Braco-Sunce-Istina-Mi
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

S, Ar. Urijel

Go down

S, Ar. Urijel Empty S, Ar. Urijel

Postaj by Admin on sri pro 03, 2014 8:16 pm

Zlatnorubinasta svetlosna zraka
Šesta zlatna Zraka je zraka ljubavi, posvećenog služenja, duhovnog ozdravljivanja i idealizma. Ovo je zraka određenosti, apstrakcije i aspiracije okrenuta ka kauzalnim područjima čovekovog bića. U osnovi ovog Plamena leži moć prepoznavanja dobra, pravednosti, usmerenosti ka duhovnom i kapaciteta viđenja svetla. Osnovna odrednica ove zrake je kvalitet mira, kao posledica razumevanja i prihvatanja istine i potpune posvećenosti bića.

Petak je dan kada ova zraka najjače izliva svoje zračenje i zadivljuje intenzitetom svoje zlatnorubinaste boje. Arhangel Uriel, Anđeo služenja, je predstavnik ove zrake.

Arhangel Uriel, kao božansku žensku stranu svoga bića ima Dona Graciju. Boja njegovog Plamena zapravo je rubinasta. On je Anđeo služenja i vrši službu najvećeg Anđela zaštitnika. Arhangel Uriel je vođa svih Anđela zaštitnika, pa i vašeg Anđela čuvara. On posvuda donosi mir i osećaj bratstva i sestrinstva. Kada težite unutrašnjem miru i tišini pozovite Arhangel Uriela i zamolite ga da raširi, iznad vas, svoja krila zaštite.

On će vam pomoći da se odvojite od bola iz prošlosti, fizičkih, psihičkih i emocionalnih povreda. Oslobodiće vas od strahova i želja. Darovaće vam mir, milost, ozdraviće vas na duhovnom nivou i pružiti zaštitu. Njegov rubinasti plamen u ljudima budi nesebičnu ljubav i vodi ka spiritualnosti i predanosti Bogu. Njegovo upotpunjenje, Dona Gracija, ima veoma izražajnu jin energiju, kvalitet milosrđa koji budi u nama nesebičnu službu.

Vidite sebe okružene zlatnorubinastim Plamenom i molite se da vam donese mir, smirenost, ljubav i unutrašnju radost. Ove predivne kvalitete sreće prenosite ostalim ljudima iz zahvalnosti. Budite jedno sa celim čovečanstvom. To je stanje višeg milosrđa koje će vas odvesti u radost i slobodu. Zamolite da vam podigne svesnost na viši nivo spiritualnosti. Zahvalite se svom Anđelu čuvaru koji je vaša zaštićujuća prisutnost. Zamolite Arhanđela Uriela da pomogne vašem Anđelu čuvaru da vas stalno drži na putu čistoće, sklada i sreće.

Ovoj Zraci pripadaju žuti kristali, kao što su citrin, žuti kalcit i ćilibar. Ovi kristali se povezuju sa manipura čakrom.

Admin
Admin

Posts : 1299
Join date : 23.11.2014

https://rajska-vrata.norwegianforum.net

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.