duhovna Znanost je data danas svijetu zato što je to nužnost za čovječanstvo; ali u njoj leži velika opasnost da će -- ako biva kultivirana bez Kristova Impulsa, bez Impulsa ljubavi -- ljudi samo povećati njihov egoizma, da će ustvari stvoriti [odgojiti] egoizam koji traje čak iza smrti. Iz ovoga zaključak ne smije biti izveden da mi nebi trebali kultivirati Duhovnu Znanost; već rađe moramo naučiti da shvatimo da razumevanje sušte prirode ljubavi je integralni dio nje.
Šta se ustvari desilo na Golgotskom Misteriju? Isus iz Nazareta je bio rođen, živio onako kako to ukazuju Evanđelja, i kada je bio trideset godina star Krštenje u Jordanu se desilo. Nakon toga Krist je živio tri godine u tijelu Isusa od Nazareta i ispunio je Golgotski Misterij. Mnogo ljudi misli da bi Golgotski Misterij trebao biti osmatran u potpunosti s ljudskog stanovišta, vjerujući ko što oni vjeruju da je to bilo zemaljsko djelo, djelo koje pripada oblasti zemlje. Ali to nije tako. Samo sa gledišta viših svijetova je moguće vidjeti Golgotski Misterij u njegovom istinitom svijetlu i kako se on desio na zemlji.
Hajmo pomisliti opet na početak evolucije zemlje i čovjeka. Čovjek je bio obdaren određenim duhovnim moćima -- i onda je Lucifer prišao njemu. U ovoj točki možemo reći: Bogovi koji su unapredili napredak evolucije predali su svoju svemoć Luciferu da bi čovjek mogao postati slobodan. Ali je čovjek potonio u materiju još dublje nego što je bilo namjeravano; on je skliznuo od Bogova razvoja, pao još dublje nego što je bilo željeno. Kako, onda, mogu Bogovi razvoja privući čovjeka k sebi opet? Da bi se razumelo ovo moramo misliti, ne o zemlji, već o Bogovima koji se savetuju zajedno. Za Bogove je Krist izveo Djelo kojim su ljudi opet privučeni natrag Bogovima. Luciferovo djelo je bilo zakonski donešeno u super-senzibilnom svijetu [nadosjetilnom svijetu!]; Kristovo Djelo, također, je bilo zakonski donešeno u super-senzibilnom ali također i u fizičkom svijetu. Ovo je bilo postignuće iznad snage ijednog ljudskog bića. Luciferovo djelo je bilo djelo koje je pripadalo super-senzibilnom svijetu. Ali Krist je sišao dolje na zemlju da bi izveo Njegovo Djelo ovdje, i ljudi su gledaoci ovoga Djela. Golgotski Misterij je Djelo Bogova, zabrinutost Bogova čega su ljudi gledaoci. Vrata raja se otvaraju i Djelo Bogova svijetli kroz njih. Ovo je jedno i jedino Djelo na zemlji koje je potpuno super-senzibilno. Nije čudo, stoga, da oni koji ne vjeruju u super-senzibilno nemaju vjere u Djelo Kristovo. Djelo Kristovo je Djelo Bogova, Djelo koje su oni sami zakonski donjeli. U tome leži veličanstvenost i unikatni značaj Golgotskog Misterija i ljudi su pozvani da budu njegovi svijedoci. Povijesni dokazi se nemogu naći [neće naći; nije namjereno -- u tom smislu]. Ljudi su vidjeli događaj samo u njegovom vanjskom aspektu; ali Evanđelja napisana iz vizije super-senzibilnoga i stoga su lako-osporiva od onih koji nemaju osjećaja za super-senzibilnu stvarnost.
Golgotski Misterij kao postignuta činjenica je jedno od najuzvišenijih od svih iskustava u duhovnom svijetu. Luciferovo djelo pripada vremenu kada je čovjek još bio svjestan njegova vlastitog sudjelovanja u super-senzibilnom svijetu; Kristovo Djelo je bilo izvedeno u samom materijalnom postojanju -- ono je oboje i fizičko i duhovno djelo. Mi možemo razumjeti Luciferovo djelo kroz mudrost; razumijevanje Golgotskog Misterija je iznad dosega mudrosti same. Čak i ako bi sva mudrost ovoga svijeta bila naša, Djelo Kristovo bi još bilo iznad našeg shvatanja. Ljubav je suštinska za bilo kakvo razumevanje Golgotskog Misterija. Samo kada ljubav proteče u mudrost i onda kada mudrost uteče u ljubav će biti moguće da se shvati priroda i značenje Golgotskog Misterija -- samo onda, kako živi prema smrti, čovjek razvija ljubav prema mudrosti. Ljubav ujedinjena sa mudrošču -- to je ono što trebamo kada prođemo kroz Vrata Smrti, zato što bez mudrosti koja je ujedinjena sa ljubavlju mi umiremo zaista. Philo-sophia, filozofija, je ljubav prema mudrosti. Drevna mudrost nije bila filozofija zato što nije bila rođena kroz ljubav već kroz otkrovenja. Nema takve stvari kao što je filozofija Istoka -- ali mudrost Istoka, da. Filozofija kao ljubav prema mudrosti je došla u naš svijet s Kristom; tu imamo ulazak mudrosti koja emanira iz impulsa ljubavi koji je došao u svijet kao Kristov Impuls. Impuls ljubavi mora sada biti nošen efektivno u mudrost samu.
Drevna mudrost, koju je steko vidovnjak [vidjelica] kroz otrkovenja, dolazi do izražaja u uzvišenim riječima iz originalne molitve čovječanstva: Ex Deo Nascimur -- Iz Boga smo mi rođeni. To je drevna mudrost. Krist koji je došao iz oblasti duha je ujedinio mudrost s ljubavlju i ta ljubav će prevaziči egoizam. To je njen cilj. Ali ona mora biti ponuđena neovisno i slobodno od jednog bića prema drugome. Stoga početak ere ljubavi koincidecira sa erom egoizma. Kozmos ima svoj izvor i poreklo u ljubavi; egoizam je bio prirodni i neizbježni izdanak ljubavi. Ipak s vremenom Kristov Impuls, impuls ljubavi, će prevazići element odvajanja koji je upuzio u svijet, i čovjek može postupno postati sudionik u ovoj sili ljubavi. U monumentalnim riječima Krista osjećamo ljubav kako se uljeva u srca ljudi:
"Gdje su dvojica ili trojica okupljeni zajedno u moje ime, tamo sam ja među njih."
U takojem stilu drevna Rozenkrojcerska izreka odjekuje u ljubavi koja je vjenčana sa mudrošču: In Christo Morimur -- U Kristu mi umiremo.
Kroz Jehovu, čovjek je bio preodređen za grupno duševno [soul-group eng.] postojanje; ljubav je namjerena da prodre u njega postupno putem krvnog srodstva; on kroz Lucifera živi kao ličnost [osobnost, persona...]. Originalno, stoga, ljudi su bili u stanju unije, zatim odvojenosti kao posljedica Luciferskog principa koji promovira sebičnost, neovisnot. Zajedno sa sebičnošču, zlo je došlo u svijet. To je moralo biti tako, zato što bez zla čovjek nebi mogao doseći dobro. Kada čovjek stekne pobjedu nad sobom, razvijanje ljubavi je moguće. Za čoveka koji je u kanđama rastućeg egoizma Krist je doneo impuls za pobjedu nad sobom i time snagu da porazi zlo. Djela Kristova okupljaju zajedno ona ljudska bića koja su bila razdvojena kroz egoizam i sebičnost. Istinite su u najdubljem smislu riječi Kristove koje se odnose na djela ljubavi:
"Isto tako što vi uradite i jednom od moje najmanje braće, vi ste učinili prema meni."
Božansko Djelo Ljubavi prostrujalo je natrag na zemaljski svijet; kako vrijeme protiće, unatoč silama fizičkog odumiranja i smrti, evolucija čovječanstva će biti protkana i prožeta sa novim duhovnim životom kroz ovo Djelo -- Djelo izvedeno, ne iz egoizma već potpuno iz duha ljubavi. Per Spiritum Sanctum Reviviscimus -- Kroz Duh Sveti mi živimo ponovo.
Ipak budućnost čovječanstva će se sastojati od još nečega sem ljubavi. Duhovno usavršavanje će biti za zemaljskog čovjeka cilj vrijedan težnje -- (ovo je opisano na početku moje druge Misterijske Drame, Uslovno oslobođenje duše [The Soul's Probation eng.]) -- nitko ko ne razumije šta su djela ljubavi istinski će reći da njegovo vlastito stremljenje ka usavršavanju je sebično. Stremljenje ka usavršavanja daje snagu našem biću i našoj ličnosti [osobnosti, personi...]. Ali naša vrijednost za svijet mora biti povidana da leži u cijelosti u djelima ljubavi, ne u djelima učinjenima u korist samo-usavršavanja. Hajmo ne biti pod iluzijama oko toga. Kada čovjek nastoji da prati Krista putem ljubavi prema mudrosti, od mudrosti koju on posveti službi svijeta tek onoliko mudrosti ostvaruje stvarni efekt koliko je ispunjeno ljubavlju.
Mudrost je zakoraknila u ljubav, koja odjednom unapređuje svijet i vodi svijet ka Kristu -- ta ljubav prema mudrosti također isključuje laž. Jer laž je sušta suprotnost od stvarnih činjenica i oni koji prepuštaju sami sebe ljubavlju [lovingly eng. -- ili: nježno] činjenicama su nesposobni lagati. Laž ima svoje korjenje u egoizmu -- uvijek i bez iznimke. Kada, kroz ljubav, nađemo put do mudrosti, dostižemo mudrost kroz rastuću snagu samo-pobijede, kroz nesebičnu ljubav. Prema tome čovjek postaje slobodna ličnost. Zlo je bilo pod-zemlja u kojoj je svijetlo ljubavi bilo sposobno da sija [osvjetli]; ali ljubav je ta koja nam omogućava da shvatimo značenje i mjesto zla u svijetu. Tama je omogućila svjetlu da dođe u naš vidokrug. Samo čovjek koji je slobodan u stvarnom smislu može postati istinski Krščanin.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Re: Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Admin on sub sij 10, 2015 4:09 pm

Aleksandra Petrović har delt o.Gavrilo sitt bilde.
22 t · 
Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... 10929166_982396828456785_2079922752707442317_n • Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... 528072_3080665380928_1591667403_n

  Istina-Pero Hunjet Savrsena istina... sjeti se kada sam pisao... zasto ljudi kada se vole... to traje kratko vreme... tada svi traze nesto negatvno kod drugih... niko se ne drzi one pocetne snage ljubavi i zasto i kako su se privukli jedno drugom... ako i nema nesto lose... oni izmisle i tada se toga grcevito drze i samo se to dokazuje i produzava - okrivljuje, kopa - sva snaga se na nepotrebno baca. Umjesto da se drzi i sjeca one POCETNE LJUBAVI KAO SNAGE ZAJEDNISTVA LIJEPOGA ZIVOTA.... da se to NAGDOGRADUJE I UVELICAVA... istina - lijepota zivota da iz dana u dan bude lijepse i naprednije, a koje dozvoljava kroz TADASNJU KAO DOSADU TEK UCENJE U VISE SPOZNAJE DUHOVNOSTI I POSTOJANJA ILI BEZUVJETNE LJUBAVI... u kojoj se sve kroz sve prozima i spaja - a ne razdvaja... kao sto sam i napomenuo... svi zivimo tude navike - i sve je laz... koju vijekovima ponavljamo... a laz je dovoljno ponoviti destak piuta pa da nam bude istina... KAKO BI TEK LIJEPOTA ZIVOTA BILA KADA BI SVI PONAVLJALI ISTINU - LIJEPOTU I LJUBAV... ali ljubav kroz postovanje a ne ljubav kroz negativnosti samo gledajuci kod drugih i njih umnozavati... i to JOS LJUBAVLJU ZVATI... tako da svi o nekoj ljubvi pricaju a samo se nevoljama bave... radosti se rijetko kada i spominju i sreca... pa stoga posto i sreca se ne gradi sama... mi ju zaboiravili... tako da ako sami sreciu ne gradimo sebi,,,, NEKO DRUGI ZA NAS TO RADI,,,,

  Istina-Pero Hunjet


 • Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... 164830_143976362326571_6787866_n

  Aleksandra Petrović Svaka čast bato, u pravu si!

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Re: Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Admin on sub sij 10, 2015 4:11 pm

Aleksandra Petrović
7. januar 2015

"Dva me dana nikada ne brinu. Prvi dan je juče, sa svim svojim uspesima i porazima. Juče je prošlo i zauvek izmaklo mojoj kontroli. Drugi dan je sutra, sa svojim zamkama, opasnostima, izazovima i tajnama. Dok sunce opet ne bude izašlo, nemam udela u
sutrašnjem danu, jer nije se još ni rodio. Brine me samo danas, jer opsesija prošlošću i budućnošu je dobar način da se prespava sadašnjost."
Og Mandino
 • Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... 528072_3080665380928_1591667403_n

  Istina-Pero Hunjet Losa izreka... trebalo bi da ga brinu... pa ne bi prespavao i spavao cijeli zivot... nego bi suprotno bas- imao UDIJELA... jer da je brinuo o jucerasnjem danu... znao bi sta danas da rijesi i da nema opsesije od juce - NE BI IZMAKLO DANAS KONTROLI ONO OD JUCE... ako si riujesio opsesiju od juce onda si i sutra, stvaras licno.... jucerasnje izmaklo kontroli i danas odbaceno... ne vidi se danas...
  Istina-Pero Hunjet
   

 • Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... 164830_143976362326571_6787866_n

  Aleksandra Petrović Da, treba razrešavati ono od juče, ako će nas to spoticati ubuduće, ali od brige nikakve koristi, samo štete. Treba, dakle, razrešavati, a ne brinuti.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Re: Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Admin on sub sij 10, 2015 4:25 pm

Dihlor Difenil Trihloretan
25. desember 2014 kl. 18:51
Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Safe_image.php?d=AQALC5GkJy2AzTL1&w=470&h=246&url=http%3A%2F%2F4.bp.blogspot.com%2F-B3PKrfpJWS0%2FVJxNJ9iBjjI%2FAAAAAAAAAkA%2FQYLiwMrcGtQ%2Fs1600%2FBible-Prophecy-The-End-Of-The-World-2012-2013


Piramida znanosti: Proročanstva bliske budućnosti
IDEALIZNANOSTI.BLOGSPOT.COM|AV ALISALiker ·  · =100001973909156&p[1]=749386415137148&share_source_type=unknown]Del


 • Sett av 5
  Magdalena Simic liker dette.
 • Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... 528072_3080665380928_1591667403_n

  Istina-Pero Hunjet Kada malo zastanem shvaćam, u ovom trenutku da, moja budućnost, naša budućnost je čvrsta i to ona bliska, tj. do kuda dosežu naše sadašnje ( trenutne misli ) i učinjena djela shodno njima. Mi smo kao pauk koji neprestano pravi svoju mrežu, s time da ta se mreža može tkati u beskonačnost. Ova bliska budućnost teško da se može mijenjati. Ona može biti 50, 100, 500, pa čak i tisuću godina i više, jer idemo ka beskonačnosti. Dakle, ako bi to bilo točno, onda tu blisku budućnost ne možemo promijeniti ( Zakon uzroka i posljedice ) i moramo ju proživjeti, svatko prema vlastitoj zasluzi. Opet ću se vratiti na Kasiojepejske transkripte. Kada su akteri koji su primali poruke upitali Kasijopejce zašto se dopušta lošim izvanzemaljcima da nas koriste kao '' kontejnere '', oni su otprilike odgovorili da je to zbog naše karme vezane uz Atlantidu. Dakle, misli i djela ( uzrokovana propast ) Atlantiđana ( a možemo zaključiti da smo mi bili Atlantiđani u ta drevna vremena ), dolaze na naplatu danas. Dakle, ja živim sadašnjost ( zapravo prošlost ), a sutra ću živjeti budućnost, koja će biti sadašnjost. Dakle, nema odvojenosti prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, već su povezani, kao neka sluz, međusobno ispromiješana i naravno usko povezana. 

  Pero;
  Neeneee... Moze da se mijenja nasa sadasnjost... ali ako smo svijesni... to mijenjanje je shvacanje sta se mora a sta ne mora nama u zivoitu desiti... ne dakle sve i svasta smatrati da to mora... nego bas ono sto mora... Zasto neka prorocanstva se ne Ostvare... znaci UPRAVO DA SE DESILA NEKA PROMJENA, RADNJE KOJA JE TO I SPRECILA... shvacate... prorocanstva slize ne da se nestio desi LOSE... nego da vidis sta ce se desiti ako nesto ne izmijenis... Dakle suprotno od ove tvrdnje da se ne moze nista sada mijenjati... neho TREBAMO DIJELOVATI I MIJENJATI.. ona pozitivna ukazuju sta ce se desiti ako se odrzi sta treba... prorocanstva kao isusova i slicno da ce doci do promjene nakon na primjer 2 000 godina se ne mogu mijenjati nikako... jer je ti gibanje naseg suncevog sistema u nasoj galaksiji... ali se taj harmagedon tako treba i shvatiti.. TE MIJENJATI SEBE... KAKO SE NE BI OBISTINILO PROROCANSTVO DA CE BNA PRIMJER POLA COVJECANSTVA PASTI TADA... ILI OTICI U LIJEVU KOLONU... itd...

[size]
TTako  da je ovo tacno i tako je...
Kada malo zastanem shvaćam, u ovom trenutku da, moja budućnost, naša budućnost je čvrsta i to ona bliska, tj. do kuda dosežu naše sadašnje ( trenutne misli ) i učinjena djela shodno njima. Mi smo kao pauk koji neprestano pravi svoju mrežu, s time da ta se mreža može tkati u beskonačnost. Ova bliska budućnost teško da se može mijenjati.


sSve zavisi od trenutne misli koja nas vodi do  stalne i stabilne misli ... koja vode znanju, ucenju i potrebnim spoznajama koje odbacuju ono lazno i nepotrebno. Znaci shvatiti sta i zasto smo ovdje... STA SE MORA ODRADITI A STA NE... U TOME JE PROBLEM... ne dakle trpiti nesto nepotrebno - nego svijest raviti i sjetoti se sebe sta je NASE A STA NIJE... znaci odraditi, spoznati sta moramo... i  SPOZNATOI STA NAS ZADRZAVA DA NE SHVATIMO STA MORAMO ODRPITI I STA NAUCITI KAKO BI NASTAVILI DALJE...znaci ako mi treba 30 godina za trpnju i spoznau... ne trba mi vise hiljada godina nesvijesti i trpnje zbog tude nesposibnosti razvitka koji nam usaduju svoje namjere i lazi kako bi i mi ostali nesvijesni..
[/size]

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Re: Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Admin on sub sij 10, 2015 4:44 pm

Rijetko kada su ljuudi ui stanju da provjeravaju te da shvate znacenja svetih spisa... a to je tek pocetak stvaranje slobode licne... stvaraju se licne misli te spoznaju historijske cinjenice...


Dragan Rangelov
"Tko je istiniti Bog Allah ili Yahweh.rtf"
...Moj odgovor je, samo :
Pravedni Stvoritelj SveVišnji Bezimeni Bog i Otac Nebeski !!! 
Dokaz :

- 5 Mojsija 32 : 8> ovde se vidi JASNO da je On SVIM Narodima PODELIO ZEMLJU U NASLEDSTVO Pravedno bez otimanja od drugih i bez isticanja jednog Naroda nad DRUGIMA !!!
- Matej 5 : 45> ovde se vidi JASNO da On Pravedno SVE OBASJAVA Suncem bez obzira kakav je ko !!!
  Dragan Turkalj Bog je SVJETLO i u njemu nema tame, dok u Jahvi i Alahu ima tame jer vode ratove i ubijaju, a to je tama iz koje čovjek treba izači pod cjenu susreta sa smrču - isus je to ljepo pokazao .  Dragan Rangelov ...da, tako je Imenjače Draganče, potpuno se slažem sa tobom !  Branka Max Gospod Bog, Jahve, tj. Isus Hrist je pravedan Bog! A biti pravedan znači biti realan i objektivan!Bog koji sebe predstavlja kao nekog ko nikada nije ni mrko popreko pogledao nekog je lažni bog!   Djura Vukelic zemlja nije nicija,zemaljski plodovi su svaciji....rece BOG


  Dragan Rangelov ....tako je Djuro prijatelju !!  


  Branka Max Čiji Bog je to rekao   Djura Vukelic, prijatelju Branka Max Daj citat!  Dragan Turkalj Branka Max ------Nešto za vas za otrežnjenje ---------- Tada osvojismo sve njegove gradovei prokletstvom udarismo sve gradove s ljudima,ženama i djecom, ništa ne štedeći, izuzev stoke, koju uzesmo kao plijen, skupa s plijenom iz gradova što smo ih osvojili.(Ponovljeni zakon 2:34-35)Ovako govori Jahve nad vojskama: 'Odlučio sam osvetiti ono što je Amalek učinio Izraelu zatvarajući mu put kad je izlazio iz Egipta. Sada idi i udari na Amaleka, izvrši "herem", kleto uništenje, na njemu i na svemu što posjeduje; ne štedi ga, pobij muškarce i žene, djecu i dojenčad, goveda i ovce, deve i magarce!'" (1.knjiga o Samuelu 15:2-3)vidi ovo - ,, UBIJ DJECU I DOJENČAD,, -užas , - a krist kaže - Marko 10-14, -Pustite dječicu neka dolaze k meni; ne priječite im jer takvih je kraljevstvo Božje! Zaista, kažem vam tko ne primi kraljevstva Božjega kao djete, ne, unj neće uči.ZATIM KAŽE ,,JA RADIM SVE ONO ŠTA SAM VIDIO KOD SVOGA OCA,, Ivan 5,19Isus nato odvrati: "Zaista, zaista, kažem vam: Sin ne može sam od sebe činiti ništa, doli što vidi da čini Otac; što on čini, to jednako i Sin čini.--prema tome da je vidio da njegov otac stalno nekoga ubija ,onda bi i on to radio, - ali on nije na nikoga ni ruku podigao, - znači potpuno suprotno.  Dragan Rangelov ...taj Bog nije PRAVI iz Postanak = 1Mojsija1:31, Dragane imenjače, a ovaj je KRVNIK LJUDSKI za koga je Emanuel = Isus rekao u Ivan = Jovan 8:44 !    Branka Max Sva plemena opisana u starom zavjetu, sa kojima je vodio rat Izrailj su bila dubogo ogrezla u nemoralu i svakom zlu. Nisu se više mogli vratiti na put ljubavi i razboritosti. Kao i danas što je društvo postalo izopačeno homoseksualizmom, pedofilijom, kriminalom, ubistvima....Zlo kad uđe u čovjeka i pusti korijenje više ne napušta to stvorenje do smrti. Veliko zlo je bilo na zemlji. I zato je Bog podigao i osposobio jedan narod da bude primjer, ali i sud drugim narodima. neki su potpuno iskorjenjeni, jer nastavak njihovih života bi izazvao mnogo više zla i zlo bi se proširilo poput epidemije. Na silu su nametali poštenima svoje nemoralne zakone i radnje. Tako da, sve što je Bog uradio je uradio da čovjek živi životom dostojanstva i ljudskosti. Za to je propisao način koji vrijedi i danas!


  Dragan Rangelov ...Branka evo citata objavljujem umesto Djure : "1. Mojsijeva 1,31Tada pogleda Bog sve što je stvorio, i gle, dobro bješe veoma. I bi veče i bi jutro, dan šesti." "1. Mojsijeva 2,7A stvori Gospod Bog čovjeka od praha zemaljskoga, i dunu mu u nos duh životni; i posta čovjek duša živa. 1. Mojsijeva 2,8I nasadi Gospod Bog vrt u Edemu na istoku; i ondje namjesti čovjeka, kojega stvori. 1. Mojsijeva 2,9Iučini Gospod Bog, te nikoše iz zemlje svakojaka drveta lijepa za gledanje i dobra za jelo, i drvo od života usred vrta i drvo od znanja dobra i zla."  Branka Max Ali je čovjek bio neposlušan! Zar ne?Branka Max I zato istjeran iz raja, pa je na zemlji postao i gori. Prva dvojica braće se ubijaju. Zavist razaraljudsku porodicu i rasu!  Dragan Turkalj Branka Max --- u največem nemoralu i zlu je ogrezao Jahve; a onda je to učio svoj narod, pa su i oni postali kao on. Evo primjera --- Koga stignu, probost će ga; koga uhvate, mačem će sasjeći;...  Dragan Rangelov ...tako je Dragane imenjace, ali to Branka na zalost ne moze da shvati niti da prihvati ISTINU o bogu ivoga sviheta jahvea kohi GLAVNI KRIVAC za kako kaze Branka za ISTERIVANJE iz Raja Adama i Eve, a ne da su ONI GLAVNI KRIVCI kako shvata Branka.    Lidijine Slastice Jedan, Jedini , Otac naš nebeski.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Re: Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Admin on sub sij 10, 2015 5:57 pm

...Jedan moj komentar iz Objave=Statusa u jednoj Grupi :
Dragan Rangelov:...jel može pitanjce, ali da se NIKO NE LJUTI ?
- Evo ga :
"KAKO TO DA SE SLAVI RODJENDAN BEZ RODJENOGA I KADA JE RODJENI RODJEN 25.12. ILI 7.1.??????"
10 минута · измењен · Свиђа ми се
Nema ljutiš, zar ne ?!
 

  Darko Bajin Ni 25.12 ni 7.1. Nigde nepise njegov datum rodjenja,samo se zna da su pastiri bili napolju sa stadom,znaci da nije bila ni zima!!:-DDragan Turkalj Ljudima nije važno kad je rođen, njima je važno što više slavlja i tuluma. Zato su se podjelili na katolike i pravoslavce da imaju razlog za još jedno slavlje, još dva neradna dana.   Darko Vaselic Bog je jedan i nebitnoje kojise dan obiljezava rodjenje bitnoje dase zrtvenik prinese dali 25 ili 7 toje posve nebitno bitna je cvrsta vjera.  Djura Vukelic to i ti manipulatori ne znaju,vazno je zaglupljivanje  Branka Max Žrtvu je jednom prinjeo Bog, ali ne na Božić, već na Pashu!  Branka Max I od tada više nema žrtava!  Djura Vukelic zrtve su bogu strane  Branka Max Nikad nisu žrtve prinešene radi Boga, već radi ljudi. Plata za grijeh je smrt. Pa je Bog dozvolio ljudima da zamjene krvnu žrtvu svoju sa životinjskom, ako se od srca pokaju za svoja zlodjela!   Djura Vukelic  

Prometej je bio kaznjen strasnom kaznom,a Lucifer bacen sa neba,samo sirenje znanja,za neke je opasnije od znanja samog.
  Branka Max Ne zbog širenja znanja, već zbog izvrtanja istine!Djura Vukelic da vec vekovima izvrcu i prevrcu istinu,a ovce i dalje bleje  Branka Max Pa što se povodiš za lažnim bogovima?Djura Vukelic ja verujem samo u jednog boga,boga koji ne deli ljude,niti je izabrao neki narod posebno,svi ljudi su njegova deca i sve ih voli.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Re: Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Admin on sub sij 10, 2015 6:35 pm

http://webtribune.rs/vladari-sveta-bankarska-elita-vise-ne-zivi-na-ovoj-planeti-odavno-su-otisli/#
IZA OGLEDALA
[size=36]Vladari sveta, bankarska elita više ne živi na ovoj planeti, odavno su otišli[/size]
25. децембар 2014. 18:21·0 comments


Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Jveroijgij-600x337

Žitelji marsovske kolonije, Endrju D. Basijago i Laura Magdalena Ajzenhauer potvrdili su postojanje tajne ljudske kolonije na Marsu, pojavivši se zajedno u intervjuu za Exopolitics Radio.
Basijago (48), advokat sa Kembridža, kao dete je učestvovao u DARPA-inom programu putovanja kroz vreme po imenu projekat Pegaz (1968.-1972.), a kasnije se teleportovao u bazu SAD na Marsu dva puta 1981. godine.
Ajzenhauerova (36), praunuka američkog predsednika Dvajta D. Ajzenhauera bila je podvrgnuta sofisticiranom pokušaju regrutacije u tajnu marsovsku koloniju 2006. godine, iz koje je pobegla i odabrala da živi na Zemlji.
Oni su rekli da se tajna marsovska kolonija finansira novcem iz crnog budžeta kao mehanizam preživljavanja ljudskog genoma u slučaju da solarni blesak, nuklearni rat ili neka druga kataklizma zbriše život na Zemlji.
Basijago je zataškavanje marsovske kolonije nazvao „Marsgate“ i pozvao na istragu prisustva SAD na Marsu sa naglaskom na vojnu okupaciju umesto diplomatskog angažmana sa ljudskim društvom koje živi u podzemnim gradovima ispod površine Marsa.
Ajzenhauerova je rekla da bi „Alternativa 3“ – nekoliko triliona dolara resursa namenjenih za zaštitu ljudskog života na Marsu – trebalo preusmeriti na „Alternativu 4“, održavanje civilizacije na Zemlji.
Njihovo izlaganje zasniva se na ličnom iskustvu.
Oni su tokom intervjua raspravljali o svom protivljenju faktorima koji vode tajnu koloniju na Marsu. To uključuje strah, tajnovitost, psihološku manipulaciju regruta, zloupotrebu kvantnih tehnologija i druge tajne metode koje se koriste za identifikovanje potencijalnih kolonista.
Basijago tvrdi da marsovsku koloniju vode pojedinci koji potiču od specifične arijevske loze koja sadrži marsovski genetski supstrat i koji ne predstavljaju genetski diverzitet čitave ljudske rase na Zemlji.
Basijago i Ajzenhauerova su u više navrata predložili da se napravi sporazum između Zemlje i Marsa koji bi uspostavio protektorat na Marsu i normalizovao diplomatiju i imigraciju između dve planete.

Dalje u intervjuu, Basijago i Ajzenhauerova dali su zajedničku izjavu o ljudskim kolonijama na drugim planetama.
„Pozitivna stvar je postaviti ljudsku rasu na druge planete. Zemlju su u prošlosti pogodile kataklizme, te bi trebalo da zaštitimo ljudski genom postavljajući ga na druga nebeska tela“.
„Međutim, kada tajnovitost u takvim projektima primora vlast da liši pojedince slobodne volje i isključi diskusiju sa čovečanstvom, koja se odnosi na budućnost ljudi, slobodnih ljudi treba da zahtevaju da se takvi projekti objave u javnosti, a ne da se skrivaju“, rekli su Endrju Basijago i Laura Ajzenhauer 2010. godine.
SAD je prisutna na Marsu
Svojim zajedničkim obelodanjivanjem, Basijago i Ajzenhauerova pridružili su se brojnim pojedincima koji su već posvedočili o onome što SAD kriju na Marsu.
Tu dolazi Majkl Relf, koji je u dve knjige opisao svoju dvadesetogodišnju službu (1976.-1996.) kao člana oružanih snaga SAD u tajnoj marsovskoj koloniji, ali i bivši naučnik, Artur Nojman, koji je javno rekao da se teleportovao u tajnu koloniju na Marsu radi sastanaka o projektima.
Majkl Relf: Svedok kolonije na Marsu i bivši član oružanih snaga SAD koji je 1976. godine regrutovan kao stalni član tajne kolonije na Marsu.
On je proveo 20 godina na svojoj funkciji, a onda je 1996. godine teleportovan kroz vreme u 1976. godinu, vrativši se u vojnu bazu SAD na Zemlji. On je zatim služio još 6 godina u vojsci SAD pre nego što je otišao u penziju 1982. godine.
On je u knjizi „Zapisi sa Marsa“, koju je napisala njegova žena Stefani Relf, opisao dva tipa pojedinaca u tajnoj koloniji na Marsu:
„Sećam se da su postojale dve vrste ljudi“.
“1. Ljudi koji su posećivali Mars privremeno (političari itd.) – oni su putovali na Mars pomoću svemirske kapije. Bili su u poseti po nekoliko nedelja, a onda su odlazili. Oni nisu vraćeni kroz vreme jer su VIP (veoma važne osobe).
“2. Stalno osoblje – oni su provodili ciklus dužnosti od 20 godina. Na kraju ciklusa dužnosti, vraćeni su kroz vreme sa blokiranim pamćenjem kako bi ispunili svoju sudbinu na Zemlji“.

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Nvcdwsujiew9823fj-600x394


Majkl Relf je takođe raspravljao o prisustvu i funkcijama reptilskih i sivih vanzemaljaca u tajnoj marsovskoj koloniji.
On je napomenuo da postoji više rasa: Drakoni, Reptili i Sivi. Naveo je da se Sivi nalaze na Marsu na funkcijama lekara ili medicinskih tehničara, dok se Reptili skrivaju sve vreme u ljudskom obliku.
Endrju Basijago: Bivši učesnik DARPA (Agencija za napredne odbrambene istražne projekte) istraživanja i razvojnog programa po imenu projekat Pegaz koji je uključivao nadarenu američku decu i putovanje kroz vreme.
Pošto je teleportovan u projektu Pegaz, Basijaga je 1981. godine agent CIA-e po imenu Kortni M. Hant pozvao da poseti Mars. Kada je Basijago upitao Hanta zašto je toliko neophodno da se teleportuje na Mars, on mu je odgovorio da opstanak ljudske rase zavisi od toga.
On je prvi put teleportovan na Mars u julu 1981. godine sa CIA-ine ustanove u El Segundu, Kalofornija, provevši oko sat vremena na površini Marsa. Drugi put je posetio Mars u pratnji Hanta u avgustu 1981. godine.
Basijago je opisao kako su na drugom putovanju on i Hant šetali oko 300 metara pustinjskim terenom Marsa da bi posetili jednog od prvih marsovskih kolonista, verovatno radnika CIA-e, koji je živeo u kamenoj kolibi. Kolonista je rekao kako je nekoliko njegovih kolega stradalo od strane predatora na površini Marsa, neke vrste dinosaurusa.

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Chjwiduhzuef

Laura Ajzenhauer

Basijagove tvrdnje se poklapaju sa tvrdnjama drugih svedoka i dokumentovanum dokazima.
Postoje verodostojni svedoci koji su potvrdili da je Basijago učestvovao u projektu Pegaz.
Njegovi opisi živih bića koje je sreo na površini Marsa poklapaju se sa fotografijama uslikanim na površini Marsa od strane NASA-inog Rover Spirit-a u poslednjih par godina.
Laura Magdalena Ajzenhauer – Ajzenhauerova je preživela pokušaj regrutovanja u tajnoj marsovskoj koloniji 2006.-2007. godine. Ona je praunuka predsednika Dvajta D. Ajzenhauera, što je potvrdila svojim izvodom iz matične knjige rođenih.
Njena jača polovina, poznata kao Agent X, 2007. godine polomio je svu opremu (mobilne telefone, baterije kompjutera) u njihovoj sobi, priznavši da je imao zadatak da je upozna na vašaru i zavede sa pravom namerom da je regrutuke upravo zbog njenog identiteta.

Saradnici Agenta X su verovatno koristili putovanje kroz vreme ili neku drugu tehnologiju kako bi identifikovali Ajzenhauerovu kao potencijalnu metu za regrutaciju u tajnoj marsovskoj koloniji.
Ona je napisala:
„Sve što mi je ostalo je imejl koji nikada nisam poslala, nakon što sam, posle devet meseci, saznala zašto je poslat. Pričala sam sa njim uživo i tada sam saznala mnoge stvari koje se odnose na moju decu i mene. Ovo je izvod iz tog imejla:
„Kako si znao da ću se ja nalaziti na tom vašaru? Ja sam ta koja je došla i sela kraj tebe. Da li si onda tek shvatio da sam ja ta koju tražiš? Da li si imao opis? Da li je sve to imalo veze sa Magdalenom ili Ajzenhauerovima? Da li su ljudi koji su te zaposlili svesni naše veze? Ko pokušava da nam naškodi? Teško mi je da poverujem da si sve ovo znao kad si me upoznao…“
Pokušaj regrutovanja Ajzenhauerove je potvrđen kroz niz tehničkih dokumenata koji se odnose na teleport, fokusiranu plazminu fuziju, svemirsku industriju i novu kompaniju za proizvodnju alternativnog goriva, zatim kroz brojne imejlove koji opisuju flotu EXODUS i flotu DISCOVERY.
Ajzenhauerova je napisala izjavu u kojoj navodi svoje poglede na marsovsku koloniju.
„Nešto koga naziva „Gazde“ kontaktiralo je Agenta X o ovoj misiji“, navodi ona. „Pričalo se u njegovom okruženju da postoje poremećaji u polju i da moramo da se sklonimo za pet godina. Rekao je meni i mojoj saradnici o svemirskim brodovima“.
„Nakon što je moja saradnica izrazila želju za saradnjom, on nam je pisao o nekim projektima koji zahtevaju planiranje i finansiranje. Ona i ja smo zajedno radili na Zemlji na tim projektima“, dodala je ona.
U imejlu koji je Agent X poslao saradnici Ajzenhauerove navodi se:
„Laura ti je očigledno rekla za naše planove za Exodus. Prvi brod će dobiti ime Sofija. On će prenositi nekoliko stotina pojedinaca na drugu planetu uz 11 brodova za pratnju i istraživanje. Imamo 5,5 godina da razvijemo flotu Exodus“.

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Bdvjdhgsfug73648736278-600x375


Iako je Agent X napisao izjavu u kojoj poriče sve što je napisano u gore navedenom dokumentu, bar jedna njegova bivša partnerka je potvrdila na koji način je Agent X obavljao svoj posao.
Ajzenhauerova je pristala na javne intervjue i privatne razgovore zbog jednog razloga – posvećenosti istini.
Artur Nojman – Svedok marsovske kolonije i projekta Kamelot koji je nekad bio povezan sa vladinom agencijom SAD pod pseudonimom Henri Dikon.
Nojman je na Evropskom kongresu egzopolitike u Barseloni, 25. jula 2009. godine javno rekao: „Postoji život na Marsu. Postoje baze na Marsu. Bio sam tamo“.
Nojman je pružio i detalje o svom teleportovanju na marsovsku koloniju i učestovanju u jednosatnom sastanku projekta, kojem su prisustvovali i predstavnici inteligentne civilizacije koja živi u gradovima ispod površine Marsa.
Narednik-major Robert Din je na svom izlaganju potvrdio postojanje baza na Marsu i prisutnost Nojmana tokom jednog od sastanaka.
Robert Din je tokom svog izlaganja predstavio satelitske slike grada ispod površine Marsa, ali i bazu na površini Marsa.
Nojman je svoju priču o teleportovanju na Mars i upoznavanju Marsovaca podelio s javnošću plativši veliku ličnu cenu.
Alternativa 3 i kataklizna na Zemlji
Alternativa 3 je naslov filma koji je trebao da se emituje po prvi put 1. aprila 1977. godine u Velikoj Britaniji. Samo je jednom emitovan u junu 1977. godine.
„U tom filmu se tvrdi da su naučnici zaključili da površina Zemlje više neće biti u mogućnosti da održi život zbog zagađenja i katastrofalnih klimatskih promena. Predložene su tri alternative: prva podrazumeva detonaciju nuklearne bombe u stratosferi kako bi se eliminisalo zagađenje.
„Druga alternativa podrazumeva izgradnju detaljnog podzemnog grada. Treća alternativa, takozvana „Alternativa 3“, podrazumeva nastanjivanje Marsa putem stanice na Mesecu“.

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Bvdfgfbhqtr-600x332

Priče o kataklizmi na Zemlji i ratu su izgleda dovele do plana da se tajno okupiraju Mars i solarni sistem kroz manipulaciju slobodnom voljom čovečanstva.
Iako je britanski film iz 1977. godine mogao biti prevara ili izmišljotina, prema dokazima se on odnosi na pravu tajnu marsovsku koloniju. Relf je rekao kako je prvi put dospeo u marsovsku koloniju 1976. godine, a Basijago tvrdi da se teleportovao na Mars 1981. godine, samo 4 godine nakon što je Alternativa 3 objavljena u javnosti.
Alternativa 4 i nova dimenzija ljudske svesti
Ajzenhauerova je u intervjuu za Exopolitics Radio pomenula „Alternativu 4“. U pitanju je nova dimenzija ljudske svesti koja se odvaja od dualističke stvarnosti stalnog ekonomskog rata.
U toj stvarnosti će planeta Zemlja biti uništena zagađenjem okoline, ratom, solarnom ili nekom drugom prirodnom katastrofom. U međuvremenu, tajna kolonija za beg je već spremna.
Ajzenhauerova kaže da Alternativa 4 podrazumeva usvajanje nove, pozitivne vremenske linije u kojoj se Zemlja i čovečanstvo ne suočavaju sa kataklizmom u predodređenim datumima poput 2012. (majanski kalendar) ili 2442. (tajni datum Masona – 1776+666).
Webtribune.rs

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Re: Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Admin on sub sij 10, 2015 7:43 pm

Sta je sada ovdje potrebno...?... sve spojiti u jedno... i shvatiti da se nista ne odbacuje... NEGO SPOZNAJE... samo licnom spoznajom vanjskoga i unutarnjeg u nama licnim misaonim formama koje ce nas dovesti do nase istine ili sveukupne istine postojanja svega i razloga svega.
Mojsije je vidio ono plamtece svijetlosno drvo... znacenje toga se treba spoznati... jer to je KRISTOVA SNAGA... snaga stvaranja i odrzavanja svega postojecega... medutim on je otisao bogu na planinu... daljni razvoj ste i sami ovdje opisali ili dogadaje...
Nakon toga se pojavljuje Isus sa Kristovim znanjem koji pokusava da ostavi trajni impuls boizanskih znanja te da ispravi to iz proslosti. On je lijepo objasnio i krivi kamen crkve i sve ostalo... za sve je znao - zato je i upozoravao na slijed dogadaja da se gradi licna crkva ili hram kroz tu prvu crkvu ili vijeru.
Kada se usoijeh postigao po prilici te postao opasan po dotadasnji sistem...isti ti diojele sada Krscanstvo na dvije vojere... Pravoslavlje i katolicanstvo... NEMA VECEGA ZLA NEGO TO STO JE UCINJENO ZA CIJELU PLANETU.... Znaci rabili na dva pa poslije jos na vise dijelova koji ne ppriznaju uopste jedbni druge... pale i knjige i ucenja i unistavaju ljude od znanja... APOSLIJE OPET NA SILU POKRSTAVAJU U ISTU VIJERU... KAKO MOZE BITI ISTA KADA JE SBVE IZVORNO UNISTENO I MAKNUTO...Ko to uzima sada znacaj i ime onoga unistenoga - a tumaci sada u svoje ime ili se sakriva iza ISTINE... te svio vijernici su sada u tome i stite nesvijesno to lazno... a prave osuduju da su sada satanski... dok oni licno nesvijesno sluze tome satani... Znaci nesvijesno... ALI SE TO GRCEVITI BRANI... i sva sveta znanja se negativnima nazivaju... i tako se izmislja laz na laz kako bi se laz odrzala pod zastitom istine... NIKO NEZNA NI KO JE PRAVI NEBESKI BOG... a ni ko je taj drugi... jer se ni jedan kao ne pokazuje JAVNO... vidjeli ste tekst objasnjenja da neznaju za pravoga Boga ni ime njegovo jer se jaaaako dugp nije spominjalo ... pa se eto zaboravilo... dok taj nebeski BOG NAM SE PKAZUJE SVAKOGA DANA... vole ga i ovi negativni ali i mi... oni ZNAJU KO JE TAJ BOG I IME MU ZNAJU... ali to kriju od nas... tako da mi neznamo ni za tamu ni za svijetlo odakle dolazi... totalna nesvijesnost... nemamo svoje svijesti  - pa nam drugi vode zivote... a oni sakriveni... prevara na prevaru ide... tako da su vodece ljjude svijeta obrlatili sa tim majanskim kalendarom... ubijedili ih da je kraj 2012 godine... planeta nasa majka zemlja propada totalno... te ih ubijedise da sebi grade izbjegliste ne marsu... zamislite kolika PREVARA i to onih koji vode svijet, ljudi...takve prevare u bibliji nema velike... Sva zarada i sav svijet placa desetljecima tu orevaru... kako bi se posebni spasili kao covjecanstva dio... svi ratovi sve droge svi problemi su zbog toga radani i stvarani... zamislite da te prevare nije bilo.. da je sve ulozeno u prava prorocanstva da  SE SPASAVA OVAJ SVIJET... te da je ta godina samo prelaz u BOLJE DUHOVNO VREME... te da je opsano samo za one koji se ne razvijaju... to jeste za tamu koja vodi ovaj svijet u tamu kroz cijelu historiju... a da za sve nas ima sanse...a za tamu da nema sanse ... kako i koliko bi cijeloj planeti i covjecanstvu bilo lakse... 2012 godina prosla... svijet nije nestao u kataklizmi... i sada oni zele da nama kazu istinu... Dobro je to makar i sada - jer sto veci sok laksa i snaznija spoznaja u krace vreme...U objasnjenjima reptilke se lijepo vidi kako mogu da manipulisu sa nama.. i da su u dogovoru sa svijetskim vladama... ali da se pazi da se oni nikada ne vide uz njih... kako mi ne bi saznali za njih... a njih SLAGASE DEBELO O KRAJU VIDENJA I MAJANSKOG KALENDARA... tako da ovi opet slagase nas... a mi ispastamo... a zasto mi ne smijemo saznati za njih... kada su tako dobri...
Ovi reptili nam objasnjavaju kako su oni teski u razvoju... dok mi nismo teski u razvoju... mi kao ubrzano na kontoi njih se razvijamo...oni su prije od nas ovdje... A KAZE DA SU KOLONIZATORI CIJELOGA SUNCEVOG SUSTAVA.. jesmo li onda i mi kolonizirani ili nismo... mi njima ne smetamo u razvoju... niti znamo za njih... tako da smo kako i rekoh prije u jako nezavidnom polozaju... oni nas i vide i znaju za nas - dok mi njih niti vidimo niti znamo za njih... kaze da su krivo opisani u svetim knjigama...hah... ona nam ukazuje da smo mi kao otvorena knjiga - te da mogu u nas da UPISUJU STA IM JE NA PAMETI... te da je to greska ELOHIMA KOJI SU NAS STVARALI... nije to njeva greska.. jer mi treba da zivimo pod drvetom znanja... kako bi i mi ucili i kao bogovi postali po znanju... a ti reptili nam to ne dozvoljavaju nasu slobodni volju i ucenje... nego nas protiv nase volje zadrzavaju u nesvijesnome kakoo bi im robovi bili... kao sto rekoh prije da zivimo TUDE NAMJERE... nemamo svoju slobodnuu volju  i jos nas ubijedise kako su sva sveta i svijetlosna znanja satanska... jako bolno za priznati da smo nesvijesni, satana kroz nase sveto ucenje, nas uci da je to sveto ucenje satansko... tako da svi sluzimo satani misleci kako smo vijerni Isusu i ocu nebeskom a odbijajuci sva nebeska znanja - te da smo vec svi spaseni... samo cekaj... cekati znaci stajati i ne raditi nista... a vreme tece i ima svoje promjene koje teku a sa kojima treba i mi da se mijenjamo... kada vreme prode mi opet ostajemo na dalje robovi... i tada nas nauce kako je to bas sve nasega nebeskoga Boga volja... sve laz nad lazima... Vlada se nad nama lako - ubjedivsi nas da su sva znanja zla... a jedino je znanje vredno zivota... mnogo Pisaca i knjiga postoji koje sve ovo objasnjavaju... ali strah od znanja nas unistava... Gurdijev je pisao i susretao se sa reptilima kkoji  objasnjavaju sbe kao napredne i one koji se mogu razvijati  i zele...i ove na masoj planeti koje ne priznaju.. jer su se odvojili - ne zele da uce- pali... zato i pise kako im je razvitak dugotrajan... dok ovi napredniji sebe svijesno razvijaju nisu nametnici kao ovi kod nas koji nas koriste za svoj opstanak... te se tako ni mi ne mozemo razvijati. Nama nisu potrebni bogovi ispod zemlje i ispod mora i jezera niti ti sa planina...mi imamo nasega NEBESKOGA BOGA... i ostala kao bozanstva a CIJI SMO MI DIJELOVI A I NJEVI DIJELOVI U NAMA... KOJA U SEBI MORAMO OSPOSOBITI TE SE NORMALNO RAZVIJATI... A TO JE TAJ ZAKON BROJA SEDAM PA I NA DALJE... oni cak nisu ni toplokrvni....


Zadnja promjena: Admin; sub sij 10, 2015 8:20 pm; ukupno mijenjano 1 put.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Re: Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Admin on sub sij 10, 2015 7:55 pm

Ovo je dio iz razgovora sa majkom zemljom... koja zavisi samo od NASEG RAZVITKA SKUPA SA NJOM... A NE OD OVIH KOJI OD NAS CRPE NASE ENERGIJE TE NAM NE DOZVOLE NAS RAZVITAK....

Kobaltno Plava i Zelena su niža oktava Samilosti u Jeziku Svjetla. Vi morate obuhvatiti Plavu i Zelenu kao osnovne tonove prije nego što možete utjeloviti samilost kao čovjek na putu uskrsnuća, jer su oni svi povezani. Samilost je stanje koje prevladava misaonu formu međuovisnosti. Međuovisnost je povezana sa davanjem sebe drugima, tj. svojih informacija, energetske mreže, životne energije i životne sile kao i zapisa o uskrsnuću; ili drugim riječima pokušavati nositi drugoga svojim putem. Kada obuhvatite samilost, vi iza sebe ostavljate međuovisnost, što vam omogućava da postanete suvereniji u energetskom polju i energetskom toku i da uđete u ples zajedništva sa svima drugima. 

Međuovisnost je oblik lažne samilosti ili lažne ljubavi u koje je čovječanstvo palo kao rezultat ispreplitanja DNA. Kada se DNA podrapala, vi ste postali isprepleteni sa drugima zato što su se energetski sklopovi međusobno povezali prema van radije nego prema unutra, kreirajući ono što je poznato kao "vezanost". Vezanost se može vidjeti na rubovima eteričnog tijela kao dijelovi energetske mreže koji su iščupani prema van i povezani sa drugim ljudima, mjestima, objektima, posjedima, kućnim ljubimcima ili biljkama, a koji bi trebali biti ispleteni iznutra da podrže zdravlje i dobrobit forme. 

Vidjeti ćete da postoji oštećeno tkivo koje je povezano sa svakim područjem u kojem se nalazi pripadajuća vezanost, i da se ispod vezanosti nalaze "vlasnički potpisi". Takvi vlasnički potpisi su općenito crne boje i drže na mjestu otvor prema eteričnom tijelu kroz koji gubite životnu energiju na neprestanoj osnovi. Kada se vezanost otpusti, koža eteričnog vozila se iscjeljuje; rupe se zatvaraju i eterična koža postaje kristalna, i vi prestajete gubiti životnu energiju na vašoj sadašnjoj vibracijskoj razini. Ton Samilosti u Jeziku Svjetla ili kombinacija plave i zelene su neophodni za otpuštanje eteričnih vezanosti.

Drugi dio objasnjenja imate ovdje

https://rajska-vrata.norwegianforum.net/t35-svijetlost-moja-iskustva

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Re: Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Admin on sub sij 10, 2015 11:03 pm

Tot
8. ploca kljuc misterije
Tebi, čoveče, 
dadoh moje znanje.
Tebi dadoh od Svetlosti.
Slušaj me sad i primi moju mudrost
donetu iz gornjih planova ravni i dalje.
Ja nisam više čovek
jer slobodan postah od dimenzija i planova.
U svakom, ja uzmem novo telo.
U svakom, ja promenim svoju formu.
Sada znam da bezoblično je sve ono što je od oblika.
Velika je mudrost Sedmorice.
Moćni su ONI od izvan.
Manifestuju se ONI kroz svoje moći,
ispunjeni silom od izvan.
Slušaj ti ove reči mudrosti.
Slušaj i načini ih svojima.
Nađi u njima bezobličnost.
Misterija nije ništa drugo do skrivenog znanja.
Znaj i otkrićeš.
Pronađi duboko pokopanu mudrost
i budi gospodar tame i Svetlosti.
Duboko su misterije oko tebe,
skrivene tajne Davnina.
Traži kroz KLJUČEVE moje MUDROSTI.
Zasigurno ćeš naći put.
Kapija ka moći jeste tajna,
ali on koji dostigne, on i primiće.
Gledaj ka SVETLOSTI! O moj brate.
Otvori i primićeš.
Nastavi kroz dolinu tame. 
Nadvladaj njega što boravi u noći. 
Drži večno svoje oči na SVETLOSNOJ-RAVNI,
i bićeš Jedno sa SVETLOŠĆU.
Čovek je u procesu menjanja
u oblike koji nisu sa ovoga sveta.
Raste on vremenom ka bezobličju,
ravni na ciklusima iznad.
Znaj ti, moraš biti bez oblika pre nego si jedno sa SVETLOŠĆU.
Počuj, O čoveče, moj glas,
koji govori o stazama ka Svetlu,
pokazujući put dostizanja
kada bićeš Jedno sa Svetlošću.
Traži ti misterije Zemljinog srca.
Uči o ZAKONU što postoji,
držeći zvezde u njihojoj ravnoteži
silom iz praiskonske magle.
Tragaj  ti za plamenom ZEMLJINOG ŽIVOTA.
Kupaj se u bljesku njenog plamena.
Prati tro-uglu stazu
dok ti, takođe, nisi plamen.
Obraćaj se ti rečima bez glasa
njima što borave ispod.
Uđi u plavo-gorući hram
i kupaj se u vatri sveg života.
Znaj, O čoveče, da složen si,
biće zemlje i vatre.
Neka ti plamen sjaji jasno.
Budi jedino vatra.
Mudrost je skrivena u tami.
Kada si osvetljen plamenom Duše,
nađi ti mudrost i budi SVETLOSNO-ROĐENI,
Sunce Svetlosti bez oblika.
Tragaj večno za mudrošću.
Nađi je u srcu plamena.
Znaj to samo težnjom
i Svetlošću koja ti se sliva u mozak.
Sada sam govorio sa mudrošću.
Počuj moj Glas i poslušaj.
Razderi Velove tame.
Baci SVETLOST na PUT.
Govorim Ja o Drevnoj Atlantidi,
govorim o danima
Kraljevstva Senki,
govorim o dolasku
dece senki.
Iz velike dubine bejahu prizvani
mudrošću  čoveka-zemlje,
prizvani u svrhu dobijanja ogromne moći.
Daleko u prošlosti pre no Atlantida je postojala,
ljudi bejahu koji boraviše u tami,
koristeći mračnu magiju, prizivajući bića
iz velikih dubina ispod nas.
Naviše dođoše oni u ovaj ciklus.
Bez oblika bili su oni od druge vibracije,
postojeći neviđeni od strane dece čoveka-zemlje.
Jedino kroz krv mogli su oni da oblikuju postojanje.
Jedino kroz čoveka mogli su da žive u svetu.
U vremenima prošlim bejahu oni poraženi od Gospodara,
proterani ispod ka mestu iz koga proiziđoše.
Ali nekih je bilo koji su ostali,
skriveni u prostorima i ravnima nepoznatim čoveku.
Živeli su u Atlantidi kao senke,
ali vremenom su se pojavljivali međ’ čovekom.
Da, kada je krv bila prineta njima,
došli su da borave međ’ čovekom.
U obliku čoveka oni među nama,
ali samo na pogled bili su poput čoveka.
Zmijske-glave kada se čarolija skloni
ali čineći se čoveku poput čoveka među čovekom.
Prikradoše se oni u Veća,
uzimajući oblike koji su bili poput čovekovog.
Koljući svojim veštinama
vladare kraljevstva,
uzimajući njihove oblike i vladajući nad čovekom.
Jedino magijom mogu biti otkriveni.
Jedino zvukom mogu njihova lica biti viđena.
Težilli su oni iz Kraljevstva senki
da unište čoveka i vladaju na njegovom mestu.
Ali, znaj ti, Gospodari bejahu moćni u magiji,
sposobni da izdignu Veo sa lica zmije,
sposobni da je pošalju nazad na njeno mesto.
Dođoše oni čoveku i naučiše ga tajnu,
REČ koju samo čovek može izgovoriti.
Hitro onda oni izdignuše Veo sa zmije
i baciše je izvan sa mesta među čovekom.
Ali, pazi se, zmija još živela je
na mestu koje je otvoreno vremenom svetu.
Neprimetno hodaju oni međ’ tobom
na mestima gde ceremonije su izgovarane.
Ponovo će kako vreme prolazi napred
oni uzeti obličje čoveka.
Prizvani mogu oni biti od strane gospodara
koji zna belo ili crno,
ali jedino beli gospodar može kontrolisati
i vezati ih dok su u mesu.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Re: Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Admin on sub sij 10, 2015 11:05 pm

Ne tragaj za kraljevstvom senki,
jer zasigurno zlo će se pojaviti.
Jer jedino gospodar svetlosti
poraziće senku straha.

Znaj ti, O moj brate,
da strah je prepreka ogromna.
Budi gospodar svega u svetlosti,
senka će uskoro nestati.
Slušaj ti i pazi moju mudrost,
glas SVETLOSTI je jasan.
Ne tragaj za dolinom senki,
i SVETLOST će se jedino pojaviti.

Počuj ti, O čoveče,
dubinu moje mudrosti.
Govorim Ja o znanju skrivenom od čoveka.
Daleko sam bio 
na svom putovanju kroz PROSTOR-VREME,
čak i do kraja prostora ovog ciklusa.
Da, pogledah na PSINE Barijera,
ležeći iščekujući njega što će ih proći.
U tom prostoru gde vreme ne postoji,
nejasno Ja osetio sam čuvare ciklusa.
Kreću se oni jedino kroz uglove.
Nisu slobodni od zakrivljenih dimenzija.

Čudne i grozne
jesu PSINE Barijera.
Prate one svest do granica prostora.
Ne pomišljaj da pobegneš ulaskom u svoje telo,
jer prate oni brzo Dušu kroz uglove.
Jedino krug će ti pružiti zaštitu,
sigurnu od kandži
od NJIH ŠTO BORAVE U UGLOVIMA.

Jednom, u vremenu davnom,
Ja prišao sam velikoj Barijeri,
i videh na obalama gde vreme ne postoji, 
bezoblične oblike
PSINA barijera.
Da, skrivajući se u središtu izvan vremena Ja našao sam ih;
i ONI, osetivši me iz daleka,
uzdigoše se i ispustiše snažan zvonki jecaj
koji se mogao čuti od ciklusa do ciklusa
i krenuše kroza prostor ka mojoj duši.

Bežao Ja tada sam žurno pred njima,
nazad iz nezamislivog kraja vremena.
Ali čak i dalje gonili su me,
krećući se čudnim uglovima ne poznatim čoveku.
Da, na sivim obalama kraja VREMENA-PROSTORA
našao Ja sam PSINE Barijera,
kako vrebaju Dušu
koja pokuša ka izvan.

Bežao sam Ja kroz krugove nazad u svoje telo.
Bežao, i žurno za mnom oni pratiše.
Da, za mnom prožderivači pratiše,
tražeći kroz uglove da prožderu mi Dušu.

Da, znaj ti čoveče,
da Duša koja drzne se na Barijeru
može biti zarobljena
od strane PSINA od izvan vremena,
zarobljena dok ciklus nije završen
i ostavljena iza
dok svesnost odlazi.

Ušao Ja sam u svoje telo.
Kreirao krugove koji ne poznaju uglove,
kreirao oblik
koji od mog oblika beše oblikovan.
Načinio sam od svoga tela krug
i izgubih gonitelje u krugovima vremena.
Ali, čak i sad, kada slobodan sam od svoga tela,
oprezan večno Ja moram biti,
da se ne krećem kroz uglove,
inače moja duša nikada neće biti slobodna.

Znaj ti, PSINE Barijera
kreću se jedino kroz uglove
i nikada kroz lukove prostora.
Jedino kretanjem kroz lukove
možeš im uteći,
jer u uglovima oni goniće te.
O čoveče, obrati pažnju na moje upozorenje;
Ne tragaj da probiješ
kapiju ka izvan.
Malo tamo ih je
koji su uspeli da prođu Barijere
ka većem SVETLU što sja naviše.
Jer znaj ti, čak i žitelji,
tragaju za takvim Dušama da drže u svom ropstvu.

Slušaj, O čoveče, i obrati pažnju na moje upozorenje;
teži da se ne krećeš kroz uglove već lukove,
i ukoliko si na neko vreme slobodan od svoga tela,
i čuješ zvuk poput laveža psina
odjekujući jasno i zvonko kroz tvoje biće,
beži nazad u svoje telo kroz krugove,
ne prodiruj u sredinu magle pre.

Kada si ušao u oblik u kome boravio si,
iskoristi krst i krug zajedno.
Otvori svoja usta i iskoristi svoj Glas.
Izgovori REČ i bićeš slobodan.
Jedino on koji od SVETLOSTI ima potpunost
može se nadati da prođe pored čuvara puta.
I tada mora se kretati
kroz čudnovate lukove i uglove
koji su oblikovani u smerovima nepoznatim čoveku.

Počuj ti, O čoveče, i obrati pažnju na moje upozorenje:
ne pokušavaj da prođeš pored čuvara na putu.
Pre bi trebao da tragaš za dostizanjem svog sopstvenog Svetla
i učiniš se spremnim za prelazak na putu.

SVETLOST jeste tvoj konačan kraj, O moj brate.
Tragaj i nađi večno Svetlost na putu.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Re: Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Admin on ned sij 11, 2015 8:56 am

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... 56652

Arkoni
 0
BY SAŠA MOMIĆ ON 18. LISTOPADA 2014.DUHOVNOST OPĆENITO


„Nikada ih ne zovite Vladarima“
Samo bez straha. Vremena se mijenjaju. Činjenica da se piše ovakav članak je dokaz da Tama gubi svoj utjecaj, jer više nije nevidljiva.
Piše: Saša Momić
Članak je sastavljen od iskustava mnogih iscjelitelja i duhovnih vodiča, uključujući moje. Planeta Zemlja prolazi kroz veličanstvenu transformaciju i ovo o čemu pišem predstavlja bitan dio tog procesa, a to je čišćenje svjesnosti svakog čovjeka. Je li naša svjesnost suverena ili netko ili nešto utječe na nas? Tko točno stoji iza manipuliranih ljudi današnjice. Često čujemo izjave da na vladajuće strukture ove civilizacije utječe netko iz pozadine. Neki kažu da su to Iluminati i reptilske rase koje stoje iza njih. No, tko utječe na ta bića?
Mnogi iscjelitelji, svjetlosni radnici, druidi, šamani, itd., prijavljuju da često vide živući oblak tamne sjene koji okružuje Zemlju. Kažu da se sastoji od bića kojima su drevni Gnostici, na bazi svog direktnog mističnog kontakta s njima, dali titulu „Arkon“, što je grčka riječ za „Vladar“, zbog toga jer se smatraju pokoriteljima i vladarima svijetova.

Malo povijesti


Nekoć davno na ovoj planeti, ljudska bića su bila daleko impresivnija nego danas. Bili smo potpuno telepatski sposobni, multidimenzionalni, s potpuno aktiviranim ljudskim potencijalima. Gradili smo velike gradove s tehnologijom koja je surađivala sa i funkcionirala na principu Zemljinih energetskih polja. Bili smo potpuno usklađeni s našim Višim ja i Dušom, dok smo funkcionirali u fizičkoj stvarnosti na prekrasno kreativne i podržavajuće načine. Ta bezgranična ekspresija našeg Božanskog Jastva je bila viđena kao prijetnja od strane bića koja su vladali trećom dimenzijom drugih svjetova. Problem za njih je bio u tome što su ih, umjesto da im služe kao hrana, Ljudi tog vremena mogli izbrisati s lakoćom putem trenutne misli. Ta bića imaju dominaciju jedino nad nekim koga su stavili u zaborav i iluziju; ljudsko biće potpuno svjesno svog božanskog identita ne može biti dominirano od strane nijednog parazita.
Kao i svi paraziti i ova bića su savršeni manipulatori. Sve što znaju je prevara i manipulacija. Vidjeli su ove Ljude kao ogromne izvore energije i žudjeli za njima. Skovali su plan da pažljivo manipuliraju s nekoliko Ljudi na pozicijama, kako bi napravili seriju sitnih, nevinih grešaka – s kataklizmičnim posljedicama. Ti Ljudi su ekperimentirali s novim metodama sakupljanja i prijenosa energije u ogromnim količinama. Eksperimenti su bili do tada nepoznati i jako ambiciozni, a Ljudi su bili na izuzetno suptilne načine manipulirani od Arkona, putem njihove čiste želje za dobrom i napretkom, da su eksperimente preveli preko granice koje su smjeli.
Napredna faza testiranja na sjevernom polu je pošla katastrofalno krivo i ovaj je ogroman i ekstremno moćan uređaj eksplodirao takvom silom da je izazvao kataklizmu na planeti, topeći polove velikom brzinom i uzrokujući dizanje vode koje je u jednom danu poplavilo većinu obalnih predjela Zemlje. Količina smrti i destrukcije je bila nezapamćena i od mnogo milijardi ljudi je preživjela samo nekolicina. Pobjegli su u sigurna područja i počeli ponovnu izgradnju nekoć velike civilizacije. Iako ova priča zvuči kao priča o Atlantidi, ovo se dogodilo davno prije Atlantide, radi se o civilizaciji za koju nemamo ime.
Velika trauma ovog iskustva izazvala je gubitak percepcije kod preživjelih, čineći da izgube kontakt s višim dimenzijama, pošto su postali fokusirani na preživljavanje u ovoj dimenziji. Izgubili su kontakt s njihovim Višim ja. U isto vrijeme su Arkoni dobili ogromnu količinu hrane u obliku niskih frekvencija straha, duboke emotivne boli i ranjenosti preživjelih te su tako jačali na Zemlji. Ostajući sakrivenih poput pravih parazita, Arkoni su slali male misaone oblike u umove ljudi, podsjećajući ih na sve što su izgubili.
U umu osobe bi to stvorilo lančanu reakciju bolnih misli i emocija, što bi generiralno još hrane za Arkone. Kako je rođena svaka slijedeća generacija ljudi, bili bi pod većim utjecajem Arkona od prethodne, a manje pod utjecajem božanskih energija. Arkoni su postajali sve hrabriji i počeli sve direktnije utjecati na ljudsku svjesnost. Subliminalno su ih programirali da budu slijepi za njihovo prisustvo. Također su ih programirali na način da se na svaki spomen Tame ili Arkona, u ljudima pojavi emocija straha, ili reakcija ismijavanja i nevjerice.
U konačnici, u svom najzlobnijem potezu, reprogramirali su ljudski ego da nalikuje njihovom vlastitom egu. To je u ljudima stvorilo dominaciju ega nad svim drugim oblicima ljudske svjesnosti i izraza. U esenciji su programirali ljude da budu poput njih samih: u strahu, sitničavi, zavidni, nepošteni, brutalni, okrutni, nesuosjećajni…..Drugim riječima, takvim ljudima je lako manipulirati i stvarati i dalje od njih izvor energije. Ti slojevi programiranja su dakle prisutni u neharmoničnoj avanturi koja se zove ljudska povijest.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Re: Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Admin on ned sij 11, 2015 8:57 am

Tko su oni?

Arkoni su parazitska bića koja su inteligentno vođeni umni predatori. Multidimenzionalni su, sposobni se kretati između svih dimenzija od prve do šeste. Ne postoje samo na trećoj dimenziji, iako mogu utjecati na našu realnost, najčešće su neviđeni. Inficirali su sve životne oblike u našoj galaksiji do određenog nivoa. Oni su bića koja djeluju na um i rade na principu frekvencija koje utječu na umne matrixe svih bića u galaksiji. Nemaju oblik kao takav, ali oni koji ih vide manifestirane u njihovom tijelu u četvrtoj dimenziji, često vide crna bića nalik na pijavice. Oni su crna masa energije koja se kreće zmijskim pokretima poput pijavica. Iscjelitelji i Kanali prijavljuju da ih vide oko domova onih koji imaju problema s astralnim entitetima, duhovima i pokojnima. Ova crna bića se isto mogu vidjeti prikačena na ljudske aure, kako umeću svoje pipke u energetske centre osobe (čakre), hraneći se energetskim tijelom čovjeka. Baš kao što se pijavice koriste da bi se očistila krv osobe, tako se ova bića hrane životnom energijom inficiranog čovjeka.
Izvorišne planete ovih bića se nalaze u sazvježđu Oriona. Ovaj sistem nije njihov izvorni dom, već je jedan od mnogih sistema koje su ova bića preuzela i učinila njihovim staništem. Ti arkonski paraziti žive u izdubljenim sistemima unutar planeta koje nastane i u kojima stvaraju potomstvo. U centru svakog inficiranog planeta postoji veliko biće nalik Hidri, čiji pipci prolaze kroz cijeli labirintski sistem tunela i pećina, hraneći se negativnim energijama straha koje proizvode humanoidna bića zatočena ondje (naša galaksija ima izvorni „blueprint“ ljudskih oblika života, stoga su svi viši oblici života nalik ljudima). Humanoidna bića iz drugih sistema galaksije su tamo zatočena od strane reptilskih i „sivih“ rasa koje su opsjednute Arkonima. Humanoidi zatočeni tamo generiraju putem svojih emocija energiju kojom se hrane Arkoni. Oni preferiraju tamnu, polariziranu, negativnu energiju koju humanoidi proizvode kada su u intenzivnom strahu i tjeskobi.
Jednom kada se Arkoni razviju do određene razine, poprimaju sposobnost da se projiciraju u druge dimenzije. Nalikuju crnim pijavicama koje gmižu između i unutar nižih dimenzija. Oni traže bića s umom na koje vrše direktan utjecaj da bi stimulirali proizvodnju emocija niske vibracije sa kojima se potom hrane.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Re: Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Admin on ned sij 11, 2015 8:57 am

Kako to rade?

Osoba pod utjecajem parazitskih bića kao prvo živi u iluziji separacije od svojeg Božanskog Ja i Izvora. To osobu čini ustrašenom, u tami, izolaciji, boli i patnji. Takva osoba proizvodi određene moždane valove koji izazivaju reakciju unutar emotivnog tijela, kojim se parazit hrani.
Zbog toga što su odabrali iskusiti najveći mogući stupanj izolacije, straha, patnje, muke, torture, zla, pokoravanja, itd, potpuno su se odsjekli od svjetla i ljubavi Izvora, koja hrani sve Duše. Stoga, da bi preživjeli, moraju koristiti druga bića kao izvor energije. Inficiraju umni matrix opsjednutog bića, brzo učeći kako um domaćina radi te utječu na njega iz podsvjesti. Dakle, podsvjesni um je naše bojno polje.
Neka bića su više sklona ovoj opsjednutosti od drugih. Pale reptilske sile s Alpha Draconisa, znane kao Draco su potpuno opsjednuta ovim bićima. Draco Reptili su agresivni po prirodi i proizvode masivne količine hormonske, kemijske, energetske supstance u mozgu i tijelu kojima se Arkoni hrane. To je simbiotski odnos, biće zaposjeda umni matrix Draco Reptila i pušta u njega misaone oblike negativnosti i agresije koje direktno utječu na proizvodnju hormonske, kemijske i energetske hrane u tijelu Reptila. Dakle, Arkon živi u umnom matrixu podsvjesti svog domaćina te ga stimulira da proizvodi realnost u kojoj Arkon može egzistirati i koja mu odgovara. Svakako su svjesni kreatorske sposobnosti ljudskog uma. Očito.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Re: Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Admin on ned sij 11, 2015 8:57 am

Moć kreacije

Arkoni ne mogu sami kreirati realnost; to je stoga što su presjekli svoje veze sa Božanskim Izvorom. Stoga više nemaju sposobnost da stvaraju. Sposobnost kreiranja u svakoj Duši dolazi direktno od Kreatora ovog univerzuma. Pošto nemaju više tu sposobnost, oni samo mogu kopirati inspiriranu misao drugih nižedimenzionalnih bića. Nastanjuju bića u nižim predjelima i prisiljavaju ih da koriste svoju inherentnu kreatorsku sposobnost, da stvaraju realnosti koje baš pogoduju Arkonskoj agendi. Te realnosti su tamne i pune sistema kontrole, jer upravo u takvim realnostima je tako lako manipulirati. Što je u većoj iluziji o svom božanskom identitetu, lakše je kontrolirati biće.

Sad me vidiš…..

Posebno ih je teško detektirati jer imaju sposobnost kretanja između dimenzija. Također su imitatori i imaju sposobnost mijenjanja oblika, čime često prevare osobu da prihvati njihov utjecaj. Iscjelitelji koji rade na raznim dimenzijama često kažu da Arkoni mogu operirati na nekoliko razina odjednom i da su dovoljno inteligentni da prelaze iz jedne razine u drugu neprimjećeni. Često kada je osoba opsjednuta „demonom“, pod utjecajem je Reptila u četvrtoj dimenziji, čiji je um i tijelo pod utjecajem Arkona.
Stvorili su distorziju unutar umnog matrixa koji prožima cijelu galaksiju, i stoga su svi pod njihovim utjecajem više ili manje. Međutim, neka su bića genetski sklonija njihovom utjecaju. Reptilski um ima veliku sklonost opsjednutosti, dok anđeoska svjesnost, ili bića u kontaktu s Izvorom imaju manje utjecaje. Mnogi ratovi na planetarnim ili galaktičkim skalama su bili izazvani ovim arkonskim bićima. Galaktički ratovi proizvode velike količine emotivne i energetske hrane za pijavice. Tada Arkoni ne samo da jačaju, nego se multipliciraju.
Naravno da u galaksiji postoje mnoga bića iznad šeste dimenzije koja nisu nimalo pod njihovim utjecajem, ali mnoge negativne rase koje jesu pod utjecajem Arkona utječu na zbivanja na Zemlji. Posebno su kroz reptilske sile Arkoni utjecali na umove ljudi na Zemlji sada i u prošlosti. Glavna energija koju žele proizvoditi u ljudima je viktimizacija, to jest energija žrtve. Prosječan čovjek na ovoj planeti ima srce ljubavi, ali djeluje kao da nema srce, um ili svoju vlastitu volju.
Iscjelitelju je teško dijagnosticirati arkonsku infekciju, osim ako ne raspolaže energijama dovoljno visokog spektra koje automatski nalaze izvorišta infekcije u podsvjesnom umu. Ta bića imaju sposobnost da proizvode misli i osjećaje za koje ljudi misle da su njihovi vlastiti. Oni gledaju u podsvjest i koriste jezik koji tamo nalaze kako bi komunicirali sa svjesnim umom. Takvu komunikaciju ljudi smatraju vlastitom. Postoje ljudi potpuno pod infekcijom, bez da imaju ikakvu ideju da su pod ičijim utjecajem. Netko tko je pod utjecajem parazita ima infekciju čakri, jednu ili više enegetskih centara pod njegovim utjecajem. Posebno je solarni pleksus čovjeka sklon infekciji. Parazit se nalazi u čakri i tamo uzima hranu. Čakra se iskrivljuje i postupno gubi funkciju, što, posebno u slučaju solarnog pleksusa, još više stavlja cjelokupan sistem u disbalans, čineći ga još propusnijim za infekciju.
Večina ljudi je inficirana samo u jednoj čakri, no postoje ljudi koji su potpuno opsjednuti putem svih čakri. Oni su često na poziciji moći u svijetu. Tko je izvršio grozne stvari s pozicije moći u ljudskoj povijesti i tko je utjecao na njih?

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Re: Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Admin on ned sij 11, 2015 8:58 am

Utjecaji na nas

Jeste li se ikada pitali odakle dolaze one negativne misli, znate, onaj glas u glavi koji vas uvijek spušta, ili spušta druge, čineći nas manjima od makova zrna? Jeste li se ikada pitali zašto je negativne misli toliko lakše misliti od pozitivnih misli? Jeste li se ikada pitali zašto te negativne misli izazivaju strah i nervozu posebno u solarnom pleksusu, i zašto ti osjećaji stvaraju toliku težinu u tijelu? To sve zna bit znak arkonske infekcije.
Svjetlosni radnici su sada na udaru Arkona. Svjetlo na planeti se povećava i to se događa kroz srca ljudi koji se povezuju sa svojim Božanskim Ja i Izvorom. Kako to čine? Upravo tako da utječu na njih snižavanjem njihove vibracije. Često u njima izazivaju stare rane i neiscjeljenje stvari da izađu na površinu kako bi pali u vibraciji. Ako iz nekog razloga ne mogu utjecati na Svjetlosnog radnika, utjecat će na nekog bliskog njemu da izvrši utjecaj na njega. Mnogi iscjelitelji, kanali, šamani itd., dijele iskustva da se ljudi oko njih naglo promijene, kao obuzeti, kriveći ih za stvari koje nisu učinili, osuđujući i projicirajući vlastite probleme na njih.
Ako ste Svjetlosni radnik, i osoba koja vam je najbliža, dio vaše obitelji duša, ili osoba za koju nikada ne biste zamislili da će vas povrijediti, odjednom vas napadne, bez racionalnog objašnjenja; sada znate zašto se to najčešće događa. Kada je šteta učinjena, Arkon se povlači u drugu dimenziju i osoba koja je nanijela štetu, kao da se probudila iz sna i jedva se sjeća što se dogodilo.
Evidentno je da oni vrše utjecaj na čovjeka skrivenim putem, iz njegove podsvjesti. Prilikom prve infestacije, Arkon je prisutan u solarnom pleksusu, odakle vrši utjecaj na čovjeka putem njegovog nižeg, racionalnog uma. Ako se osoba počne spiritualno buditi, počinje utjecaj na više čakri i još dublje iz podsvjesti, izvlačeči najdublje nerješene boli. Osoba nije svjesna da misli i osjećaji koje doživljava nisu njeni te najčešće krivi druge za vlastite greške. Krive ljude za iste negativne emocije, misli i stavove koji upravo oni imaju. Arkoni često natjeraju osobu na toliko destruktivno ponašanje da osoba dođe do dna krivnje i žalosti, i onda, želeći sačuvati izvor svoje hrane, povlače svoj utjecaj na osobu, koja kao da se budi iz sna.
Što ste više vibracije, što ste više posla odradili, što imate više Svjetlosti u srcu, to ste više pod njihovim radarom. Osobe s puno Svjetla oni izdvoje iz kolektivne svjesnosti i napadaju suptilno i nevidljivo putem negativnih misli vašeg vlastitog uma ili uma druge osobe, koja isto može biti spiritualist i Svjetlosni radnik. Posebno žele uzrokovati diviziju među iscjeliteljima, vodičima, medijima, terapeutima….izazivajući svađe i sukobe oko trivijalnih sitnica i eksplodirajući ego spiritualnog ratnika koji sada smatra svoj sistem najboljim i osuđuje druge sisteme putem hijerarhije i piramide moći. Učitelji često sada sakupljaju što veći broj sljedbenika, i zarada im postaje prioritet.
Moje osobno iskustvo se podudara s iskustvima drugih terapeuta te je počelo nedavno, tijekom iscjeljujućih praksi s mojim klijentima. Počeli smo primjećivati kod ljudi crne pipke u njihovom auričnom polju. Uvidio sam da imaju hrpu tih pipaka u centru čakre, najčešće solarnog pleksusa, centra ega. Radio sam s klijentima s frekvencijama Svjetla i Istine, koje su izvrsno radile kod svih drugih problema. Iznenadio sam se vidjevši kako, umjesto da iscjeli osobu, frekvencija Svjetla je hranila ovo biće, jačajući ga. Posebno klijenti s konstantnom depresijom i umorom imaju u solarnom pleksusu infekciju.
Jednostavno izvuči utjecaj iz solarnog pleksusa je nemoguće. Prizvati svjetlosne energije i frekvencije Duše te osobe samo jača utjecaj tog bića.
Ovo je izvještaj jedne moćne iscjeliteljice o svom susretu s njima: „Tijekom idućih godina mnogi ljudi su počeli dolaziti s infekcijama. Ja nisam dobivala informacije o njima, jer sam mislila da su obični jednostavni astralni paraziti. Tijekom regresije u prošle žiote kroz koju me vodio Učitelj, vidjela sam o čemu se zapravo radi. Našla sam se unutar planete koja je bila izdubljena. Bila sam stopljena sa zidovima, kao da su bili oko mene. Bila sam čovjek; ne nužno sa Zemlje. Mnogi su također bili zarobljeni unutar zidova. Unutar naših sistema čakri su bili umetnuti crni pipci koji su ispuštali crnu tekućinu u naša tijela. Kao da smo bili reciklatorni aparat za ovu tekućinu. Osjećala sam strah i odavno sam napustila ideju o oslobođenju iz ove noćne more. Tada sam gledala na daljinu biće koje je bilo u centru, i koje je bilo „vlasnik“ pipaka. Izgledalo je kao ogromna crna hobotnica. Hranila se i ispuštala tu tekućinu u naša tijela. Kako sam napuštala ovo sjećanje na prošli život, upitala sam „Gdje sam?“ Odgovor je bio, u planeti u Orion sistemu, koji kruži oko zvijezde Rigel.“
Oni koji se oslobode utjecaja Arkona osjećaju ogroman nalet energije koja im se vraća, gubitak negativnih misli, i radost kako ulazi u srce. Postaju Čovjek.

Pozivam vas sve da istražite ovu temu, jer je jako bitna u ovo vrijeme. Utjecaj Arkona naglo slabi. Ogroman val Svjetlosti dolazi iz centra Galaksije, koji dezintegrira svu Tamu planeta i sustava. Kako Svjetlo dolazi, ništa ne može ostati sakriveno pa ni Arkoni. Majka Zemlja podiže svoju vibraciju, prima više Svjetlosti i Istine, i tako Arkoni, osjećajući da gube hranu, utjecaj, prebivalište i konačno egzistenciju, vrše pojačan utjecaj na svakoga na planeti, posebno one koji su spiritualni bez obzira na sistem koji prakticiraju. Imamo pomoć, nismo sami. Iscjelitelji počinju dobivati energije koje su iznad Svjetlosnih energija, koje direktno utječu na brisanje i dezintegraciju Arkona u atmosferi Zemlje i u svjesnosti ljudi te s kojima mogu pomoći.
Arkoni su uspostavili tamni obruč oko Zemlje koji postoji milijunima godina. Taj obruč je inteligentna energija koja pokušava blokirati utjecaj energije koja dolazi iz galaktičke jezgre prema nama i potiče evoluciju svjesnosti i dolazak novog doba. Taj obruč je sada oslabljen pod utjecajem mnogih viših bića i civilizacija na koje Arkoni nemaju utjecaj, a koje sada djeluju na planeti Zemlji. U njemu nastaju rupe koje se konstantno povećavaju, i sve više galaktičke energije dolazi na Zemlju. Oni znaju da nemaju puno vremena i očajnički rade sve da bi držali ljude u stanju niske vibracije.
Ljudi se počinju prisjećati svoje Božanske prirode. Čiste podsvjesni um. Uviđaju da kreiraju svoju realnost. Samim tim počinju dobivati osjećaj moći koju inherentno imaju. Integriraju svoje Više ja i sve aspekte duše nazad u svoje tijelo. Arkoni nemaju ništa u sebi što se uopće može približiti moći jednog probuđenog Čovjeka. Povratimo naš energetski suverenitet.
Saša Momić
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008818061890

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Re: Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Admin on ned sij 11, 2015 9:21 am

U ovome tekstu gore se moze primjetiti Vaznost Solarnog Pleksusa Cakre .. pa stoga i vaznost Bracinoga rada i knjige ...PRVA KNJIGA OZDRAVLJENJA... Te drugi isusov dolazak i KRSTENJE VATROM... itd... i opisane te iste sjene kod - od Kastanede koje sam postavio u drugim temama...


Zadnja promjena: Admin; ned sij 11, 2015 9:25 am; ukupno mijenjano 1 put.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Re: Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Admin on ned sij 11, 2015 9:21 am

GDJE SE NALAZITE:Home»Zdravlje»Odnosi»Život bez parazitskih niti

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... 23423-702x336

Život bez parazitskih niti
 4
BY SAŠA MOMIĆ ON 10. STUDENOG 2014.ODNOSIRAZNOKao što mnogi od nas znaju, živimo u svijetu kojeg kontrolira Matrix. Živimo na planeti koja manifestira realnosti u skladu sa našim podsvjesnim i nesvjesnim programima. Ti programi žive u matrixu koji prožima i okružuje naš svijet.  Mi smo zarobljeni od strane tih programa koji čine naš sustav vjerovanja i kreiraju našu realnost. Unutar tih programa su kodovi koji drže naše energetsko tijelo u lancima, koji nas odvajaju od ostatka univerzuma, i najvažnije, od ljubavi Kreatora.
Ovdje na Zemlji, mi smo u karanteni, odsječeni od ljubavi Izvora, ili preciznije, naša programirana vjerovanja nam diktiraju da moramo živjeti u okolini gdje je to tako. Živimo tako od Pada. Mnoga bića su utjelovljena na Zemlji  i kada je Zemlja došla u karantenu, tako su i ta bića.  Ta bića ostaju ovdje sve dok ne očiste svu karmu i tamu koja je uzrokovala Pad na samom početku. Tako je Zemlja postala planet Karme.
Gaia, majka Zemlja, je nevjerovatno kreativno biće. Ona je stvorila oblike, tijela za inkarnaciju, koji omogućuju transformaciju.  Glavna lekcija koju utjelovljene duše na Zemlji uče jest dualnost; sreća-nesreća, uživanje-patnja, toplina-hladnoća…..Iako mnogi misle da je Zemlja duhovni vrtić, istina je drugačija. Ona je za duše koje su na stupnju „diplomskog rada“, i mnoga visoka bića gledaju i dive se dušama na Zemlji, koje su toliko hrabre da se otisnu u avanturu dualnosti.
Kako se duša na Zemlji oslobađa karme i tame, počinje vibrirati na sve višoj razini i počinje se manifestirati sva njena veličanstvenost, čak i dok smo u fizičkom tijelu.
Mi smo odsječeni od ljubavi Izvora ovdje na planeti, koja nije samo karmički planet namijenjen transformaciji, već je manipulirana energetskim matrixom koji kontrolira naš svijet. Zbog odsječenosti od Ljubavi, nemamo pristupa životnoj sili i moći Izvora. Svako živo biće u univerzumu treba životnu silu i ljubav Izvora da bi preživjelo. U trećoj dimenziji se životna sila Kreatora očituje kroz prirodnu hranu, vodu, sunčevu svjetlost….koji nas hrane, ali mi nismo samo fizička bića. Osim fizičkog imamo i emotivno i mentalno i spiritualno tijelo, koje svako treba hranu u raznim oblicima te izvorne životne sile Kreatora.
Emotivno tijelo se nalazi u 4. dimenziji i ono također treba hranu i održavanje da bi pravilno funkcioniralo.  Između emotivnih tijela ljudi se formiraju energetske veze koje mogu biti zdrave ili nezdrave, ovisno o stanju i razvijenosti osoba uključenih u razmjenu.
Veza između majke i djeteta je jedinstvena i ne može biti proizvedena od strane oca. To je zato jer je majka imala dijete u sebi, ali i zato jer  postoji enegetska veza koja ostaje i nakon rođenja, nakon što se pupčana vrpca prereže.  Kroz to emotivno tijelo i energetsku vezu, majka može osjetiti emotivno stanje svog djeteta bez obzira gdje se nalazi fizički. Ta veza ostaje najčešće dok dijete nije spremno napustiti dom, kada majka osjeća bol uslijed prirodnog djelomičnog ili potpunog prekidanja te energetske niti.
Ovo je jedina zdrava verzija energetskih niti (veza) koja postoji. Sve druge niti su parazitsko vezivanje.
Kroz formiranje veza putem tih niti mi se hranimo jedni drugima energetski; nismo ništa drugo nego energetski  vampiri koji piju tuđe esencije.
Terapeuti koji rade na 4-toj dimenziji mogu vidjeti ili osjetiti te parazitske niti kojima se osobe vezuju. Te niti izgledaju vrlo slično pupčanoj vrpci. Kako dijete dobija od majke kroz pupčanu vrpcu kisik i hranu, tako osoba koja se zakači na drugu putem parazitskih niti uzima životnu silu.
Prvi puta kada sam ih počeo primjećivati bio sam malo zgađen kada sam vidio kako ljudi koji su u navodnim partnerskim odnosima, uzimaju tu vitalnu silu jedni od drugih i nazivaju taj osjećaj ljubavlju, čak i ako nema očite dominacije jedne osobe nad drugom. Na suptilnoj razini, podsvjesnoj, primjerice jedna osoba uzima ulogu žrtve a druga agresora. Agresor uzima energiju od žrtve kroz nasilje (verbalno ili fizičko ili intelektualno) a zatim žrtva uzima od njega energiju tako da mu izaziva osjećaj krivnje i jada.
Najočitiji primjer energetske cijevi nastaje kada ljudi imaju seks. Seksualna želja potiče kundalini, koja je sklupčana poput zmije na dnu kičme, da se podiže i pritom aktivira svaku čakru na koju nailazi. Gledao sam kako se ta seksualna energija podiže do druge čakre i zatim izlazi iz nje u obliku niti i „kači“ se na drugu čakru partnera. Zatim je slijedilo isisavanje životne energije naprijed i nazad. To je vrlo nezdrav način razmjene energije.  U potpuno harmoničnom odnosu, koji nema parazitskih elemenata, dvije osobe su energetski samodostatne, seksualne energije se dotiču, ali nikad ne zapetljavaju, ne formiraju se cijevi i nema crpljenja energije, samo davanje. Čim je seksualna razmjena gotova, obje osobe su slobodne i to djeluje jako terapeutski. Ljubav je slobodna, nema vezivanja, slobodna da bude transformirana.
Parazitsko vezivanje nije sloboda, već potraga za hranom.
Čak i kada je odnos u trećoj dimenziji završen ili prekinut, hranjenje se nastavlja.
Većina cijevi je zakačena u druge i treće čakre osoba. Druga čakra je centar seksualne moći. Vidim jako puno žena koje su kontrolirane seksualno i limitirane u njihovim funkcijama jer imaju parazitsku cijev u svojoj drugoj čakri, od njihovog partnera.  Ovo nije svaljivanje krivnje, sve se ovo nesvjesno dešava, ovo samo promatram energetsko vezivanje. Kada muškarac na taj način zakači svoju energetsku nit za ženinu drugu čakru, ona se osjeća vezanom za muškarca. To može izgledati kao zaljubljenost, ali nije. Pravi autentični odnosi zadržavaju harmonične odnose bez takvog vezivanja i ovisnosti. Takve cijevi onemogućuju prirodno seksualno izražavanje žene i prirodan tijek te kreativne sile. Nesvjesno mnoge žene osjećaju da ih seksualnost te vrste iscprljuje i prirodno nestaju seksualni odnosi u dugotrajnim vezama.
S druge strane, muškarci najčešće imaju parazitske niti vezane za njihove treće čakre, solarni pleksus. To je čakra moći idetiteta, „Ja jesam“. Kroz tu čakru se mnoge žene „hrane“ muškarcima. On ih izdržava i štiti, u pravom patrijarhalnom smislu. U jednu ruku prirodno, u drugu, mnoge žene na taj način ne spoznaju vlastitu moć, jer kompenziraju kroz muškarca.
Također,  žene često žele promjeniti svog muškarca u njihov ideal. Kroz cijev šalju (sile) svoja uvjerenja i mišljenja direktno u solarni pleksus muškarca.  Muškarci mi se tako često žale da osjećaju da su izgubili svoj identitet u vezi.  To se dešava jer žena šalje svoju energiju kroz tu energetsku vezu u njegovo emotivno tijelo koja direktno utječe na  njegovo mišljenje, emocije i energiju. Koliko ste puta gledali svoje muške prijatelje koji, u prisustvu partnerice gube svoju muškost i moć?
Sve djela parazitskih niti.
Postoje također niti vezane za srčanu čakru. Često ih se ne primjećuje dok jedan od partnera ne umre, ostavljajući drugog partnera u željenju. To žaljenje je proces „male smrti“ gdje partner osjeća  kidanje te veze ljubavi i smanjenja životne sile. Također je moguće da te niti ostaju jako dugo nakon smrti partnera.
Najgore vrste niti koje sam vidio se ne pojavljuju tako često, a formiraju se iz jednog uma u drugi um. Te vrste niti su vezane za crnu magiju i mogu ih stvoriti samo osobe koje su eksperti u tome. Crni magovi znaju kako na taj način kotrolirati volju drugoga i kako osobu učiniti svojim robom.

No, većina niti je nesvjesno stvorena. Stvorene su kroz vjerovanje da nam je onemogućen pristup ljubavi Izvora i da se stoga moramo hraniti kroz druge limitirane male izvore. 90% odnosa u trećoj dimenziji se formira na bazi ovih parazitskih niti.
Radim direktno s energijama koje mogu ukloniti ove parazitske niti. Rezultati micanja su fantastični. Neke osobe pokušavaju izaći iz odnosa ali ne mogu, ili osjećaju da su još previše vezani za bivšeg partnera. Tek rezanjem tih niti dobijaju moć da to naprave. Sa čišćenjem od niti dolazi jasnoća i bistrina i razumijevanje koje lekcije su morale biti naučene, kakav razvoj je morao biti, zašto je odnos manifestiran prije svega.
Na najdubljem i najljepšem nivou, na ove vrste veza pristaju obje Duše prije rođenja kako bi naučile lekciju i tek kada je naučena, tek kada su pokloni međusobno razmjenjeni i karma odrađena, tek se onda te niti manifestiraju iscjeliteljima koji su dovoljno napredni da ih detektiraju.
Dešavaju se divne transformacije u kojoj ljudi ponovo zadobijaju svoju osobnu snagu i moć, miču se s puta devolucije i kreću uzlaznom putanjom u životu.
Skidanje ovih parazitskih niti je standardan dio moje terapeutske prakse, a počeo sam sa samim sobom, i kako sam micao niti još od svojih bivših partnerica, dobivao sam više energije, jasnoće i snage.
„Cutting the binds that tie“ = Sloboda Smile)

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

Stari Zavjet pa do Vremena Sada.... Empty Re: Stari Zavjet pa do Vremena Sada....

Postaj by Sponsored content


Sponsored content


[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.